Mälardalens Fastighetsförmedling AB

Mälardalens Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lybecks ringväg 10, Lybeck, Västerås kommun
  • Sön 2 jun kl 11:00
Lybecks ringväg 10, Lybeck, Västerås kommun, bild 2
Lybecks ringväg 10, Lybeck, Västerås kommun, bild 3

Lybecks ringväg 10

Fritidshus
Lybeck, Västerås kommun
2 200 000 kr
51 + 28 m²
1 232 m² tomt

Välkommen till detta underbara fritidshus i ett plan med källare, beläget i det eftertraktade området Lybeck! Den generösa tomten, som ligger i ett hörnläge och erbjuder två infarter, ger dig otaliga möjligheter – oavsett om du drömmer om ett charmigt fritidshus med stor lekyta eller om du är bostadsbyggare som ser potentialen i att utveckla marken. Egenskaper: - Ett plan med källare: Fritidshuset har en praktisk och bekväm layout med extra utrymme i källaren, perfekt för förvaring eller som hobbyrum. -Stor tomt: En vidsträckt tomt som erbjuder gott om plats för lek, trädgårdsprojekt eller framtida byggnation. -Hörntomt med två infarter: Den strategiska placeringen i hörnet av området ger både avskildhet och flexibilitet för tillträde. -Nytt liv i området: Lybeck är ett äldre fritidshusområde som har fått nytt liv tack vare installation av kommunalt vatten och avlopp, vilket gör det ännu mer attraktivt för både fritid och permanentboende. -Fiber i området: Håll dig uppkopplad med snabbt internet, perfekt för både arbete och nöje. -Nya villor: Flera tomter i området har nyligen bebyggts med moderna villor, vilket vittnar om områdets växande popularitet och potential. -Båtplats: En båtplats finns att hyra för endast 500 kr/år, vilket ger dig möjlighet att njuta av båtlivet och upptäcka de vackra omgivningarna från vattnet. Detta är en unik möjlighet att förvärva en fastighet som erbjuder både charm och potential. Oavsett om du söker en fridfull plats för fritiden, ett framtida hem eller ett projekt för utveckling, har denna fastighet något för dig.

  • Premium
Blomstergatan 9, Gideonsberg, Västerås kommun

Blomstergatan 9

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
495 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 487 kr/mån
16 230 kr/m²

Letar du efter ett spännande projekt att göra till ditt eget? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! Denna mysiga etta på 30,5 kvadratmeter ligger bara en trappa upp och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende från grunden. Trots behovet av renoveringar, är denna bostad ett verkligt fynd med sin charmiga sovalkov, praktiska kokvrå och ett badrum komplett med dusch och möjlighet för att installera en tvättmaskin. Belägen i en stabil förening, erbjuder denna bostad en trygg och säker miljö för din framtida investering. Med lite kreativitet och arbetsinsats kan du förvandla denna pärla till din egen personliga oas. Missa inte chansen att göra denna etta till ditt drömboende! Kontakta oss för att boka en visning och låt fantasin flöda när du ser potentialen som denna bostad har att erbjuda.

Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun
Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Västra ringvägen 21A

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/4
2 582 kr/mån
25 741 kr/m²

Ring för visning! Ta chansen att förvärva denna moderna 1:a på 27 kvm som ligger i ett mycket centralt läge. Bostaden genomgick en renovering 2016 och erbjuder ett helkaklat badrum, ett kök med fullstor kyl/frys, ugn och induktionshäll med fläkt. Detta är den perfekta lägenheten för övernattning, studentboende eller som primärt boende med överkomlig månadskostnad. Stor gemensam innergård med förråd för grill, stolar och bord. Förutom värme, vatten och TV-grundutbud, ingår även 500 Mbit bredband i avgiften. Bo i ett centralt läge med gångavstånd till Mälardalens Universitet, Centralstationen samt centrala Västerås fulla utbud.

  • Premium
  • Hiss
Vegagatan 2D, Vega, Västerås kommun

Vegagatan 2D

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
1 295 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 198 kr/mån
24 206 kr/m²

Välkomna till Vegagatan 2D. Fräsch tvåa med renoverat kök, vackra trägolv samt walk-in-closet i sovrummet. Möts av en rymlig välkomnade hall där både avhängningsmöjligheter och förvaring finns. Hela bostaden har vackra trägolv och fräscha ytskikt som ger karaktär och charm till lägenheten. Köket är i fint skick med modern stil och badrummet är utrustat med tvättmaskin. Den mysiga balkongen ligger i soligt västerläge. Bostaden är omsluten av lummig grönska som ger en härligt känsla med lite insyn. En perfekt bostad för många, från studenten till pendlaren då E18, City, Rocklunda och Mälardalens Högskola ligger nära till hands. För bilägaren är parkeringsavgiften riktigt låg på endast 70 kr/mån. Föreningen Riksbyggen hus nr 4 är en stabil förening som gjort de flesta stora renoveringar med åren såsom rot-renovering -88, tak -13 och dränering med isolering -18. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Benvägen 38, Bjurhovda, Västerås kommun

Benvägen 38

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
395 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 3/3
2 904 kr/mån
9 900 kr/m²

Letar du efter ditt första hem eller en bekväm och praktisk bostad på Bjurhovda? Då har vi den perfekta lägenheten för dig! Välkommen till denna fina 1:a om ca 40 kvm med låg månadshyra. När du kliver in genom dörren möts du av ett mysigt kök med gott om plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Här finns gott om förvaring och alla nödvändiga apparater för att göra matlagningen till en lek. Från köket tar du dig till det badrummet med dusch, WC och handfat. Allt du behöver för din dagliga hygien och avkoppling. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare flera stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns gott om plats för din favoritsoffa, TV och andra möbler. Missa inte chansen att äga denna fina 1:a i Bjurhovda. Anmäl er till visning och upplev detta hem själv. Välkommen hem!

Rekylgatan 14, Haga, Västerås kommun

Rekylgatan 14

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 595 000 kr
65 m²
3 rum
vån 10/13
4 820 kr/mån
24 538 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade 3:a om 65 kvm beläget med fantastisk utsikt från den inglasade balkongen i söderläge på våning 10 med utsikt över Mälaren. Hela lägenheten renoverades 2021 med exklusiva materialval samt fina vitvaror. Bostaden karaktäriseras av ljusa ytskikt, fina ekparkettgolv samt den inglasade balkongen i söderläge med magnifik utsikt över Västerås. Bra förening med god ekonomi. Förutom värme, vatten och kabel-tv ingår även internet och bostadsrättstillägg i avgiften. Här bor ni på lugna och populära Haga endast ett stenkast ifrån matbutik, förskola, skola samt kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 40H, Lustigkulla, Västerås kommun

Drottninggatan 40H

Lägenhet
Lustigkulla, Västerås kommun
2 195 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 134 kr/mån
23 730 kr/m²

Varmt välkomna till Lustigkulla och denna unika bostad med de största fördelarna av både radhus och lägenhet. Bostaden karaktäriseras av gavelläget som erbjuder bra med ljusinsläpp ett välplanerat kök med rymlig matsal samt stor inglasad balkong mot innegård i söderläge. Behövs fler rum är det lätt att bygga om till en 3,5:a. Även klädkammare samt förråd går att använda som mindre rum. Här bor du med lantlig känsla i en lugn och undangömd oas, trots det centrala läget. Gården ändrar skepnad med årstiderna och den stabila och välskötta föreningen har lagt ned ett stort jobb på att skapa en trivsam miljö med fina planteringar, vinbärsbuskar, äpple- och päronträd samt lekområden för barn. Bo i en stabil förening som äger marken, med närhet till centrum och Djäkneberget med härliga promenadstråk längs Svartån. Närhet till motorväg E18 för snabb access mot exempelvis Erikslund. Varmt välkomna på visning, anmälan sker på mäklarens hemsida.

  • Balkong
Vinggatan 3C, Berghamra, Västerås kommun

Vinggatan 3C

Lägenhet
Berghamra, Västerås kommun
895 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 333 kr/mån
28 871 kr/m²

Varmt välkomna till Berghamra och Vinggatan 3C. Här erbjuds en mycket fin och renoverad 1:a om 31 kvm med yteffektiv sovalkov, fräsch kokvrå med diskmaskin samt helkaklat badrum. Till skillnad från många ettor i storleken finns här även en stor balkong i sydligt läge med en ny balkongdörr med glas hela vägen ner till golvet för mycket trevligt ljusinsläpp. Utmärkt lägenhet för första boendet, studenten eller som övernattningslägenhet. Bo billigt och bra i en stabil förening med god ekonomi med närhet till Björnö, Framnäsbadet, pizzeria, matbutik, Hälla shoppingcenter, Öster Mälarstrand, Centralstationen och centrala Västerås. Ni har även snabb access till motorväg E18 från rätt sida av Västerås. Varmt välkomna på visning, anmälan krävs!

  • Balkong
Kompassvägen 11, Skälby, Västerås kommun

Kompassvägen 11

Tomt
Skälby, Västerås kommun
1 795 000 kr
1 190 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna fantastiska hörntomt om 1190 kvadratmeter på populära Skälby. Kompassvägen 11 med områdets bästa läge med skogen som granne. Generös byggrätt med 25% av tomtens storlek i antingen ett eller två plan. Det kanske bästa av allt är att tomten inte är knuten till en specifik husleverantör utan ni har möjlighet att helt fritt välja vilket hus ni bygger och med vem ni ska bygga det med. I närheten finns gångstig i skogen, ny lekpark, cykelbana som går till Skälby IP, busshållplats samt flertalet förskolor och skolor. En samfällighet har bildats för skötsel av området, gator, belysning, miljöhus med mera. Anslutning till fjärrvärme samt villaväxlare ingår i tomtpriset. Anslutningsavgifter som tillkommer är: • Kommunalt vatten/avlopp ca 150 000 kr. • El ca 36 000 kr. • Fiber ca 26 000 kr Följande åtgärder är befriade från bygglov: • Kontor, högst 25% av byggnadens bruttoarea får inredas. • Carport, högst 25 kvm. • Tak över uteplats med/utan enkel inglasning om högst 25 m2 • Solfångare Ta gärna del av övrig information samt bifogade dokument längre ner in annonsen. Anmäl ert intresse på vår hemsida eller kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 9