Kommande

Direktörsgatan 22

Högaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Förening
HSB BRF Sjöstjärnan i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
6 979 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
12 516 kr/m²
Kommande

Är centralt läge viktigt och att det ska finnas två väldisponerade sovrum? Då har ni kommit rätt, Välkomna till Direktörsgatan 22!

In i denna lägenhet möts ni utav en fin och ljus hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. I anslutning till hallen finner ni en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Bostadens bägge sovrum finner ni på varsin sida av hallen där bägge rymmer dubbelsäng och förvaring samt en Walk In Closet i det ena sovrummet. Vidare in i bostaden finner ni det fina och ljusa köket som erbjuder goda arbetsytor samt plats till matbord.

Det helkaklade badrummet ligger placerat i anslutning till köket och detta utrustad med dusch. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt utgång till bostadens balkong placerad i ett soligt västerläge som blir bostadens nya favoritplats.

På Direktörsgatan 22 bor man med närhet till kommunikationer och service. Allt från livsmedelsbutiker till bussförbindelser som förenklar er vardag. Har man bil finns det gott om fria parkeringar längs gatorna i området. Vill ni ner till stan är ni där på några minuters promenad, ett fantastiskt läge!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Arber Hasani

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Arber Hasani, Mäklarhuset Helsingborg
0760146222

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas