Mäklarhuset Helsingborg

Mäklarhuset Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Aschebergsgatan 14a, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:15
Aschebergsgatan 14a, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Aschebergsgatan 14a, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Aschebergsgatan 14a

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 850 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
6 734 kr/mån
26 429 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna underbara trea som väntar på att bli omvandlad till ert drömhem, välkomna till Aschebergsgatan 14A! Med en yta på 70 kvm och ett fantastiskt läge på Tågaborg, är detta en unik möjlighet att skapa ett personligt hem i ett av Helsingborgs mest eftertraktade område. Trots renoveringsbehovet har denna trea kvar sina charmiga detaljer som ger den en genuin karaktär och en härlig atmosfär. Bostaden fördelar sig på en rymlig, ljus hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att inredas med mer förvaring. Badrum som är inrett med plastmatta och utrustad med dusch. Första sovrummet är i bra storlek och har garderober längs ena sidan av väggen. Det andra rummet som kan inredas efter behov, som sovrum eller matsalsrum har en trevlig utformning på rummet tillsammans med stora fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. I vardagsrummet erbjuds det trevliga sällskapsytor och köket är praktiskt inrett med god förvaring, arbetsytor och fönster ut mot innergården. Föreningens innergård är väldigt uppskattad av medlemmarna och tas väl hand om. Ett lugn och mysig oas på sommarmånaderna och gör det enkelt att bjuda över folk en sommardag. Här bor man med närhet till grönområden som mysiga parker, Pålsjö-skog, havet och på bara några minuter når ni centrum med sitt breda utbud av restauranger, shopping och kommunikationer som tågstation, färja över till Danmark och flertalet busslinjer. Närmst er finner ni Ica Borgen, konditori, apotek, postombud, flertalet busshållplatser som tar er smidigt runt i staden. För er som har barn så har man flera förskolor i närheten, som till exempel Nicandergatans förskola eller Bommagatans förskola. Sen finns det Tågaborgsskolan som är en F-9 skola som ligger mitt på Tågaborg.

  • Premium
Västergatan 19a, Åstorp, Åstorps kommun
Västergatan 19a, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Västergatan 19a, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Västergatan 19a

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
4 614 kr/mån
12 264 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna mycket fina lägenhet om 53 välplanerade kvm och balkong samt hiss i fastigheten, välkomna till Västergatan 19a! Från att ni tagit hissen från markplan upp till tredje våning så välkomnas ni in till en rymlig, ljus hall med god förvaring i form av garderober och plats till att hänga av sig. Till vänster om hallen finner man sovrummet som är i bra storlek samt badrummet. Kaklat badrum som är utrustat med badkar. Fantastiskt fint kök från Ikea som är inrett med vita köksluckor tillsammans med en grå bänkskiva och ett vitt kakel ovanför. Komplett maskinpark med diskmaskin, plats att inredas med ett matbord och väldigt bra med förvaring i över/underskåpen. Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man balkongen som är i bra storlek som rymmer loungemöbler och här finns tak över balkongen. Här bor ni i en omtyckt förening och ett läge som underlättar er vardag med goda kommunikationer och service inom promenadavstånd. Allt från bank, livsmedelsbutiker (Lidl, OJ), apotek, skola, restauranger, pizzeria, systembolaget, vårdcentral, tandläkare till tågstation och bussförbindelser. Stora köpcentrumet Väla når ni med bild på cirka 15 minuter som har över 200 butiker.

  • Premium
  • Hiss
Ragnvallagatan 26a, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00

Ragnvallagatan 26a

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 771 kr/mån
17 836 kr/m²

Söker ni en super fin tvåa om 67 kvm på ett trevligt hörnläge ? Välkomna till Ragnvallagatan 26a! Bostaden erbjuder en välplanerad och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Hallen välkomnar er med goda förvaringsmöjligheter och plats till att hänga av sig. Till vänster om hallen finner man det super snygga badrummet utrustat med badkar. För er som gillar matlagning så kommer ni verkligen uppskatta detta moderna kök. Bra arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen. Stor fördel att bo just i den här bostaden är placeringen av de sociala umgängesytorna där man har ett rymligt vardagsrum med plats till soffgrupp och matbord som sedan leder en ut till den inglasade balkongen i ett soligt västerläge. Fullt möblerbar balkong, trevligt! Bra storlek som ligger på ett hörnläge. Sovrummet ligger på andra sidan om vardagsrummet och kan enkelt inredas med dubbelsäng och förvaring tack vare dess storlek. Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg. Till lägenheten tillhör det ett förråd i källaren, väldigt bra förvaringsutrymme.

  • Plus
  • Balkong
Fårabökevägen 332, Högalid, Åstorps kommun

Fårabökevägen 332

Fritidshus
Högalid, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
750 000 kr
70 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Letar du efter en plats där du kan landa i den stressade vardagen och bara vara? En plats fri från trafik och buller? Då är ni varmt välkomna till Högalids fritidsområde! Området har en bra mix av permanentboende och fritidsboenden omsluten av Söderåsens vackra natur med täta skogar och ängar. Stugan ligger på en arrendetomt som är hela 1000 kvm. Genom samfälligheten har man gemensamt vatten och vägskötsel. Huset är anslutet till det kommunala avloppet och det är även anslutet till fibernätet för bredband. Huset är perfekt både som åretruntboende och som semesterboende och hela huset har mer eller mindre genomgått en helrenovering sedan 2018 (Delen med kök, vardagsrum och sovrum) och under 2022 gjordes tillbyggnaden med hall och badrum. Här bor man billigt och driftkostnaderna i annonsen är baserade på permanentboende hela året om. Om man ska använda huset som semesterboende blir driftkostnaderna lägre. Det tar cirka 30-35 minuter med bil till Helsingborg. Närmsta by är Kvidinge där det finns affärer, tågstation, skola m.m. Med tåg tar det cirka 30 minuter till Helsingborg. På den generösa tomten om ca 1000 kvadratmeter hittar du även en lekstuga, perfekt för barnens lek och fantasi. Ta chansen att förvärva detta fantastiska hus och skapa din egen oas mitt i naturen. Välkommen hem till Högalid och Söderåsen!

  • Uteplats
Bärnstensgatan 12, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Bärnstensgatan 12, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 12, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 12

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 350 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2
4 791 kr/mån
20 000 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa om 67 välplanerade kvm med stor inglasad balkong på våningsplan två vilket ni når med hiss från markplan, välkomna till Bärnstensgatan 12! Ni välkomnas in till en rymlig hall med plats till att hänga av sig och på golvet ligger ett fint laminatgolv som sträcker sig vidare in till kök och sovrum. Till höger om hallen finner man badrummet. Stort badrum som är inrett med plastmatta och våtrumstapet som går i en grånyans och renoverades under 2023. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Sovrummet är i bra storlek som rymmer säng och har förvaring längs ena sidan av väggen. Praktiskt kök med bra förvaring, arbetsytor och en komplett maskinpark med även diskmaskin. Köket har uppdaterats under 2023 med en ny bänkskiva i ljusgrått som även går upp mot väggen som stänkskydd, ny diskho, kran och kylskåp. Från köket har man en matplats med utsikt mot föreningens välskötta innergård. Vardagsrummet erbjuder trevliga sällskapsytor och har utgång till balkongen. Inglasad stor balkong i västerläge med plats till loungemöbler och blir bostadens favoritplats. Ättekulla är ett lugnt område som ligger granne med naturen och ett villakvarter men på bara några minuter når ni centrum och havet i Råå. Här bor man med goda kommunikationer och service. Bussförbindelser, skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och mycket mer. På sommaren kan ni ta cykeln ner till Råå och bada i havet eller strosa runt på gatorna och njuta av en god middag på restaurangerna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Handelsmansgatan 10a, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 10a

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
995 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/4
1 783 kr/mån
26 184 kr/m²

Varmt välkommen till Handelsmansgatan 10A och denna väldigt trevliga lägenhet med balkong i soligt västerläge. Här bor man i en förening som varit skuldfri sedan 2015 och därför har man en väldigt låg månadsavgift! Detta är en välplanerad etta med separat kök och stort vardagsrum där det finns utrymme både för soffa och säng. Hela lägenheten totalrenoverades 2020. Lägenheten är även nymålad inför försäljningen 2024. Från vardagsrummet har man utgången till balkongen i soligt västerläge där man kan njuta av solen från lunchtid till kvällstid. Badrummet är renoverat med klinkergolv och kaklade väggar. och här finns dusch, handfat och toalett. Köket är även det rymligt och har bra förvaring samt utrymme för en matplats. Det finns gemensam tvättstuga i källaren och man har både källarförråd och vindsförråd. Här bor man i en väldigt välskött bostadsrättsförening som är skuldfri trots den låga månadsavgiften samt att de har utfört massor av underhåll på husen. Det finns inga planer på att höja avgiften i framtiden. De har även många lokaler som de hyr ut som ger en stabil intäkt till föreningen. Föreningen har ett eget gym som man kan nyttja för 50 kr/månaden samt ett hobbyrum som man får nyttja kostnadsfritt. Verkligen ett toppenboende med en mycket bra planlösning belägen på ett trevligt läge i ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds det goda bussförbindelser, bra med parkeringsplatser, grönområden, livsmedelsbutiker, skolor och väldigt enkelt att ta sig runt i Helsingborg och resten av Skåne från denna centrala plats. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
Storgatan 34, Ekeby, Bjuvs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar
Storgatan 34, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 2
Storgatan 34, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 3

Storgatan 34

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 695 000 kr
107 + 44 m²
4 rum
872 m² tomt

Nu presenteras denna familjevilla i populära Ekeby, Välkomna till Storgatan 34! Här bor ni i ett hus belägen på centralt läge med gångavstånd till serviceutbud och allt som förenklar er vardag. Fördelat på 1½ plan med källare välkomnar denna charmiga villa er med en ljus och rymlig hall med plats till att hänga av er ytterplaggen. Direkt till höger om hallen finner ni ett stort vardagsrums som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt matbord. Vidare in når ni ett praktiskt kök med goda arbetsytor samt plats till matbord. Mellan vardagsrum och kök finns där en gästtoalett. Ovanplan fördelas på tre väldisponerade sovrum, en mindre hall och ett helkaklat badrum utrustad med dusch. Nere i källaren finner ni goda förvaringsutrymmen, ett pannrum samt en praktiskt tvättstuga där ni har tvättmaskin och torktumlare samt en dusch. På utsidan har ni en lättskött och grönskande tomt med goda parkeringsmöjligheter för era bilar samt ett dubbelgarage. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.

  • Premium
  • Uteplats
Morellgränden 21, Bårslöv, Helsingborgs kommun
Morellgränden 21, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Morellgränden 21, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Morellgränden 21

Lägenhet
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
80,5 m²
3 rum
7 537 kr/mån
13 602 kr/m²

Välkomna till Morellgränden 21, en trevlig bostadsrätt med välplanerad planlösning och fin trädgård. När du stiger in i hallen möts du av goda avhängningsmöjligheter i form av både krokar och en rymlig klädkammare. Från hallen når man det rymliga köket som ger möjlighet för en matplats där 4-6 personer kan slå sig ner och avnjuta middagen. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl och frys samt bra med förvaringsutrymmen. Vardagsrummets stora fönster tillsammans med den inglasade dörren till trädäcket ger ett naturligt ljus till rummet. Trädäcket har plats för ett bord och stolar vilket på sommaren blir som en utökning av vardagsrummet. Bostadens två sovrum är båda rymliga samt har goda ljusinsläpp i form av fönster. Sovrummet som är placerat i anslutning till vardagsrummet har även en stor garderob med skjutdörrar vilket möjliggör för både förvaring och en plats att hänga in kläderna. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme, dusch, toalett, kommod och handdukstork. Bakom badrummet finner vi tvättrummet, här finns vask, tvättmaskin och utgången till bostadens andra trädäck. Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet. Missa inte denna chans utan kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun, bild 2
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun, bild 3

Björnåsvägen 15

Villa
Björnås, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 295 000 kr
130 + 47 m²
2 rum
1 183 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta fina hus i Björnås, Välkomna till Björnåsvägen 15 i Åstorp! Belägen på gamla Björnås står nu denna fina villa och väntar på sin nästa ägare. På 1½-plan med källare om 130 + 47 kvm erbjuder detta hus en välplanerade planlösning med stora ytor och ett naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Entré plan välkomnar er med en rymlig och ljus hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Rakt framför hallen finner ni det fina och moderna köket som bjuder på goda arbetsytor samt komplett maskinpark med plats till stort matbord. I anslutning till köket hittar ni det stora helkaklade badrummet utrustad med dusch. Vidare in når ni det stora allrummet som erbjuder stora och generösa sällskapsytor med plats till soffgrupp. Här kan man bilda ett stort sovrum för er som är i behov utav det. Från allrummet hittar ni utgången till den stora uteplatsen. Från hallen når ni ovanvåningen som idag är ett stort sovrum men som går att göra om till två väldisponerade sovrum med god plats till dubbelsäng och förvaring. Källaren är fördelad på förvaringsrum, tvättstuga samt ytterligare ett helkaklat badrum och detta utrustad med badkar. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor för olika åldrar, trevliga promenadslingor på Söderåsen, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Nuvarande ägare har timprisavtal och styr förbrukningen till de billigaste timmarna, detta resulterar till låga driftkostnader. Missa inte denna chans och anmäl er intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Bjälloxegatan 6

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 495 000 kr
110 m²
4 rum
5 834 kr/mån
31 773 kr/m²

Snart presenteras detta fina och moderna radhus i familjevänliga Gustavslund, Välkomna till Bjälloxegatan 6! Belägen på trivsamt familjeområde i Gustavslund erbjuds detta välplanerade och eleganta radhus om 110 kvm fördelad på två rymliga plan. Ni välkomnas av en rymlig hall där ni har gott om plats till att hänga av er ytterplaggen. I anslutning till hallen finner ni ett helkaklat badrum utrustad med dusch samt det moderna köket som bjuder på komplett maskinpark. Vidare in möts ni av en ljus och öppenplanlösning med goda umgängesytor som rymmer soffgrupp och stort matbord. På ovanvåningen finner ni tre väldisponerade sovrum som är fullt möblerbara, ytterligare ett badrum som är helkaklat och utrustad med dusch samt klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Från allrummet på entréplan når ni uteplatsen där ett fullt möblerbart trädäck väntar samt ett spabad för god avkoppling som blir bostadens favoritplats! Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i! Missa inte chansen att förvärva detta fina radhus och anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Skaragatan 15

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 389 kr/mån
17 805 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna fina tvåa om 61,5 kvm som är belägen på andra våningen med balkong. Välkomna till Skaragatan 15! Denna lägenhet är fördelad på en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen hittar vi badrummet som är utrustat med badkar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar ett härligt ljusinsläpp och lättmöblerade ytor för större tillställningar. Ett fint kök med goda arbetsytor samt plats till matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sociala umgängesytor som enkelt inreds med soffgrupp och utgång till bostaden balkong . I anslutning till vardagsrummet finner ni det väldisponerade sovrummet med plats till dubbelsäng och förvaring i form av garderober. Här erbjuds även en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i omtyckta Rosengården med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård. Ett fantastiskt läge med andra ord där det ger dig möjlighet att vara spontan i vardagen.

  • Premium
  • Balkong
Jonstorpsvägen 413, Hjälmshult, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:45

Jonstorpsvägen 413

Radhus
Hjälmshult, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 650 000 kr
110 + 8 m²
4 rum
664 m² tomt

Nu presenteras detta charmiga hus i lugna och trivsamma Hjälmshult, Välkomna till Jonstorpsvägen 413! På sina 110 kvm bjuder detta hus på rymlig planlösning med naturligt ljusinsläpp och en äldre men tidlös stil. Allt från synliga balkar till spontat golv som ger en harmonisk och hemtrevlig känsla. Entréplan välkomnar er med en luftig hall med goda avhängningsmöjligheter där ni leds vidare in till köket som bjuder på goda arbetsytor samt plats till stort matbord. Vidare in når ni allrummet samt två välplanerade sovrum som går att inreda med säng och förvaring. I anslutning till allrummet finner ni det helkaklade badrummet samt utgången till de stora trädäcket belägen i ett soligt västerläge. Ovanvåningen fördelar sig på ett allrum, två väldisponerade sovrum samt en toalett. Huset ligger på cykel-/promenadavstånd till den populära golfbanan Allerum GK som både har pay & play bana, Driving Range, träningsområde och två populära långbanor. Allerums Golfklubb är en av nordvästra Skånes större golfanläggningar. Här finns möjlighet att både spela och träna golf - även utan Grönt Kort eller Golf-ID. I Allerum ligger Allerums skola samt förskola. Allerums skola har cirka 170 elever fördelade på tre arbetslag: F-2, 3-4 samt 5-6. Närmsta busshållplats som smidigt tar dig in till stan ligger bara cirka 200 meter från huset.

  • Plus
  • Uteplats
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Sommargatan 65

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 495 000 kr
74,5 m²
3 rum
4 535 kr/mån
33 490 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera ett av de mycket eftertraktade enplansradhusen på Sommargatan, välkomna till Sommargatan 65! Mycket omtyckt område, lugn gata och de som flyttar hit stormtrivs. Ett boende som är anpassat oavsett ålder, här bor ni på ett plan som erbjuder två sovrum, generösa sällskapsytor, uterum, förråd, carport och just på Sommargatan 65 bor ni även på en hörntomt. Från att ni parkerat bilen i carporten så möts ni av en ljus hall med god plats till förvaring i form av garderober och plats till att hänga av sig. Det finns två sovrum i bra storlekar som rymmer säng och förvaring. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder generösa sällskapsytor. Badrummet är kaklat i moderna kulörer och utrustat med dusch samt ligger i anslutning till tvättstugan, praktiskt. Köket är inrett med vita köksluckor, ljus bänkskiva och ett mörkare kakel. Ett kök som bjuder in till trevliga middagar och har utgång till uterummet. På sommaren står dörren på glänt och uterummet har används flitigt av familjen. Fantastisk trädgård på en hörntomt med ett trädäck mellan uterum och förråd samt en gräsplätt för barnen att leka fritt. Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till service och goda kommunikationer så som bussförbindelser, skolor, livsmedelsbutik, pizzeria, lekplats och med bil kommer ni snabbt ut på 111:an . Den väg som går utanför bostaden trafikeras i princip enbart av de som bor i föreningen, alltså väldigt begränsad trafik. Intresserade? Missa inte chansen och hör då redan av er idag till fastighetsmäklaren, ni når honom på 0735-16 39 91/[email protected]

  • Premium
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/5
5 525 kr/mån
34 059 kr/m²

Vill ni hitta en drömmig lägenhet där det inte bara finns hiss och balkong utan även goda förutsättningar för att få parkering i garage på området? Då har ni äntligen hittat rätt! Att föreningen dessutom har god ekonomi vilket resulterat i låg månadsavgift är pricken över i:et. Nu har vi det stora nöjet att presentera denna välplanerade och genomgående trerumslägenhet på Hjälmshultsgatan 12. Man kliver in i en ljus hall med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderober samt extra garderob. Direkt till höger har vi det första sovrummet som passar utmärkt som sovrum, kontor eller barnrum. Här finns också garderob. Vidare har vi det exklusiva helkaklade badrummet där man även fått utrymme för egen tvättmaskin i lägenheten, vilket är en bekväm detalj. Köket är ljust och rymligt med marmordetaljer, perfekt för de som älskar att laga mat. Här finns det utrymme till en trevlig matplats och en generös mängd förvaring i köksskåp och i köks-ö. Det finns även eluttag i köks-ön. Köket är utrustat med side-by-side kyl och frys, helt ny induktionshäll, diskmaskin, vinkyl samt kombinerad varmluftsugn med inbyggd micro. Från köket via dubbeldörrar når man den mysiga balkongen där man kan njuta av eftermiddag och kvällssolen. På balkongen finns det plats för en liten sittmöbel. Det är öppen planlösning mellan köket, matplatsen och vardagsrummet och här finns utrymme både för en stor soffgrupp och stort matbord. Sedan har vi det andra sovrummet som även det är stort och rymmer en stor dubbelsäng samt gott om förvaring i garderober. Man bor i en väldigt välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och väldigt bra koll på sin fastighet. Bostaden är belägen på en populär adress på omtyckta Tågaborg med gångavstånd till centrum med sitt breda utbud av nöjen och restauranger. Här bor man med bra kommunikationer och service som förenklar din vardag, goda bussförbindelser, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor, Hemmakväll, pizzerior och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor. Föreningen har två bra tvättstugor, cykel förråd, trevlig innergård, övernattningsrum samt bastu med dusch som man kan boka. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna fina lägenhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lärlingsgatan 15d, Mörarp, Helsingborgs kommun

Lärlingsgatan 15d

Lägenhet
Mörarp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 860 kr/mån
15 643 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade trea med öppen planlösning och stor möblerbar balkong i söderläge! Lägenheten ligger med egen entré på loftgång och man har förutom den stora balkongen även plats för liten sittgrupp på entrésidan av lägenheten där man kan sitta och njuta av morgonkaffet. In kliver man i en rymlig hall med bra utrymme för att hänga av sig ytterkläderna och sina skor. Direkt till vänster har vi det stora badrummet med egen tvättmaskin Här finns också dusch, handfat med kommod och spegelskåp samt toalett. Sedan har vi det fina köket som är utrustat med ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Här har man en modern öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet där det finns plats för både matbord och soffa. Från vardagsrummet når man den stora balkongen. Lägenheten har två rymliga sovrum. I hallen finns extra förvaring i separat klädkammare och på gården har man ett förråd. Kort sammanfattat är detta ett välplanerat boende på ett lugnt område med promenadavstånd både till Mörarps tågstation, affären och skolan. Även parkeringsplats ingår i avgiften och det tar ungefär 15-20 minuter in till Helsingborg. Tågen till Helsingborg går 1-2 gånger i timmen och tar ca 16 minuter. Missa inte denna bostaden!

  • Balkong
Birkagatan 116, Ramlösa, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Birkagatan 116, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Birkagatan 116, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Birkagatan 116

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 595 000 kr
164 + 21 m²
6 rum
851 m² tomt

Birkagatan 116 har haft en ägare sen husets byggdes och nu ges möjligheten att ni kan bli nästa ägare till detta välskötta familjehus i två plan med carport, stor trädgård i söderläge med uterum och möjlighet upp till fem sovrum, välkomna att skapa era minnen där ni äntligen kan slå er till ro och kalla detta för ert hem! Denna charmiga 1-1/2 plansvilla erbjuder allt ni kan önska för en bekväm och trivsam familjelivsstil. Huset har tagits hand om genom åren där bland annat taket blivit utbytt år 2011, nya takfönster på ovanvåningen från Velux 2016, kök från 2008 och dragit in fiber. Med en trädgård i söderläge kan ni njuta av soliga dagar och ljumma kvällar utomhus, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner samt inomhus i uterummet. Härligt uterum som förlänger sommarmånaderna och bjuder in till trevliga sociala umgängesytor. I uterummet finner ni även en öppen spis, ritad av den välkända arkitekten Jörgen Mikkelsen och sägs vara spis nummer två som han ritat då första var till sig själv. Bilägarlivet är bekvämt tack vare den rymliga carporten och uppfarten. Efter att ni parkerat i carporten har ni husets andra ingång som leder er in till grovkök och köket, smidigt när man varit och handlat. Längst in i carporten finner ni en dörr som leder er till ett förråd, bastu och en dusch. Detta familjevänliga hem är strategiskt beläget med närhet till utmärkta kommunikationer och service. Ni har allt som en familj kan tänkas behöva inom räckhåll som livsmedelsbutiker, bussförbindelser, tågstation, skolor, träningsanläggningar och mycket mer samt att ni smidigt kommer ut på motorvägen med bil. Missa inte chansen att förvärva detta perfekta familjehem i en av Ramlösas mest eftertraktade områden och ta gärna del av besiktningsprotokollet som ni finner på vår hemsida i annonsen under "Dokument" då huset är förbesiktigat av Enspecta AB och tecknat dolda felförsäkring.

  • Premium
  • Uteplats
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Bältebergavägen 270

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
5 995 000 kr
240 + 190 m²
9 rum
2 555 m² tomt

Varmt välkomna till The Garden Hill! Från 2018 har det pågått en förädling av denna fantastiska stenvilla som nu är anpassad att bedriva en bed and breakfast. Detta har genererat goda intäkter de senaste åren. Det sista uthyrningsbara rummet blev färdigställt och taget i bruk i år och hotellet är nu färdigställt för fortsatt uthyrning. Under 2022 hade verksamheten intäkter på ca 1 100 000 kr och hittills under 2023 har det genererat ca 850 000 kr. Nuvarande ägare hyr ut rummen via bland annat bookings.com, där det för övrigt finns fler bilder och information om man söker på The Garden Hill. De bor sedan själva i bostadsdelen som erbjuder ett sovrum, stort vardagsrum med kamin, ett fint helrenoverat kök, badrum med dusch samt en extra toalett. Bed and breakfastdelen har 7 rum där varje rum har eget badrum med dusch och toalett. På vinden finns ytterligare ett sällskapsrum, extra sovplatser samt ett sovrum även det med eget badrum med dusch och toalett. Vinden är idag inte godkänd för uthyrning utan kan idag användas för övernattningar om släkt och vänner hälsar på. På entréplanet finns även ett gäst-kök samt ett stort uterum som byggdes 2019 som är en härlig plats för frukost, middag, fester och liknande. På tomten finns också ett Attefallshus byggt 2019 med pentry, badrum och sov loft. Attefallshuset är med dagens tillstånd inte möjligt att hyra ut. Gästerna kan också njuta av ett härligt bubbelbad utomhus med härlig lantlig utsikt. Med dagens tillstånd får man hyra ut fyra rum samtidigt eller till max 8 personer samtidigt. Det är möjligt att söka nytt tillstånd och utöka uthyrningen. Ett perfekt tillfälle för dig som vill bedriva en liten bed and breakfust. Antingen bor man i bostadsdelen eller så kan man hyra ut även den. The Garden Hill ligger ca 20 km från Helsingborg C, ca 17 km till Landskrona, närmsta flygplats i Ängelholm ca 50 kvm. Missa inte denna unika chansen!

  • Premium
  • Uteplats
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Torngatan 4

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
5 356 kr/mån
37 803 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna genomgående och välplanerade tvåa om 66 kvm som har en stor privat uteplats i västerläge! Dessutom har föreningen garageplatser och för närvarande ingen kö. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter. På entréplan stiger man in i en ljus hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben. I anslutning till hallen finner man badrummet som är utrustat med dusch, handdukstork, handfat med kommod och spegel, toalett samt förberett för tvättmaskin.. Vidare har vi det stora ljusa vardagsrummet där det finns utrymme både för matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet har man utgången till den stora möblerbara uteplatsen i soligt västerläge. Köket är även det rymligt och har bra förvaring samtidigt som det finns utrymme för en matplats intill fönsterna. Det är golvvärme både i köket och i badrummet. Sist har vi sovrummet som har bra förvaring i garderober och rymmer en dubbelsäng både på kort-/långsidan. Från sovrummet kan man se vackra Slottshagen. Här bor man i en stabil och välskött bostadsrättsförening med möjlighet till garage- och parkeringsplats. För närvarande är det ingen kö till garageplats. Garaget ligger i källarplan som man smidigt når med hissen och i källaren finns även förråd och tvättstuga. På Torngatan bor man bekvämt och får sin vardag att gå ihop med goda kommunikationer och service inom promenadavstånd. Busshållplatser, tågstation, färjan över till Danmark, skolor, livsmedelsbutiker, grönområden, centrums breda utbud av restauranger och nöjen. Man har Slottshagen som granne vilken man även ser från uteplatsen. Man bor på ett väldigt centralt läge men ändå lugnt och tyst. En chans ni inte vill missa så hör av er redan idag så håller vi er uppdaterade!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Västgötagatan 23, Öster Åstorp, Åstorps kommun
Västgötagatan 23, Öster Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Västgötagatan 23, Öster Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Västgötagatan 23

Villa
Öster Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 295 000 kr
151 + 24 m²
6 rum
502 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa belägen på Öster i Åstorp. Den öppna planlösningen ger gott om utrymme för den moderna familjen att umgås och med sina sex rum finns det gott om utrymme för hela familjen att leva och trivas i. Man parkerar bekvämt bilen-/bilarna på garageuppfarten eller i garaget. In genom entrén med kodlås kliver man in i en hall med bra utrymme att ställa skor och hänga av sig ytterkläder antingen innanför dörren eller i garderoben. Direkt till vänster har vi det stora ombyggda badrummet. Här var tidigare uppdelat i mindre badrum och separat tvättstuga men här har man öppnat upp till ett stort utrymme. Här finns både dusch och hörnbadkar, tvättmaskin och torktumlare. Vidare har vi de stora sällskapsutrymmena med öppen planlösning i vinkel. Här finns plats både för en stor soffgrupp och stort matbord. Köket är rymligt och har bra förvaring. 2012 gjordes en tillbyggnad på ca 15 kvm som kan användas som sovrum, kontor eller gästrum. På ovanvåningen har vi sedan de övriga tre sovrummen, ett badrum med dusch samt ett allrum/tv-rum för barnen. Man har en trevlig, privat trädgård på baksidan i västerläge som har sol större delen av dagen. Här kan man sitta och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Ihop med garaget finns ett renoverat och isolerat förråd/hobbyrum som idag används till förvaring och hemmagym. Huset värms upp i första hand av två luftvärmepumpar och sekundärt av direktverkande el. I stora sovrummet på ovanvåningen sitter en tredje men som bara funkar för AC. 2017 byttes alla syllar i huset vilket är en stor fördel för kommande ägare. Belägen på populära Öster är det nära till allt du behöver, inklusive skolor, butiker och parker. På bekvämt avstånd finns också järnvägsstationen med goda förbindelser till Malmö och Helsingborg. Du vill verkligen inte missa denna chansen. Boka en visning idag och upplev allt denna rymliga villa har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Östra Tallgatan 4A, Planteringen, Helsingborgs kommun

Östra Tallgatan 4A

Lägenhet
Planteringen, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
550 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/4
4 426 kr/mån
14 103 kr/m²

Bli den nya ägaren till denna fina och välplanerade tvåa om 39 kvm, Välkomna till Östra Tallgatan 4a! Belägen på tredje våningen välkomnar denna praktiska tvåa er med en rymlig och ljus hall med god plats till att hänga av sig ytterkläderna. Direkt i anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet utrustad med dusch. Rakt fram når ni sovrummet som rymmer dubbelsäng och förvaring som vidare tar er till de moderna köket som är utrustad med komplett maskinpark med plats till mindre matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffa och stort matbord. Härifrån har ni tillgång en fullt möblerbar balkong. Planteringen är ett område med blandad bebyggelse och närhet till natur men med de goda bussförbindelserna så når ni centrum med stadens puls och breda utbud av restauranger på ett kort avstånd. Här finns även skolor, livsmedelsbutik, restauranger, pizzeria och bensinstation.

  • Balkong
Ättekulla Sommarstad, Stuga nr 18, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekulla Sommarstad, Stuga nr 18

Fritidshus
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
250 000 kr
30 m²
1 rum
300 m² tomt

Nu finns chansen att bli den nya ägaren till denna fina kolonistuga med stor välskött trädgård på 300kvm. Ni välkomnas av en öppen planlösning. Här har man installerat ett praktiskt kök med kyl, spis och ugn där man även kan inreda med matbord. Man får även plats med en soffa och ett soffbord. I kolonistugan finns det även en mulltoa och vask. På utsidan har ni en lättskött tomt med stort trädäck som är fullt möblerbart. Som köpare av kolonier i Helsingborg så är man tvungen att vara skriven i kommunen för att kunna bli medlem i koloniföreningen samt att minst 30% av lotten måste odlas och gräs räknas inte som odling. Besök gärna föreningens egen hemsida - https://attekullasommarstad.blogspot.com/ Arrendet för 2024 är 6422 kr och förfaller till betalning 2024-03-31, och det kostar 2000 kr att bli medlem i föreningen.

  • Plus
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 44b

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 475 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/3
5 919 kr/mån
16 954 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna fina renoverade trea som är belägen på första våning (ej markplan) med en trivsam balkong i helt rätt läge! Lägenheten erbjuder en praktisk och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering med kök från 2019, spacklade/målade väggar förutom i hall, lagt nytt golv ena sovrummet och satt in en duschvägg i badrummet år 2023. In genom ytterdörren kliver man rakt in i den ljusa och rymliga hallen med skjutgarderober samt god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Vidare fram finner man badrummet, kaklat, stort badrum med dusch, spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet renoverades i samband med att föreningen utförde stambyte. Det finns två väldisponerade sovrum som kan möbleras med säng, skrivbord och förvaring varav det ena har snygga svarta garderober med belysning. Vardagsrummet är stort och erbjuder trevliga umgängesytor med plats till matbord och soffgrupp. Modernt och fint Ikea-kök som är inrett med vita luckor, grå bänkskiva och ett mörkare kakel som snyggt bryter av det ljusa. Ett mycket trevligt kök för den som gillar att laga mat då man förlängt ena sidan med en bänkskiva och skåp under, smart! Här finns det plats till ett matbord och har utgång till balkongen. En trivsam möblerbar balkong med trätrall i ett väster-läge med ingen närliggande byggnad som ger insyn, ett av Västra Bergas bästa lägen! Möblera, bjud hem vännerna och njut av dagen/kvällen! Västra Berga är ett oerhört populärt område som har växt otroligt mycket de senaste åren. Här bor man med närhet till allt vad ens vardag kan tänkas behöva. Det finns allt från bra bussförbindelser, promenadavstånd till tågtrafiken i Mariastaden, livsmedelsbutiker, grönområden som Pålsjö-skog, enkelt att antingen ta sig ut på motorvägen eller in till stan. Det finns flera parkeringsplatser mot en avgift av 150 kronor/månad och flera garage samt fria parkeringar i området. Varmt välkomna att boka in er till visning som ni gör genom hemsidan.

  • Premium
Bjärshögsgatan 50, null, Åstorps kommun

Bjärshögsgatan 50

Villa
Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 350 000 kr
107 + 107 m²
4 rum
782 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta fina enplanshus med källare i omtyckta Åstorp, välkomna till Bjärshögsgatan 50! Belägen på en helt insynsskyddad hörntomt står denna villa om 107+107 kvm som erbjuder välplanerad planlösning med många rum och härligt ljusinsläpp. Ni välkomnas in av en rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen. Här hittar ni även en gästtoalett inrett med klinkergolv. Till höger om hallen finner ni vardagsrummet som rymmer stort matbord samt soffgrupp. Ett praktiskt kök ligger i anslutning till vardagsrummet som erbjuder goda arbetsytor samt komplett maskinpark. Härifrån har ni utgången till altanen som är belägen i soligt västerläge. Vidare in finner ni ett helkaklat badrum utrustad med badkar samt tre väldisponerade sovrum som går att inreda med dubbelsäng och förvaring. Källarplan är fördelad på tvättstuga, pannrum, hobbyrum och två rum som idag används som sovrum. En bra och rymlig källare med bra takhöjd samt utgång ifrån källaren. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Missa inte detta härliga boende!

  • Uteplats
Trädgårdsgatan 11, Teckomatorp, Svalövs kommun

Trädgårdsgatan 11

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 495 000 kr
170 m²
7 rum

Har du länge drömt om att flytta in i en nybyggd villa av hög kvalité? Välkomna till Trädgårdsgatan 11 i Teckomatorp! Nu presenteras denna fina och moderna villa på 1½-plan om 170 kvadratmeter belägen på lugnt och trivsamt villaområde. Här finns det möjlighet att förvärva redan i början av byggprocessen och på så sätt kunna få möjligheten att påverka slutresultatet. Detta välplanerade hus med stora sociala sällskapsytor med sovrum till hela familjen kommer att fördelas på två plan där första våningen erbjuder två väldisponerade sovrum, badrum, tvättstuga samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. På andra våningen kommer där finnas ytterligare tre sovrum, badrum samt ett stort och möblerbart allrum. Utvändigt kommer huset vara klädd i en vit putts med betongpannor som takbeklädnad. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information!

Persgatan 66, Norr, Helsingborgs kommun

Persgatan 66

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 495 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 903 kr/mån
37 375 kr/m²

På Persgatan 66 finner ni denna unika lägenhet som verkligen är något utöver det vanliga med charmiga detaljer som synliga balkar, en häftig planlösning och flera fördelar som att man har en egen parkeringsplats vilket ingår i den redan låga avgiften, ett toppenboende! Efter att ni parkerat bilen så går ni förbi föreningens välskötta innergård som under sommaren ställs fram möblemang för er att nyttja och sedan går ni högst upp i fastigheten. In möts ni av en ljus hall med plats till att hänga av sig och bjuder er direkt in i vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp genom de nya installerade fönsterna och trevliga umgängesytor som kan inredas med matbord och soffgrupp . Redan här får man en försmak av de synliga balkarna som präglas i resten av bostaden. Längs ena väggen har man inrett med garderober. Sovrummet skärmas av med en skjutdörr och rummet har ett eget fönster och yta till en säng vilket gjort att vi kallar bostaden 1,5 rum och kök istället för en 1:a. Köket är inrett i vita köksluckor tillsammans med en praktiskt bänkskiva, god förvaring i form av skåpen och plats till ett mindre möblemang. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch och tvättmaskin. På Norr bor man med sundet och stadens puls på gångavstånd, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållplatser, gångavstånd till stationen/färjan, livsmedelsbutiker, flertal utsökta restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen och Pålsjö-skog ligger nära som är omtyckt av Helsingborgarna.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 59