Skjutbanegatan 3C

Haga, Västerås Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,1 m²
Balkong
Ja
Byggår
1959
Förening
BRF Västhaga nr 3
Om föreningen
Avgift
4 939 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
12 422 kr/m²

Välkomna till Skjutbanegatan 3C. Här finns möjlighet att förvärva en bostad med stora utrymmen, god förvaring och en inglasad balkong i högt sydläge.
En välplanerad planlösning på 80,1 kvm med god förvaring i samtliga rum. Ett kök med plats för matplats, ett stort sovrum med inbyggda garderober samt ett rum i anslutning till köket som passar som extra sovrum alternativt kontor.
Vardagsrummet ger god yta för sällskap samt ett middagsbord. Balkongen är nyligen inglasad och utbyggd till ca 10 kvadratmeter. Inglasningen tillåter att man kan öppna upp alla fönster samtidigt med smart skjutningsfunktion.

BRF Västhaga Nr 3 är en stabil förening som gjort de flesta stora renoveringar som tex stambyte och stamspolning.
Avgiften inkluderar både internet & basutbud med tv-kanaler från Telenor. En välutrustad tvättstuga samt bastu finner ni i källarvåningen som föreningen står för. Området Haga är populärt med grönområden nära till hands samt butiker som ICA och Hemköp med generösa öppettider.
Bo med närhet till allt som kan önskas såsom mataffärer, grönområden och goda bussförbindelserna till centrala Västerås eller övriga köpcentrum.

Läs mer hos mäklaren
Mälardalens Fastighetsförmedling