Mäklarhuset Helsingborg

Mäklarhuset Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brommagatan 19, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Ons 1 maj
Brommagatan 19, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Brommagatan 19, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Brommagatan 19

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 295 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/5
2 264 kr/mån
58 041 kr/m²

Har ni höga krav på er nästa bostad? Då kan denna lägenheten vara något för er! Här bor man dessutom med en mycket låg månadsavgift och en låg skuld/kvm. Nu har vi det stora nöjet att presentera denna genomgående och totalrenoverade lägenhet på Brommagatan 19. Man kliver igenom den fina ytterdörren till en stor hall som sedan fördelar resten av rummen. Större delen av lägenheten har en takhöjd på 2.77 m och fin stuckatur i taket. Hela lägenheten har ett fint och påkostat fiskbensparkettgolv. Direkt till höger har vi köket som är utrustat med diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl/frys samt inbyggd ugn och micro. Det finns utrymme för en liten matplats och man har även öppnat upp från köket med dubbeldörrar ner till sin egen privata uteplats in mot innergården. Intill köket finns det stora sovrummet som rymmer en stor dubbelsäng samt har bra förvaring i garderober. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar. Här finns toalett, handfat med kommod och stort spegelskåp med förvaring, duschhörna, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet är även det rymligt och har plats för både soffgrupp och matplats. Det har tidigare varit en öppning mellan vardagsrummet och det andra sovrummet. Även i det andra sovrummet finns bra förvaring i garderob. Man disponerar också över ett källarförråd. Här bor man i en liten förening med 10 lägenheter. Föreningen strävar efter att ha så låga månadsavgifter som möjligt. De har även städdagar, normalt 2 ggr/år. Detta har resulterat i att föreningen har låga månadsavgifter, bra sammanhållning och god ekonomi. Föreningen har låg avgift per kvm och låg skuldsättning per kvm. Brommagatan 19 ligger med promenadavstånd till Vikingsbergsparken, Gröningen, Pålsjö skog och Helsingborg Centrum. Det är ett väldigt attraktivt område. Det finns flera förskolor i närheten och man har ICA borgen bara 200m bort från porten.

  • Premium
  • Uteplats
Nejlikegatan 10, Bårslöv, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 1 maj kl 17:00
Nejlikegatan 10, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Nejlikegatan 10, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Nejlikegatan 10

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 895 000 kr
157 + 8 m²
6 rum
727 m² tomt

Välkomna till denna omhändertagna familjevilla med ett attraktivt läge i Bårslöv. Huset ligger längst inne på en återvändsgata på en hörntomt vilket gör att det inte kör så mycket bilar förbi huset. Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes och tagit hand om huset mycket väl. Huset har blivit besiktigat inför försäljningen och till detta har säljarna tecknat en säljarförsäkring för dolda fel vilket är en stor fördel både för er som köpare och säljare. Besiktningsprotokollet hittar ni bifogat på hemsidan. Fråga mäklaren om ni vill veta mer. Husets entréplan erbjuder idag två sovrum med möjlighet att bygga till ett tredje. Ett badrum med dusch, en gäst-toalett, ett stort rymligt vardagsrum och matrum. Vidare hittar vi köket där det finns gott om utrymme för en matplats. Intill köket finns också grovköket med tvättmaskin. Grovköket har egen entré via det stora uterummet. På ovanvåningen finns ett rymligt sovrum med stor klädkammare samt en hall, klädkammare, toalett samt ett stort allrum/sovrum. Även här finns det möjlighet att göra ytterligare sovrum om man har behov av det. Detta är alltså ett perfekt hus både för den mindre men även den större familjen då man idag har tre sovrum men som kan bli totalt fem till sex sovrum. Det finns indraget och installerat fiber i huset. Parkerar gör man smidigt antingen i carporten under tak eller i garaget. Man har mycket bra förvaringsutrymme i förrådet som man når via uterummet. Förrådet har byggts till och större än det var ursprungligen när husen byggdes. Man bor i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden, kollektivtrafik, skola och dagis. Ett stenkast från huset finns en lekplats och en landbandyplan samt busshållplats. Detta är en riktig idyll för barnfamiljer! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Eslövsgatan 16, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Tor 2 maj
Eslövsgatan 16, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Eslövsgatan 16, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Eslövsgatan 16

Villa
Husensjö, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 695 000 kr
144 m²
6 rum
298 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna trevliga familjevilla i två plan som är belägen på en hörntomt i lugnt kvarter med en lättskött trädgård i sydost, välkomna hem till Eslövsgatan 16! Från att ni parkerat bilen i garaget med möjlighet till att ladda er elbil så stiger ni in i en rymlig, ljus hall med gott om förvaringsutrymme och det fina behandlade microcement golvet med golvvärme. I anslutning till hallen finner man toaletten med golvvärme som fräschades upp under år 2023 med nytt handfat och tapetsering. I andra dörren finner ni kaklade duschutrymmet med handdukstork, dusch och duschväggar som renoverades år 2008. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket som bjuder in till generösa sällskapsytor och bildar en trevlig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Påkostat kök från Epoq med köksö, stenbänkskiva som installerades år 2021 tillsammans med en ny, komplett maskinpark där varje detalj är genomtänkt och rätt placerad. Från fantastiska förvaringslösningar till praktiska delar som goda arbetsytor för att höja matlagningsglädjen och kunna bjuda hem vänner och familj över en trevlig middag. Från köket når man ett skafferi, tvättstugan med husets andra entré och på sommaren står dörren på glänt från köket ut till baksidan av huset. Lättskött trädgård i sydostläge som ger sol större delen av dagen med stenlagd uteplats, trädäck och en gräsmatta. Härifrån når man även garaget och ett förråd. Storleken är precis lagom för att kunna bjuda över vänner på en grillkväll eller bara att koppla av med en bok. På framsidan finns en stenlagd uteplats som bjuder in morgonsolen. På första plan finner man även husets första sovrum av fyra. Bra storlek och ligger i anslutning till vardagsrummet. Ovanvåningen är fördelad på ett rymligt allrum som är möbleringsbar och delar av de tre sovrummen och badrummet. Stort, kaklat badrum i tidlösa kulörer som ger en känsla av spa. Utrustat med dubbelkommod med handfat, dusch med duschväggar, bastu och badkar. På Wilson Park bor man i ett lugnt och familjevänligt område som förenklar er vardag med allt från skolor, livsmedelsbutiker, busshållplatser, grönområden som trevliga parker, pizzerior och gångavstånd ner till centrum med sitt breda utbud av restauranger, nöjen och kollektivtrafik. Detta är en chans som ni inte vill ska gå er förbi, välkomna till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Senderödsvägen 20, Maria Park, Helsingborgs kommun
Senderödsvägen 20, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Senderödsvägen 20, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Senderödsvägen 20

Fritidshus
Maria Park, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
695 000 kr
40 m²
2 rum
340 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva denna kolonistuga på populära Koloniföreningen Senderöd, Välkomna till Gränsgången 51! In i denna fina stuga om 40 kvm välkomnas ni av en öppen och ljus planlösning med allrum och kök som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till diverse möblemang. Det moderna köket erbjuder komplett maskinpark samt rikligt med förvaringsutrymmen, ett kök som verkligen tar fram matglädjen. I anslutning till köket finner ni det helkaklade badrummet utrustad med dusch. I andra änden finner ni ett väldisponerat sovrum som får plats med dubbelsäng samt förvaring. En stor fördel med stugan är de två loften som ligger placerade ovanför sovrummet och badrummet, på loften finns det sovplats till ca 6 personer. Här kan hela familjen övernatta och njuta utav sommaren när den är som bäst! På utsidan väntas ett lätt möblerat trädäck som sträcker sig runt hela kolonistugan. Om Senderöds Koloniförening: Stugan ligger i nära anslutning till boulebanan, där föreningen anordnar bouleturneringar, mot andra koloniföreningar, och föreningshuset. Föreningshuset stod klart 2010 och medlemmar har möjlighet att hyra festlokalen för 1000:-, städning står man själv för, barnkalas en eftermiddag kostar 500:-, det finns tre toaletter varav en är handikappanpassad. Här anordnas även midsommarfirande som är väldigt populärt. Föreningen har även en festplats med dansbana och scen. Bredvid föreningshuset finns det en tvättstuga med två tvättmaskiner och det finns även två toaletter och dusch För att kunna överta arrendeavtalet måste man vara folkbokförd i Helsingborgs kommun. Där är ett odlingskrav på minst 30% av totala lottytan i arrendekontraktet. För mer info: https://senderod.com/

  • Premium
Bärnstensgatan 8, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Bärnstensgatan 8, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 8, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 8

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 595 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3
4 791 kr/mån
23 630 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiskt fina tvåa om 67,5 välplanerade kvm med en stor inglasad balkong som ger utsikt mot både natur och havet, välkomna till Bärnstensgatan 8! Bostaden ligger på tredje våning vilket ni når med hiss från markplan. In möts ni av en inbjudande, ljus hall med parkettgolv tillsammans med de spacklade och vitmålade väggarna som blir genomgående i bostaden. Till höger finner man ett kaklat badrum i stilrena kulörer som är utrustat med spotlights, dusch och tvättmaskin med torkfunktion (2 in 1). Väldisponerat sovrum med skjutdörrsgarderober längs ena sidan och plats kvar att inredas med dubbelsäng och skrivbord. Köket ligger öppet mot entrén och matplatsen. Modernt inrett kök med goda arbetsytor, förvaring, komplett maskinpark och en köksö där man placerat hällen och fläkten som bjuder in till trevliga matlagningar och umgänge. Förbi köket når ni vardagsrummet som erbjuder generösa sällskapsytor och ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp och välkomnar er ut till den inglasade balkongen. Stor, inglasad balkong i västerläge som blivit favoritplatsen med yta till loungemöbler och utsikt mot natur och hav. En utsikt som ni behöver uppleva på plats för att bli rättfärdig. Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område där lägenheterna på Bärnstensgatan ligger granne med ett villakvarter och naturen. I området finner man goda kommunikationer inom gångavstånd som flertalet busshållplatser, ni kommer fort ut på motorvägen eller in till stan med bil och föreningen har flera garage/parkeringsplatser som ni kan hyra mot en kostnad per månad men det råder kösystem. Servicen är väldigt god då ni finner stora livsmedelsbutiker som City Gross, bensinstationer, Mc Donalds, Burger King, skolor, lekplatser och med cykel når ni Råå med stora Ica Maxi, badstränder, camping, minigolf, restauranger och småbåtshamn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ragnvallagatan 36C, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Ragnvallagatan 36C, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Ragnvallagatan 36C, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Ragnvallagatan 36C

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 484 kr/mån
14 221 kr/m²

Nu presenteras denna trea om 77 kvm på tredje våningen i Adolfsberg, Välkomna till Ragnvallagatan 36C! Ni välkomnas av en välplanerad och rymlig planlösning på hela 77 kvadratmeter. Bostaden fördelar sig på två välplanerade sovrum med plats till dubbelsäng samt utgång till den inglasade balkongen från de ena sovrummet. Ett stort och rymlig vardagsrum med stora sociala sällskapsytor. Anslutet till vardagsrummet finner ni badrum samt toalett och ett praktiskt kök med goda arbetsytor samt plats till matbord. Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg. Till lägenheten tillhör det ett förråd i källaren, väldigt bra förvaringsutrymme.

  • Premium
  • Balkong
Bärnstensgatan 33a, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Bärnstensgatan 33a, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 33a, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 33a

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
725 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 381 kr/mån
20 714 kr/m²

Nu presenteras denna fina etta om 35 kvm på andra våningen på Ättekulla, Välkomna till Bärnstensgatan 33a! En ljus och rymlig hall välkomnar er när ni stiger in i denna fina bostad. Har finns det gott om plats till att hänga av er ytterkläderna. Direkt i anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet från stambytet utrustad med dusch. Vidare in möts ni av en öppen och ljus planlösning mellan vardagsrum och kök där ni kan möblera med soffa och matbord. Lägenheten erbjuder ett fint och modernt kök med komplett maskinpark. Anslutet till allrummet hittar ni en sovalkov med plats till säng med goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren. En perfekt första gångs lägenhet eller övernattningsbostad. Här är det bara att flytta in! Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls, toppen område för både den enskilda och familjen! Kommunikationen är väldigt god, det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt in till stan. Vid lägenheten finns en lekplats och det finns även ett gym vid närheten.

  • Premium
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Gyhultsvägen 46

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 150 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
5 728 kr/mån
26 875 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade och ljusa trea i Mariastaden, Välkomna till Gyhultsvägen 46! Belägen på markplan presenteras snart denna trea om 80 genomtänkta kvadratmeter. Redan genom hallen får ni en smakprov på det naturliga ljusinsläppet som ges tack vare de stora fönsterpartierna. Genom hallen möts ni av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där det erbjuds stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt matbord i köks delen. Ett fint och modernt kök med goda arbetsytor samt komplett maskinpark. Här hittar ni även utgången till uteplatsen som är fullt möblerbar. I andra änden av lägenheten finner ni ett helkaklat badrum utrustad med dusch samt två väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring. Från ett av sovrummen har ni tillgång till en klädkammare som även går att använda som kontor. Brf Vitsippan är belägen i ett nyproducerat och populärt område i Mariastaden. Här har ni närhet till bussförbindelser, centrum och mataffärer, allt som förenklar er vardag. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 44b

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 475 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/3
5 919 kr/mån
16 954 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna fina renoverade trea som är belägen på första våning (ej markplan) med en trivsam balkong i helt rätt läge! Lägenheten erbjuder en praktisk och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering med kök från 2019, spacklade/målade väggar förutom i hall, lagt nytt golv ena sovrummet och satt in en duschvägg i badrummet år 2023. In genom ytterdörren kliver man rakt in i den ljusa och rymliga hallen med skjutgarderober samt god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Vidare fram finner man badrummet, kaklat, stort badrum med dusch, spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet renoverades i samband med att föreningen utförde stambyte. Det finns två väldisponerade sovrum som kan möbleras med säng, skrivbord och förvaring varav det ena har snygga svarta garderober med belysning. Vardagsrummet är stort och erbjuder trevliga umgängesytor med plats till matbord och soffgrupp. Modernt och fint Ikea-kök som är inrett med vita luckor, grå bänkskiva och ett mörkare kakel som snyggt bryter av det ljusa. Ett mycket trevligt kök för den som gillar att laga mat då man förlängt ena sidan med en bänkskiva och skåp under, smart! Här finns det plats till ett matbord och har utgång till balkongen. En trivsam möblerbar balkong med trätrall i ett väster-läge med ingen närliggande byggnad som ger insyn, ett av Västra Bergas bästa lägen! Möblera, bjud hem vännerna och njut av dagen/kvällen! Västra Berga är ett oerhört populärt område som har växt otroligt mycket de senaste åren. Här bor man med närhet till allt vad ens vardag kan tänkas behöva. Det finns allt från bra bussförbindelser, promenadavstånd till tågtrafiken i Mariastaden, livsmedelsbutiker, grönområden som Pålsjö-skog, enkelt att antingen ta sig ut på motorvägen eller in till stan. Det finns flera parkeringsplatser mot en avgift av 150 kronor/månad och flera garage samt fria parkeringar i området. Varmt välkomna att boka in er till visning som ni gör genom hemsidan.

  • Premium
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Tågagatan 15

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 989 kr/mån
39 917 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Närlundavägen 12D, Närlunda, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Närlundavägen 12D, Närlunda, Helsingborgs kommun, bild 2
Närlundavägen 12D, Närlunda, Helsingborgs kommun, bild 3

Närlundavägen 12D

Radhus
Närlunda, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 395 000 kr
128 m²
5 rum
339 m² tomt

Drömmer du om ett rymligt och ljust boende med närhet till allt? Då är detta radhuset på Närlundavägen 12D i Helsingborg det perfekta valet! Huset är energiklassat som ett lågenergihus (B) och här bor man med relativt låg uppvärmningskostnad. Huset kvalificerar även för ett s.k. grönt bolån där man kan få rabatt på bolåneräntan. Välkommen till Närlundavägen 12D - ett charmigt radhus med ett fantastiskt läge på gång/cykelavstånd till centrum! Här erbjuds en bekväm och önskvärd livsstil där du har närheten till både grönskande parker och stadens puls. Radhuset har en yta på 128 kvadratmeter fördelat på 5 rum varav 4 sovrum, vilket ger en härlig rymd för hela familjen. Man har öppnat upp planlösningen på entréplanet så det är öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket har gott om utrymme för matlagning och sociala tillställningar med vänner och familj. De ljusa och luftiga sällskapsytorna skapar en inbjudande atmosfär och perfekta för mysiga kvällar framför TVn eller bokläsning i soffan. Från köket/matplatsen har man utgången till det isolerade uterummet och sedan också till trädgården i soligt västerläge. Vidare på entréplanet finner vi ett sovrum samt ett stort badrum med dusch och även tvättmaskin samt torktumlare. Hela bottenvåningen har golvvärme. Ovanvåningen erbjuder de resterande tre sovrummen, en hall och ett rymligt badrum med hörnbadkar. Alla sovrummen har bra förvaring i garderober och det stora sovrummet har även tillgång till en egen privat inglasad balkong. Samfällighetskostnaden är 2 650 kr i månaden. I denna kostnad ingår, kabel-tv, vatten och värme samt även underhåll av väg m.m. Något som är viktigt att nämna är att även framtida byte av tak ingår i den kostnaden, så det betalar man inte för. Avräkning för värme och vatten görs en gång per år. Har man förbrukat mindre får man tillbaka pengar och vice versa. Samfälligheten har även en festlokal som man kan hyra. Kort sammanfattat är detta ett fantastiskt boende för en familj som vill bo nära stadens puls. Det finns parkeringsplats för två till tre bilar samt gästparkeringar som man får två tillstånd till. På entrésidan har man ett stort förråd. Radhusen ligger med gång och cykelavstånd till Helsingborg city som man når smidigt genom tunneln som går under Södra Stenbocksgatan. Det finns även busshållplats en kort promenad bort från radhuset.. Kontakta mäklaren för att boka visningstid. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 2
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 3

Västkustvägen 413

Villa
Fleninge, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
5 995 000 kr
180 + 220 m²
10 rum
1 908 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska putsade hus i två plan med en rymlig källare och ett charmigt gästhus som genomgått stora renoveringar under åren. Med upp till sex generösa sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen och mer därtill, välkomna till Västkustvägen 413! I källaren finner ni allt som ni behöver för både praktiskt bruk och avkoppling. En välskött tvättstuga gör hanteringen av hushållets behov till en bris, medan förvaringsutrymmet säkerställer att allt har sin plats. Men det är badrummet som verkligen stjäl showen med sin spa-atmosfär, komplett med ett inbjudande badkar och en uppfriskande bastu - den perfekta platsen att varva ner efter en lång dag. Men det är inte allt, ett öppet rum som för närvarande är inrett som sovrum leder dig till vinkällaren, en biosalong som är redo att ta din filmupplevelse till nästa nivå samt ett till rum som kan inredas efter behov men är idag inrett som lekrum. Varför gå på bio när ni kan ha den ultimata bioupplevelsen hemma? Stenlagd uteplats, trädäck med pergola och ett trädäck med spabad som används flitigt under sommarmånaderna och samtidigt finns det mycket plats kvar till barnen eller djuren att leka fritt på, en tomt på närmare 1900 kvm. Låt oss inte glömma gästhuset - en charmig tillflyktsort för trevliga tillställningar eller för gästerna att bo över i. Med ett eget sovrum, ett kaklat badrum med dusch, ett loft och ett vardagsrum med fantastisk takhöjd som är komplett med en mysig kamin, finns allt ni eller era gäster behöver för att skapa minnen som varar livet ut. Genom gästhuset kan man även nå garaget, används mer som förvaringsutrymme idag. Denna magnifika egendom erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil - en plats där lyx och bekvämlighet möts i harmoni. Kom och upptäck allt det har att erbjuda och låt er förtrollas av dess skönhet och potential. Här bor man nära Ödåkra och där har man sedan allt som ens vardag kan tänkas behöva. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, flertalet livsmedelsbutiker, tandläkare, gym, vårdcentral, apotek och flera skolor. I Fleninge finns Fleninge Förskola som ligger mitt i byn. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser, närhet till tågstationen i Ödåkra och för er som färdas med bil så kommer ni väldigt fort ut på motorvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Umeågatan 18b, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Umeågatan 18b, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Umeågatan 18b, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Umeågatan 18b

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
5 401 kr/mån
13 267 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Södra Hunnetorpsvägen 92b, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Södra Hunnetorpsvägen 92b, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Hunnetorpsvägen 92b, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Hunnetorpsvägen 92b

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
3 581 kr/mån
14 615 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårummare på andra våningen med inglasad balkong i den omtyckta föreningen HSB Brf Adolfsberg! Man stiger in i en rymlig hall, gott om utrymme till att ställa skor och hänga av sig ytterkläderna. Det finns även två inbyggda garderober i hallen. Direkt till höger har vi köket med vit inredning och kakel ovanför bänkskivan. Det är bra förvaring i köket och det är utrustat med stor kyl och frys, ugn med spis och fläkt. Här finns utrymme till en matplats. Från matplatsen har man utgången till den stora inglasade balkongen i västerläge. Här på balkongen har man sol från eftermiddag till kvällen. Balkongen är möblerbar och får plats med bord och stolar om man så vill. Vidare har vi ett bra vardagsrum med utrymme för stor soffa, ett rejält sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober, samt ett badrum med badkar och möjlighet till egen tvättmaskin. Här bor man i en väldigt välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Så pass god ekonomi att alla boende fick rabatt på månadsavgiften i januari månad med ett par tusenlappar. En välskött förening med god ekonomi har visat sig väldigt viktigt i tider där räntor stiger. Här är man väl skyddad för sådana händelser. Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg.

  • Premium
Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun
Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Merkuriusgatan 176

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 095 000 kr
107 m²
4 rum
9 299 kr/mån
19 579 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta fina radhus om 107 kvm i populära Ödåkra, Välkomna till Merkuriusgatan 176! In välkomnas ni av en ljus och fin hall där ni kan hänga av er ytterplaggen. Direkt till höger om hallen hittar ni det moderna köket från IKEA som erbjuder goda arbetsytor med plats till stort matbord samt komplett maskinpark. Härifrån når ni även den praktiskt tvättstugan. Anslutet mellan kök och vardagsrum finner ni ett badrum utrustad med dusch. Vidare in når ni vardagsrummet som bjuder på stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp. från vardagsrummet når ni den insynsskyddade trädgården. Ovanplan är fördelad på tre väldisponerade sovrum samt ett badrum utrustad med badkar. Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även träningsanläggningar som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m. Ni som färdas kollektivt så finns både buss och tåg. Smidigt att ta sig runt med bil och kommer fort ut på motorvägen.

  • Premium
  • Uteplats
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun, bild 2
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun, bild 3

Björnåsvägen 15

Villa
Björnås, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 295 000 kr
130 + 47 m²
2 rum
1 183 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta fina hus i Björnås, Välkomna till Björnåsvägen 15 i Åstorp! Belägen på gamla Björnås står nu denna fina villa och väntar på sin nästa ägare. På 1½-plan med källare om 130 + 47 kvm erbjuder detta hus en välplanerade planlösning med stora ytor och ett naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Entré plan välkomnar er med en rymlig och ljus hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Rakt framför hallen finner ni det fina och moderna köket som bjuder på goda arbetsytor samt komplett maskinpark med plats till stort matbord. I anslutning till köket hittar ni det stora helkaklade badrummet utrustad med dusch. Vidare in når ni det stora allrummet som erbjuder stora och generösa sällskapsytor med plats till soffgrupp. Här kan man bilda ett stort sovrum för er som är i behov utav det. Från allrummet hittar ni utgången till den stora uteplatsen. Från hallen når ni ovanvåningen som idag är ett stort sovrum men som går att göra om till två väldisponerade sovrum med god plats till dubbelsäng och förvaring. Källaren är fördelad på förvaringsrum, tvättstuga samt ytterligare ett helkaklat badrum och detta utrustad med badkar. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor för olika åldrar, trevliga promenadslingor på Söderåsen, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Nuvarande ägare har timprisavtal och styr förbrukningen till de billigaste timmarna, detta resulterar till låga driftkostnader. Missa inte denna chans och anmäl er intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Bjälloxegatan 6

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 495 000 kr
110 m²
4 rum
5 834 kr/mån
31 773 kr/m²

Snart presenteras detta fina och moderna radhus i familjevänliga Gustavslund, Välkomna till Bjälloxegatan 6! Belägen på trivsamt familjeområde i Gustavslund erbjuds detta välplanerade och eleganta radhus om 110 kvm fördelad på två rymliga plan. Ni välkomnas av en rymlig hall där ni har gott om plats till att hänga av er ytterplaggen. I anslutning till hallen finner ni ett helkaklat badrum utrustad med dusch samt det moderna köket som bjuder på komplett maskinpark. Vidare in möts ni av en ljus och öppenplanlösning med goda umgängesytor som rymmer soffgrupp och stort matbord. På ovanvåningen finner ni tre väldisponerade sovrum som är fullt möblerbara, ytterligare ett badrum som är helkaklat och utrustad med dusch samt klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Från allrummet på entréplan når ni uteplatsen där ett fullt möblerbart trädäck väntar samt ett spabad för god avkoppling som blir bostadens favoritplats! Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i! Missa inte chansen att förvärva detta fina radhus och anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Skaragatan 15

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 389 kr/mån
17 805 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Östra Tallgatan 4a, Planteringen, Helsingborgs kommun
Östra Tallgatan 4a, Planteringen, Helsingborgs kommun, bild 2
Östra Tallgatan 4a, Planteringen, Helsingborgs kommun, bild 3

Östra Tallgatan 4a

Lägenhet
Planteringen, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
650 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/4
5 604 kr/mån
10 833 kr/m²

Välkomna till Östra Tallgatan 4A och denna trerummare med balkong mot innergården på första våningen. Denna välbelägna lägenhet på första våningen erbjuder bekvämt boende med närhet till kommunikationer och bara en kort promenad till havet, vilket ger dig ett perfekt läge om du vill kunna njuta av både stadsliv och natursköna omgivningar. Lägenheten har en yta på 60 kvadratmeter och består av tre rum, varav två sovrum. I det ljusa köket har en ny bänkskiva nyligen blivit installerad samt att det lagts ett nytt golv i köket och hallen. Från köket kommer man ut på balkongen med utsikt över innegården. Badrummet är utrustat med dusch, toalett och kommod med handfat. Under början av 2024 målades hela lägenheten. Planteringen är ett område med blandad bebyggelse och närhet till natur men med de goda bussförbindelserna når ni centrum med stadens puls och breda utbud av restauranger på ett kort avstånd. Här finns även skolor, livsmedelsbutik, restauranger, pizzeria och bensinstation.

  • Premium
  • Balkong
Topasvägen 65, Hyllinge, Åstorps kommun

Topasvägen 65

Villa
Hyllinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 950 000 kr
135 + 23 m²
4 rum
703 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och trevliga familjevilla med stort inglasat och isolerat uterum! Letar ni efter ett boende på populärt område i Hyllinge med närhet till affärer, skolor och kommunikationer in till Helsingborg? Då kan ni äntligen sluta leta! Nu har vi nöjet att presentera detta hus i ett plan som idag har tre bra sovrum. In på en återvändsgränd parkerar man bekvämt bilen eller bilarna på uppfarten intill huset. 2015 byggde man dessutom en attefallsbyggnad som är fullt isolerad och har både värme och el. Perfekt som hemmakontor, gästrum eller tonårsrum. Man kliver in i en välkomnande hall där man kan hänga av ytterkläderna och ställa skorna. Hallen har även en separat klädkammare/förråd med bra förvaringsutrymme. Direkt till höger har vi gästtoaletten som renoverades 2023 där det finns toalett och handfat. Till vänster från hallen har vi sedan det stora köket, dels med bra med förvaringsutrymmen men även plats för matbord. Köket renoverades 2022 då hela köksinredningen samt golvet byttes. Intill köket finns tvättstugan där det finns både tvättmaskin och torktumlare samt bra extra förvaring. Vardagsrummet är även det rymligt och har finns plats till en stor soffa där hela familjen får plats. I vardagsrummet finns även kaminen som både ger värme och mysfaktor. Från vardagsrummet har man utgången till det stora isolerade och inglasade uterummet som även det är byggt på betongplatta. Uterummet har dessutom golvvärme och en AC som de använt mest för att ge kyla på sommaren. I uterummet får man plats med både matbord och sittgrupp om man önskar. Uterummet och större delen av trädgården ligger i perfekt västerläge där man har sol nästan hela dagen och absolut från lunchtid tills den går ner på kvällen. Perfekt för grillkvällar på sommaren. Vidare har vi det helkaklade badrummet även det med golvvärme samt husets tre sovrum, alla tre med garderob. Värt att nämna är att Fiber 250/250 Mbit/s , Telia TV-paket Stor + HBO Play + Danmark, Telefoni samt 1st HD-tv box ingår i samfällighetsavgiften. Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Nu finns även ett av nordens största lekland (Funplays) i Hyllinge. Det populära köpcentrumet Väla ligger ca 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva. Det här är det perfekta huset både för den lilla och den stora familjen. Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!

  • Uteplats
Kammarugnsgatan 6, Ekeby, Bjuvs kommun

Kammarugnsgatan 6

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 595 000 kr
109 + 62 m²
8 rum
737 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina familjevilla på Kammarugnsgatan 6 i omtyckta Ekeby! Beläget på en fridfull återvändsgata, erbjuder denna fastighet en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med sin rymliga uppfart och garage finns det gott om plats för era fordon och extra förvaring. In genom hallen välkomnas ni av en ljus, rymlig hall med god plats till att hänga av sig. I anslutning finner man gästtoaletten som är kaklad och längre in, badrummet med plastmatta och utrustat med badkar. Fantastiskt fint kök från Kvick som installerades år 2021 som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som nyligen renoverats och bjuder in till trevliga matlagningar och umgänge kring köksön. Genomtänkt planering av kökets layout för att få det att kännas rymligt, ljust men samtidigt behålla den goda förvaringen och de trevliga arbetsytorna tillsammans med en komplett maskinpark. Från köket nås grovköket, praktiskt inredd med plastmatta, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask och husets andra entré. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och på sommaren står dörren på glänt ut mot trädäcket. Bra storlek på tomten som ligger i ett söder och västerläge där ena uteplatsen är stenlagd och andra trädäck och plats kvar för barnen att leka fritt på. Det finns totalt sex sovrum, två på första plan och resterande på ovanvåningen samt en klädkammare på varje plan. För er som inte är behov av lika många sovrum så finns möjligheten att öppna upp det mer på ovanvåningen och göra allrummet större. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med ca 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria.

  • Uteplats
Aspavägen 285, Vallåkra, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Aspavägen 285

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 795 000 kr
85 + 20 m²
4 rum
513 m² tomt

Läge läge läge.. Nu har vi det stora nöjet att presentera detta välrenoverade och omhändertagna lantliga hus med fantastiskt läge! Letar ni efter ett hus med lantligt och lugnt läge så kan ni äntligen sluta leta. Här kan man hämta äggen till frukosten från egna tomten! Man parkerar smidigt bilen på uppfarten och in genom grinden tar vi oss till ingången till huset. Här kliver vi in i en hall med möjlighet att hänga av ytterkläderna och ställa skorna. Direkt till höger har vi det stora vardagsrummet med utrymme både för en stor soffa och stort matbord. Här ha vi den mysiga kaminen som både värmer huset och ger myskänsla. Intill vardagsrummet har vi det välrenoverade HTH-köket som renoverades 2016. Köket är utrustat med inbyggd ugn, diskmaskin, fläkt, induktionshäll samt stor kyl och frys. Vägg i vägg har vi sedan det ena sovrummet och badrummet som även det renoverades 2016. I badrummet finns toalett, duschhörna, handdukstork, handfat, vask, tvättmaskin och torktumlare. Här finns golvvärme och det är ett företag som renoverad badrummet och säljaren har ett kvalitetsdokument. På ovanvåningen har vi sedan de två andra sovrummen, en hall samt en klädkammare/förråd. Vi har även ett gårdshus på 20 kvm som byggdes 2019. Gårdshuset är fullt isolerat, uppvärmt och har toalett. Genomgående ekgolv och marockanskt klinker på toaletten. Gårdshuset kan användas som gästhus, rum till tonårsbarn eller till egen verksamhet. Förutom allt ovan har vi en helt fantastisk tomt. Här finns bland annat ett spabad från 2021, en bastu samt hönshus med höns. Hur fantastiskt är det att kunna äta egna ägg till frukost? Efter överenskommelse med nuvarande ägare kan man få nyttja den stora trädgården utanför sin egen tomt för fotbollsspel, kubb eller om man vill odla grönsaker.

  • Uteplats
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Sommargatan 65

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
4 535 kr/mån
32 148 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera ett av de mycket eftertraktade enplansradhusen på Sommargatan, välkomna till Sommargatan 65! Mycket omtyckt område, lugn gata och de som flyttar hit stormtrivs. Ett boende som är anpassat oavsett ålder, här bor ni på ett plan som erbjuder två sovrum, generösa sällskapsytor, uterum, förråd, carport och just på Sommargatan 65 bor ni även på en hörntomt. Från att ni parkerat bilen i carporten så möts ni av en ljus hall med god plats till förvaring i form av garderober och plats till att hänga av sig. Det finns två sovrum i bra storlekar som rymmer säng och förvaring. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder generösa sällskapsytor. Badrummet är kaklat i moderna kulörer och utrustat med dusch samt ligger i anslutning till tvättstugan, praktiskt. Köket är inrett med vita köksluckor, ljus bänkskiva och ett mörkare kakel. Ett kök som bjuder in till trevliga middagar och har utgång till uterummet. På sommaren står dörren på glänt och uterummet har används flitigt av familjen. Fantastisk trädgård på en hörntomt med ett trädäck mellan uterum och förråd samt en gräsplätt för barnen att leka fritt. Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till service och goda kommunikationer så som bussförbindelser, skolor, livsmedelsbutik, pizzeria, lekplats och med bil kommer ni snabbt ut på 111:an . Den väg som går utanför bostaden trafikeras i princip enbart av de som bor i föreningen, alltså väldigt begränsad trafik. Intresserade? Missa inte chansen och hör då redan av er idag till fastighetsmäklaren, ni når honom på 0735-16 39 91/[email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Knutstorpsgatan 2, Åstorp, Åstorps kommun

Knutstorpsgatan 2

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 695 000 kr
124 + 37 m²
5 rum
1 103 m² tomt

Äntligen ges möjlighet att förvärva detta hemtrevliga 1-planshus med hörntomt som är beläget i ett barnvänligt område i Åstorp! Efter att ni parkerat bilen på den breda uppfarten eller i garaget så finns det två ingångar till huset, den ena leder er direkt in i huset med plats till att hänga av sig och garderob. Från den andra ingången når man även ett mindre förråd och garaget. Här finner man spis med ugn, vask, förvaring i form av över/underskåp, tvättmaskin och torktumlare. Det finns två kaklade badrum där ena är utrustat med dusch och det andra stora badrummet har både dusch och badkar. Tre väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring. Från ena sovrummet har man utgång till uterummet. Allrummet blir som en passage mellan kök, vardagsrum och ena sovrummet. Från allrummet genom pardörrarna stiger man in i vardagsrummet, ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp och utsmyckat med trevliga detaljer som stuckatur. Fint kök med goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Från köket når man ena sovrummet och utgång till uteplatsen. Fantastisk trädgård om 1103 kvm som är beläget på en hörna och erbjuder stora ytor för barnen att leka fritt och umgängesytor som uteplats och uterum. Knutstorpsgatan 2 är beläget i ett populärt och barnvänligt område på en återvändsgata i Åstorp. Här bor man med goda kommunikationer och service som busshållplatser, tågstation inom promenadavstånd och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns skolor, livsmedelsbutiker som OJ och Lidl, bensinstation, bank, systembolaget, restauranger, pizzeria, vårdcentral och mycket mer. Låter detta intressant? Hör av er till ansvarig fastighetsmäklare så berättar vi mer, [email protected] alternativt 0735-163991

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Torngatan 4

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
5 356 kr/mån
37 803 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna genomgående och välplanerade tvåa om 66 kvm som har en stor privat uteplats i västerläge! Dessutom har föreningen garageplatser och för närvarande ingen kö. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter. På entréplan stiger man in i en ljus hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben. I anslutning till hallen finner man badrummet som är utrustat med dusch, handdukstork, handfat med kommod och spegel, toalett samt förberett för tvättmaskin.. Vidare har vi det stora ljusa vardagsrummet där det finns utrymme både för matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet har man utgången till den stora möblerbara uteplatsen i soligt västerläge. Köket är även det rymligt och har bra förvaring samtidigt som det finns utrymme för en matplats intill fönsterna. Det är golvvärme både i köket och i badrummet. Sist har vi sovrummet som har bra förvaring i garderober och rymmer en dubbelsäng både på kort-/långsidan. Från sovrummet kan man se vackra Slottshagen. Här bor man i en stabil och välskött bostadsrättsförening med möjlighet till garage- och parkeringsplats. För närvarande är det ingen kö till garageplats. Garaget ligger i källarplan som man smidigt når med hissen och i källaren finns även förråd och tvättstuga. På Torngatan bor man bekvämt och får sin vardag att gå ihop med goda kommunikationer och service inom promenadavstånd. Busshållplatser, tågstation, färjan över till Danmark, skolor, livsmedelsbutiker, grönområden, centrums breda utbud av restauranger och nöjen. Man har Slottshagen som granne vilken man även ser från uteplatsen. Man bor på ett väldigt centralt läge men ändå lugnt och tyst. En chans ni inte vill missa så hör av er redan idag så håller vi er uppdaterade!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 66