Kommande

Kristallvägen 2

Hägersten - Solberga, Stockholms kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2009
Förening
BRF Akvamarinen 1
Om föreningen
Avgift
5 807 kr/mån
Driftkostnad
9 840 kr/år
Pris/m²
43 125 kr/m²
Kommande

Detta är ett accepterat pris!
Välkomna till denna utmärkt planerade trea om hela 88 kvm på Kristallvägen 2 i en fastighet från 2009.

Ett stilrent kök med bra arbetsytor och gott om förvaring samt matplats för ett stort sällskap. Två kylskåp och två frysar finns. Perfekt för den som gillar att laga mat!
Ljust vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats för den som önskar. Här finns även utgången till den härliga balkongen som har ett högt och fritt söderläge mot föreningens trevliga gård. Balkongens söderläge gör den perfekt till den med gröna fingrar som gärna odlar egna tomater eller kryddor till matlagning.
Bostaden erbjuder två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Ett hel kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni med ett lugnt och skyddat läge samtidigt som det finns närhet till goda kommunikationer, butiker, restauranger och caféer.
I föreningens trädgård finns möjlighet till grillning och under de varma sommardagarna sitter vi gärna på den gemensamma uteplatsen.

3 795 000kr är ett accepterat pris!

Solberga är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och är en del av
Hägersten-Älvsjö stadsdelsområde. Här bor du med naturen som närmaste granne samtidigt som du har Stockholm citys enorma utbud på nära håll - det bästa av två världar!

Som boende i området har man nära till det mesta, så som restauranger och gym på de charmiga 50-talstorgen Kristalltorget och Klacktorget. Fina Solbergaskogen har promenadstråk där du kan träffa på ett rikt djurliv i form av rådjur, ekorrar och hackspettar. Där finns också ett nytt utegym. Populära parkleken Kristallen har allt för de minsta, inklusive pulkabacke om vintern. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. Omtyckta förskolor och skolor finns i området. Engelska skolan och utbyggda Kämpetorpsskolan finns intill nya Älvsjöstaden. Ett välbyggt cykelnät tar dig snabbt vidare till närliggande delar av Hägersten/Liljeholmen, till Södermalm eller söderut till t ex Västertorps idrotts- och simhall, Kungens Kurva m m.

Närservice:
Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud med butiker, restauranger, gym, mataffär, vårdcentral, konditorier. Även Västberga handel är bara några minuters promenad bort och där hittar man det mesta i serviceväg, bl a Systembolag, Stora Coop, Gymgrossisten, apotek, Rusta, Jysk, Cykloteket, gym och bensinstation.

Restauranger i närområdet är bland annat Landet, KRUBB, Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket, Scandwich, Winterviken, Långbro Världshus, Bonne Femme Stenugnsbageri (frukost/café), Restaurang Aloë.

Kommunikationer:
Vid Älvsjö Centrum finns mycket bra kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer.
Telefonplan har röda linjen som tar dig in mot stan på ca 14 min. Tar du pendeltåget i Älvsjö Centrum tar det endast 10 min till Stockholm Central. I Älvsjö finns möjligheten att via pendeltåget ta sig till Arlanda, Södertälje eller Uppsala. Bostaden erbjuder även närhet till natur i form av Solbergaskogen.

Skola:
I ert nya bostadsområde finns det såväl skolor & förskolor för barnfamiljen. Ni hittar förskolor såsom Solbergas Förskolor och Förskolan Solängen. Grundskolan finner ni närmast Solbergaskolan eller Kämpetorpsskolan för upp till årskurs 9.

Välkommen till Kristallvägen 2
Väkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

Kontakta mäklaren

Josefine Wernström

SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Mäklare Josefine  Wernström, SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
0732802392

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.