Mäklare Fredrik Björkell

Fredrik Björkell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövhagsgatan 3, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 3

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
750 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 035 kr/mån
8 929 kr/m²

Välkommen till denna bostad med en rad bekvämligheter som passar perfekt för ditt boendebehov! Här kan du njuta av följande faciliteter: - Ett rymligt kök med gott om plats för matbord där du kan njuta av gemensamma måltider. - Tre sovrum, varav ett med tillgång till en härlig balkong där du kan koppla av och njuta av frisk luft. - Ett generöst vardagsrum med en fransk balkong som släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. - Ursprungligen finns bara två sovrum men här har man gjort om tvättstugan till ett extra sovrum. - Lägenhetsinnehavaren disponerar över två källarförråd. Denna bostad erbjuder en perfekt balans mellan komfort och funktionalitet, och är en idealisk plats att kalla hemma. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer. Föreningen har festlokal, bubbelpool, bastu och övernattningsrum att använda om så önskas. Råby centrum har ett stort utbud av affärer och restauranger. Här finns även elljusspår, ishockeyrink, fotbollsplaner, lekplatser samt gångavstånd till förskolor och skolor. Från Råby är det nära till Erikslund shoppingcentra samt centrala Västerås.

  • Balkong
Gideonsbergsgatan 23B, Gideonsberg, Västerås kommun

Gideonsbergsgatan 23B

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 295 000 kr
76,4 m²
2 rum
vån 1/3
5 906 kr/mån
16 950 kr/m²

— Kontakta mäklaren för visning — Välkommen till denna fantastiska tvåa om 76,4 kvm, belägen en trappa upp på populära Gideonsbergsgatan 23B. Här möts du av en ljus och rymlig bostad med fräscha ytskikt och moderna inslag. Lägenheten har ett påkostat, nyrenoverat badrum som erbjuder både stil och funktionalitet. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen, en perfekt plats för morgonkaffet eller sena sommarkvällar. Köket är välplanerat med gott om arbetsyta och förvaring, idealiskt för den matlagningsintresserade. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och garderob, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme. Till lägenheten hör källarförråd och matkällare Gideonsberg är ett omtyckt område med allt du behöver inom nära räckhåll. Du har cykelavstånd till Mälardalens Universitet, vilket gör det idealiskt för studenter. Dessutom finns det flera pizzerior i närheten för mysiga middagar ute. För dina dagliga inköp ligger både ICA Ettan och Stenby nära till hands, där du också hittar butiker, gym, systembolag och Coop. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt med närhet till både stadsliv och grönområden. Välkommen på visning!

  • Balkong
Benvägen 18, Bjurhovda, Västerås kommun

Benvägen 18

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
485 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 2/3
2 635 kr/mån
12 155 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning Letar du efter ditt första hem eller en bekväm och praktisk bostad på Bjurhovda? Då har vi den perfekta lägenheten för dig! Välkommen till denna fina 1:a om ca 40 kvm med låg månadshyra. När du kliver in genom dörren möts du av ett mysigt kök med gott om plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Här finns gott om förvaring och alla nödvändiga apparater för att göra matlagningen till en lek. Från köket tar du dig till det badrummet med dusch, WC och handfat. Allt du behöver för din dagliga hygien och avkoppling. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare flera stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns gott om plats för din favoritsoffa, TV och andra möbler. Boendekostnaden är mycket förmånlig med en låg avgift på endast 2 635 kr per månad, vilket gör detta till ett ekonomiskt och bekvämt alternativ för både förstagångsköpare och övernattningslägenhet. Missa inte chansen att äga denna fina 1:a i Bjurhovda. Anmäl er till visning och upplev detta hem själv. Välkommen hem!

Stockrosvägen 1, Gryta, Västerås kommun

Stockrosvägen 1

Lägenhet
Gryta, Västerås kommun
1 695 000 kr
90,2 m²
3 rum
vån 1/6
5 420 kr/mån
18 792 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en fantastisk bostadsrätt på markplan i det populära bostadsområdet Gryta i Västerås. Denna trerumslägenhet ligger i föreningen BRF Näckrosen, en välskött förening med god ekonomi och trevliga grannar. Bostaden har generösa ytor och en genomtänkt planlösning som gör den både praktisk och trivsam samt handikappanpassad. Den är belägen på markplan, vilket ger enkel tillgång till utomhusmiljöer och underlättar vardagen för alla. Stora ytor och breda dörrar bidrar till den öppna och luftiga känslan i hemmet. Uteplatsen är generös och belagd med stenplattor, perfekt för att njuta av lugna stunder i solen eller för att ha trevliga grillkvällar med familj och vänner. Här finns också flertalet rabatter där du fritt kan odla dina favoritväxter och skapa din egen blomstrande oas. På tomten finns dessutom vackra körsbärsträd, björnbär och vindruvor – tänk att kunna njuta av din skörd direkt från trädgården! Föreningen BRF Näckrosen erbjuder dessutom två övernattningslägenheter som kan hyras av dina gäster, vilket ger en bekväm och flexibel lösning när du har besök. Detta är en extra fördel för dig som ofta får långväga gäster. Dessutom tillhör ett vinds förråd till lägenheten. Gryta är ett omtyckt bostadsområde i Västerås med närhet till skolor, förskolor, mataffärer och bra kommunikationer. Här bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till natur och rekreation. Området är välplanerat med goda möjligheter för promenader och sociala aktiviteter. Vårdcentralen har nyligen byggts ut och innehar nu en akutmottagning dessutom. Missa inte chansen att se detta drömboende! Kontakta oss för att boka en visning eller för mer information. Varmt välkommen till ditt nya hem i Gryta, Västerås!

  • Uteplats
  • Hiss
Lybecks ringväg 10, Lybeck, Västerås kommun
Lybecks ringväg 10, Lybeck, Västerås kommun, bild 2
Lybecks ringväg 10, Lybeck, Västerås kommun, bild 3

Lybecks ringväg 10

Fritidshus
Lybeck, Västerås kommun
2 200 000 kr
51 + 28 m²
1 232 m² tomt

-- Ring mäklaren för visning -- Välkommen till detta underbara fritidshus i ett plan med källare, beläget i det eftertraktade området Lybeck! Den generösa tomten, som ligger i ett hörnläge och erbjuder två infarter, ger dig otaliga möjligheter – oavsett om du drömmer om ett charmigt fritidshus med stor lekyta eller om du är bostadsbyggare som ser potentialen i att utveckla marken. Egenskaper: - Ett plan med källare: Fritidshuset har en praktisk och bekväm layout med extra utrymme i källaren, perfekt för förvaring eller som hobbyrum. -Stor tomt: En vidsträckt tomt som erbjuder gott om plats för lek, trädgårdsprojekt eller framtida byggnation. -Hörntomt med två infarter: Den strategiska placeringen i hörnet av området ger både avskildhet och flexibilitet för tillträde. -Nytt liv i området: Lybeck är ett äldre fritidshusområde som har fått nytt liv tack vare installation av kommunalt vatten och avlopp, vilket gör det ännu mer attraktivt för både fritid och permanentboende. -Fiber i området: Håll dig uppkopplad med snabbt internet, perfekt för både arbete och nöje. -Nya villor: Flera tomter i området har nyligen bebyggts med moderna villor, vilket vittnar om områdets växande popularitet och potential. -Båtplats: En båtplats finns att hyra för endast 500 kr/år, vilket ger dig möjlighet att njuta av båtlivet och upptäcka de vackra omgivningarna från vattnet. Detta är en unik möjlighet att förvärva en fastighet som erbjuder både charm och potential. Oavsett om du söker en fridfull plats för fritiden, ett framtida hem eller ett projekt för utveckling, har denna fastighet något för dig.

  • Premium
Benvägen 38, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Benvägen 38

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
395 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 3/3
2 904 kr/mån
9 900 kr/m²

Letar du efter ditt första hem eller en bekväm och praktisk bostad på Bjurhovda? Då har vi den perfekta lägenheten för dig! Välkommen till denna fina 1:a om ca 40 kvm med låg månadshyra. När du kliver in genom dörren möts du av ett mysigt kök med gott om plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Här finns gott om förvaring och alla nödvändiga apparater för att göra matlagningen till en lek. Från köket tar du dig till det badrummet med dusch, WC och handfat. Allt du behöver för din dagliga hygien och avkoppling. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare flera stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns gott om plats för din favoritsoffa, TV och andra möbler. Missa inte chansen att äga denna fina 1:a i Bjurhovda. Anmäl er till visning och upplev detta hem själv. Välkommen hem!

Visar alla 6