Strandliden 55

Hässelby Strand, Stockholm Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Våning
-1,5 av 1
Byggår
1957
Förening
BRF Tornkammaren 1
Om föreningen
Avgift
3 747 kr/mån
Pris/m²
53 356 kr/m²
Antal besök
3 644
Dagar på Hemnet
11

Häpnas över denna unika ateljévåning vid vattnet - Livskvalité med 50-talskaraktär i ljuv förening med nutidens högt ställda krav på boende.
Här upplever du sjöutsikten från en av Hässelby Strands klassiska ateljélägenheter och följer med på en tidsresa som inspirerat såväl heminredare som arkitekter. Härifrån kan du följa både båttrafik och fågelliv på nära håll. 50-talskaraktär i ljuv förening med nutidens högt ställda krav på boende och livskvalité. Huset på Strandliden uppfördes 1957 med dispens nära stranden, bl.a för att konstnärer skulle få bo med egna ateljéer i bottenvåningarna. Fortfarande idag är intresset stort för dessa sällsynta ateljéer som sällan är till salu. Funkislägenheten i två etage förmedlar en charmig radhuskänsla, med ett ostört och insynsskyddat läge.
Välkommen in i den rymliga hallen som leder in till köket och ateljén, med utsikt över Mälaren genom de stora fönsterpartierna. Lägenheten är fördelad på två plan där nedre etage erbjuder ett vardagsrum med stora sociala ytor, ett trivsamt sovrum med vattnet som närmaste granne samt ett väl tilltaget duschrum. Från vardagsrummet kommer vi ut till terrassen som ligger med bästa tänkbara solläge i söder och har panoramavy ut över Mälaren. Njut av frukost på terassen, ta på dig badrocken och kliv rakt ut i Mälarens klara vatten. På Hässelby Strands mest attraktiva adress bor du med trevliga grannar i en mycket välskött förening och med direkt närhet till livsmedelsaffär, matställen, strandpromenader och tunnelbana. Ett svårslaget boende!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 25
    jan
    Idag kl. 18:00–18:30
    Anmäl datum och ledigt klockslag på mäklarens hemsida. Varmt välkommen på visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.