Sickla Kanalgata 73, 3tr

Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
2001
Förening
BRF Farvattnet
Om föreningen
Avgift
4 995 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
73 542 kr/m²

Accepterat pris 5.295.000kr. Välkommen till väldisponerad och trivsam 3:a med stor balkong i sydväst. Härliga, öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till socialt umgänge. Takhöjd om 2,7 meter i kombination med stora fönsterpartier skänker lägenheten mycket ljus och rymd. Lägenheten som är i fint skick erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till lättmöblerad balkong i sydväst. Ett rymligt kök som uppdaterades 2019 med nya vitvaror och grå köksinredning. En inbjudande hall med klädkammare, två bra sovrum med rogivande läge mot innergård samt ett fräscht badrum med badkar och möjlighet att tvätta kläder. Dessutom tillgång till stort förråd om cirka 8m².

I Hammarby Sjöstad har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter. Granne med populära Ekbacken / Sickla Parks lekplats så har du nära till grönska och avkoppling. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Välsorterade livsmedelsbutiker som Coop & Lidl ligger på promenadavstånd från lägenheten och här finns all tänkbar service såsom bank, apotek, förskolor, kyrka samt bibliotek. I närheten finns också populära Sickla köpkvarter med ett brett utbud av affärer, butiker, biografer, caféer och restauranger. Hammarby sjöstad gränsar också mot Nackareservatet och inom några kilometers avstånd ligger Hellasgården som är perfekt för bad sommartid eller långfärdsskridskor under vintertid. På vintern går det också att åka slalom i Hammarbybacken.

Kommunikationerna är utmärkta via båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Solna - Sickla Köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du kan ansluta till tunnelbanenätet). Inom gångavstånd finns busslinjerna 71, 74 och nattbuss 96. Vid station Årstaberg nås också pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. Dessutom trafikerar M/S Emelie Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm

Kontakta mäklaren

Karl Porry

Bjurfors Södermalm
Mäklare Karl Porry, Bjurfors Södermalm
070-782 00 13

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.