Mäklare Johan Eriksson

Johan Eriksson

Om mig

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser än våra konkurrenter. Låt mig förtjäna ditt förtroende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bärnstensgatan 49c, Ättekulla, Helsingborgs kommun
Bärnstensgatan 49c, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 49c, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 49c

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 250 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 728 kr/mån
16 129 kr/m²

Här har ni en ljus och välplanerad lägenhet i gavelläge med inglasad balkong i soligt läge! Man kliver in i en rymlig hall med utrymme för garderob/möbel. Direkt till vänster så har vi det stora vardagsrummet som rymmer både en stor soffgrupp och matbord. Man har vita väggar och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Vidare har vi lägenhetens två sovrum varav det stora sovrummet har bra förvaring. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är mycket fräscht. Här finns dusch, handfat med kommod och spegelskåp, vägghängd toalett samt både tvättmaskin och torktumlare. Köket är även det rymligt och har plats för en matplats. Köket är utrustat med stor kyl och frys, ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Från köket har man utgången till den inglasade balkongen. Gavelläget i söderläge gör att lägenheten får rikligt med ljusinsläpp hela dagen och eftersom det är första huset på området i ytterkanten så har man begränsat med insyn. Man har också nära till föreningens parkeringsplats. Föreningen har gott om parkeringsplatser, garageplatser och carports. Ättekulla är ett lugnt område, granne med ett villaområde och bara några få steg från ett skogsområde med fin natur genombruten av motionsspår och vackra promenadstigar. Närheten till havet, Råå, det vackra naturreservatet Råådalen och lantlighet, samtidigt som stadens liv ligger på ett lättillgängligt avstånd, gör området till något utöver det lilla extra. Inom området finns omfattande service såsom dagis, F-9 skola, fritidsgård, fotbollsplaner och lekplatser, affär, spel/post/tobak, frisör, restauranger och dygnet-runt-öppna bensinstationer. Förutom de bra förbindelserna med City finns det mesta du behöver i närheten av området. Som Ättekullabo kan man inget annat än att trivas. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Sockengatan 6a, Rosengården, Helsingborgs kommun

Sockengatan 6a

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 250 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 436 kr/mån
20 000 kr/m²

Nyrenoverad och genomgående tvårumslägenhet med stambytt badrum och balkong i soligt söderläge mot fin grönyta. Lägenheten ligger på andra våningen och den är genomgående och väldigt ljus. Hela lägenheten har i år genomgått en totalrenovering och badrummet renoverades av föreningen nyligen när de gjorde stambyte. Man har stort separat kök med utrymme för matplats, separat klädkammare i hallen, stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, vardagsrum med utrymme för både soffa och bord samt en trevlig balkong i söderläge med fin utsikt. På Sockengatan bor man med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum med bland annat livsmedelsbutik. Ett fantastiskt läge med andra ord där det är lätt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg antingen med bil eller buss då det finns busshållplatser inom kort avstånd.

 • Balkong
Södra Hagtornsgatan 37, Sofieberg, Helsingborgs kommun
Södra Hagtornsgatan 37, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Hagtornsgatan 37, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Hagtornsgatan 37

Villa
Sofieberg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 795 000 kr
83 + 6 m²
3 rum
578 m² tomt

Trevligt tegelhus med goda möjligheter. När du kliver in genom dörren möts du av hallens parkettgolv och goda avhängningsmöjligheter. Sedan kommer du till husets första sovrum, rummet är rymligt med bra ljusinsläpp. Om behovet av fler sovrum finns går detta rum att dela upp i två där båda rum fortfarande behåller det naturliga ljuset. Rakt över detta rum finns bostadens badrum, här finns det wc, handfat, dusch och tvättmaskin . Hallens parkettgolv fortsätter ut i det luftiga vardagsrummet där du får plats med matplats, soffa och TV. Köket skiljs av från vardagsrummet med en bardisk. Köket är utrustat med delad kyl och frys, spis och ugn, fläkt samt bra med förvaring i separat skafferi. Här finns det även plats för en matplats. Från vardagsrummet når du bostadens andra sovrum. På baksidan finner du en uteplats med plats för utemöbler på den stenlagda ytan. Resterande del av husets uteplats är gräsmatta och fin trädgård. Det finns goda parkeringsytor för bilarna med både garage och uppställningsplats för två bilar. Huset har endast haft två ägare sedan det byggdes. Huset är anslutet till stadsnätet fiber. Här bor man på ett lugnt och familjärt område med närhet till allt man behöver. Missa inte denna chansen!

 • Premium
 • Uteplats
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Bältebergavägen 270

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
5 995 000 kr
240 + 190 m²
9 rum
2 555 m² tomt

Varmt välkomna till The Garden Hill! Från 2018 har det pågått en förädling av denna fantastiska stenvilla som nu är anpassad att bedriva en bed and breakfast. Detta har genererat goda intäkter de senaste åren. Det sista uthyrningsbara rummet blev färdigställt och taget i bruk i år och hotellet är nu färdigställt för fortsatt uthyrning. Under 2022 hade verksamheten intäkter på ca 1 100 000 kr och hittills under 2023 har det genererat ca 850 000 kr. Nuvarande ägare hyr ut rummen via bland annat bookings.com, där det för övrigt finns fler bilder och information om man söker på The Garden Hill. De bor sedan själva i bostadsdelen som erbjuder ett sovrum, stort vardagsrum med kamin, ett fint helrenoverat kök, badrum med dusch samt en extra toalett. Bed and breakfastdelen har 7 rum där varje rum har eget badrum med dusch och toalett. På vinden finns ytterligare ett sällskapsrum, extra sovplatser samt ett sovrum även det med eget badrum med dusch och toalett. Vinden är idag inte godkänd för uthyrning utan kan idag användas för övernattningar om släkt och vänner hälsar på. På entréplanet finns även ett gäst-kök samt ett stort uterum som byggdes 2019 som är en härlig plats för frukost, middag, fester och liknande. På tomten finns också ett Attefallshus byggt 2019 med pentry, badrum och sov loft. Attefallshuset är med dagens tillstånd inte möjligt att hyra ut. Gästerna kan också njuta av ett härligt bubbelbad utomhus med härlig lantlig utsikt. Med dagens tillstånd får man hyra ut fyra rum samtidigt eller till max 8 personer samtidigt. Det är möjligt att söka nytt tillstånd och utöka uthyrningen. Ett perfekt tillfälle för dig som vill bedriva en liten bed and breakfust. Antingen bor man i bostadsdelen eller så kan man hyra ut även den. The Garden Hill ligger ca 20 km från Helsingborg C, ca 17 km till Landskrona, närmsta flygplats i Ängelholm ca 50 kvm. Missa inte denna unika chansen!

 • Premium
 • Uteplats
Östra Storgatan 150, Kvidinge, Åstorps kommun

Östra Storgatan 150

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 395 000 kr
113 + 58 m²
4 rum
1 420 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera denna charmiga villa belägen på en sjötomt med egen brygga längs med Rönne å. Dessutom har man under 2022 anlagt en stor markanläggning med solceller på ca 17kwp! Man parkerar smidigt bilen/bilarna på framsidan av huset där det finns plats för åtminstone 2-3 bilar. Har man elbil så är en elbilsladdare redan installerad och man kan enkelt och billigt ladda bilen hemma. In genom entrén på framsidan kliver man i en hall där det finns möjlighet att ställa av sig skorna och hänga ytterkläderna. På entréplanet finner vi ett stort vardagsrum, kök, uterum i söderläge mot ån samt ett stort matrum. På ovanvåningen finner vi sedan två sovrum, förvaringsutrymme samt ett badrum med dusch. Källaren är rymlig och här finns hobbyrum, förråd, tvättstuga samt badrum med dusch och bastu. Badrummet har egen ingång från trädgården och baksidan av huset. Man har gjort flera förbättringsåtgärder på huset de senaste åren bland annat installationen av laddbox, solcellerna, luft/vatten-värmepump m.m. och huset är idag väldigt energieffektivt. Man bor på ett lugnt och avskilt läge omgiven av naturen och på altanen/uterummet kan man ostört njuta av utsikten av ån. Det går utmärkt att fiska i ån men man ska vara medlem i Ängelholms sportfiskeklubb. Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6 och två förskolor. Kvidinge har även ett friluftsbad. Missa inte denna unika chansen, kontakta mäklaren redan idag!

 • Uteplats
Piongatan 30, Åstorp, Åstorps kommun

Piongatan 30

Radhus
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 195 000 kr
116 m²
4 rum
7 352 kr/mån
10 302 kr/m²

Här kan vi nu erbjuda ett trevligt 2-plans bostadsrättshus med tillhörande garage och parkering på uppfart. Huset har tre rymliga sovrum, två badrum samt ett otroligt fint renoverat kök och huset ligger med ett centralt läge som underlättar ens vardag! Välkomna till Piongatan 30 i omtyckta Åstorp! Från att ni parkerat bilen antingen på uppfarten eller i garaget så möts ni av en ljus hall med god plats till att hänga av sig. Till vänster om hallen finner ni vardagsrummet, ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp tillsammans med lättmöblerade umgängesytor. Genom vardagsrummet finner man bostadens första sovrum av tre. Ett stort sovrum som får plats med säng, förvaring och skrivbord. Tvättstugan ligger vägg i vägg med badrummet, ren vardagslyx att kunna tvätta hemma och ha plats till att hänga upp tvätten. Det finns ett badrum på vardera plan där båda är inredda med plastmatta och våtrumstapet. Bottenvåningens badrum är utrustat med duschkabin och det andra på ovanvåningen har badkar. Köket har totalrenoverats i april 2022 med ett väldigt påkostat Epoq kök där man satsat på de allra bästa vitvarorna. Man har även förlängt köket så att man har fått extra skåpsförvaring. Här finns också utrymme till en stor matplats. Från köket och tvättstugan når man uterummet som ger utsikt mot trädgården. Ovanvåningen är fördelad på en hall som delar av de två sovrummen och badrummet. Här bor man på ett omtyckt område som verkligen underlättar ens vardag med gångavstånd till matbutikerna OJ och Lidl. För pendlaren finns det på promenadavstånd busshållplatser och tågstation. För er som färdas med bil så ligger Åstorp väldigt bra där ni smidigt kommer ut på motorvägen som tar er till Helsingborg och Ängelholm på cirka 15-20 minuters bilfärd. Missa inte denna möjlighet!

 • Plus
 • Uteplats
Kaprifolgatan 22, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Kaprifolgatan 22

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 995 000 kr
136 m²
6 rum
357 m² tomt

Nu är äntligen ett av de mycket populära så kallade 'Giraffhusen' till salu i Bårslöv. Huset är beläget på mycket barnvänligt område med närhet till grönområden och är i stort sätt bilfritt. Huset är uppfört i ett och ett halvt plan och är byggt i tegel. Till huset hör ett stort inglasat uterum, ett kallförråd och en friggebod. Väl inne i huset möts man av en rymlig hall där det finns gott om plats till att hänga av sig ytterkläderna. I anslutning till hallen når man antingen köket, vardagsrummet eller grovköket. Badrummet på nedanvåningen renoverades 2015 av fackman och det finns kvalitetsdokument på detta. Vardagsrummet är fantastiskt med utrymme för både matplats och stor soffgrupp. Rummet har hela fem meters takhöjd! Från vardagsrummet når man även det inglasade uterummet och vidare uteplatsen och trädgården. På nedanvåningen finns även ett sovrum och ett arbetsrum. Arbetsrummet skulle kunna användas som ett femte sovrum om man skulle vilja. På ovanvåningen ligger husets resterande tre sovrum och ett badrum. Från det ena sovrummet har man även tillgång till en balkong i soligt västerläge där man kn njuta av eftermiddag och kvällssolen. Det finns gott om parkeringsmöjligheter för de boende i husen. En garageplats ingår i samfällighetsavgiften och det finns både parkeringsplatser samt fri parkering längs gatorna. Man bor i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden, kollektivtrafik, skola och dagis. Detta är en riktig idyll för barnfamiljer! Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kadettgatan 36b, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 36b

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 750 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/3
7 783 kr/mån
16 827 kr/m²

Fyrarummare med 2 badrum med dusch/badkar! Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. In genom ytterdörren möts man av en ljus och rymlig hall med god plats till att hänga av sig. Bostaden har genomgått en större renovering 2019 som är välgenomtänkt med smakfulla och utvalda materialval som passar ihop med resten av kulörerna i rummen. Köket har man verkligen lyckats med, fina ljusa luckor som bryts av med den mörka bänkskivan. Ett kök som tar fram glädjen i matlagningen med bra ytor och förvaring på bägge sidor av köket samt plats till ett matbord. Det finns tre väldisponerade sovrum där samtliga rymmer säng och förvaring samt en stor walk-in-closet mellan två av rummen. Att det finns två helkaklade badrum där det ena har badkar och det andra dusch är väldigt praktiskt för familjen. En till stor förde med dessa fyror i Kadetten l är att det finns ett grovkök i lägenheten med både tvättmaskin och torktumlare. Grovköket har egen entré från trapphuset. Är ni ute efter stora sociala umgängesytor så kommer ni att gilla vardagsrummet, här kan det inredas med både soffgrupp och matbord för större tillställningar. Från det stora sovrummet når man den inglasade balkongen som är fullt möblerbar med soffgrupp och tillhörande bord. Balkongen ligger i sydvästläge med sol från lunchtid till solnedgång. Västra Berga är ett tryggt område. Här är väldigt lugnt men med allt man behöver inom räckhåll. Det är enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser och garage finns att hyra mot en billig kostnad/månad eller ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån!

 • Balkong
Hövitsmansgatan 4A, Olympia, Helsingborgs kommun

Hövitsmansgatan 4A

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 575 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
1 750 kr/mån
52 500 kr/m²

Välkommen till Olympia och denna sekelskifteslägenhet i en av patriciervillorna på Hövitsmansgatan. Här bor du med hög standard på bästa läge i Helsingborg. Nära till allt på en lugn gata utan stadens alla ljud. Här erbjuds en lägenhet där modernt möter äldre charm. Hela byggnaden och alla lägenheter har under 2018-2019 blivit omsorgsfullt renoverat med exklusiva materialval som t.ex. carrara marmor och fiskbensparkett. Man har också kvalitetsvitvaror från bl.a. Smeg och blandare från Tapwell. Man har en gemensam tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp. Missa inte denna otroliga lägenhet som passar perfekt som förstalägenhet, övernattningslägenhet eller studentbostad!

 • Hiss
Nejlikegatan 10, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Nejlikegatan 10

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 995 000 kr
157 + 8 m²
6 rum
727 m² tomt

Välkomna till denna omhändertagna familjevilla med ett attraktivt läge i Bårslöv. Huset ligger längst inne på en återvändsgata på en hörntomt vilket gör att det inte kör så mycket bilar förbi huset. Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes och tagit hand om huset mycket väl. Huset har blivit besiktigat inför försäljningen och till detta har säljarna tecknat en säljarförsäkring för dolda fel vilket är en stor fördel både för er som köpare och säljare. Besiktningsprotokollet hittar ni bifogat på hemsidan. Fråga mäklaren om ni vill veta mer. Husets entréplan erbjuder idag två sovrum med möjlighet att bygga till ett tredje. Ett badrum med dusch, en gäst-toalett, ett stort rymligt vardagsrum och matrum. Vidare hittar vi köket där det finns gott om utrymme för en matplats. Intill köket finns också grovköket med tvättmaskin. Grovköket har egen entré via det stora uterummet. På ovanvåningen finns ett rymligt sovrum med stor klädkammare samt en hall, klädkammare, toalett samt ett stort allrum/sovrum. Även här finns det möjlighet att göra ytterligare sovrum om man har behov av det. Detta är alltså ett perfekt hus både för den mindre men även den större familjen då man idag har tre sovrum men som kan bli totalt fem till sex sovrum. Det finns indraget och installerat fiber i huset. Parkerar gör man smidigt antingen i carporten under tak eller i garaget. Man har mycket bra förvaringsutrymme i förrådet som man når via uterummet. Förrådet har byggts till och större än det var ursprungligen när husen byggdes. Man bor i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden, kollektivtrafik, skola och dagis. Ett stenkast från huset finns en lekplats och en landbandyplan samt busshållplats. Detta är en riktig idyll för barnfamiljer! Välkommen hem!

 • Uteplats
Hofverbergsgatan 11, Stattena, Helsingborgs kommun

Hofverbergsgatan 11

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/4
3 687 kr/mån
29 609 kr/m²

Varmt välkomna till Hofverbergsgatan 11 med en trivsam balkong i helt rätt läge med eftermiddagssol. Här kan man njuta av solnedgången över Pålsjö skog. Lägenheten erbjuder en genomtänkt och öppen planlösning. In genom ytterdörren möts man av en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Ett stort sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring, ett badrum som renoverades så sent som 2017 där man även fått plats för tvättmaskin. Sist men inte minst ett ljust kök med mycket gott om förvaring som även det renoverades 2017. Det finns två storlekar av tvåorna i denna förening och denna är i den större klassen vilket man märker när man kliver in i vardagsrummet där säljaren valt ta ner en ursprunglig vägg så att ljuset flödar genom hela bostaden som gör att den blir väldigt ljus. Genom vardagsrummet når man balkongen, en balkong som är fullt möblerbar och ligger i helt rätt läge med eftermiddagssol! Det finns parkeringar och garage att hyra men även gott om fria parkeringsplatser i området. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget samt både internet (100/100 mbit) och kabel.tv, Ett perfekt första boende för studenten, förstagångsköparen eller paret som vill bo på en populär adress med gång/cykelavstånd med närhet till allt vad staden har att erbjuda som livsmedelsaffärer, skolor, bussförbindelser, grönområden, stadspuls, havet och restauranger. Man har både ett källarförråd och ett vindsförråd så även förvaring finns det gott om. Missa inte denna chansen. Hör av er och boka en tid för visning så blir ni uppdaterade. Vi ses!

 • Balkong
Ragnvallagatan 28b, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Ragnvallagatan 28b

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
650 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 327 kr/mån
15 476 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa denna välplanerade enrummare på Rangvallagatan 28b! På andra våningen hittar vi denna lägenhet i fint skick som erbjuder ett helkaklat badrum, fint kök med bra förvaring, ett vardagsrum samt en stor möblerbar inglasad balkong i västerläge. Här på balkongen har vi sol från mitt på dagen tills den går ner på kvällen. Till lägenheten tillhör det ett förråd i källaren, samt så finns även tvättstugan i källaren i samma hus. Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg. Missa inte denna trevliga enrummare!

 • Balkong
Norra Vallåkravägen 465, Vallåkra, Helsingborgs kommun

Norra Vallåkravägen 465

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
7 295 000 kr
345 m²
9 rum
4 556 m² tomt

Här erbjuds en unik fastighet idag uppdelad i två stora bostäder med ett lantligt fritt läge! Huset är så gott som helt nytt och den ena bostaden är än så länge helt oanvänd. Här kan man antingen öppna upp så det blir en stor bostad, hyra ut den ena bostaden eller använda det som ett generationsboende. Det finns många möjligheter! Man parkerar smidigt bilen antingen på uppfarten eller kör in i det stora dubbelgaraget. Huvudbostaden har sedan sin huvudentré på den östra sidan och genom den möts man av en stor öppen och ljus sällskapsyta. På bottenvåningen i denna bostaden har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaring under trappan. På ovanvåningen har vi sedan ytterligare ett stort badrum, fyra sovrum samt en stor takterrass med ett spabad. Här har man en helt otrolig fri lantlig utsikt och vid klart väder kan man även se över sundet. Den andra bostaden når man från den västra sidan av huset. Där kliver man också in i köket tillsammans med vardagsrummet. Här på bottenvåningen finns det även här ett stort badrum. Ovanvåningen här har tre sovrum och ett till stort badrum. Hela huset är väldigt stilfullt renoverat och påkostat. Man har också helt nytt avlopp och vatten. Det är dränerat runt hela huset innan man la altanen. Trädgården är stor men vildvuxen och här sätter bara fantasin era gränser. Man har utrymme för pool, studsmatta, stor gräsmatta, växthus eller vad man nu önskar. Tomten är hela 4 556 kvm och rymmer det mesta omgivet av fina åkrar. Det finns få stora hus som detta och med möjligheten att hyra ut ena bostaden samtidigt som man bor lantligt och lugnt. Missa inte denna chansen om detta skulle passa dig!

 • Uteplats
Fyrhögagatan 101, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Fyrhögagatan 101

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 150 000 kr
77 m²
3 rum
6 127 kr/mån
14 935 kr/m²

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva ett av dessa attraktiva bostadsrättsradhus beläget på Fyrhögagatan i Bårslöv. Stig in i den ljusa hallen med goda avhängningsmöjligheter. Till höger finner ni det trevliga köket som erbjuder gott om förvaring och har plats för stort matbord intill fönster. I anslutning till köket ligger tvättstugan med både tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. Till vänster från hallen har vi det första sovrummet som är rymligt och har bra förvaring i garderober. Vidare har vi bostadens badrum som har delvis kaklade väggar och där finns toalett, handfat med kommod och spegelskåp samt ett badkar men det går lika bra att ha dusch. Vardagsrummet är också det rymligt och här finns det plats för en stor soffgrupp. Intill vardagsrummet finns det stora sovrummet som rymmer dubbelsäng. Från vardagsrummet har man sedan utgång till altanen och trädgården. Just detta radhuset ligger på en välskött och stor hörntomt där man kan njuta av solen hela dagen. Det finns både uteplats på framsidan och baksidan av huset. I Bårslöv bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet. Ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Gurkgatan 8, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Gurkgatan 8

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 450 000 kr
118 m²
5 rum
726 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda er detta välplanerade och renoverade enplanshus som ligger på en bra hörntomt med uterum och trädgård i soligt västerläge. Man parkerar smidigt bilen antingen i garaget eller på sin egen uppfart. Antingen tar man sedan groventrén intill garaget eller huvudentrén på framsidan av huset. In genom huvudentrén kliver vi in i en rymlig hall med bra plats att hänga av ytterkläder och ställa skorna. I hallen har vi en toalett som även har dusch. Till vänster om hallen har vi det rymliga köket som erbjuder gott om förvaring samt utrymme till matplats. Köket är utrustat med dt man behöver som ugn med spis och fläkt, stor kyl och frys, diskmaskin och vask. Intill köket och hallen har vi först vardagsrummet som rymmer en rejäl soffgrupp. Från uterummet har man utgången till uterummet och sedan också trädgården. Huset erbjuder idag tre sovrum men det går enkelt att ordna ett fjärde vid behov där det andra allrummet är idag. Vi har även ett badrum med badkar. Huset ligger längst in på återvändsgränd med begränsad trafik. Det ligger på en trevlig hörntomt med mesta delen i västerläge där man har sol i stort sett hela dagen och definitivt hela eftermiddagen och kvällen på baksidan av huset vid uterummet. Detta är alltså ett perfekt hus både för den mindre men även den större familjen då man idag har tre sovrum men som kan bli totalt fyra sovrum. Det finns indraget och installerat fiber i huset. Man bor i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden, kollektivtrafik, skola och dagis. Detta är en riktig idyll för barnfamiljer! Välkommen hem!

 • Uteplats
Dalhemsvägen 55c, Kjellstorp, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 55c

Lägenhet
Kjellstorp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
6 942 kr/mån
11 188 kr/m²

Välkomna till Dalhemsvägen 55c och denna genomgående trea på 80 kvm som är belägen på andra våning med en stor inglasad balkong i helt rätt läge! Bostaden erbjuder en välplanerad och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Genom säkerhetsdörren kliver man in i en rymlig hall där det finns god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Genom hallen till höger finner man badrummet som är nyrenoverat i samband med föreningens stambyte. Här finns klinkergolv, kaklade väggar, toalett, handfat, kommod, dusch och tvättmaskin. Två väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring. Mellan sovrummen har man en klädkammare som ger bra med förvaring. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till både soffgrupp och matbord. Ett rum som får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna Fint kök som är praktiskt med bra förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, diskmaskin, ugn, kyl och frys. Genom köket når man den inglasade balkongen som blir som ett extra rum då det är fullt möblerbart. Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån. Missa inte denna trevliga bostad!

 • Plus
 • Balkong
Koppargatan 4a, Miatorp, Helsingborgs kommun

Koppargatan 4a

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
4 914 kr/mån
21 094 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en av områdets finaste tvårummare! Här erbjuds en väldisponerad och rymlig bostad som det senaste året genomgått en smakfull renovering. Du möts av en ljus välkomnande hall med god plats för att hänga av dig ytterkläderna. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv som löper vidare genom hela lägenheten. Till vänster finns det helkaklade stambytta badrummet. Detta går i neutrala kulörer som beige och vitt och här finns bekvämligheter som gott om förvaring samt handdukstork. Köket är modernt med luckor som går i vitt och möter en bänkskiva i grått, här finns bra arbetsytor, förvaring samt plats för matgrupp. I vardagsrum ryms en större soffgrupp och härifrån nås den stora balkongen i sydost-läge. Bostadens sovrum är rymligt och här finns gott om plats för förvaring i rummets garderob. Detta boende passar utmärkt för dig som vill bo modernt, bekvämt och som bara vill flytta rakt in! Här bor du i ett trevligt område med närhet ner till havet eller hjärtat av Helsingborg med alla restauranger, fik och affärer som denna vackra stad har att erbjuda och samtidigt snabbt ut till de anslutande motorvägarna E4:an och E6:an. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Grönkullagatan 10, Drottinghög, Helsingborgs kommun

Grönkullagatan 10

Lägenhet
Drottinghög, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
945 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/7
3 062 kr/mån
29 531 kr/m²

På tredje våningen med stor hiss från markplan hittar vi denna välplanerade enrummare med balkong. Här har man nu den stora möjligheten att flytta in som första boende när huset står färdigt i slutet av mars 2023. Hallen är rymlig och har både en inbyggd garderob samt bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Rakt fram från entrén har vi badrummet, som även det är rymligt och är inrett med handfat/kommod, spegel, duschhörna, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Vidare har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns utrymme för matplats, soffa och även en säng vid sovalkoven. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt och kombinerad kyl och frys. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen som är stor nog för möblera med en sittgrupp och kanske en solsäng. Besök gärna projektets hemsida: http://www.hpboende.se/category/88 Föreningen har låga driftskostnader och bland annat solceller på taket för att hålla nere dessa. Missa inte detta toppmoderna nya boende!

 • Hiss
Persgatan 53, Norr, Helsingborgs kommun

Persgatan 53

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/4
3 221 kr/mån
39 342 kr/m²

Äntligen finns lägenheten för dig som vill bo i ett populärt område med sundet och stadens puls som granne med sitt breda utbud av restauranger och nöjen, välkommen till Norr! Persgatan 53, en välplanerad och ljus etta på 38 kvm med stora fönster som släpper in ett bra naturligt ljus till det stora rummet. När man kommer in i lägenheten möts man av den ljusa hallen där det finns bra med avhängningsmöjligheter i form av en stor garderob. I hallen når man det kaklade badrummet utrustat med wc, handfat och dusch. Badrummet renoverades vid stambytet 2008. Genom hallen kommer man in i det stora rummet med ett fint trägolv . Här möts man direkt av fönsterna som släpper in bra med ljus vilket tillsammans med de ljusa väggarna gör att rummet känns större. Här finns det plats för en soffa och möjligheter till att kunna skilja av sängen från resten av rummet med hjälp av en industrivägg utan att ta för mycket yta av resterande del av rummet. Det avskilda köket har kombinerad kyl och frys, spis, ugn och fläkt. Utanför köket finns det ett bar bord med möjlighet att sitta och äta vid. Till bostaden tillhör ett källarförråd och ett vindsförråd. På samma våning som lägenheten har föreningen har en gemensam stor takterrass som får nyttjas av medlemmarna, mycket trevligt! Byggnaden har genomgått en totalrenovering under 2008 i form av nya fönster, putsad fasad, omlagt tak, el-sanerat, stambyte vatten & avlopp. Renoverat trapphus, tvättstuga och gemensam takterass, samt installerat säkerhetsdörrar. 2015 anlades en ny arkitektritad innergård med parkering och cykelhus. 2016 anslöts fastigheten till stadsnätet. På Norr bor man med sundet och stadens puls som granne, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållsplatser, gångavstånd till stationen, livsmedelsbutiker, restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna några. Boka in er på visning så ni inte missar chansen, vi ses

Idrottsgatan 3 E, Åstorp, Åstorps kommun

Idrottsgatan 3 E

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
680 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 605 kr/mån
10 709 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och genomgående lägenhet på Idrottsgatan 3E i Åstorp! Lägenheten erbjuder en ljus och rymlig hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Från hallen når man alla rum i lägenheten. Direkt till höger har vi det helkaklade badrummet där det idag finns badkar, handfat med kommod och spegelskåp, toalett samt både tvättmaskin och torktumlare som sattes in så sent som 2022. Vidare har vi en rymlig matplats intill köket som renoverades 2018 och är utrustat med inbyggd ugn och micro, kyl/frys, spishäll (2022), fläkt och diskmaskin. Vidare så har man ett stort vardagsrum där det finns utrymme till både stor soffgrupp och matsalsmöbler. Vardagsrummet har en fransk balkong. Sist men inte minst har vi det stora sovrummet som rymmer dubbelsäng och därifrån har man utgången till den inglasade balkongen. 2022 så tapetserade man om i matsalen och köket. Här bor man i en stor och ekonomisk skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral. Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation. Sammanfattningsvis ett mycket bra och billigt boende. Välkommen hem!

Västgötagatan 3, Öster Åstorp, Åstorps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Västgötagatan 3

Villa
Öster Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 900 000 kr
138 m²
6 rum
502 m² tomt

Trevlig familjevilla på en lugn gata i Östra Åstorp! Nu finns möjligheten att skapa sitt eget drömhem här på Västgötagatan i lugna delar av Åstorp. Husets 138 kvm i två plan erbjuder ett entréplan med rymlig hall, stort kök, master bedroom, stort vardagsrum, badrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns de ytterligare två sovrummen, ett badrum, stor klädkammare och stort allrum. Det finns möjlighet att göra fler sovrum i huset om det behövs. 2016 så dränerade man runt huset och gjorde samtidigt ny stenläggning och utebelysning runt huset. Väldigt mysigt kring huset vid skymning! Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp ligger strategiskt bra med bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg, Ängelholm och Klippan m.m. Det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutiker, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzerior, restauranger, gym, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Missa inte denna chansen!

 • Uteplats
Asa Thors Gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Asa Thors Gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 845 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/6
1 926 kr/mån
57 656 kr/m²

Nu kan vi med glädje presentera denna kvadratsmarta och påkostade enrummare med havet som närmsta granne och stadens centrum bara några minuter bort. Då husets är nybyggt är standarden och materialvalet i lägenheten väldigt hög. Stig in i den ljusa hallen med både goda avhängnings och förvaringsmöjligheter i form av både garderob och hatthylla. Här finns även ett praktiskt städskåp. På golvet ligger ett marmorerat klinkergolv som sedan övergår i en ljust mattlackerad ekparkett. Köket kommer från Vedum och har släta vita luckor, en praktisk bänkskiva i en ljus kulör som möter stänkskyddet i marmorerat kakel. Fullutrustad maskinpark från Bosch i rostfritt och svart. För att ta det till nästa nivå erbjuder köket även en matavfallskvarn. Från köket nås lägenhetens rum som badar i ljus från det stora fönsterpartiet. Lägenhetens badrum är helkaklat med golvvärme. Här finns dusch med glasdörrar, vask med kommod, ett större skåp, handdukstork samt en kombinerad tvätt/tork maskin. Till lägenheten hör även ett extra separat förråd i källaren Här bor man som medlem i en härlig förening som erbjuder tillgång till allt från bilpool, gemensamma takterrasser (varar den ena en odlings terrass), grillplats med gasolvärmare samt en fantastisk gemensam brygga. Man tar sig snabbt och enkelt från ön in till Helsingborg C via en bro. För dig som studerar så ligger Helsingborg campus bara en kort promenad från lägenheten. Här finns även strand, ute gym och flera trevliga restauranger. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss

Visar alla 22