Nyproduktion

Backadalsgatan 5

Hisings Backa, Göteborgs kommun Se på karta

2 980 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Förening
BRF Selma Gård
Om föreningen
Avgift
5 508 kr/mån
Pris/m²
40 270 kr/m²
Nyproduktion

Ljus trerumslägenhet, 74 trivsamma kvadratmeter på husets gavel med balkong mot gården. Här är en bostad med full utrustning, god standard och noggrant utvalda material.

Genomtänkt planlösning
Direkt i hallen ser du en av lägenhetens stora fördelar: den goda förvaringen. I hallen finns kapphylla, garderob, städskåp och ett stort förråd.

På vänster sida från hallen når du lägenhetens två sovrum, som ligger avskilt från varandra. Det största har en praktisk garderobsvägg och utrymme för såväl en dubbelsäng som andra möbler. Det mindre sovrummet passar perfekt för barnen, gäster eller som arbetsrum.

Mellan sovrummen ligger det stora badrummet. Det har vitt matt kakel på väggarna, grå klinker på golven och duschväggar i klarglas. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänkskiva och skåp.

Rum för gemenskap
Till höger från hallen kommer du in i det moderna köket som har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Köket är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

På kökets ena sida finns plats för en stor matgrupp, trivsamt placerad intill ett fönster. På den andra sidan finns vardagsrummet med plats för en mysig soffhörna och andra möbler.

Från vardagsrummet kliver du ut på lägenhetens balkong. Balkongen ligger i nordost, mot föreningens gård, och är cirka nio kvadratmeter stor. Ett härligt extrarum under sommarmånaderna!

Planerad inflyttning juni 2023.

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Göteborgs Egnahems AB

Kontakt

Amanda Samuelsson

Göteborgs Egnahems AB
Mäklare Amanda Samuelsson, Göteborgs Egnahems AB
031-707 70 25