Mäklare Pontus Aronsson

Pontus Aronsson

Om mig

- "En av landets bäst säljande fastighetsmäklare" 2021 utsedd av Hemnet - "Du är en av Sveriges mest rekommenderade mäklare" - 2021 av Hittamäklare - Vann titeln Skånes mest rekommenderade mäklare - 2019 - Första i Helsingborg som säljer över 100 bostäder två år i rad. Sålde 100 bostäder under 9 månader 2021. Totalt blev det 130 bostäder under år 2021 vilket ingen annan tidigare gjort i Helsingborgs kommun med omnejd. - Delägare och fastighetsmäklare med två kontor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eslövsgatan 16, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Tor 2 maj
Eslövsgatan 16, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Eslövsgatan 16, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Eslövsgatan 16

Villa
Husensjö, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 695 000 kr
144 m²
6 rum
298 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna trevliga familjevilla i två plan som är belägen på en hörntomt i lugnt kvarter med en lättskött trädgård i sydost, välkomna hem till Eslövsgatan 16! Från att ni parkerat bilen i garaget med möjlighet till att ladda er elbil så stiger ni in i en rymlig, ljus hall med gott om förvaringsutrymme och det fina behandlade microcement golvet med golvvärme. I anslutning till hallen finner man toaletten med golvvärme som fräschades upp under år 2023 med nytt handfat och tapetsering. I andra dörren finner ni kaklade duschutrymmet med handdukstork, dusch och duschväggar som renoverades år 2008. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket som bjuder in till generösa sällskapsytor och bildar en trevlig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Påkostat kök från Epoq med köksö, stenbänkskiva som installerades år 2021 tillsammans med en ny, komplett maskinpark där varje detalj är genomtänkt och rätt placerad. Från fantastiska förvaringslösningar till praktiska delar som goda arbetsytor för att höja matlagningsglädjen och kunna bjuda hem vänner och familj över en trevlig middag. Från köket når man ett skafferi, tvättstugan med husets andra entré och på sommaren står dörren på glänt från köket ut till baksidan av huset. Lättskött trädgård i sydostläge som ger sol större delen av dagen med stenlagd uteplats, trädäck och en gräsmatta. Härifrån når man även garaget och ett förråd. Storleken är precis lagom för att kunna bjuda över vänner på en grillkväll eller bara att koppla av med en bok. På framsidan finns en stenlagd uteplats som bjuder in morgonsolen. På första plan finner man även husets första sovrum av fyra. Bra storlek och ligger i anslutning till vardagsrummet. Ovanvåningen är fördelad på ett rymligt allrum som är möbleringsbar och delar av de tre sovrummen och badrummet. Stort, kaklat badrum i tidlösa kulörer som ger en känsla av spa. Utrustat med dubbelkommod med handfat, dusch med duschväggar, bastu och badkar. På Wilson Park bor man i ett lugnt och familjevänligt område som förenklar er vardag med allt från skolor, livsmedelsbutiker, busshållplatser, grönområden som trevliga parker, pizzerior och gångavstånd ner till centrum med sitt breda utbud av restauranger, nöjen och kollektivtrafik. Detta är en chans som ni inte vill ska gå er förbi, välkomna till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bärnstensgatan 8, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Bärnstensgatan 8, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 8, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 8

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 595 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3
4 791 kr/mån
23 630 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiskt fina tvåa om 67,5 välplanerade kvm med en stor inglasad balkong som ger utsikt mot både natur och havet, välkomna till Bärnstensgatan 8! Bostaden ligger på tredje våning vilket ni når med hiss från markplan. In möts ni av en inbjudande, ljus hall med parkettgolv tillsammans med de spacklade och vitmålade väggarna som blir genomgående i bostaden. Till höger finner man ett kaklat badrum i stilrena kulörer som är utrustat med spotlights, dusch och tvättmaskin med torkfunktion (2 in 1). Väldisponerat sovrum med skjutdörrsgarderober längs ena sidan och plats kvar att inredas med dubbelsäng och skrivbord. Köket ligger öppet mot entrén och matplatsen. Modernt inrett kök med goda arbetsytor, förvaring, komplett maskinpark och en köksö där man placerat hällen och fläkten som bjuder in till trevliga matlagningar och umgänge. Förbi köket når ni vardagsrummet som erbjuder generösa sällskapsytor och ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp och välkomnar er ut till den inglasade balkongen. Stor, inglasad balkong i västerläge som blivit favoritplatsen med yta till loungemöbler och utsikt mot natur och hav. En utsikt som ni behöver uppleva på plats för att bli rättfärdig. Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område där lägenheterna på Bärnstensgatan ligger granne med ett villakvarter och naturen. I området finner man goda kommunikationer inom gångavstånd som flertalet busshållplatser, ni kommer fort ut på motorvägen eller in till stan med bil och föreningen har flera garage/parkeringsplatser som ni kan hyra mot en kostnad per månad men det råder kösystem. Servicen är väldigt god då ni finner stora livsmedelsbutiker som City Gross, bensinstationer, Mc Donalds, Burger King, skolor, lekplatser och med cykel når ni Råå med stora Ica Maxi, badstränder, camping, minigolf, restauranger och småbåtshamn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 44b

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 475 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/3
5 919 kr/mån
16 954 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna fina renoverade trea som är belägen på första våning (ej markplan) med en trivsam balkong i helt rätt läge! Lägenheten erbjuder en praktisk och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering med kök från 2019, spacklade/målade väggar förutom i hall, lagt nytt golv ena sovrummet och satt in en duschvägg i badrummet år 2023. In genom ytterdörren kliver man rakt in i den ljusa och rymliga hallen med skjutgarderober samt god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Vidare fram finner man badrummet, kaklat, stort badrum med dusch, spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet renoverades i samband med att föreningen utförde stambyte. Det finns två väldisponerade sovrum som kan möbleras med säng, skrivbord och förvaring varav det ena har snygga svarta garderober med belysning. Vardagsrummet är stort och erbjuder trevliga umgängesytor med plats till matbord och soffgrupp. Modernt och fint Ikea-kök som är inrett med vita luckor, grå bänkskiva och ett mörkare kakel som snyggt bryter av det ljusa. Ett mycket trevligt kök för den som gillar att laga mat då man förlängt ena sidan med en bänkskiva och skåp under, smart! Här finns det plats till ett matbord och har utgång till balkongen. En trivsam möblerbar balkong med trätrall i ett väster-läge med ingen närliggande byggnad som ger insyn, ett av Västra Bergas bästa lägen! Möblera, bjud hem vännerna och njut av dagen/kvällen! Västra Berga är ett oerhört populärt område som har växt otroligt mycket de senaste åren. Här bor man med närhet till allt vad ens vardag kan tänkas behöva. Det finns allt från bra bussförbindelser, promenadavstånd till tågtrafiken i Mariastaden, livsmedelsbutiker, grönområden som Pålsjö-skog, enkelt att antingen ta sig ut på motorvägen eller in till stan. Det finns flera parkeringsplatser mot en avgift av 150 kronor/månad och flera garage samt fria parkeringar i området. Varmt välkomna att boka in er till visning som ni gör genom hemsidan.

  • Premium
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Tågagatan 15

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 989 kr/mån
39 917 kr/m²

Äntligen finns chansen att förvärva denna charmig tvåa om 60 välplanerade kvm på föreningens attraktivaste läge med sundsutsikt från balkong och vardagsrum, välkomna till Tågagatan 15! Med högt i tak och fönster som släpper in generösa mängder naturligt ljus, skapar denna lägenhet en luftig och inbjudande atmosfär. Bostaden fördelar sig på en rymlig hall med plats till att hänga av sig, väldisponerat sovrum med garderober, badrum och kök som är i behov av modernisering och ett fantastiskt vardagsrum med utgång till balkong. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor som kan möbleras med stort matbord och soffgrupp. Fönster från olika väderstreck som fyller rummet med härligt ljusinsläpp tillsammans med den påtagliga takhöjden skapas en rymlig och inbjudande känsla. Balkongen har utnyttjats väl vilket man förstår med tanke på utsikten över sundet som skapar en ro i själen. Möblera, bjud hem vänner och njut. På Norr bor man med sundet och stadens puls på promenadavstånd, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållplatser, promenadavstånd till stationen/färjan, livsmedelsbutiker, flertal utsökta restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen.

  • Premium
  • Balkong
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 2
Västkustvägen 413, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 3

Västkustvägen 413

Villa
Fleninge, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
5 995 000 kr
180 + 220 m²
10 rum
1 908 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska putsade hus i två plan med en rymlig källare och ett charmigt gästhus som genomgått stora renoveringar under åren. Med upp till sex generösa sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen och mer därtill, välkomna till Västkustvägen 413! I källaren finner ni allt som ni behöver för både praktiskt bruk och avkoppling. En välskött tvättstuga gör hanteringen av hushållets behov till en bris, medan förvaringsutrymmet säkerställer att allt har sin plats. Men det är badrummet som verkligen stjäl showen med sin spa-atmosfär, komplett med ett inbjudande badkar och en uppfriskande bastu - den perfekta platsen att varva ner efter en lång dag. Men det är inte allt, ett öppet rum som för närvarande är inrett som sovrum leder dig till vinkällaren, en biosalong som är redo att ta din filmupplevelse till nästa nivå samt ett till rum som kan inredas efter behov men är idag inrett som lekrum. Varför gå på bio när ni kan ha den ultimata bioupplevelsen hemma? Stenlagd uteplats, trädäck med pergola och ett trädäck med spabad som används flitigt under sommarmånaderna och samtidigt finns det mycket plats kvar till barnen eller djuren att leka fritt på, en tomt på närmare 1900 kvm. Låt oss inte glömma gästhuset - en charmig tillflyktsort för trevliga tillställningar eller för gästerna att bo över i. Med ett eget sovrum, ett kaklat badrum med dusch, ett loft och ett vardagsrum med fantastisk takhöjd som är komplett med en mysig kamin, finns allt ni eller era gäster behöver för att skapa minnen som varar livet ut. Genom gästhuset kan man även nå garaget, används mer som förvaringsutrymme idag. Denna magnifika egendom erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil - en plats där lyx och bekvämlighet möts i harmoni. Kom och upptäck allt det har att erbjuda och låt er förtrollas av dess skönhet och potential. Här bor man nära Ödåkra och där har man sedan allt som ens vardag kan tänkas behöva. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, flertalet livsmedelsbutiker, tandläkare, gym, vårdcentral, apotek och flera skolor. I Fleninge finns Fleninge Förskola som ligger mitt i byn. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser, närhet till tågstationen i Ödåkra och för er som färdas med bil så kommer ni väldigt fort ut på motorvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kammarugnsgatan 6, Ekeby, Bjuvs kommun

Kammarugnsgatan 6

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 595 000 kr
109 + 62 m²
8 rum
737 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina familjevilla på Kammarugnsgatan 6 i omtyckta Ekeby! Beläget på en fridfull återvändsgata, erbjuder denna fastighet en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med sin rymliga uppfart och garage finns det gott om plats för era fordon och extra förvaring. In genom hallen välkomnas ni av en ljus, rymlig hall med god plats till att hänga av sig. I anslutning finner man gästtoaletten som är kaklad och längre in, badrummet med plastmatta och utrustat med badkar. Fantastiskt fint kök från Kvick som installerades år 2021 som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som nyligen renoverats och bjuder in till trevliga matlagningar och umgänge kring köksön. Genomtänkt planering av kökets layout för att få det att kännas rymligt, ljust men samtidigt behålla den goda förvaringen och de trevliga arbetsytorna tillsammans med en komplett maskinpark. Från köket nås grovköket, praktiskt inredd med plastmatta, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask och husets andra entré. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och på sommaren står dörren på glänt ut mot trädäcket. Bra storlek på tomten som ligger i ett söder och västerläge där ena uteplatsen är stenlagd och andra trädäck och plats kvar för barnen att leka fritt på. Det finns totalt sex sovrum, två på första plan och resterande på ovanvåningen samt en klädkammare på varje plan. För er som inte är behov av lika många sovrum så finns möjligheten att öppna upp det mer på ovanvåningen och göra allrummet större. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med ca 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria.

  • Uteplats
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Sommargatan 65

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
4 535 kr/mån
32 148 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera ett av de mycket eftertraktade enplansradhusen på Sommargatan, välkomna till Sommargatan 65! Mycket omtyckt område, lugn gata och de som flyttar hit stormtrivs. Ett boende som är anpassat oavsett ålder, här bor ni på ett plan som erbjuder två sovrum, generösa sällskapsytor, uterum, förråd, carport och just på Sommargatan 65 bor ni även på en hörntomt. Från att ni parkerat bilen i carporten så möts ni av en ljus hall med god plats till förvaring i form av garderober och plats till att hänga av sig. Det finns två sovrum i bra storlekar som rymmer säng och förvaring. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder generösa sällskapsytor. Badrummet är kaklat i moderna kulörer och utrustat med dusch samt ligger i anslutning till tvättstugan, praktiskt. Köket är inrett med vita köksluckor, ljus bänkskiva och ett mörkare kakel. Ett kök som bjuder in till trevliga middagar och har utgång till uterummet. På sommaren står dörren på glänt och uterummet har används flitigt av familjen. Fantastisk trädgård på en hörntomt med ett trädäck mellan uterum och förråd samt en gräsplätt för barnen att leka fritt. Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till service och goda kommunikationer så som bussförbindelser, skolor, livsmedelsbutik, pizzeria, lekplats och med bil kommer ni snabbt ut på 111:an . Den väg som går utanför bostaden trafikeras i princip enbart av de som bor i föreningen, alltså väldigt begränsad trafik. Intresserade? Missa inte chansen och hör då redan av er idag till fastighetsmäklaren, ni når honom på 0735-16 39 91/[email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Knutstorpsgatan 2, Åstorp, Åstorps kommun

Knutstorpsgatan 2

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 695 000 kr
124 + 37 m²
5 rum
1 103 m² tomt

Äntligen ges möjlighet att förvärva detta hemtrevliga 1-planshus med hörntomt som är beläget i ett barnvänligt område i Åstorp! Efter att ni parkerat bilen på den breda uppfarten eller i garaget så finns det två ingångar till huset, den ena leder er direkt in i huset med plats till att hänga av sig och garderob. Från den andra ingången når man även ett mindre förråd och garaget. Här finner man spis med ugn, vask, förvaring i form av över/underskåp, tvättmaskin och torktumlare. Det finns två kaklade badrum där ena är utrustat med dusch och det andra stora badrummet har både dusch och badkar. Tre väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring. Från ena sovrummet har man utgång till uterummet. Allrummet blir som en passage mellan kök, vardagsrum och ena sovrummet. Från allrummet genom pardörrarna stiger man in i vardagsrummet, ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp och utsmyckat med trevliga detaljer som stuckatur. Fint kök med goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Från köket når man ena sovrummet och utgång till uteplatsen. Fantastisk trädgård om 1103 kvm som är beläget på en hörna och erbjuder stora ytor för barnen att leka fritt och umgängesytor som uteplats och uterum. Knutstorpsgatan 2 är beläget i ett populärt och barnvänligt område på en återvändsgata i Åstorp. Här bor man med goda kommunikationer och service som busshållplatser, tågstation inom promenadavstånd och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns skolor, livsmedelsbutiker som OJ och Lidl, bensinstation, bank, systembolaget, restauranger, pizzeria, vårdcentral och mycket mer. Låter detta intressant? Hör av er till ansvarig fastighetsmäklare så berättar vi mer, [email protected] alternativt 0735-163991

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Plåtslagaregatan 2, Åstorp, Åstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Plåtslagaregatan 2, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Plåtslagaregatan 2, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Plåtslagaregatan 2

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 695 000 kr
153 + 98 m²
9 rum
749 m² tomt

Välkomna till denna trevliga familjevilla, där varje detalj är utformad för att skapa en atmosfär av trivsel och komfort med bekvämligheter som garage och lyxen att ha sitt egna poolhus, välkomna till Plåtslagaregatan 2 i Åstorp. Beläget på en återvändsgata, omgivet av en fridfull trädgård med minimal insyn, kan ni njuta av lugnet i er egna privata oas. Här kan barnen leka fritt och hunden springa runt medan ni kopplar av vid poolen eller njuter av en grillkväll med vänner och familj. Första plan fördelar sig på en rymlig, inbjudande hall med god plats till att hänga av sig, ett kaklat badrum med dusch och golvvärme som renoverades år 2013, två sovrum i bra storlek som är inredda med garderober, ett praktiskt inrett kök med god förvaring, arbetsytor tillsammans med en komplett maskinpark och det generösa vardagsrummet som har utgång till altanen. Ovanvåningen fördelar sig på ett allrum som är fullt möblerbart, äldre badrum och tre väldisponerade sovrum. I källaren finns ett allrum med kamin, tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin, stort rum som har används som hobbyrum/lekrum och förvaringsyta som ligger i anslutning till två förvaringsutrymmen och ett pannrum med luft-vatten värmepumpen. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata i omtyckta Åstorp med promenadavstånd till de två stora livsmedelsbutikerna Lidl och OJ, busshållplatser, skolor och mycket mer som underlättar er vardag. Ni kommer även snabbt ut på motorvägen som tar er till grannstäderna Ängelholm och Helsingborg på bara några minuter. Ni når stora köpcentrumet Väla på en kvart med cirka 200 butiker.

  • Premium
Sveagatan 2, Påarp, Helsingborgs kommun
Sveagatan 2, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Sveagatan 2, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Sveagatan 2

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 795 000 kr
110 + 63 m²
5 rum
811 m² tomt

Söker ni ett hemtrevligt 1-1/2 planshus med källare som har en trevlig tomt och garage i familjära Påarp? Välkomna till Sveagatan 2! Från att ni parkerat på uppfarten eller i garaget så möts ni av en inbjudande, ljus hall med det genomgående laminatgolvet och vitmålade väggarna. Här finns plats till att hänga av sig och i anslutning finner man gästtoaletten. Till höger stiger ni in i det rymliga vardagsrummet där ni kan koppla av i en ombonad atmosfär eller bjuda in vänner och släkt för trevliga tillställningar. Lättmöblerade ytor för både soffgrupp som matbord. Från vardagsrummet nås altanen, trevligt solläge och plats till möblemang som har utnyttjats väl. Modernt kök som är utformat med både funktionalitet och stil i åtanke, vilket gör det till en fröjd att tillaga måltider. Ovanvåningen fördelar sig på ett kaklat badrum som är utrustat med golvvärme och dusch, två väldisponerade sovrum varav det ena är inrett som ett masterbedroom med dusch och handfat. I källaren har man lagt klinker på golvet och väggarna är putsade och vitmålade. När ni stiger ner i källaren så möts ni först av tvättstugan som är praktiskt inredd med tvättmaskin, arbetsbänk och förvaring. I andra delen finns pannrummet med uppvärmningssystemet och plats kvar till att inredas efter behov som möjligtvis lekrum eller kontor. Längre in i källaren finner man ett rum som är inrett som ett sovrum. Perfekt rum för tonåringen som vill bo avskilt från resterande familjemedlemmar som har egen ingång utifrån och eget badrum eller om ni vill lyxa till det för gästerna som vill övernatta. Bredvid sovrummet finns ett kaklat badrum som är utrustat med dusch. På Sveagatan bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik som Ica Nära Handlarn, bibliotek, lekplats, utegym, grönområden, vårdcentral, Vasatorps Golfklubb. Goda kommunikationer som busshållplats och tåg samt för er som färdas med bil kommer ni fort ut på motorvägen.

  • Premium
Södra Hunnetorpsvägen 106, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra Hunnetorpsvägen 106

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 327 kr/mån
16 846 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna fina tvåa om 65 välplanerade kvm som har en inglasad balkong i västerläge på ett av områdets bästa lägen. Från balkongen blickar ni ut över naturen och här bor man i en omtyckt förening, välkomna till Södra Hunnetorpsvägen 106! In genom hallen möts man av en ljus, inbjudande hall med god plats till att hänga av sig och i anslutning finner man en klädkammare och på höger sida, badrummet. Kaklat i stilrena kulörer som är utrustat med dusch, tvättmaskin, golvvärme och spotlights. På andra sidan finner man köket som är inrett i vita köksluckor tillsammans med en mörkare bänkskiva och kakel. Här finns plats att inredas med ett matbord. För er som önskar ha ett större matbord får ni plats med det i vardagsrummet där även en soffa ryms. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen, fantastiskt läge med utsikt mot grönska och goda ytor till möblemang. Balkongen har verkligen utnyttjats och blivit favoritstället att hänga på som även förlänger vardagsrummet. Sovrummet är i bra storlek som får plats med säng och förvaring. På tal om förvaring så tillhör det ett förråd till denna bostad. Bekvämligheter som föreningen har är gemensam tvättstuga, cykel förråd, samlingslokal och för 150 kronor per år så får man tillgång till föreningens gym och bastu. Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service inom räckhåll. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor, pizzeria och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg med bil.

  • Balkong
Kadettgatan 48b, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 48b

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
6 252 kr/mån
16 034 kr/m²

Äntligen en välplanerad trea om 87 kvm som har balkong och ligger i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service, välkomna till Kadettgatan 48b! Bostaden fördelar sig på en rymlig hall med klinker på golvet, ljusa väggar och plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man det kaklade badrummet som renoverades i samband med stambytet. Stilrena kulörer på kaklet, utrustat med spotlights, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ett fantastiskt kök att laga mat i, här finns bra med förvaring, arbetsytor tillsammans med en komplett maskinpark. Härifrån når man balkongen, fullt möblerbar och en trevlig utsikt. Vardagsrummet erbjuder trevliga sociala umgängesytor som kan inredas med såväl matbord som soffgrupp. Det finns två väldisponerade sovrum som får plats med säng och förvaring. Att notera är att det tillhör ett stort förråd i markplan. Västra Berga är ett omtyckt område med det man behöver inom räckhåll. Smidigt att ta sig runt med buss där ni har närmsta busshållplats på gångavstånd, Mariastation eller för er som färdas med bil så kommer ni fort ut på motorvägen. I området finns trevliga promenadstigar och för er som älskar naturen har ni Pålsjö-skog inom promenadavstånd. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.

  • Balkong

Visar alla 12