Mäklarhuset Helsingborg

Mäklarhuset Helsingborg

Mäklare

Saturnusgatan 51, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Saturnusgatan 51

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

3 295 000 kr

118 m²

5 rum

5 488 kr/mån

Är ni på jakt efter ett unikt boende med välplanerad planlösning och fyra sovrum? Välkomna till Saturnusgatan 51 i Ödåkra! Nu finns chansen att förvärva denna unika villa i bostadsrättsform om 108 kvm i barnvänliga Ödåkra. Ett boende perfekt för er som letar efter ett fristående hus med många rum och luftig planlösning med plats för hela familjen. Ni finner totalt fyra sovrum med möjlighet till ett femte, två badrum varav det ena nyligen totalrenoverade med kvalitetsintyg samt goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt separat matplats för ett stort matbord. Ett nyrenoverat kök med goda arbetsytor och plats till mindre matbord samt komplett maskinpark, ett kök som verkligen tar fram matglädjen. Utsidan välkomnar er med en lättskött tomt samt stort trädäck som är fullt möblerbart med markis för de soligare sommardagar. Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även träningsanläggningar som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m. Ni som färdas kollektivt så finns både buss och tåg. Smidigt att ta sig runt med bil och kommer fort ut på motorvägen.

 • Uteplats
Sockengatan 6a, Rosengården, Helsingborgs kommun

Sockengatan 6a

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

995 000 kr

62,5 m²

2 rum

3 990 kr/mån

15 920 kr/m²

Genomgående tvårumslägenhet med stambytt badrum och balkong i soligt söderläge mot fin grönyta. Lägenheten ligger på andra våningen och den är genomgående och väldigt ljus. Badrummet renoverades av föreningen nyligen när de gjorde stambyte. Man har stort separat kök med utrymme för matplats, separat klädkammare i hallen, stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, vardagsrum med utrymme för både soffa och bord samt en trevlig balkong i söderläge med fin utsikt. På Sockengatan bor man med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum med bland annat livsmedelsbutik. Ett fantastiskt läge med andra ord där det är lätt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg antingen med bil eller buss då det finns busshållplatser inom kort avstånd.

 • Balkong
Agatvägen 16a, Östra Karup, Båstads kommun

Agatvägen 16a

Radhus
Östra Karup, Båstads kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 095 000 kr

112,5 m²

5 rum

5 424 kr/mån

18 622 kr/m²

Välkomna till detta trevliga bostadsrättsparhus i två plan om 112,5 kvm med uteplats och parkeringsplats på uppfarten i omtyckta Östra Karup, välkomna till Agatvägen 16a! På första plan är det golvvärme där man valt klinker i hallen som sedan går över till det genomgående parkettgolvet. I anslutning till hallen finner man första badrummet, kaklat i tidlösa kulörer som är utrustat med dusch och vägg i vägg finner man grovköket med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med vask. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som får ett trevligt ljusinsläpp som bildar en härlig rymd med lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord. Smakfullt inrett kök i en varmare kulör på köksluckorna som sedan bryts av med den gråa laminatbänkskivan och det vita kaklet som stänkskydd. Ett kök som tar fram matglädjen med all förvaring, arbetsytor och en komplett maskinpark. Från vardagsrummet når man trädäcket och gräsmattan. Möblera, bjud hem vännerna och njut! På ovanvåningen finner man de tre sovrummen, i bra storlekar som kan inredas med säng och förvaring. Här finner vi även det andra badrummet, kaklat i tidlösa kulörer och utrustat med badkar. Tillvalen som gjorts i denna bostad ser ni under "allmän information". Här bor ni i ett område som underlättar er vardag med goda kommunikationer och service. Färdas ni med bil så kommer ni fort ut på motorvägen, busshållplatser finns i närområdet och tågstationen finner ni i Båstad som ni når med bil på några minuter där ni även har livsmedelsbutiken, Willys och träningsanläggningar som gym och padel. På promenadavstånd når ni Östra Karups skola, lekplatser och trevliga promenadslingor.

Fjärshusgatan 6, Kågeröd, Svalövs kommun
 • Idag kl 16:00

Fjärshusgatan 6

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

3 695 000 kr

165 m²

5 rum

641 m² tomt

Har ni länge drömt om att bo i ett nybyggt hus i ett familjevänligt villaområde? Välkomna till Fjärhusgatan 6 i Kågeröd! Nu finns chansen att bli först med att flytta in i detta moderna 1 ½ planshus om 165 kvm belägen på ett lugnt familjeområde. In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Redan i hallen får ni en försmak av det fina 1-stavs parkettgolvet som sträcker sig över hela bostaden. I anslutning till hallen finner ni ett utav det två badrummen som erbjuds och detta utrustat med dusch. Vidare in möts ni av en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder ett fantastisk ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartierna. Ni finner ett modernt kök från IKEA som går i ljusa kulörer på luckor, bänkskiva och kakel. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen samt plats till stort matbord. Från köket når ni även grovköket som är inrett med klinkergolv samt utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet inreder ni smidigt med soffgrupp och här finns det även möjlighet att få till ett fjärde sovrum för det som vill. På ovanplan finner ni tre väldisponerade sovrum med Walk In Closet i det ena, helkaklat badrum utrustad med badkar och ett allrum. I Kågeröd bor ni med närheten till fantastiska naturreservat samtidigt som allt för en fungerande vardag finns runt knuten, Coop och den kommande tågstationen samt förskola och skola F-6. Nu har äntligen den efterlängtade Lomma banan öppnat. En kort biltur från gården in till Kågeröd finner ni resekommunikation som aldrig förr. Härifrån kan ni enkelt och smidigt ta er till Lund, Malmö och Köpenhamn på ca 45 minuter vilket gör det enkelt för er som pendlar mycket att fortfarande kunna bo på landet men samtidigt ha kommunikation som tar er till storstäderna på noll tid. Syftet med Lommabanan är att underlätta för pendlaren och skapa viktiga förutsättningar för ett hållbart resande. Med denna förbättrade pendlingsmöjlighet behöver ni aldrig känna att det är svårt att resa till storstäderna eller Kastrup för att vidare tar er till semesterländerna.

 • Plus
 • Uteplats
Dalhemsvägen 17c, Kjellstorp, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 17c

Lägenhet
Kjellstorp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 095 000 kr

80 m²

3 rum

6 942 kr/mån

13 688 kr/m²

Välkomna till Dalhemsvägen 17c som är en trea på 80 kvm som är belägen på andra våning med en stor inglasad balkong i helt rätt läge! Bostaden erbjuder en välplanerad och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Fördelad på en rymlig hall med spotlights och ett fint ljust golv tillsammans med ljusa väggar. Finns god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Genom hallen till vänster finner man badrummet som kommer bli stambyt men är idag inrett med plastmatta, våtrumstapet, badkar och tvättmaskin. Två väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring. Mellan sovrummen har man en klädkammare, bra med förvaring. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till både soffgrupp och matbord. Ett rum som får ett härligt ljusinsläpp som även har bra belysning med spotlightsen i taket. Fint ljust kök som är praktiskt med bra förvaring, arbetsytor, spotlights och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, diskmaskin, ugn, mikro, kyl och frys. Genom köket når man den inglasade balkongen som blir som ett extra rum då det är fullt möblerbart. Bostadens favoritplats som utnyttjats väl då den ligger i helt rätt läge! Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån. Välkomna till att kontakta mäklaren Pontus Aronsson för anmälan till visning som ni når antingen via mail, p[email protected] eller 0735- 16 39 91.

Persgatan 53, Norr, Helsingborgs kommun

Persgatan 53

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 295 000 kr

70 m²

2.5 rum

5 085 kr/mån

32 786 kr/m²

Äntligen finns lägenheten för dig som vill bo i ett populärt område med sundet och stadens puls som granne med sitt breda utbud av restauranger och nöjen, välkommen till Persgatan 53! Unik bostad med en fantastisk planlösning som bjuder in till sällskapsytor, modernt renoverad och en stor bonus att det finns ett extra rum som kan inredas efter behov. Extra rummet har plats till att möbleras med säng eller varför inte ett kontor? Öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd och lättmöblerade ytor. Fantastiskt kök som höjer matlagningsglädjen med en fullt utrustad maskinpark och påkostad bänkskiva. Under tiden maten lagas kan ni socialisera er med gästerna i vardagsrummet. Badrummet är kaklat i stilrena kulörer som är utrustat med dusch. Stort sovrum som är inrett med heltäckningsmatta, vitmålade väggar och spotlights. Får plats med säng och förvaring. På Norr bor man med sundet och stadens puls som granne, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållsplatser, gångavstånd till stationen, livsmedelsbutiker, restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna några.

 • Plus
Drottninggatan 105b, Norr, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 105b, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 105b, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 105b

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

3 250 000 kr

52 m²

2 rum

3 668 kr/mån

62 500 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina tvåa om 52 välplanerade kvadratmeter på förstklassigt läge med strandvägen och sundet precis utanför, välkomna till Drottninggatan 105b! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med havsutsikt från kök, sovrum och vardagsrum. In välkomnas ni till en ljus hall med ett noga utvalt klinker som sträcker sig in i köket och badrummet är renoverat i samma kakel. Badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin 2 in 1. Toppmodernt och ligger helt rätt i tiden som även köket där man valt de bruna träluckorna tillsammans med en ljus bänkskiva och kakel. I detta rum möts naturens färger tillsammans med utsikten mot havet, fantastisk plats att laga middag på. Ni vaknas upp av soluppgången och lägger er till solnedgången, ett sovrum i bra storlek som rymmer säng och förvaring. Vardagsrummet erbjuder lättmöblerade ytor som rymmer såväl matbord som soffgrupp och även härifrån slås man av ljusinsläppet och den oslagbara utsikten mot havet. En bostad som måste upplevas på plats och passar perfekt till er/dig som vill bo på en populär adress och på ett fantastiskt läge med havsutsikt från kök. vardagsrum och sovrum tillsammans med goda kommunikationer/service på promenadavstånd!

 • Premium
Spannmålsgatan 30, Nårrevång, Svalövs kommun
 • Idag kl 15:00
Spannmålsgatan 30, Nårrevång, Svalövs kommun, bild 2
Spannmålsgatan 30, Nårrevång, Svalövs kommun, bild 3

Spannmålsgatan 30

Villa
Nårrevång, Svalövs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 995 000 kr

145 m²

5 rum

419 m² tomt

Nu saluförs detta 1½-plans hus belägen på hörntomt i lugnt villaområde där ni kan sätta er egna prägel, välkomna till Spannmålsgatan 30 i Svalöv! Här välkomnas ni utav ett välplanerat och rymligt hus fördelat på två plan om 145 kvm med ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum. In möts ni av en rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen finner ni de ena badrummet utrustat med dusch. På höger sida om hallen finner ni ett utav de tre sovrummen som erbjuds och detta med plats till dubbelsäng. Vidare in når ni det praktiska köket utrustad med komplett maskinpark med plats till stort matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp och matbord. I huset andra enda når ni tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. På ovanplan erbjuds det ett idag ett allrum där det finns möjlighet att bilda ett fjärde sovrum för de som vill, två väldisponerade sovrum samt ett andra badrum utrustad med badkar. Här bor ni med gångavstånd till både förskola, grundskola och högstadieskola samt byns centrum. Här erbjudes det den vardagliga service som man behöver i sin vardag med livsmedelsbutiker, vårdcentral och Pågatågsstation. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Kristinetorpsvägen 3, null, Bjuvs kommun

Kristinetorpsvägen 3

Villa
Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 495 000 kr

92 m²

5 rum

926 m² tomt

Välkommen till Kristinetorpsvägen och detta charmiga hus på lantligt läge mellan Bjuv och Billesholm! Man parkerar smidigt bilen eller bilarna på uppfarten eller i carporten intill huset. Huset har två ingångar, en finingång på framsidan av huset och en grovingång på baksidan av huset. Via ingången på framsidan kliver vi in i en rymlig hall som sedan förbinder rummen på bottenvåningen. Direkt till vänster har vi vardagsrummet som rymmer en stor soffa. Intill vardagsrummet har vi ett stort matrum där det finns plats för ett stort matbord. Intill hallen har vi det helkaklade badrummet med dusch. Vidare på bottenvåningen hittar vi ett rymligt kök med utrymme för matplats samt två rum som kan användas som kontor, gästrum eller sovrum. På ovanvåningen finns det ett allrum och två sovrum. I en sidobyggnad har vi pannrummet, en tvättstuga och förråd. Tomten är stor och lättskött och ligger i soligt läge med sol hela dagen. Man har även ett stort uterum på baksidan av huset mot trädgården. Kristinetorpsvägen 3 ligger mellan Bjuv och Billesholm och i båda byarna finns bra kommunikationer med både buss och Pågatåg. I byarna finns också mataffär, pizzeria, bibliotek, simhall, grundskolor och förskolor, vårdcentral m.m. Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder. Missa inte detta charmiga hus!

 • Uteplats
Mellangatan 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Mellangatan 4

Radhus
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 295 000 kr

140 m²

5 rum

1 031 m² tomt

Letar ni efter ett boende som inte kräver mycket mer än att flytta in? Välkomna till Mellangatan 4! Nu finns möjligheten att förvärva detta fina parhus om 140 kvm belägen i ett trevlig villakvarter i Billesholm. Huset är fördelat på två plan med möjlighet att bilda två separata boenden för de som vill det. Här välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen med plats till förvaring. Till vänster om hallen möter ni vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till stor soffgrupp samt matbord. Det fina köket från IKEA som går i ljusa kulörer finner ni i anslutning till vardagsrummet som erbjuder goda arbetsytor samt komplett maskinpark. I huset enda finner ni två väldisponerade sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring samt ett helkaklat badrum utrustad med badkar. Ovanplan är fördelad på ett vardagsrum, kök, sovrum och ett helkaklat badrum utrustad med dusch. En perfekt våning för er som har ett äldre barn som vill ha sitt eget fast ändå bo hemma eller hyra ut då det går att få till separata ingångar. I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Pågatågstrafiken är nu igång i Billesholm igen vilket gör det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang. Missa inte denna chans och kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Uteplats
Torggatan 5B, Bjuv, Bjuvs kommun
 • Ons 8 feb kl 16:45

Torggatan 5B

Radhus
Bjuv, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 495 000 kr

151 m²

4 rum

495 m² tomt

Vi kan äntligen presentera detta trevliga parhus om 151 kvm som fördelar sig på två plan och har carport i omtyckta Bjuv! Möjlighet att sätta er egna prägel, ett hus med en välplanerad planlösning och en lättskött trädgård. På första plan finner man en rymlig hall med god plats till att hänga av sig, kaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Vidare in möts man av köket, trevliga arbetsytor och bra med förvaring samt plats att inredas med ett matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Kamin som ger bra värmekälla och trevlig detalj i rummet. Ovanvåningen fördelar sig på en hall som kan inredas med mindre möblemang, tre sovrum där samtliga är inredda med inbygga garderober och har plats till säng. Klädkammare med bra förvaringsutrymme och ett badrum som är inrett med plastmatta och våtrumstapet som är utrustat med dusch. På Torggatan 5B bor ni med goda kommunikationer och service inom räckhåll där ni enkelt kan ta er runt och få ihop er vardag. För den som pendlar finns det buss och tågförbindelser samt enkelt för den som färdas med bil att komma ut på motorvägen. Vi finner även såsom livsmedelsbutik, bensinstation, skolor, apotek, vårdcentral, pizzeria och systembolaget.

 • Plus
Föreningsgatan 25b, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Föreningsgatan 25b

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 995 000 kr

57 m²

2 rum

3 315 kr/mån

35 000 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina tvåa om 57 kvm som har balkong på omtyckta Tågaborg, välkomna till Föreningsgatan 25b! Från att ni tagit hissen upp till våningsplan tre så möts ni av en ljus hall med plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in förvaring. Kaklat badrum från stambytet som är utrustat med dusch. Bra storlek i sovrummet med inbyggda garderober och plats till säng. Köket är inrett med vita köksluckor som sedan bryts av med en mörkare bänkskiva och kakel tillsammans med en komplett maskinpark. Ett kök som har god förvaring, arbetsytor och plats att inredas med ett matbord. I vardagsrummet ligger ett fint parkettgolv tillsammans med de nymålade väggarna i en behaglig kulör som lyfter fram rummet tillsammans med det härliga ljusinsläppet. Trevliga umgänges ytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Härifrån har man utgång till balkongen, möblerbar och en given favoritplats under sommarmånaderna. På Föreningsgatan 25B bor ni bara ett par minuters promenad ner till Gröningen, havet och lika fort tar ni er in till Helsingborgs shoppingstråk kring Kullagatan. Ett fantastiskt läge med andra ord som har bra bussförbindelser, närhet till centralen som tar er vidare med tåg, livsmedelsbutiker, restauranger och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och ett område ni kommer trivas i, välkomna till Föreningsgatan 25B!

 • Hiss
Jaktfalksgatan 54, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jaktfalksgatan 54

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

3 250 000 kr

87 m²

3 rum

3 815 kr/mån

37 356 kr/m²

Letar ni efter ett modernt och lättskött boende på ett populärt område? Då kan ni sluta leta! Man parkerar smidigt en eller två bilar på sin egna parkeringsyta direkt utanför bostaden. Via egen ingång kliver man in i en rymlig hall med en extra klädkammare som ger bra förvaring. Upp via trappan kommer man in i den härliga öppna sällskapsytan. Här har vi ett ljust kök med bra förvaring och en komplett och uppdaterad maskinpark. Här finns bra utrymme till en matplats och från köket har man dörren ut till den stora altanen i soligt söderläge där man kan njuta av solen större delen av dagen. Altanen ligger i vinkel med flera sittplatser och det finns också möjlighet att glasa in delar av altanen om man så önskar. I vardagsrummet får man även plats med en stor soffgrupp. Det är högt i tak och de stora fönsterna samt fönsterna uppe vid taket släpper in ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har två bra sovrum, båda med förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrummet är stilrent med klinkergolv och kaklade väggar och här finns både egen tvättmaskin och torktumlare. Är ni intresserade av ett lugnt och trivsamt beläget boende med närhet till grönområden, skolor och livsmedelsbutiker så har ni hittat rätt. Här bor man med promenadavstånd till ICA Supermarket, pizzerior, solarium, frisör, två olika gym, samt fler butiker på gång. Man bor i ett område med flertalet förskolor och skolor. Mariastaden är en stadsdel i ständig utveckling med goda förbindelser in till centrum tack vare både stadsbussar och tåg via Maria Station. Mariastaden är ett område att trivas i. Hör av er redan idag så håller mäklaren er uppdaterade med viktig information som kommande visningar för detta är en chans ni inte vill missa! Ni når honom antingen via mail [email protected] eller 0793-473821

 • Plus
 • Balkong
Dalhemsvägen 47a, Kjellstorp, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 47a

Lägenhet
Kjellstorp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

595 000 kr

40 m²

1 rum

3 593 kr/mån

14 875 kr/m²

Välkomna till denna fina etta om 40 välplanerade kvadratmeter som erbjuder god förvaring och lättmöblerade ytor på omtyckta Kjellstorp! In välkomnas ni av en ljus hall med det genomgående parkettgolvet, plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in förvaring. Till vänster om hallen finner man badrummet som renoverades i samband med stambytet. Inrett i stilrena kulörer och utrustat med dusch samt förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och erbjuder lättmöblerade ytor till soffgrupp, skrivbord och säng. Här finner man även klädkammaren, bra med förvaringsutrymme. Smakfullt inrett kök i gråa köksluckor, kromade handtag, ljus bänkskiva och kakel ovanför. På golvet ligger ett parkettgolv. Maskinell utrustning som häll, ugn, fläkt, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Ett toppenboende för den studerande eller för första gångs-köparen i ett område med goda kommunikationer och service inom räckhåll. På Kjellstorp bor man i ett område som underlättar er vardag där ni på promenadavstånd finner såsom livsmedelsbutik (Ica Maxi, City Gross och Lidl), skola, busshållplatser, natur och park (Filborna Park och naturreservatet Bruce skog). Härifrån kan ni smidigt ta er in och ut från stan och till välkända köpcentrumet Väla med cirka 200 butiker med bil.

 • Plus
Torggatan 20, Kvidinge, Åstorps kommun

Torggatan 20

Lägenhet
Kvidinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

295 000 kr

54,5 m²

2 rum

5 019 kr/mån

5 413 kr/m²

Snart finns chansen att förvärva denna välplanerade tvåa med inglasad balkong, Välkomna till Torggatan 20 i Kvidinge! Högst upp i huset med en välplanerad och ljus planlösningen välkomnar denna tvårummare om 54 kvm med en rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen. Direkt på vänster sida om hallen finner ni det praktiska köket som erbjuder goda arbetsytor med plats till matbord. Vidare in finner ni sovrummet som går att inreda med dubbelsäng. Direkt till anslutning om sovrummet finner ni badrummet som är utrustad med dusch. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt matbord och här har ni även utgången till den inglasade balkongen som är fullt möblerbar. Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun. Byn ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan. I byn bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar än till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-5. Kvidinge har även ett friluftsbad som även besöks av bybor från orterna omkring Kvidinge. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

 • Balkong
Skånegatan 28, Öster Åstorp, Åstorps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skånegatan 28

Villa
Öster Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 695 000 kr

122 m²

5 rum

614 m² tomt

Äntligen är ett av de mycket populära suterränghusen på Skånegatan i Åstorp till salu! Letar ni efter ert nya hem på ett lugnt och barnvänligt område i Åstorp? Då kan ni äntligen sluta leta! Nu har vi det det stora nöjet att kunna erbjuda detta rymliga suterränghus på Skånegatan med trädgård i fritt söderläge med sol hela dagen och direkt närhet till naturreservatet "Kalvahagen". Huset erbjuder idag ett suterängplan med en rymlig hall, ett stort allrum , ett sovrum, badrum samt tvättstuga och förråd. På ovanplan har vi sedan ytterligare ett stort vardagsrum med utrymme både för soffgrupp och matbord, ett kök, ett badrum samt ett sovrum med stor walk-in-closet som också kan göras om till ett extra sovrum. Från vardagsrummet och köket har vi sedan utgång till uteplatsen och trädgården. Från vardagsrummet har man fantastisk utsikt över Hallandsåsen. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på populära Öster i Åstorp. Åstorp ligger strategiskt bra med bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg, Ängelholm och Klippan m.m. Det tar inte många minuter och man når snabbt även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutiker, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzerior, restauranger, gym, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Missa inte detta härliga boende!

Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 2, Hyllinge, Åstorps kommun

Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 2

Radhus
Hyllinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 816 200 kr

122 m²

4 rum

5 863 kr/mån

23 084 kr/m²

Välkomna till BRF Studio H1 i familjära och populära Hyllinge! Nu pågår uppbyggnaden av föreningens 26 radhus i två plan på fastigheten Hyllinge 36:388. Inflyttning är beräknad till omkring Mars 2023. Projektet har fokuserat på att skapa ett toppmodernt hem med exklusiva materialval med ett stort miljötänk. Alla radhusen kommer att ha solceller på taken och tillhörande batterier för att lagra el, vilket kommer leda till mycket låga driftkostnader och på sommar halvåret kommer solcellerna täcka hela el och värmekostnaden. Fler och fler skaffar elbil och det vill föreningen uppmuntra till och har därför valt att installera laddboxar till alla lägenheter. För mer bilder, 3D modell, rundvandring m.m. gå vidare till https://view.wec360.com/brf-studio/hyllinge-etapp-1/vy-mot-nordvast Radhusen är påkostade och välplanerade och de 122 kvm erbjuder ett entréplan med rymlig hall, kök, vardagsrum samt badrum med kombinerad tvättstuga. På ovanplanet finns sedan de tre sovrummen, två klädkammare samt ett badrum. Radhusen kommer att ha påkostade Marbodal kök med bänkskiva i kvartskomposit med infälld diskho. Det kommer att vara vattenburen golvvärme både på bottenplan och ovanplan. Det finns alternativ att göra ett extra rum på bottenplan om man behöver. Fastigheterna är anslutna till det kommunala vatten och avloppsnätet och varje lägenhet har en undermätare för förbrukning som debiteras som schablon med korrigering i efterhand. Varje lägenhet har egen elmätare där bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang. Det kommer vara solceller på taken. Uppvärmningen av radhusen kommer ske individuella värmepumpar med återvinning på luften. Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemang avseende hushållsel, värme (värmepump går på lägenhetens el), TV/bredband samt avfall. Man bekostar VA efter förbrukning som faktureras av föreningen som schablon med korrigering i efterhand. Till avgifterna tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 150kr/månaden för en anvisad parkeringsplats. Föreningen har utöver parkeringsplats till alla radhus även 39 parkeringsplatser som föreningen hyr ut för 150 kr/månad. Totalt hela 65 parkeringsplatser. Radhusen kommer att vara förberedda för fiber men bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang samt installation av fiberanslutningen i lägenheten. För mer detaljerad information kring hur radhusen är byggda. Vänligen se den intygade Kostnadskalkylen som finns under dokument. Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva. Det här är det perfekta radhuset både för den lilla och den stora familjen. Avstånd från Hyllinge: Helsingborg - 13 km Väla köpcentrum - 9 km Ängelholm - 18 km Malmö - 72 km Med start Oktober 2022 genomförs kontinuerliga visningar på området där man har möjligheten att uppleva radhusen på plats. Kontakta mäklaren för att boka tid för detta.

 • Nyproduktion
Dalhemsvägen 59A, Dalhem, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 59A

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

650 000 kr

65 m²

2 rum

5 788 kr/mån

10 000 kr/m²

Letar ni efter en rymlig och ljus tvåa på markplan med inglasad balkong samt uteplats? Välkomna till Dalhemsvägen 59A! Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade och rymliga tvåa beläggen på markplan. In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Till höger om hallen finner ni det helkaklade badrummet inrett med tidlöst kakel och klinker utrustad med dusch som nyligen har blivit stambytt. Vidare in på vänster sida hittar ni detta praktiska kök med plats till stort matbord. Härifrån har ni utgången till den inglasade balkongen som är fullt möblerbar samt så har ni en lite gräslagd uteplats. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor som går att inreda med stor soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet ligger det väldisponerade sovrummet så går att inreda med dubbelsäng och förvaring. Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Järnvägsgatan 10, Ekeby, Bjuvs kommun

Järnvägsgatan 10

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 595 000 kr

86 m²

5 rum

1 615 m² tomt

Nu kan detta bli er vardag, lantlig känsla men samtidigt som ni på cykelväg når centrum på bara några minuter. Ett fantastiskt läge med utsikt över åker efter att ni parkerat bilen på uppfarten eller i garaget. Ett hem som gör det kul att bjuda hem folk, öppna upp från köket mot trädäcket som har uppvärmd pool. Fram med utemöblerna, starta grillen och njut av sällskapet under tiden barnen badar i poolen. Huset har genomgått löpande renoveringar under åren som gör det möjligt för er att bara flytta rakt in. Första plan är fördelad på en ljus hall med plats till att hänga av sig och förvaring i form av inbyggda garderober och badrum med dusch. Modernt kök från 2021 som är inrett i vita köksluckor, mässing handtag, ljusgråbänkskiva tillsammans med vitvaror i mörk nyans som fint bryter av de ljusa. Tagit tillvara på hela ytan tillsammans med en köksö som bjuder in vardagsrummet. Stort vardagsrum med fönster i flera väderstreck som fyller rummet med härligt ljusinsläpp och skapar lättmöblerade ytor till matbord och soffgrupp. På ovanvåningen finner man en hall som delar av de tre sovrummen. Tre sovrum i bra storlekar där det tredje blir det största som har förvaring i form av skjutdörrsgarderober. I källaren möts man av en stor hall med klinker, väldigt bra med förvaring i form av skjutdörrsgarderober och här når man dörren som tar en ut på husets gavel, praktiskt med egen ingång utifrån. I anslutning till hallen finner man det första rummet, ett stort rum som idag är pannrum och förvaringsutrymme. Kaklat badrum i neutrala kulörer som är inrett med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva, vask med skåp, toalettstol och duschhörna. Här nere finner vi även husets fjärde sovrum med golvvärme och isolerad bottenplatta, drömmen för tonåringen eller för gästerna att kunna ha tillgång till stort sovrum, eget badrum och ingång utifrån. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med ca 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Besiktning är utförd av Enspecta AB och dolda felförsäkring är tecknad. Är ni intresserade att ta del av besiktningsprotokollet så kontakta ansvarig mäklare så mailar vi ut det till er.

Vildrosgatan 54, Vasatorp, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vildrosgatan 54

Villa
Vasatorp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

4 195 000 kr

137 m²

5 rum

166 m² tomt

Snart finns chansen att förvärva denna tre-plans villa belägen på lugn och grönskande område, Välkomna till Vildrosgatan 54! På hela 137 kvm fördelas denna villa på tre plan med välplanerade rum och härligt ljusinsläpp tack vare fönster från två riktningar. På entréplan möts ni av en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder stora sociala sällskapsytor. Här inreder ni enkelt med soffmöbler och stort matbord. Ett helkaklat badrum utrustad med dusch ligger i anslutning till köket. Från vardagsrummet har ni utgång till uteplatsen som är fullt möblerbar samt där man gjort om förrådet till en bastu. En trappa upp har ni tre väldisponerade sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum utrustad med dusch, klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt tvättstugan. I husets topp på tredje våningen har man idag gjort om allrummet till ett sovrum där man idag har plats till soffa, skrivbord och säng. Här har ni även tillgång till två terrasser i två väderstreck som är fullt möblerbara. Missa inte denna chansen och anmäl erat intresse redan idag! Vasatorps trädgård växer och blir populärare för varje år, ett lugnt och barnvänligt område, ett toppen område för barnen att växa upp på. Inom närområdena finns väldigt god service och kommunikationer som skolor, naturområden med motionsslingor, flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, Filborna arena med idrotts och simarena. Busshållplatsen är ett stenkast bort som tar dig smidigt in och ut från stan.

 • Uteplats
Backagårdsvägen 2, Ekeby, Bjuvs kommun

Backagårdsvägen 2

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 450 000 kr

115 m²

4 rum

468 m² tomt

Nu saluförs denna 1½ plans villa om 115 kvm med pool, Välkomna till Backagårdsvägen 2 i Ekeby! I välkomnas ni av en rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Vidare in möts ni av en tillbyggnad som idag används som uterum men som även går att bruka som ett allrum. I anslutning till detta rum möter ni det praktiska köket som erbjuder goda arbetsytor. Här finner ni även badrummet som är utrustad med dusch. Vidare genom köket kommer ni till matplatsen och vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp. En värmande kamin är placerad i detta rum vilket är den perfekta mysfaktorn i för dessa kallare dagar. Ett utav de tre sovrummen som erbjuds i detta hus finner ni i anslutning till matplatsen och detta med plats till dubbelsäng och förvaring. Ovanplan är fördelad på ett allrum och två väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring. På husets baksida kan ni avnjuta denna fantastiska uteplats med pool, lounge avdelning och grillplats. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.

 • Uteplats
Kadettgatan 66a, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 66a

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 650 000 kr

102,5 m²

4 rum

7 055 kr/mån

16 098 kr/m²

Välkomna till Kadettgatan och denna välplanerade och genomgående fyrarummare med två balkonger och stambytt fint badrum! Högst upp i huset har vi denna ljusa och trevliga lägenhet. Man kliver in i en rymlig hall med bra utrymme att hänga av ytterkläder och skor samt bra förvaring i inbyggd garderob. Direkt till vänster har vi den renoverade gästtoaletten samt lägenhetens första sovrum som har lyxen av en egen balkong. Intill har vi köket som har gott om förvaring på båda sidorna samt är utrustat med diskmaskin, ugn med spis och fläkt, stor kyl och frys. Här finns utrymme för en stor matplats och även köket har en egen balkong som är fullt möblerbar och lite större än den första balkongen. Båda balkongerna ligger perfekt beläget i sydväst med sol från mitten av dagen tills den går ner på kvällen. Vidare har vi det stora renoverade badrummet med dusch, handfat med kommod och spegelskåp, handdukstork, toalett samt både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är även det rymligt och har plats för både stor soffgrupp och matbord. Sist har vi lägenhetens två andra sovrum, båda rymliga med utrymme för dubbelsängar. Det finns många fördelar med att bo på Västra Berga. För att nämna några är det främst att planlösningarna på fyrorna är praktiska och genomtänkta där varje rum får bra med yta. Att man sedan har parkeringsplatser och garage som går att hyra där det finns flera som ligger väldigt nära bostaden är svårslaget att hitta. Bekvämt och underlättar verkligen vardagen. Man har ett väldigt stort förråd i markplan som tillhör lägenheten. Själva området, Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna , tåg från Maria Station eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

 • Balkong
Magnusgatan 3, Klippan, Klippans kommun

Magnusgatan 3

Villa
Klippan, Klippans kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 495 000 kr

90 m²

5 rum

826 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera ett 1-1/2 plans hus med källare som ligger på en fantastisk tomt med ett garage som är perfekt till er som vill ha verkstad hemma! Huset har en välplanerad planlösning där de sociala ytorna är samlade på första plan och de privata på ovanvåningen. Varje rum får bra med ljusinsläpp och goda ytor. Första plan erbjuder en hall med god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man badrummet som är utrustat med badkar. Till höger om hallen finner man köket som sedan tar en vidare till vardagsrummet. Ett praktiskt kök med goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Vardagsrummet kan inredas med både soffgrupp och matbord för större tillställningar. Ovanvåningen finner man de privata rummen, tre sovrum som får plats med säng och förvaring. Här finns även tillgång upp till vind med bra förvaringsutrymme. Källaren är inte inredd utan där finner man tvättstuga, pannrum och ett till rum som idag används som förvaring men möjligheten finns om man inreder källaren att ha det som ett sovrum vilket totalt blir fyra sovrum. Huset är belägen på en fantastisk tomt, möjligheternas tomt med plats till att bygga uteplats. På sommaren blir det insynsskyddat och frukten börjar växa fram på träden. Stort garage som passat utmärkt för dig som vill ha en verkstad hemma. Det finns även att tillgå en vind i garaget, bra med förvaringsutrymme samt ett förråd bakom garaget. Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med bra kommunikation och service. För er som inte pendlar med bil så finns det busshållplatser och tågstation. Ni finner även två livsmedelsbutiker som Ica och Coop. Vårdcentral, apotek, systembolaget, restauranger, bensinstationer, padelhall, bowlinghall, skolor som Antilopenskolan och Tegelbruksskolan. På promenadavstånd finner man förskolor, bensinstationer, livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek och vårdcentral.

Ringstorpsvägen 34, Ringstorp, Helsingborgs kommun

Ringstorpsvägen 34

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 950 000 kr

88 m²

3 rum

4 568 kr/mån

33 523 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna stilrena och ljusa lägenhet om 88 kvm som är belägen på första våning med en trevlig uteplats i omtyckta Ringstorp! Bostaden är fördelad på en rymlig hall med klinker som sedan går över till parkettgolv. Wood on wall på ena väggen, bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben och plats till att hänga av sig. Badrummet är kaklat i stilrena kulörer som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet erbjuder öppna, lättmöblerade ytor som fylls med härligt ljusinsläpp och har utgång till uteplatsen. Köket är stilrent med vita köksluckor, bänkskiva och kakel tillsammans med en fullt utrustad maskinpark. Sovrummen ligger i varsin del av bostaden där det ena har klädkammare och utgång till uteplatsen. En trevlig uteplats som ligger i ett härligt läge med stenplattor och plats till möblemang som har utsikt mot den välskötta innergården. Ringstorp är ett populärt område som har växt genom åren där man satsat enormt med nya bebyggelser. Ett trevligt område för både familjen eller paret. Här bor man med gångavstånd till kurirgatan där man finner Ica, biblioteket, skola, pizzeria, busshållplats, frisörsalong, Direkten och kort avstånd till populära Pålsjöskog. Klockrent läge mellan stadsdelarna Tågaborg, Stattena, Mariastaden och Berga!

Västgötagatan 3, Öster Åstorp, Åstorps kommun

Västgötagatan 3

Villa
Öster Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 800 000 kr

138 m²

6 rum

502 m² tomt

Trevlig familjevilla på en lugn gata i Östra Åstorp! Nu finns möjligheten att skapa sitt eget drömhem här på Västgötagatan i lugna delar av Åstorp. Husets 138 kvm i två plan erbjuder ett entréplan med rymlig hall, stort kök, master bedroom, stort vardagsrum, badrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns de ytterligare två sovrummen, ett badrum, stor klädkammare och stort allrum. Det finns möjlighet att göra fler sovrum i huset om det behövs. 2016 så dränerade man runt huset och gjorde samtidigt ny stenläggning och utebelysning runt huset. Väldigt mysigt kring huset vid skymning! Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp ligger strategiskt bra med bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg, Ängelholm och Klippan m.m. Det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutiker, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzerior, restauranger, gym, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Missa inte denna chansen!

 • Uteplats
Ljungdahlsgatan 14, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Ljungdahlsgatan 14

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

4 195 000 kr

135 m²

5 rum

156 m² tomt

Nu finns äntligen ett av de populära radhusen på Ljungdahlsgatan till salu, totalt 210 kvm fördelat på tre plan! I dessa radhusen bor man med en låg driftkostnad trots all denna yta och dagens två sovrum kan enkelt bli både fyra och fem beroende på hur många man behöver. Huset är energiklassat som ett lågenergihus (B) och här bor man med relativt låg uppvärmningskostnad. Huset kvalificerar även för ett s.k. grönt bolån där man kan få rabatt på bolåneräntan. Man kliver in i en stor hall med bra utrymme för att hänga av ytterkläderna och ställa ytterskorna. I hallen finns garderober och även en fin gästtoalett. Till höger direkt så har vi köket och köket är utrustat med diskmaskin, vask, ugn/spis, fläkt och stor kyl och frys. Vidare har man den stora öppna sällskapsytan med gott om utrymme både för en rejäl soffgrupp och stort matsalsmöblemang. Från vardagsrummet har man också utgången till trädgården i soligt söderläge. Här har du sol nästan hela dagen. På ovanvåningen har vi idag två sovrum, en liten hall samt ett badrum. På källarplan har vi ett stort allrum, hobbyrum, förråd, tvättstuga med badkar samt en klädkammare. Man har ett eget garage där man kan parkera bilen. Med Ramlösa Brunnspark runt hörnet tar du dig snabbt och enkelt ut i löpspåret eller på mysig picknick. En kort promenad bort har du goda förbindelser med både tåg och buss så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Att pendla till jobbet från Ramlösa är snabbt och smidigt. Föreningen har diskussioner om att installera laddstolpar vid garagen men detta ska tas upp igen vid nästa föreningsstämma. Kort sammanfattat är detta ett drömboende för både den lilla och den större familjen. Missa inte denna chansen, kontakta mäklaren redan nu!

 • Uteplats
Senderödsvägen 20, Maria Park, Helsingborgs kommun

Senderödsvägen 20

Fritidshus
Maria Park, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

395 000 kr

29 m²

1 rum

392 m² tomt

Äntligen finns det tillfälle att förvärva denna kolonistuga på populära koloniföreningen Senderöd, Välkomna! Föreningshuset stod klart 2010 och medlemmar har möjlighet att hyra festlokalen för 1000:-, städning står man själv för. Barnkalas en eftermiddag kostar 500:-. Det finns tre toaletter varav en är handikappanpassad. Här anordnas midsommarfirande som är väldigt populärt. Föreningen har även en festplats med dansbana och scen. Bredvid föreningshuset finns det en tvättstuga med två tvättmaskiner och det finns även två toaletter och dusch. 2020 fyllde föreningen 40 år. På föreningens område finns en boulebanan, där föreningen anordnar bouleturneringar mot andra koloniföreningar. Besök gärna föreningens hemsida: http://senderod.com Här finns mycket bra information. Från början låg området på Pålsjö Östra och var rena odlingslotter. Då Helsingborgs kommun skulle bebygga platsen flyttades området 1980 till nuvarande plats och Koloniföreningen Senderöd bildades. Föreningen arrenderar 85 190 m2 och det finns 174 kolonilotter på området i varierande storlekar mellan 279-592m2. Föreningens medlemmar är i blandade åldrar, från unga barnfamiljer till pensionärer. Vid den stora inhägnade parkeringen finns ett källsorteringshus. Parkeringstillstånd kostar 200:-/st/år och man får ha två stycken per stuga. Området bevakas av Avarn året om och polisen tränar sina hundar på området vintertid. Man skall odla 30% av tomtytan, sköta halva gången utanför tomten . Vill man bygga så skall bygglovet lämnas till föreningen först för godkännande innan det går vidare till kommunen. För att kunna överta arrendeavtalet måste man vara folkbokförd i Helsingborgs kommun. Missa inte denna fina koloni!

Söderåsvägen 24, Kvidinge, Åstorps kommun

Söderåsvägen 24

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 995 000 kr

103 m²

4 rum

405 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera detta fina enplanshus med garage på en lugn återvändsgata. Det finns också möjlighet att inreda vinden likadant som några av grannarna har gjort om man är behov av mer yta. Stig in i hallen där det finns möjlighet att hänga av er ytterkläderna. På golvet ligger ett laminatgolv som löper vidare genom lägenheten. Till höger finns det ljusa och trevliga köket med vita skåpsluckor som möter en mörkare bänkskiva. Här finns plats till en matgrupp. Vardagsrum är rymligt och går att inreda med soffgrupp. Härifrån når man uterummet som tar dig vidare ut i trädgården. Bostaden bjuder på tre sovrum i god storlek där det största god förvaringsmöjlighet i form av garderober. Bostaden har ett helkaklat badrum, ett gäst WC samt en rymlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6. Kvidinge har även ett friluftsbad som även besöks av bybor från orterna omkring Kvidinge. Missa inte chansen att bli ägare till detta välplanerade och trevliga hus, anmäl ert intresse redan idag!

BJUV LJUNGSGÅRD 2:98, Billesholm, Bjuvs kommun

BJUV LJUNGSGÅRD 2:98

Gård/Skog
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 500 000 kr

2,3 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva denna obebyggda mark, klass 8 om 22 961 kvm belägen på utkanten av villaområde utanför detaljplanerat område. Missa inte denna chans och anmält ert intresse redan idag! I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Nu är även Pågatågstrafiken igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag.

Ängavångsgatan 91, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Ängavångsgatan 91

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 995 000 kr

107,7 m²

4 rum

4 906 kr/mån

27 809 kr/m²

Har ni länge letat efter ett bostadsrättsradhus i ett barnvänligt villaområde? Välkomna till Ängavångsgatan 91 i Ödåkra! Nu ges det ett ypperligt tillfälle att förvärva detta fina radhus om 107 kvm i omtyckta Ödåkra. Här parkerar ni smidigt bilen på uppfarten och stiger in i en ljus och välkomnade hall med god plats till att häng av sig ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen finner ni ett utav de två badrummen som bostaden har att erbjuda och detta utrustat med dusch. Vidare in möts ni av en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartierna. Här står ni och lagar mat i detta fina och praktiska köket från IKEA med plats till stort matbord. Här kan ni vara sociala med nära och kära medans ni står och lagar mat. Vardagsrummet erbjuder sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt en utgång till den fina uteplatsen där man har ett trädäck som är fullt möblerbart samt en liten gräsmatta för barnen att leka på. Ni finner även ett förråd på baksidan med goda förvaringsmöjligheter för diverse redskap. På ovanplan finner ni det andra badrummet som är utrustad med dusch, allrumm som rymmer soffa, soffbord samt tv-bänk samt tre väldisponerade sovrum som enkelt inreds med säng, skrivbord samt förvaring. Här bor ni i ett omtyckt område som bara växer som har naturen som granne och stora köpcentrumet Väla med sina 200 butiker på andra sidan. På promenadavstånd har man bra bussförbindelser, pågatåget, skolor, apotek, träningsanläggningar och mycket mer. Ett lugnt och barnvänligt område, välkomna till Ödåkra!

 • Uteplats
Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 20, Hyllinge, Åstorps kommun

Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 20

Radhus
Hyllinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 816 200 kr

122 m²

4 rum

5 863 kr/mån

23 084 kr/m²

Välkomna till BRF Studio H1 i familjära och populära Hyllinge! Nu pågår uppbyggnaden av föreningens 26 radhus i två plan på fastigheten Hyllinge 36:388. Inflyttning är beräknad till omkring Mars 2023. Projektet har fokuserat på att skapa ett toppmodernt hem med exklusiva materialval med ett stort miljötänk. Alla radhusen kommer att ha solceller på taken och tillhörande batterier för att lagra el, vilket kommer leda till mycket låga driftkostnader och på sommar halvåret kommer solcellerna täcka hela el och värmekostnaden. Fler och fler skaffar elbil och det vill föreningen uppmuntra till och har därför valt att installera laddboxar till alla lägenheter. För mer bilder, 3D modell, rundvandring m.m. gå vidare till https://view.wec360.com/brf-studio/hyllinge-etapp-1/vy-mot-nordvast Radhusen är påkostade och välplanerade och de 122 kvm erbjuder ett entréplan med rymlig hall, kök, vardagsrum samt badrum med kombinerad tvättstuga. På ovanplanet finns sedan de tre sovrummen, två klädkammare samt ett badrum. Radhusen kommer att ha påkostade Marbodal kök med bänkskiva i kvartskomposit med infälld diskho. Det kommer att vara vattenburen golvvärme både på bottenplan och ovanplan. Det finns alternativ att göra ett extra rum på bottenplan om man behöver. Fastigheterna är anslutna till det kommunala vatten och avloppsnätet och varje lägenhet har en undermätare för förbrukning som debiteras som schablon med korrigering i efterhand. Varje lägenhet har egen elmätare där bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang. Det kommer vara solceller på taken. Uppvärmningen av radhusen kommer ske individuella värmepumpar med återvinning på luften. Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemang avseende hushållsel, värme (värmepump går på lägenhetens el), TV/bredband samt avfall. Man bekostar VA efter förbrukning som faktureras av föreningen som schablon med korrigering i efterhand. Till avgifterna tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 150kr/månaden för en anvisad parkeringsplats. Föreningen har utöver parkeringsplats till alla radhus även 39 parkeringsplatser som föreningen hyr ut för 150 kr/månad. Totalt hela 65 parkeringsplatser. Radhusen kommer att vara förberedda för fiber men bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang samt installation av fiberanslutningen i lägenheten. För mer detaljerad information kring hur radhusen är byggda. Vänligen se den intygade Kostnadskalkylen som finns under dokument. Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva. Det här är det perfekta radhuset både för den lilla och den stora familjen. Avstånd från Hyllinge: Helsingborg - 13 km Väla köpcentrum - 9 km Ängelholm - 18 km Malmö - 72 km Med start Oktober 2022 genomförs kontinuerliga visningar på området där man har möjligheten att uppleva radhusen på plats. Kontakta mäklaren för att boka tid för detta.

 • Nyproduktion
Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 11, Hyllinge, Åstorps kommun

Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 11

Radhus
Hyllinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 816 200 kr

122 m²

4 rum

5 863 kr/mån

23 084 kr/m²

Välkomna till BRF Studio H1 i familjära och populära Hyllinge! Nu pågår uppbyggnaden av föreningens 26 radhus i två plan på fastigheten Hyllinge 36:388. Inflyttning är beräknad till omkring Mars 2023. Projektet har fokuserat på att skapa ett toppmodernt hem med exklusiva materialval med ett stort miljötänk. Alla radhusen kommer att ha solceller på taken och tillhörande batterier för att lagra el, vilket kommer leda till mycket låga driftkostnader och på sommar halvåret kommer solcellerna täcka hela el och värmekostnaden. Fler och fler skaffar elbil och det vill föreningen uppmuntra till och har därför valt att installera laddboxar till alla lägenheter. För mer bilder, 3D modell, rundvandring m.m. gå vidare till https://view.wec360.com/brf-studio/hyllinge-etapp-1/vy-mot-nordvast Radhusen är påkostade och välplanerade och de 122 kvm erbjuder ett entréplan med rymlig hall, kök, vardagsrum samt badrum med kombinerad tvättstuga. På ovanplanet finns sedan de tre sovrummen, två klädkammare samt ett badrum. Radhusen kommer att ha påkostade Marbodal kök med bänkskiva i kvartskomposit med infälld diskho. Det kommer att vara vattenburen golvvärme både på bottenplan och ovanplan. Det finns alternativ att göra ett extra rum på bottenplan om man behöver. Fastigheterna är anslutna till det kommunala vatten och avloppsnätet och varje lägenhet har en undermätare för förbrukning som debiteras som schablon med korrigering i efterhand. Varje lägenhet har egen elmätare där bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang. Det kommer vara solceller på taken. Uppvärmningen av radhusen kommer ske individuella värmepumpar med återvinning på luften. Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemang avseende hushållsel, värme (värmepump går på lägenhetens el), TV/bredband samt avfall. Man bekostar VA efter förbrukning som faktureras av föreningen som schablon med korrigering i efterhand. Till avgifterna tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 150kr/månaden för en anvisad parkeringsplats. Föreningen har utöver parkeringsplats till alla radhus även 39 parkeringsplatser som föreningen hyr ut för 150 kr/månad. Totalt hela 65 parkeringsplatser. Radhusen kommer att vara förberedda för fiber men bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang samt installation av fiberanslutningen i lägenheten. För mer detaljerad information kring hur radhusen är byggda. Vänligen se den intygade Kostnadskalkylen som finns under dokument. Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva. Det här är det perfekta radhuset både för den lilla och den stora familjen. Avstånd från Hyllinge: Helsingborg - 13 km Väla köpcentrum - 9 km Ängelholm - 18 km Malmö - 72 km Med start Oktober 2022 genomförs kontinuerliga visningar på området där man har möjligheten att uppleva radhusen på plats. Kontakta mäklaren för att boka tid för detta.

 • Nyproduktion
Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 9, Hyllinge, Åstorps kommun

Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 9

Radhus
Hyllinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 816 200 kr

122 m²

4 rum

5 863 kr/mån

23 084 kr/m²

Välkomna till BRF Studio H1 i familjära och populära Hyllinge! Nu pågår uppbyggnaden av föreningens 26 radhus i två plan på fastigheten Hyllinge 36:388. Inflyttning är beräknad till omkring Mars 2023. Projektet har fokuserat på att skapa ett toppmodernt hem med exklusiva materialval med ett stort miljötänk. Alla radhusen kommer att ha solceller på taken och tillhörande batterier för att lagra el, vilket kommer leda till mycket låga driftkostnader och på sommar halvåret kommer solcellerna täcka hela el och värmekostnaden. Fler och fler skaffar elbil och det vill föreningen uppmuntra till och har därför valt att installera laddboxar till alla lägenheter. För mer bilder, 3D modell, rundvandring m.m. gå vidare till https://view.wec360.com/brf-studio/hyllinge-etapp-1/vy-mot-nordvast Radhusen är påkostade och välplanerade och de 122 kvm erbjuder ett entréplan med rymlig hall, kök, vardagsrum samt badrum med kombinerad tvättstuga. På ovanplanet finns sedan de tre sovrummen, två klädkammare samt ett badrum. Radhusen kommer att ha påkostade Marbodal kök med bänkskiva i kvartskomposit med infälld diskho. Det kommer att vara vattenburen golvvärme både på bottenplan och ovanplan. Det finns alternativ att göra ett extra rum på bottenplan om man behöver. Fastigheterna är anslutna till det kommunala vatten och avloppsnätet och varje lägenhet har en undermätare för förbrukning som debiteras som schablon med korrigering i efterhand. Varje lägenhet har egen elmätare där bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang. Det kommer vara solceller på taken. Uppvärmningen av radhusen kommer ske individuella värmepumpar med återvinning på luften. Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemang avseende hushållsel, värme (värmepump går på lägenhetens el), TV/bredband samt avfall. Man bekostar VA efter förbrukning som faktureras av föreningen som schablon med korrigering i efterhand. Till avgifterna tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 150kr/månaden för en anvisad parkeringsplats. Föreningen har utöver parkeringsplats till alla radhus även 39 parkeringsplatser som föreningen hyr ut för 150 kr/månad. Totalt hela 65 parkeringsplatser. Radhusen kommer att vara förberedda för fiber men bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang samt installation av fiberanslutningen i lägenheten. För mer detaljerad information kring hur radhusen är byggda. Vänligen se den intygade Kostnadskalkylen som finns under dokument. Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva. Det här är det perfekta radhuset både för den lilla och den stora familjen. Avstånd från Hyllinge: Helsingborg - 13 km Väla köpcentrum - 9 km Ängelholm - 18 km Malmö - 72 km Med start Oktober 2022 genomförs kontinuerliga visningar på området där man har möjligheten att uppleva radhusen på plats. Kontakta mäklaren för att boka tid för detta.

 • Nyproduktion
Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 3, Hyllinge, Åstorps kommun

Diamantvägen, Hyllinge. Lägenhet nr 3

Radhus
Hyllinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 816 200 kr

122 m²

4 rum

5 863 kr/mån

23 084 kr/m²

Välkomna till BRF Studio H1 i familjära och populära Hyllinge! Nu pågår uppbyggnaden av föreningens 26 radhus i två plan på fastigheten Hyllinge 36:388. Inflyttning är beräknad till omkring Mars 2023. Projektet har fokuserat på att skapa ett toppmodernt hem med exklusiva materialval med ett stort miljötänk. Alla radhusen kommer att ha solceller på taken och tillhörande batterier för att lagra el, vilket kommer leda till mycket låga driftkostnader och på sommar halvåret kommer solcellerna täcka hela el och värmekostnaden. Fler och fler skaffar elbil och det vill föreningen uppmuntra till och har därför valt att installera laddboxar till alla lägenheter. För mer bilder, 3D modell, rundvandring m.m. gå vidare till https://view.wec360.com/brf-studio/hyllinge-etapp-1/vy-mot-nordvast Radhusen är påkostade och välplanerade och de 122 kvm erbjuder ett entréplan med rymlig hall, kök, vardagsrum samt badrum med kombinerad tvättstuga. På ovanplanet finns sedan de tre sovrummen, två klädkammare samt ett badrum. Radhusen kommer att ha påkostade Marbodal kök med bänkskiva i kvartskomposit med infälld diskho. Det kommer att vara vattenburen golvvärme både på bottenplan och ovanplan. Det finns alternativ att göra ett extra rum på bottenplan om man behöver. Fastigheterna är anslutna till det kommunala vatten och avloppsnätet och varje lägenhet har en undermätare för förbrukning som debiteras som schablon med korrigering i efterhand. Varje lägenhet har egen elmätare där bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang. Det kommer vara solceller på taken. Uppvärmningen av radhusen kommer ske individuella värmepumpar med återvinning på luften. Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemang avseende hushållsel, värme (värmepump går på lägenhetens el), TV/bredband samt avfall. Man bekostar VA efter förbrukning som faktureras av föreningen som schablon med korrigering i efterhand. Till avgifterna tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 150kr/månaden för en anvisad parkeringsplats. Föreningen har utöver parkeringsplats till alla radhus även 39 parkeringsplatser som föreningen hyr ut för 150 kr/månad. Totalt hela 65 parkeringsplatser. Radhusen kommer att vara förberedda för fiber men bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang samt installation av fiberanslutningen i lägenheten. För mer detaljerad information kring hur radhusen är byggda. Vänligen se den intygade Kostnadskalkylen som finns under dokument. Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva. Det här är det perfekta radhuset både för den lilla och den stora familjen. Avstånd från Hyllinge: Helsingborg - 13 km Väla köpcentrum - 9 km Ängelholm - 18 km Malmö - 72 km Med start Oktober 2022 genomförs kontinuerliga visningar på området där man har möjligheten att uppleva radhusen på plats. Kontakta mäklaren för att boka tid för detta.

 • Nyproduktion
 • Mars 2023
HELSINGBORG FLENINGE 50:3, Fleninge, Helsingborgs kommun

HELSINGBORG FLENINGE 50:3

Gård/Skog
Fleninge, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

7 995 000 kr

1,8 ha tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna lantligt belägna åkermark om ca 18 000 kvm med vacker utsikt över åkrarna. Här kan man njuta av lugnet och den fina naturen. Till Ödåkra är det cirka 5 km och där finner man förskola, skola samt butiker, restaurang, Ödåkra station samt övrig service. OBS! Den delen som säljs är idag inte avstyckad utan denna process inleds först när kontraktskrivning sker med villkor att avstyckningen skall vara avklarad. Dessa kostnader står säljaren för. Välkomna!

ÖRKELLJUNGA ÅRRÖD 1:6, null, Örkelljunga kommun

ÖRKELLJUNGA ÅRRÖD 1:6

Gård/Skog
Örkelljunga kommun
Mäklarhuset Helsingborg

695 000 kr

1,3 ha tomt

Nu säljs det en skogstomt på ca 13 000 kvm i Örkelljungas utkant. Ett lugnt och naturvänligt område för dig som vill ut på landet och värdesätter lugn och ro. OBS! Den delen som säljs är idag inte avstyckad utan denna process inleds först när kontraktsskrivning sker med villkor att avstyckningen skall vara avklarad. Dessa kostnader står säljaren för.

 • Plus
Gryttinge 1245, null, Svalövs kommun

Gryttinge 1245

Villa
Svalövs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

2 495 000 kr

327 m²

13 rum

975 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta stora två-planshus med mycket möjligheter, Välkomna till Gryttinge 1245! Denna stora villa är fördelad på 2 plan med totalt 12 sovrum och 4 badrum som passar för en stor familj, uthyrning eller för dig som driver företag. Första plan är fördelad på en rymlig hall, stort vardagsrum med plats till större möblemang, fem sovrum, tre badrum och ett kök. På ovanvåningen finner man sju sovrum och ett badrum som renoverades i år. I dagsläget hyrs huset ut för 20 000kr/mån kallhyra till ett företag vilket också är en möjlighet för dig som köpare att göra då hyresgästen vill fortsätta avtalet med att bo där. Går även att bedriva HVB hem då huset är godkänt för detta.

Stackarp 2335 C, null, Klippans kommun

Stackarp 2335 C

Tomt
Klippans kommun
Mäklarhuset Helsingborg

395 000 kr

700 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt på ca 700kvm där ni kan förverkliga era husdrömmar. OBS! Den delen som säljs är idag inte avstyckad utan denna process inleds först när kontraktskrivning sker med vilkor att avstyckningen skall vara avklarad. Dessa kostnader står säljaren för. En kort bilfärd ifrån tomten når ni Klippan och allt vad tätorten har att erbjuda. Kommunalt avlopp/vatten samt fiber finns i gatan (anslutningsavgifter tillkommer)

 • Plus
Asa Thors Gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Asa Thors Gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg

1 995 000 kr

32 m²

1 rum

1 926 kr/mån

62 344 kr/m²

Nu kan vi med glädje presentera denna kvadratsmarta och påkostade enrummare med havet som närmsta granne och stadens centrum bara några minuter bort. Då husets är nybyggt är standarden och materialvalet i lägenheten väldigt hög. Stig in i den ljusa hallen med både goda avhängnings och förvaringsmöjligheter i form av både garderob och hatthylla. Här finns även ett praktiskt städskåp. På golvet ligger ett marmorerat klinkergolv som sedan övergår i en ljust mattlackerad ekparkett. Köket kommer från Vedum och har släta vita luckor, en praktisk bänkskiva i en ljus kulör som möter stänkskyddet i marmorerat kakel. Fullutrustad maskinpark från Bosch i rostfritt och svart. För att ta det till nästa nivå erbjuder köket även en matavfallskvarn. Från köket nås lägenhetens rum som badar i ljus från det stora fönsterpartiet. Lägenhetens badrum är helkaklat med golvvärme. Här finns dusch med glasdörrar, vask med kommod, ett större skåp, handdukstork samt en kombinerad tvätt/tork maskin. Till lägenheten hör även ett extra separat förråd i källaren Här bor man som medlem i en härlig förening som erbjuder tillgång till allt från bilpool, gemensamma takterrasser (varar den ena en odlings terrass), grillplats med gasolvärmare samt en fantastisk gemensam brygga. Man tar sig snabbt och enkelt från ön in till Helsingborg C via en bro. För dig som studerar så ligger Helsingborg campus bara en kort promenad från lägenheten. Här finns även strand, ute gym och flera trevliga restauranger. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss

Visar alla 39