Mäklare Pontus Aronsson

Pontus Aronsson

Om mig

- "En av landets bäst säljande fastighetsmäklare" 2021 utsedd av Hemnet - "Du är en av Sveriges mest rekommenderade mäklare" - 2021 av Hittamäklare - Vann titeln Skånes mest rekommenderade mäklare - 2019 - Första i Helsingborg som säljer över 100 bostäder två år i rad. Sålde 100 bostäder under 9 månader 2021. Totalt blev det 130 bostäder under år 2021 vilket ingen annan tidigare gjort i Helsingborgs kommun med omnejd. - Delägare och fastighetsmäklare med två kontor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokusgatan 14, Bjuv, Bjuvs kommun

Krokusgatan 14

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 400 000 kr
117 + 92 m²
6 rum
810 m² tomt

Välkomna till Krokusgatan 14, ett enplanshus med källare som har ett dubbelgarage och ligger i ett barnvänligt område i Bjuv! Samma ägare sen huset byggdes år 1977 som nu söker sig en ny ägare. Sen huset byggdes har det inte utförts några renoveringar, huset är i stort behov av modernisering och renovering. Här finns de rätta förutsättningarna för er som vill skapa ert drömhem med sin välplanerade planlösning, möjlighet med upp till fem sovrum, dubbelgarage, läget på tomten är klockren och området likaså. Första plan fördelar sig på en hall med god plats till att hänga av sig och i anslutning finner man badrummet som är inrett med plastmatta och utrustat med badkar. Köket är praktiskt inrett med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Idag finns det ett sovrum men möjligheten finns att göra om allrummet till två sovrum och ena delen av vardagsrummet till ett vilket gör att det kan totalt bli fyra sovrum på första plan. I källaren möts man först av allrummet som har stora ytor och är inrett med en kamin. Här nere finns fyra förvaringsutrymmen i olika storlekar, utgång till garaget, tvättstuga med ingång till pannrummet och duschrum med bastu. Ett av förvaringsutrymmen som man når genom allrummet kan göras om till ett framtida sovrum. Uppfart med plats till flertalet bilar och sen ett dubbelgarage som är i stort renoveringsbehov men en fantastiskt tillgång till er som gör vid det. Trädgården ligger med insynsskydd från grannar, ett trädäck i sydostläge och en stor gräsmatta för barnen att leka fritt. I Bjuv bor man med goda kommunikationer som busshållplatser och tågstation på promenadavstånd från bostaden. För er som pendlar med bil så kommer ni fort ut på motorvägen och tar bara några minuter sen är man i grannkommunerna, Åstorp, Klippan, Helsingborg och Ängelholm. Det finns skolor för olika åldrar, restauranger, systembolag, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och mycket mer som underlättar er vardag och gör att ni kommer trivas på Krokusgatan 14.

 • Uteplats
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 44b, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 44b

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 475 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/3
5 919 kr/mån
16 954 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna fina renoverade trea som är belägen på första våning (ej markplan) med en trivsam balkong i helt rätt läge! Lägenheten erbjuder en praktisk och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering med kök från 2019, spacklade/målade väggar förutom i hall, lagt nytt golv ena sovrummet och satt in en duschvägg i badrummet år 2023. In genom ytterdörren kliver man rakt in i den ljusa och rymliga hallen med skjutgarderober samt god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Vidare fram finner man badrummet, kaklat, stort badrum med dusch, spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet renoverades i samband med att föreningen utförde stambyte. Det finns två väldisponerade sovrum som kan möbleras med säng, skrivbord och förvaring varav det ena har snygga svarta garderober med belysning. Vardagsrummet är stort och erbjuder trevliga umgängesytor med plats till matbord och soffgrupp. Modernt och fint Ikea-kök som är inrett med vita luckor, grå bänkskiva och ett mörkare kakel som snyggt bryter av det ljusa. Ett mycket trevligt kök för den som gillar att laga mat då man förlängt ena sidan med en bänkskiva och skåp under, smart! Här finns det plats till ett matbord och har utgång till balkongen. En trivsam möblerbar balkong med trätrall i ett väster-läge med ingen närliggande byggnad som ger insyn, ett av Västra Bergas bästa lägen! Möblera, bjud hem vännerna och njut av dagen/kvällen! Västra Berga är ett oerhört populärt område som har växt otroligt mycket de senaste åren. Här bor man med närhet till allt vad ens vardag kan tänkas behöva. Det finns allt från bra bussförbindelser, promenadavstånd till tågtrafiken i Mariastaden, livsmedelsbutiker, grönområden som Pålsjö-skog, enkelt att antingen ta sig ut på motorvägen eller in till stan. Det finns flera parkeringsplatser mot en avgift av 150 kronor/månad och flera garage samt fria parkeringar i området. Varmt välkomna att boka in er till visning som ni gör genom hemsidan.

 • Premium
Aschebergsgatan 14a, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 12:15
Aschebergsgatan 14a, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Aschebergsgatan 14a, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Aschebergsgatan 14a

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
6 734 kr/mån
29 929 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna underbara trea som väntar på att bli omvandlad till ert drömhem, välkomna till Aschebergsgatan 14A! Med en yta på 70 kvm och ett fantastiskt läge på Tågaborg, är detta en unik möjlighet att skapa ett personligt hem i ett av Helsingborgs mest eftertraktade område. Trots renoveringsbehovet har denna trea kvar sina charmiga detaljer som ger den en genuin karaktär och en härlig atmosfär. Bostaden fördelar sig på en rymlig, ljus hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att inredas med mer förvaring. Badrum som är inrett med plastmatta och utrustad med dusch. Första sovrummet är i bra storlek och har garderober längs ena sidan av väggen. Det andra rummet som kan inredas efter behov, som sovrum eller matsalsrum har en trevlig utformning på rummet tillsammans med stora fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. I vardagsrummet erbjuds det trevliga sällskapsytor och köket är praktiskt inrett med god förvaring, arbetsytor och fönster ut mot innergården. Föreningens innergård är väldigt uppskattad av medlemmarna och tas väl hand om. Ett lugn och mysig oas på sommarmånaderna och gör det enkelt att bjuda över folk en sommardag. Här bor man med närhet till grönområden som mysiga parker, Pålsjö-skog, havet och på bara några minuter når ni centrum med sitt breda utbud av restauranger, shopping och kommunikationer som tågstation, färja över till Danmark och flertalet busslinjer. Närmst er finner ni Ica Borgen, konditori, apotek, postombud, flertalet busshållplatser som tar er smidigt runt i staden. För er som har barn så har man flera förskolor i närheten, som till exempel Nicandergatans förskola eller Bommagatans förskola. Sen finns det Tågaborgsskolan som är en F-9 skola som ligger mitt på Tågaborg.

 • Premium
Västergatan 19a, Åstorp, Åstorps kommun
 • Sön 3 mar kl 09:15
Västergatan 19a, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Västergatan 19a, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Västergatan 19a

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
4 614 kr/mån
12 264 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna mycket fina lägenhet om 53 välplanerade kvm och balkong samt hiss i fastigheten, välkomna till Västergatan 19a! Från att ni tagit hissen från markplan upp till tredje våning så välkomnas ni in till en rymlig, ljus hall med god förvaring i form av garderober och plats till att hänga av sig. Till vänster om hallen finner man sovrummet som är i bra storlek samt badrummet. Kaklat badrum som är utrustat med badkar. Fantastiskt fint kök från Ikea som är inrett med vita köksluckor tillsammans med en grå bänkskiva och ett vitt kakel ovanför. Komplett maskinpark med diskmaskin, plats att inredas med ett matbord och väldigt bra med förvaring i över/underskåpen. Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man balkongen som är i bra storlek som rymmer loungemöbler och här finns tak över balkongen. Här bor ni i en omtyckt förening och ett läge som underlättar er vardag med goda kommunikationer och service inom promenadavstånd. Allt från bank, livsmedelsbutiker (Lidl, OJ), apotek, skola, restauranger, pizzeria, systembolaget, vårdcentral, tandläkare till tågstation och bussförbindelser. Stora köpcentrumet Väla når ni med bild på cirka 15 minuter som har över 200 butiker.

 • Premium
 • Hiss
Bärnstensgatan 12, Ättekulla, Helsingborgs kommun
Bärnstensgatan 12, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 12, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 12

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 350 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2
4 791 kr/mån
20 000 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa om 67 välplanerade kvm med stor inglasad balkong på våningsplan två vilket ni når med hiss från markplan, välkomna till Bärnstensgatan 12! Ni välkomnas in till en rymlig hall med plats till att hänga av sig och på golvet ligger ett fint laminatgolv som sträcker sig vidare in till kök och sovrum. Till höger om hallen finner man badrummet. Stort badrum som är inrett med plastmatta och våtrumstapet som går i en grånyans och renoverades under 2023. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Sovrummet är i bra storlek som rymmer säng och har förvaring längs ena sidan av väggen. Praktiskt kök med bra förvaring, arbetsytor och en komplett maskinpark med även diskmaskin. Köket har uppdaterats under 2023 med en ny bänkskiva i ljusgrått som även går upp mot väggen som stänkskydd, ny diskho, kran och kylskåp. Från köket har man en matplats med utsikt mot föreningens välskötta innergård. Vardagsrummet erbjuder trevliga sällskapsytor och har utgång till balkongen. Inglasad stor balkong i västerläge med plats till loungemöbler och blir bostadens favoritplats. Ättekulla är ett lugnt område som ligger granne med naturen och ett villakvarter men på bara några minuter når ni centrum och havet i Råå. Här bor man med goda kommunikationer och service. Bussförbindelser, skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och mycket mer. På sommaren kan ni ta cykeln ner till Råå och bada i havet eller strosa runt på gatorna och njuta av en god middag på restaurangerna.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Persgatan 66, Norr, Helsingborgs kommun
 • Ons 6 mar kl 17:00

Persgatan 66

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 495 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 903 kr/mån
37 375 kr/m²

På Persgatan 66 finner ni denna unika lägenhet som verkligen är något utöver det vanliga med charmiga detaljer som synliga balkar, en häftig planlösning och flera fördelar som att man har en egen parkeringsplats vilket ingår i den redan låga avgiften, ett toppenboende! Efter att ni parkerat bilen så går ni förbi föreningens välskötta innergård som under sommaren ställs fram möblemang för er att nyttja och sedan går ni högst upp i fastigheten. In möts ni av en ljus hall med plats till att hänga av sig och bjuder er direkt in i vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp genom de nya installerade fönsterna och trevliga umgängesytor som kan inredas med matbord och soffgrupp . Redan här får man en försmak av de synliga balkarna som präglas i resten av bostaden. Längs ena väggen har man inrett med garderober. Sovrummet skärmas av med en skjutdörr och rummet har ett eget fönster och yta till en säng vilket gjort att vi kallar bostaden 1,5 rum och kök istället för en 1:a. Köket är inrett i vita köksluckor tillsammans med en praktiskt bänkskiva, god förvaring i form av skåpen och plats till ett mindre möblemang. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch och tvättmaskin. På Norr bor man med sundet och stadens puls på gångavstånd, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållplatser, gångavstånd till stationen/färjan, livsmedelsbutiker, flertal utsökta restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen och Pålsjö-skog ligger nära som är omtyckt av Helsingborgarna.

 • Plus
Vagnmansgatan 26, Eneborg, Helsingborgs kommun
Vagnmansgatan 26, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 26, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 26

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
675 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2
3 475 kr/mån
22 500 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina etta om 30 välplanerade kvadratmeter och balkong med plats till möblemang och utsikt mot innergården, välkomna till Vagnmansgatan 26! Bostaden är belägen på andra våningen och in genom hallen möts ni av ett fint parkettgolv, vitmålade väggar som blir genomgående i bostaden och fantastiskt förvaringsutrymme i form av skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finner man badrummet som genomgått ett stambyte och totalrenovering. Stilrena kulörer på kaklet och utrustat med dusch samt förberett för tvättmaskin. Hjärtat i bostaden blir i den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och sovalkov med utgång till balkong. Trevligt kök som är inrett med vita köksluckor, träbänkskiva och ett fint stänkskydd ovanför. Komplett maskinpark där ni även har en diskmaskin. Finns plats till soffgrupp, matbord och en sovalkov som rymmer en större säng. Balkongen förlänger vardagsrummet och ligger med utsikt mot innergården och har plats att inredas med möblemang. På Eneborg bor man med promenadavstånd till Helsingborgs breda utbud som underlättar er vardag oavsett om ni studerar eller arbetar. Här finner man bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, nöjen, sjukhus, skolor och goda förbindelser med buss som tar er smidigt runt i stan. På kort avstånd finner man populära Viskängen, parken där ni kan koppla av eller träna på utegymmet.

 • Premium
Hästmöllegränden 4a, Centrum, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Hästmöllegränden 4a, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Hästmöllegränden 4a, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Hästmöllegränden 4a

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 395 000 kr
120,8 m²
4 rum
vån 3/6
7 524 kr/mån
28 104 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en stor, välplanerad lägenhet i centrum med balkong som är belägen på våningsplan tre vilket ni når med hiss från markplan, välkomna till Hästmöllegränden 4A! Lägenheten är belägen mitt i centrum där all service, nöjen och stadens puls befinner sig utanför porten medan lugnet infinner sig i bostaden och på föreningens gemensamma stora terrass. En välskött terrass som ligger i ett härligt solläge och under sommaren ställs möblemang och grill fram som får nyttjas av föreningens medlemmar. Från att ni tagit hissen från markplan upp till våningsplan tre så möts ni av en inbjudande och rymlig hall med skjutdörrsgarderober med spegelglas. På golvet ligger ett fint klinker som har golvvärme och sträcker sig vidare in i köket. Köket och matsalsrummet ligger i en öppen planlösning och bjuder in till trevliga middagar och rummen fylls med härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna ut mot terrassen. Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor och är inrett med ett fint fiskbensparkettgolv och en trevlig detalj som den öppna spisen. Från vardagsrummet når ni balkongen som har utsikt över torget konsul Olssons plats där det finns året runt servering och säsongsbetonade musikuppträdande med bl.a Luciatåg till julen. Badrummet är stort och inrett med ett stilrent kakel. Utrustat med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det finns två väldisponerade sovrum varav det ena är inrett med skjutdörrsgarderober med spegelglas och en traditionell klädkammare. Ett läge som verkligen underlättar er vardag med goda kommunikationer och service som ni når inom gångavstånd. Ni har flera busslinjer som tar er smidigt runt i Helsingborg och tågstation som kan ta er ner till Danmark eller upp till Stockholm. Populärt turistmål är att ta färjan över och njuta av vårt fina grannland för att sedan under samma dag hinna hem igen till vårt kära Helsingborg. I närheten av lägenheten finner ni träningsanläggningar, närmsta är STC, banker som Nordea, flertalet restauranger med matupplevelser som härstammar från olika länder. Hotell för era resande vänner, tandläkare, apotek, caféer och mycket mer att utforska. Havet och grönområden ligger inom promenadavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fyrverkaregatan 14b, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Fyrverkaregatan 14b, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 2
Fyrverkaregatan 14b, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 3

Fyrverkaregatan 14b

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2
7 484 kr/mån
11 056 kr/m²

Välkomna till Fyrverkaregatan 14B, en fyra om ca 90 kvm och har en inglasad balkong som är belägen på våningsplan två vilket ni når med hiss från markplan. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där samtliga rum får ett härligt ljusinsläpp. Inbjudande hall med god plats till att hänga av sig och för er som önskar mer förvaring så finns möjligheten att inreda ena sidan med garderober. Det finns tre sovrum i bra storlekar där samtliga ligger i samma sida om bostaden vilket är en fördel så det inte blandas med de sociala umgängesytorna som vardagsrum och kök. Vardagsrum och kök får fantastiskt ljusinsläpp och från köket når man balkongen. Inglasad och utsikt mot grönska och välskött innergård men bäst av allt ligger i ett västerläge. Möblera, bjud hem vännerna och njut! Det finns två badrum, båda kaklade och utrustade med dusch. En klädkammare finns också och ni kan även nyttja ett förråd. Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med god kommunikation och service inom räckhåll. Ett område som underlättar er vardag med promenadavstånd till de stora livsmedelsbutikerna på Berga som Ica Maxi, City Gross och lidl. Apotek, bensinstation, skolor, systembolaget och närhet till grönområden. För er som färdas med buss så når ni närmsta busshållplats få meter från bostaden och till er som har bil så är det kösystem hos föreningen men de har totalt 45 garageplatser och 82 parkeringsplatser där ni sedan betalar en kostnad per månad. Annars finns det fria parkeringsplatser längst gatorna i området och med tanke på att ett villakvarter ligger i närheten så underlättar det att finna sig en parkeringsplats. Ni kommer även ut smidigt härifrån med bil på motorvägen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 11:30
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Sommargatan 65, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Sommargatan 65

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 595 000 kr
74,5 m²
3 rum
4 535 kr/mån
34 832 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera ett av de mycket eftertraktade enplansradhusen på Sommargatan, välkomna till Sommargatan 65! Mycket omtyckt område, lugn gata och de som flyttar hit stormtrivs. Ett boende som är anpassat oavsett ålder, här bor ni på ett plan som erbjuder två sovrum, generösa sällskapsytor, uterum, förråd, carport och just på Sommargatan 65 bor ni även på en hörntomt. Från att ni parkerat bilen i carporten så möts ni av en ljus hall med god plats till förvaring i form av garderober och plats till att hänga av sig. Det finns två sovrum i bra storlekar som rymmer säng och förvaring. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder generösa sällskapsytor. Badrummet är kaklat i moderna kulörer och utrustat med dusch samt ligger i anslutning till tvättstugan, praktiskt. Köket är inrett med vita köksluckor, ljus bänkskiva och ett mörkare kakel. Ett kök som bjuder in till trevliga middagar och har utgång till uterummet. På sommaren står dörren på glänt och uterummet har används flitigt av familjen. Fantastisk trädgård på en hörntomt med ett trädäck mellan uterum och förråd samt en gräsplätt för barnen att leka fritt. Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till service och goda kommunikationer så som bussförbindelser, skolor, livsmedelsbutik, pizzeria, lekplats och med bil kommer ni snabbt ut på 111:an . Den väg som går utanför bostaden trafikeras i princip enbart av de som bor i föreningen, alltså väldigt begränsad trafik. Intresserade? Missa inte chansen och hör då redan av er idag till fastighetsmäklaren, ni når honom på 0735-16 39 91/[email protected]

 • Premium
Södra Hunnetorpsvägen 106, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra Hunnetorpsvägen 106

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 327 kr/mån
16 846 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna fina tvåa om 65 välplanerade kvm som har en inglasad balkong i västerläge på ett av områdets bästa lägen. Från balkongen blickar ni ut över naturen och här bor man i en omtyckt förening, välkomna till Södra Hunnetorpsvägen 106! In genom hallen möts man av en ljus, inbjudande hall med god plats till att hänga av sig och i anslutning finner man en klädkammare och på höger sida, badrummet. Kaklat i stilrena kulörer som är utrustat med dusch, tvättmaskin, golvvärme och spotlights. På andra sidan finner man köket som är inrett i vita köksluckor tillsammans med en mörkare bänkskiva och kakel. Här finns plats att inredas med ett matbord. För er som önskar ha ett större matbord får ni plats med det i vardagsrummet där även en soffa ryms. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen, fantastiskt läge med utsikt mot grönska och goda ytor till möblemang. Balkongen har verkligen utnyttjats och blivit favoritstället att hänga på som även förlänger vardagsrummet. Sovrummet är i bra storlek som får plats med säng och förvaring. På tal om förvaring så tillhör det ett förråd till denna bostad. Bekvämligheter som föreningen har är gemensam tvättstuga, cykel förråd, samlingslokal och för 150 kronor per år så får man tillgång till föreningens gym och bastu. Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service inom räckhåll. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor, pizzeria och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg med bil.

 • Balkong
Kadettgatan 48b, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 48b

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
6 252 kr/mån
16 034 kr/m²

Äntligen en välplanerad trea om 87 kvm som har balkong och ligger i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service, välkomna till Kadettgatan 48b! Bostaden fördelar sig på en rymlig hall med klinker på golvet, ljusa väggar och plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man det kaklade badrummet som renoverades i samband med stambytet. Stilrena kulörer på kaklet, utrustat med spotlights, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ett fantastiskt kök att laga mat i, här finns bra med förvaring, arbetsytor tillsammans med en komplett maskinpark. Härifrån når man balkongen, fullt möblerbar och en trevlig utsikt. Vardagsrummet erbjuder trevliga sociala umgängesytor som kan inredas med såväl matbord som soffgrupp. Det finns två väldisponerade sovrum som får plats med säng och förvaring. Att notera är att det tillhör ett stort förråd i markplan. Västra Berga är ett omtyckt område med det man behöver inom räckhåll. Smidigt att ta sig runt med buss där ni har närmsta busshållplats på gångavstånd, Mariastation eller för er som färdas med bil så kommer ni fort ut på motorvägen. I området finns trevliga promenadstigar och för er som älskar naturen har ni Pålsjö-skog inom promenadavstånd. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.

 • Balkong

Visar alla 12