Folkungavägen 22

Häggvik, Sollentuna Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,1 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1960
Förening
BRF Folkungarna
Om föreningen
Avgift
4 175 kr/mån
Pris/m²
32 786 kr/m²
Antal besök
2 156
Dagar på Hemnet
22

* Accepterat pris!* Kontakta mäklaren för visning.

- Flexibelt tillträde
- Ett stenkast från pendeln
- Balkong i sydväst läge
- Förening med låg belåning

Välkommen till Folkungavägen 22 där ni finner denna rymliga bostad om 76 kvm fördelat på 3 rum & kök. Bostaden erbjuder två fullstora sovrum där både dubbelsäng och förvaringsmöbler får plats, ett rymligt kök och intilliggande matplats samt ett helkaklat badrum. Balkongen ligger i underbart solläge med utgång från vardagsrummet - här kommer många eftermiddagar och kvällar spenderas i solen.

Eftertraktad förening som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Bland annat finns det bastu, träningslokal, pingisrum, snickeboa, tvättstuga och cykelrum. Föreningen har även en samlingslokal där man kan övernatta för 100 kr/dygn.

Förutom närheten till Norrviken sjön med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär plogad skridskobana på vintern - har du även kort promenadavstånd till fina strövområden för motion eller naturupplevelser vid Järvafältet. Visningsgården Bögs gård, som du kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas samt ett mycket uppskattat kosläpp på våren.

Till Skälbyskolan och Häggviksskolan samt Sollentuna Musikklasser är det kort promenadavstånd och det finns även förskolor i närområdet. Det är cykelavstånd till allt från förskolor, grundskolor och gymnasium. Häggviks lilla centrum bjuder på Second handbutiker med damkläder och inredning, veterinär, en närlivs med det nödvändigaste, restauranger med olika kök, fotograf, frisör, tandläkare och trafikskola. Det är även cykelavstånd till både Häggviks handelsplats, Sollentuna centrum och Norrviken. I Norrvikens centrum finns en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött, bibliotek, vårdcentral med mera.

Här får du massor av livskvalitet, inte bara i en väldigt fin bostad, utan även i ett trevlig och lugnt område med promenadavstånd till både natur, service och kommunikationer med både pendeltåg och olika busslinjer, vilket förenklar vardagslivet och gör det enkelt och smidigt att resa till både jobb, aktiviteter och in till city när man känner för att ta del av stadspulsen, eller mot Arlanda när det är dags för den efterlängtade semesterresan. Du har dessutom cykelavstånd till både fotbollsplaner, simhall, badminton, tennis och Sollentunavallen med bl. a. friidrott och ishockey.

Till pendeltågsstationen i Häggvik är det ca 400 meter och därifrån når du T-Centralen på ca 19 minuter. Närmsta busshållplats heter Häggviks station och ligger knappt 350 meter från bostaden och därifrån kan du åka till till Sollentuna station alternativt mot Holmboda (520) via Norrviken och Rotebro. Från hållplatsen Minervavägen drygt 400 meter från bostaden åker du mot Pukvägen (525) via Norrviken. Med bil är du snabbt ute på E4:an mot City eller Arlanda.

* Accepterat pris!* Kontakta mäklaren för visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna