Mäklare Pontus Aronsson

Pontus Aronsson

Om mig

- "En av landets bäst säljande fastighetsmäklare" 2021 utsedd av Hemnet - "Du är en av Sveriges mest rekommenderade mäklare" - 2021 av Hittamäklare - Vann titeln Skånes mest rekommenderade mäklare - 2019 - Första i Helsingborg som säljer över 100 bostäder två år i rad. Sålde 100 bostäder under 9 månader 2021. Totalt blev det 130 bostäder under år 2021 vilket ingen annan tidigare gjort i Helsingborgs kommun med omnejd. - Delägare och fastighetsmäklare med två kontor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tyringegatan 15, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tyringegatan 15, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Tyringegatan 15, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Tyringegatan 15

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 219 kr/mån
20 254 kr/m²

Nu ges möjlighet att bli nästa ägare till denna fina tvåa som är belägen på våningsplan två med balkong i omtyckta Husensjö, närmare bestämt på Tyringegatan 15! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning som ger varje rum bra med ytor och härligt ljusinsläpp. In välkomnas ni av ett fint klinkergolv och målade väggar med plats att hänga av sig och möjlighet att inreda med förvaring. Rakt fram finner ni badrummet, kaklat i stilrena kulörer och utrustat med dusch. Till höger ligger köket, ett smakfullt inrett kök med goda arbetsytor, förvaring och plats att inredas med ett matbord. Ett kök som bjuder in till trevliga matlagningar med sin kompletta maskinpark. Sovrummet är i bra storlek som är inrett med skjutdörrsgarderober längs ena sidan av väggen och resterande yta kan inredas med säng och skrivbord. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och har ett extra fönster då det är en gavellägenhet. Här finns plats till både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen. Trivsam balkong i helt rätt solläge och utsikt mot innergård. Möblera, bjud hem vännerna och njut. Här bor man i ett populärt och lugnt område med närhet till kommunaltrafik, skolor och serviceutbud. Det finns bra med busshållplatser inom kort promenadavstånd, enkelt att ta sig runt med bil eller cykla ner till stan på bara några minuter och njuta av stadskärnans kompletta utbud av nöjen och restauranger. På promenadavstånd finner man lekplatser, grönområden med trevliga promenadslingor i Filborna Park, träningsanläggningar som det populära gymmet Filborna Arena med simhall och även fitness24seven.

  • Premium
  • Hiss
Stenåldersvägen 63, Åstorp, Åstorps kommun
  • Imorgon kl 15:00
Stenåldersvägen 63, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Stenåldersvägen 63, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Stenåldersvägen 63

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 695 000 kr
130 m²
4 rum
860 m² tomt

Modernt och lättskött hus på ett plan med vattenburen golvvärme som är byggt 2010 som är det perfekta huset för er som värdesätter bekvämlighet och stil oavsett om ni är ett par eller en familj, välkomna till Stenåldersvägen 63 på Björnås! Detta vackra hem erbjuder en väl genomtänkt planlösning med ljusa och luftiga rum som är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande. Huset fördelar sig på en rymlig hall med klinker som sedan övergår till ett parkettgolv. Första kaklade badrummet ligger i anslutning till hallen som är inrett med golvvärme, dusch och spotlights. I den ena delen av huset finner man de tre väldisponerade sovrummen varav två har egen klädkammare och mellan två av rummen finns ett extra förvaringsutrymme med skjutdörrspartier. I denna del finner vi även husets andra badrum samt tvättstugan. Badrummet är kaklat i moderna kulörer och är utrustat med badkar, spotlights och golvvärme. Tvättstugan är praktiskt inredd med klinker på golvet och halvkaklat på väggarna. Här finns arbetsytor, tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmen. Från tvättstugan har man utgång till trädgården på baksidan. Vardagsrummet och köket blir husets samlingspunkt då det ligger i en öppen planlösning och har utgång till trädäcket på gaveln som sedan letar sig vidare till baksidan av huset. Påtaglig takhöjd, mycket fönster för rikligt dagsljus och ett påkostat parkettgolv är det första man lägger märke till. Ett rum som bildar en härlig rymd och skapar en inbjudande miljö för avkoppling och sociala sammanhang. Stilrent kök från Ikea som kombinerar funktionalitet och elegans med sina materialval, komplett maskinpark och smarta lösningar både när det gäller förvaring och arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd. Trevlig tomt med rätt storlek för att kunna nyttjas till både lek till barn och djur och intressen som odling. På baksidan finns ett förråd, oisolerat som används till att förvara trädgårdsredskapen och bakom förrådet har man stenlagt och sen förlängt med ett tak så man även kan förvara redskap där. För er som önskar ytterligare ett sovrum eller har en tonåring som vill bo avskilt men ändå tillsammans så kan ni isolera detta förråd och skapa ett boende till dem. Åstorp har verkligen växt under de senaste åren där fler och fler familjer från större kommuner letar sig hit. Åstorp ligger strategiskt väldigt bra även för er som arbetar i en av grannkommunerna som ni snabbt och smidigt når med bil, buss eller tåg. I Åstorp finns två livsmedelsaffärer (OJ och Lidl), skolor, apotek, tågstation, flertalet busshållplatser, vårdcentral, systembolag, bank, konditori, florist, frisörer och aktiviteter som fotbollsplan och gym. Stora köpcentrumet Väla ligger cirka 15 minuter bort med bil och har cirka 200 butiker med allt från kläder, livsmedel, hudvård, sport, djur, elektronik, restauranger, fik och mycket mer.

  • Premium
Kadettgatan 12c, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Kadettgatan 12c, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 12c, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 12c

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 527 kr/mån
19 752 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Volontärsgatan 7c, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning

Volontärsgatan 7c

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
5 215 kr/mån
17 885 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Kadettgatan 72c, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kadettgatan 72c, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 72c, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 72c

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 0/3
3 582 kr/mån
22 121 kr/m²

Nu kan vi presentera denna mycket fina bostad om 49,5 kvm med en fantastiskt uteplats, välkomna till Kadettgatan 72c! Bostaden fördelar sig på en rymlig, inbjudande hall med god förvaring och plats att hänga av sig. Bostaden har genomgått en stor renovering under de senaste åren där man installerat ett nytt kök från Ikea, lagt det genomgående laminatgolvet, spacklat/målat väggarna och gjort om lägenheten från en etta till en tvåa med ett eget sovrum. Badrummet renoverades i samband med att föreningen utförde stambyte och är inrett med kakel och klinker. Utrustat med dusch och det är förberett för er att sätta in en tvättmaskin annars ligger tvättstugan på samma våningsplan och väldigt nära vilket även det stora förrådet som ingår gör. Från sovrummet har man utgång till uteplatsen, ett stort trädäck med plats till möblemang som soffgrupp och matbord. Inga flerbostadshus framför som ger insyn och täcker solen utan här kan ni njuta av er egna lilla oas. En bostad för både den yngre som den äldre där ni slipper tänka på trappor. Västra Berga är ett område som ligger med allt inom räckhåll som er vardag kan tänkas behöva. Ni behöver inte färdas med bil för att ta er till närmsta livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria, skola etc utan ni finner det på promenadavstånd. För er som pendlar med buss så finns det flera busshållplatser i området som ligger en kort sträcka ifrån bostaden och för er som pendlar med tåg så har ni Mariastation. Att ta en promenad eller en joggingtur i skogen är för många en ren avkoppling efter en stressig dag på jobb och då har ni populära Pålsjö-skog en kort bit bort.

  • Premium
  • Uteplats
Jönköpingsgatan 42c, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:15
Jönköpingsgatan 42c, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Jönköpingsgatan 42c, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Jönköpingsgatan 42c

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
945 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 961 kr/mån
17 830 kr/m²

Äntligen får vi lov att presentera denna unika tvåa på Husensjö, som skapats genom att slå samman två ettor som erbjuder en optimal kombination av stil, komfort och funktionalitet. Välkomna till Jönköpingsgatan 42c! Den genomtänkta planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas maximalt där bostaden är uppdelad i två sektioner som möter alla era behov oavsett om ni är förstagångsköpare eller ska flytta ihop och bli sambos. Ena delen har man klädkammare, toalett, duschrum, ett rum med utgång till bostadens första balkong som kan inredas till ett sovrum och mittemot finns en skjutdörr där ni kan möblera som en walk-in-closet eller kontor. I andra delen av bostaden finns en klädkammare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som har utgång till bostadens andra balkong. Köket är renoverat i en modern stil som är inredd med vita köksluckor och en mörkare bänkskiva som naturligt bryter av det ljusa. Maskinpark som häll, fläkt, ugn, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Från båda balkongerna har man eftermiddagssol och det finns plats för möblemang. På vinden finns två stora förråd som ligger bredvid varandra som tillhör denna bostad och i källarplan har man mindre förråd som också tillhör. Att notera är att även internet ingår i avgiften vilket det sällan gör i andra föreningar. En del av de annonserade bilderna är digitalt stylade. På Husensjö bor man med promenadavstånd till goda kommunikation och service vilket underlättar er vardag oavsett om ni är studerande eller arbetande. Bussförbindelser, livsmedelsbutiker, skolor, grönområden, pizzeria och postombud. I närheten finner man Olympia med sitt breda utbud av aktiviteter som padel, badminton, fotboll och mycket mer. Det är även smidigt att ta sig ner till stan och uppleva Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till vårt kära grannland, Danmark.

  • Premium
Långvinkelsgatan 23, Kvidinge, Åstorps kommun
  • Imorgon kl 14:00
Långvinkelsgatan 23, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 2
Långvinkelsgatan 23, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 3

Långvinkelsgatan 23

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 295 000 kr
122 m²
4 rum
315 m² tomt

Med sitt eftertraktade hörnläge erbjuder detta hus en lugn och idyllisk boendemiljö samtidigt som det ligger nära skolor, affärer och goda kommunikationer. Här får ni det bästa av två världar – en fridfull tillvaro med närhet till allt som ni behöver. Välkomna hem till Långvinkelsgatan 23 i Kvidinge! Huset är i renoveringsbehov men har stor potential. En chans för er att skapa ert egna hem och få leva ut era bostadsdrömmar. I samfälligheten ingår en parkeringsplats och en garage plats till boendet. Till de besökande finns det besöksparkering. Stor fördel med detta hus är just läget, först och främst att det är ett hörnläge men bäst av allt så har ni inga hus framför er som ger insyn då ni istället har garagelängan framför vilket även är bra då ni har väldigt kort avstånd till er bil. Första plan fördelar sig på en rymlig hall med plats till att hänga av sig, praktiskt inredd tvättstuga med husets andra ingång. Badrummet är inrett med plastmatta som renoverades för fyra år sedan och utrustat med dusch. Köket är äldre som behöver moderniseras men diskmaskin och spis med ugn är cirka två år gammalt men resterande maskinpark är äldre och kan behövas bytas ut. Vardagsrummet är stort, luftigt och ligger öppet i vinkel mot de tidigare sovrummet där man istället har installerat en kamin och förlängt de sociala umgängesytorna. Från vardagsrummet når man trädäcket som ligger i ett söderläge och bjuder på eftermiddagssol. Ovanvåningen fördelar sig på en klädkammare, tre väldisponerade sovrum och ett äldre badrum med plastmatta och badkar. Till huset tillhör ett stort förråd, perfekt för trädgårdsredskapen som har ingång både från framsidan och från baksidan till trädgården. Den lagom stora trädgården erbjuder en privat och rofylld plats där ni kan njuta av härliga dagar ute i solen. Här finns utrymme för trädgårdsprojekt, lekplats för barnen eller varför inte en mysig uteplats för sommarens grillkvällar? Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6 och två förskolor. Kvidinge har även ett friluftsbad.

  • Premium
  • Uteplats
Rektorsgatan 16, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Rektorsgatan 16, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Rektorsgatan 16, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Rektorsgatan 16

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 295 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2
2 587 kr/mån
31 585 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta med attraktivt låg avgift på Slottshöjden, perfekt för dig som söker ett bekvämt och stilrent boende! När ni tagit hissen från markplan upp till våningsplan två så möts ni av en rymlig och ljus hall med god förvaring. Välplanerad planlösning vilket gör att kvadratmeterna utnyttjas till fullo och skapar det perfekt första gångsboendet/övernattningslägenheten. Rakt fram finner ni badrummet som är utrustat med badkar. Det rymliga vardagsrummet har plats för både en mysig soffgrupp och ena delen av rummet kan inredas till en praktisk sovalkov, vilket skapar en harmonisk och multifunktionell yta. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummet en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är inrett i vita köksluckor, vitt kakel, ljust laminatgolv tillsammans med en mörkare färg på väggen som naturligt bryter av det ljusa. Ett kök som erbjuder god förvaring och arbetsytor för den matlagningsintresserade samt att det finns plats till att inredas med ett matbord. Här kan du enkelt laga allt från snabba frukostar till imponerande middagar för dina vänner. Denna etta erbjuder även goda förvaringsmöjligheter med både garderober och förråd, vilket gör det enkelt att hålla hemmet organiserat och prydligt. Läget är oslagbart med närhet till både grönområden och stadens puls. Här bor du med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, shopping och restauranger. I föreningen finns en gemensam tvättstuga. Missar inte chansen att bli ägare till denna fantastiska etta – en perfekt kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Truedstorp norra 39B, Ekeby, Bjuvs kommun
Truedstorp norra 39B, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 2
Truedstorp norra 39B, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 3

Truedstorp norra 39B

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 295 000 kr
135 + 80 m²
7 rum
909 m² tomt

Äntligen kan vi presentera detta trevliga 1-1/2 planshus med källare på ett lantligt läge i Ekeby, välkomna till Truedstorp Norra 39B! Första plan fördelar sig på en hall med god plats till att hänga av sig och i anslutning finner man en toalett och ett förvaringsutrymme med garderober. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och bildar lättmöblerade ytor och har en täljstenskamin. Från vardagsrummet har man utgång till trädgården på gaveln. Köket är praktiskt inrett med god förvaring, arbetsytor tillsammans med komplett maskinpark och möjlighet att inreda med ett matbord. Härifrån har man utgång till trädäcket som har utsikt över den välskötta trädgården med två förråd, carport och en jacuzzi. En fantastisk trädgård där dörren från köket står på glänt under sommarmånaderna och trädäcket bjuder in till trevliga grillkvällar med vänner. Ovanvåningen fördelar sig på två sovrum, badrum med badkar och ett stort allrum där ena delen kan göras om till ett sovrum för er som är i behov av fler. Från allrummet har man utgång till balkongen. Källaren erbjuder en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och ett duschutrymme. Vardagsrum, sovrum och förvaringsutrymme. Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun. Här bor man med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen och en kort bit ifrån finner man busshållplats. Inne i Ekeby finner man pizzeria, möbelaffär, bank, skolor, bensinstationer och bibliotek. Ekeby ligger några få minuter från Billesholm och Bjuv där ni har möjlighet att färdas vidare med tåg. Ni bor även nära Helsingborg som har det omtalade stora köpcentrumet, Väla med cirka 200 butiker.

  • Premium
  • Uteplats
Linnégatan 10, Åstorp, Åstorps kommun
Linnégatan 10, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Linnégatan 10, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Linnégatan 10

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 950 000 kr
138 + 141 m²
7 rum
1 068 m² tomt

Välkommen till detta välskötta enplanshus med källare, där varje detalj är genomtänkt för att skapa ett harmoniskt och rymligt hem. Med möjlighet upp till fyra potentiella sovrum erbjuder detta hus flexibilitet för den stora familjen, hemmakontoret eller gästrum. Huset har genomgått stora renoveringar under åren som bytt tak, nytt uppvärmningssystem, nytt badrum på ovanvåning, uterum och mycket mer som ni kan läsa om i fliken "utförda renoveringar". På entréplanet möts ni av stora sällskapsytor som badar i naturligt ljus. Vardagsrummet är perfekt för både avslappning och umgänge, med gott om plats för både soffgrupp och middagsbord. Köket är stilrent inrett och välutrustat, idealiskt för den matlagningsintresserade. Från kök och vardagsrum har ni utgång till en inbjudande stenlagd uteplats med markis, där ni kan njuta av morgonkaffet eller kvällsmåltider under bar himmel. En trappa ner till källarplanet öppnar sig ytterligare stora ytor för sociala aktiviteter. Här finns ett vardagsrum, "gillestuga" med kamin, perfekt för filmkvällar, spel och lek. Källaren rymmer även en matkällare, förråd, tvättstuga, rum som kan användas som förvaringsutrymme eller inredas till ett kontor och härifrån når man även garaget. Smidigt att kunna nå garaget inifrån huset. Med två kaklade badrum, ett på varje plan, erbjuder detta hem både komfort och funktionalitet för hela familjen. Badrummet på ovanvåningen renoverades år 2022 med smakfullt utvalda kulörer på klinker och kakel som går i vitt och grått. Utrustat med golvvärme och dusch varav badrummet i källaren är äldre men utrustat med badkar. Fantastisk trädgård i västerläge med sol större delen av dagen som bjuder in till trevliga middagar antingen på den stenlagda uteplatsen med markis eller i det inglasade uterummet. Står solen väl framme så värms uterummet upp fort och kan nyttjas redan i mars-april till sensommar. Den stora trädgården i västerläge ger oändliga möjligheter för den trädgårdsintresserade, från blomstrande rabatter till grönsaksodlingar och lekytor för barnen. Linnégatan 10 är beläget i ett populärt och barnvänligt område i Åstorp som är väldigt lugnt. Här bor man med goda kommunikationer och service som underlättar er vardag med busshållplatser, tågstation inom promenadavstånd och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns livsmedelsbutiker som OJ och Lidl, bensinstation, bank, systembolaget, restauranger, skolor, grönområden, pizzeria, gym, vårdcentral, konditori och mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Gruvgatan 18, Mörarp, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Gruvgatan 18, Mörarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Gruvgatan 18, Mörarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Gruvgatan 18

Villa
Mörarp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 095 000 kr
120 + 90 m²
6 rum
1 325 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på 1-1/2 plan med källare som har en av områdets största tomter på en återvändsgata i Mörarp– en dröm för den som söker ett hem med både karaktär och moderna bekvämligheter. Här möts ni av en öppen och ljus planlösning där kök, matplats och vardagsrum harmoniskt smälter samman och skapar en perfekt yta för både vardagsliv och festliga tillfällen. Det moderna köket från 2018 med en fin kompositbänkskiva, tidigare beläget i vad som nu är det första sovrummet, har flyttats och integrerats med matplatsen och vardagsrummet, vilket ger en härlig känsla av rymd och ljus. Här kan ni laga mat samtidigt som ni umgås med familj och vänner, vilket gör det till hemmets naturliga samlingspunkt. Köket är utrustat med exklusiva maskiner från Electrolux förutom diskmaskinen och har gott om förvaringsutrymme samt en köksö, vilket underlättar både vardagsmatlagningen och de större festmåltiderna. Vardagsrummet, med sin öppna planlösning, bjuder in till avkoppling framför brasan och har en dörr som leder er ut till trädgården, till trädäcket. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet renoverades år 2018 och då kom även kaminen till. På övervåningen finner ni ytterligare två sovrum, perfekt för familjen eller som gästrum och hemmakontor. Här finner ni även husets badrum som renoverades under 2015 med 30x60 klinker i moderna kulörer och är utrustat med golvvärme och dusch. Huset har också en praktisk källare med gott om förvaringsutrymme och möjligheter för hobbyverksamhet eller som extra allrum. Idag är källaren inredd med gäst-wc, förvaringsutrymme/pannrum, tvättstuga och vardagsrum med kamin. Vardagsrummet kan bli husets fjärde sovrum för er som är i behov av ytterligare ett. Den generösa trädgården som är en av områdets största erbjuder plats för både lek och avkoppling, med flertalet uteplatser som trädäck, stenlagd uteplats under pergolan, inglasat uterum som ligger vägg i vägg med garaget som har utsikt mot resten av trädgården. För er som drömmer om att odla så finns möjligheten här, stor trädgård och det finns redan ett växthus. Detta hus kombinerar det bästa av två världar: charmiga detaljer och modern komfort. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem, där varje kvadratmeter är väl genomtänkt för att erbjuda er högsta livskvalitet. Välkomna hem till Gruvgatan 18 i Mörarp!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 2
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 3

Västkustvägen 413

Villa
Fleninge, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
5 995 000 kr
267 + 120 m²
10 rum
1 908 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska putsade hus i två plan med en rymlig källare och ett charmigt gästhus som genomgått stora renoveringar under åren. Med upp till sex generösa sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen och mer därtill, välkomna till Västkustvägen 413! I källaren finner ni allt som ni behöver för både praktiskt bruk och avkoppling. En välskött tvättstuga gör hanteringen av hushållets behov till en bris, medan förvaringsutrymmet säkerställer att allt har sin plats. Men det är badrummet som verkligen stjäl showen med sin spa-atmosfär, komplett med ett inbjudande badkar och en uppfriskande bastu - den perfekta platsen att varva ner efter en lång dag. Men det är inte allt, ett öppet rum som för närvarande är inrett som sovrum leder dig till vinkällaren, en biosalong som är redo att ta din filmupplevelse till nästa nivå samt ett till rum som kan inredas efter behov men är idag inrett som lekrum. Varför gå på bio när ni kan ha den ultimata bioupplevelsen hemma? Stenlagd uteplats, trädäck med pergola och ett trädäck med spabad som används flitigt under sommarmånaderna och samtidigt finns det mycket plats kvar till barnen eller djuren att leka fritt på, en tomt på närmare 1900 kvm. Låt oss inte glömma gästhuset - en charmig tillflyktsort för trevliga tillställningar eller för gästerna att bo över i. Med ett eget sovrum, ett kaklat badrum med dusch, ett loft och ett vardagsrum med fantastisk takhöjd som är komplett med en mysig kamin, finns allt ni eller era gäster behöver för att skapa minnen som varar livet ut. Genom gästhuset kan man även nå garaget, används mer som förvaringsutrymme idag. Denna magnifika egendom erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil - en plats där lyx och bekvämlighet möts i harmoni. Kom och upptäck allt det har att erbjuda och låt er förtrollas av dess skönhet och potential. Här bor man nära Ödåkra och där har man sedan allt som ens vardag kan tänkas behöva. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, flertalet livsmedelsbutiker, tandläkare, gym, vårdcentral, apotek och flera skolor. I Fleninge finns Fleninge Förskola som ligger mitt i byn. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser, närhet till tågstationen i Ödåkra och för er som färdas med bil så kommer ni väldigt fort ut på motorvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Jönköpingsgatan 46b, Husensjö, Helsingborgs kommun
Jönköpingsgatan 46b, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Jönköpingsgatan 46b, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Jönköpingsgatan 46b

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 595 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2
4 688 kr/mån
29 266 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna mycket fina bostad på gavelläge med balkong i syd på ett av områdets absolut bästa läge, välkomna hem till Jönköpingsgatan 46B! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man tagit tillvara på varje kvadratmeter och samtliga rum fylls med härligt ljusinsläpp. In genom dörren möts ni av det fina klinkergolvet tillsammans med de vitmålade väggarna och i anslutning till hallen finner ni klädkammaren, väldisponerade sovrummet med goda förvaringsutrymmen som har utsikt mot föreningens välskötta innergård och det kaklade badrummet med dusch och tvättmaskin med tork/tvättfunktion. Badrummen har genomgått stambyte under år 2006 men detta badrum har fått sig en modern touch år 2021 där man lagt ett nytt, modernt kakel ovanpå det befintliga och även bytt all badrumsinredning. Fantastiskt fint kök från 2018 som är smakfullt inrett med exklusiva materialval som stenbänkskivan som passar perfekt in med de gråa köksluckorna och det vita kaklet. Ett kök som tar fram matglädjen och bjuder in till trevliga bjudningar med sin kompletta maskinpark. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor till större möblemang som soffgrupp och matbord. En klar fördel med gavellägenhet är att man får ytterligare ett fönster i vardagsrummet som inte bara är en charmig detalj med sitt burspråk utan ger även ett rikt naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når ni balkongen som blivit lägenhetens givna favoritplats vilket ni kommer att förstå när ni får uppleva balkongen i verkligheten. Inglasad, lättmöblerade ytor, ett av områdets bästa utsikter samt ligger i syd med sol från morgon till kväll. Att notera är att internet även ingår i avgiften vilket det sällan gör samt att man får nyttja både ett källar- och vindsförråd. På Husensjö bor man med promenadavstånd till goda kommunikation och service vilket underlättar er vardag oavsett om ni är studerande eller arbetande. Bussförbindelser, livsmedelsbutiker, skolor, grönområden, pizzeria och postombud. I närheten finner man Olympia med sitt breda utbud av aktiviteter som padel, badminton, fotboll och mycket mer. Det är även smidigt att ta sig ner till stan och uppleva Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till vårt kära grannland, Danmark. Välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
Bogesundsgatan 25, Ramlösa, Helsingborgs kommun
Bogesundsgatan 25, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Bogesundsgatan 25, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Bogesundsgatan 25

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 295 000 kr
128 + 10 m²
5 rum
789 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera detta enplanshus med dubbelgarage, trädgård i syd och väst med flertalet stenlagda uteplatser som är beläget på en återvändsgata i Ramlösa, välkomna till Bogesundsgatan 25! Bostaden fördelar sig på ett plan, inbjudande, ljus hall med god plats till att hänga av sig och inbyggd garderob. Fyra sovrum varav två av dem har varsin utgång till en av kortsidorna med uteplats. Toalett med klinker och kaklat badrum med badkar. Från badrummet når man tvättstugan med klinker som är praktiskt utrustat med arbetsbänk med vask, skåp och tvättmaskin. Från tvättstugan har man en bastu och ett rum där ni finner fjärrvärmen och centraldammsugaren. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och bjuder in till stora, trevliga sällskapsytor som kan inredas med både soffgrupp och matbord. Dubbelgarage med ingen skiljevägg mellan, en ren lyx att kunna parkera båda bilarna under tak och slippa turas om vem som ska skrapa bilrutan. Det är sällan som ett enplanshus i detta område blir till salu så missa inte chansen att äntligen kunna bli ägare till ett av dessa familjevänliga hem. Huset är i behov av renovering och modernisering. Strategiskt beläget med närhet till utmärkta kommunikationer och service. Ni har allt som en familj eller par kan tänkas behöva inom räckhåll som livsmedelsbutiker, bussförbindelser, tågstation, skolor, träningsanläggningar och mycket mer samt att ni smidigt kommer ut på motorvägen med bil.

  • Premium
  • Uteplats
Fjällvägen 23, Tingdal, Åstorps kommun
  • Sön 4 aug
Fjällvägen 23, Tingdal, Åstorps kommun, bild 2
Fjällvägen 23, Tingdal, Åstorps kommun, bild 3

Fjällvägen 23

Villa
Tingdal, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 350 000 kr
122 + 25 m²
4 rum
583 m² tomt

Modernt och lättskött hus på ett plan med vattenburen golvvärme som är byggt 2011 med hjälp av Vimmerbyhus som är det perfekta huset för er som värdesätter bekvämlighet och stil oavsett om ni är ett par eller en familj, välkomna till Fjällvägen 23. Detta vackra hem erbjuder en väl genomtänkt planlösning med ljusa och luftiga rum som är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande. Huset fördelar sig på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig och bra med förvaring i garderoberna, första kaklade badrummet i anslutning till hall med golvvärme och dusch samt en praktiskt inredd tvättstuga med husets andra ingång och längre in finner man tre väldisponerade sovrum varav ett av dem har eget badrum. Vardagsrummet blir husets samlingspunkt, ett rum som ägarna lagt ner väldigt mycket tid på innan husbygget drog igång för att skapa en känsla av harmoni och en inbjudande miljö för avkoppling och sociala sammanhang. Med sin imponerade takhöjd tillsammans med de stora fönsterpartierna som fyller rummet med rikligt dagsljus så måste jag säga att ägarna har lyckats. Ett rum som ni verkligen behöver uppleva på plats för att förstå känslorna som rummet ger. I vardagsrummet har man även valt att installera en täljstenskamin som inte bara är en snygg inredningsdetalj utan är en bra värmekälla också. För att toppa detta och göra rummet helt komplett så har man utgång till uterummet som ligger i ett söderläge. En oas där ni kan njuta av era växter eller bara koppla av med en bok i handen och blicka ut över trädäcket och resterande del av den uppväxta och välskötta trädgården. Stilrent kök från HTH som kombinerar funktionalitet och elegans med sina exklusiva materialval, komplett maskinpark och smarta lösningar både när det gäller förvaring och arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd. Utanför finner ni en lättskött trädgård som är perfekt för avkoppling och umgänge. Här finns också en carport som skyddar er bil från väder och vind, samt extra förvaringsutrymme för cyklar och trädgårdsredskap. Detta hus erbjuder allt ni behöver för ett bekvämt och modernt liv, med minimalt underhåll och maximal njutning. Här kan ni verkligen känna er hemma och njuta av livet i ett hem som är både praktiskt och vackert. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hus till ert! Åstorp har verkligen växt under de senaste åren där fler och fler familjer från större kommuner letar sig hit. Åstorp ligger strategiskt väldigt bra även för er som arbetar i en av grannkommunerna som ni snabbt och smidigt når med bil, buss eller tåg. I Åstorp finns två livsmedelsaffärer (OJ och Lidl), skolor, apotek, tågstation, flertalet busshållplatser, vårdcentral, systembolag, bank, konditori, florist, frisörer och aktiviteter som fotbollsplan och gym. Stora köpcentrumet Väla ligger cirka 15 minuter bort med bil och har cirka 200 butiker med allt från kläder, livsmedel, hudvård, sport, djur, elektronik, restauranger, fik och mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Kammarugnsgatan 6, Ekeby, Bjuvs kommun

Kammarugnsgatan 6

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 175 000 kr
171 m²
8 rum
737 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina familjevilla på Kammarugnsgatan 6 i omtyckta Ekeby med bra uppvärmningssystem som luft-vatten som ger er låga driftkostnader. Beläget på en fridfull återvändsgata, erbjuder denna fastighet en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med sin rymliga uppfart och garage finns det gott om plats för era fordon och extra förvaring. In genom hallen välkomnas ni av en ljus, rymlig hall med god plats till att hänga av sig. I anslutning finner man gästtoaletten som är kaklad och längre in, badrummet med plastmatta och utrustat med badkar. Fantastiskt fint kök från Kvick som installerades år 2021 som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som nyligen renoverats och bjuder in till trevliga matlagningar och umgänge kring köksön. Genomtänkt planering av kökets layout för att få det att kännas rymligt, ljust men samtidigt behålla den goda förvaringen och de trevliga arbetsytorna tillsammans med en komplett maskinpark. Från köket nås grovköket, praktiskt inredd med plastmatta, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask och husets andra entré. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och på sommaren står dörren på glänt ut mot trädäcket. Bra storlek på tomten som ligger i ett söder och västerläge där ena uteplatsen är stenlagd och andra trädäck och plats kvar för barnen att leka fritt på. Det finns totalt sex sovrum, två på första plan och resterande på ovanvåningen samt en klädkammare på varje plan. För er som inte är behov av lika många sovrum så finns möjligheten att öppna upp det mer på ovanvåningen och göra allrummet större. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med ca 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria.

  • Uteplats
Kadettgatan 48b, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 48b

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
6 252 kr/mån
16 034 kr/m²

Äntligen en välplanerad trea om 87 kvm som har balkong och ligger i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service, välkomna till Kadettgatan 48b! Bostaden fördelar sig på en rymlig hall med klinker på golvet, ljusa väggar och plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man det kaklade badrummet som renoverades i samband med stambytet. Stilrena kulörer på kaklet, utrustat med spotlights, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ett fantastiskt kök att laga mat i, här finns bra med förvaring, arbetsytor tillsammans med en komplett maskinpark. Härifrån når man balkongen, fullt möblerbar och en trevlig utsikt. Vardagsrummet erbjuder trevliga sociala umgängesytor som kan inredas med såväl matbord som soffgrupp. Det finns två väldisponerade sovrum som får plats med säng och förvaring. Att notera är att det tillhör ett stort förråd i markplan. Västra Berga är ett omtyckt område med det man behöver inom räckhåll. Smidigt att ta sig runt med buss där ni har närmsta busshållplats på gångavstånd, Mariastation eller för er som färdas med bil så kommer ni fort ut på motorvägen. I området finns trevliga promenadstigar och för er som älskar naturen har ni Pålsjö-skog inom promenadavstånd. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.

  • Balkong

Visar alla 17