Kompanigatan 78

Hagaberg, Linköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2006
Förening
HSB BRF Hagaberg i Linköping
Om föreningen
Avgift
4 883 kr/mån
Pris/m²
28 034 kr/m²

Nu finns en stor 3:a på markplan till salu i populära Hagaberg. Lägenhetens trevliga uteplats i söderläge vetter mot en lugn innergård och grönskan där eklandskapet tar vid. Bostadens 89 kvm utnyttjas väl i en genomtänkt planlösning med två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum och ett funktionellt kök med utsikt mot innergården.

Hagabergs läge är optimalt: både stads- och naturnära! Gångavstånd in till stadskärnan och till Universitetssjukhuset. Cykelavstånd till arbetsplatser såsom Saab, Mjärdevi och Universitetet. Samtidigt ligger Hagaberg naturnära med det vidsträckta Tinnerö eklandskap alldeles intill och även Vallaskogen inom promenadavstånd. I närheten finns goda kommunikationer, livsmedelsbutiker, flera restauranger, förskolor och skolor, äldreboende, gym och blomsteraffär.

Föreningen är välskött och har mycket bra ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadrättstilägget på din hemförsäkring. Det finns en praktisk gästlägenhet i föreningen som även går att utnyttja till olika sammankomster och kalas. Det finns både garageplatser och p-platser. En stor tvättstuga går att boka och i garaget finns ett hobbyrum med verktyg och trädgårdsredskap. En väldigt trevlig förening med fin gemenskap!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Jimmy Lööf

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Jimmy Lööf, SkandiaMäklarna Linköping
073-558 25 94