Mäklare Pontus Aronsson

Pontus Aronsson

Om mig

- "En av landets bäst säljande fastighetsmäklare" 2021 utsedd av Hemnet - "Du är en av Sveriges mest rekommenderade mäklare" - 2021 av Hittamäklare - Vann titeln Skånes mest rekommenderade mäklare - 2019 - Första i Helsingborg som säljer över 100 bostäder två år i rad. Sålde 100 bostäder under 9 månader 2021. Totalt blev det 130 bostäder under år 2021 vilket ingen annan tidigare gjort i Helsingborgs kommun med omnejd. - Delägare och fastighetsmäklare med två kontor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Astilbegatan 4, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Astilbegatan 4, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Astilbegatan 4, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Astilbegatan 4

Villa
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
5 450 000 kr
126 + 10 m²
6 rum
297 m² tomt

Välkomna till ert drömhem på Gustavslund! Denna underbara bostad i två plan erbjuder det bästa av både komfort och modern elegans. Med en uppfart som rymmer två bilar behöver ni aldrig oroa er för parkering igen. Välkomna till Astilbegatan 4! På första plan finner man två huvudingångar, en som leder er till tvättstugan och den andra som leder er till en rymlig hall med skjutdörrsgarderober. I anslutning till hallen finner man bostadens första sovrum av fyra, möjligheternas rum som kan inredas efter behov. Det finns ett badrum på vardera plan, kaklade i stilrena kulörer som har ny inredning. Det ena är utrustat med dusch och det andra badkar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som blir mittpunkten i bostaden och får ett fantastiskt ljusinsläpp och bildar en härlig atmosfär. Tidigare fanns det bara en dörr ut mot den stenlagda uteplatsen men nuvarande ägare har installerat en till dörr och byggt uterummet. Uterummet kan användas året om och bjuder in till trevliga middagar eller starten på dagen med morgonkaffet och vetter ut mot trädgården i ett söderläge. Köket har uppdaterats genom åren med en exklusiv granitbänkskiva, nya handtag på köksluckorna, vask och kran. Från köket når man tvättstugan som är praktiskt inredd med klinker på golvet och utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask, skåp och härifrån når man även husets andra ingång. På ovanvåningen finner man ett genomgående parkettgolv, vitmålade väggar som delas upp med ett allrum, tre sovrum och ett kaklat badrum. I ena sovrummet har man egen klädkammare och i de andra två finns garderober. Här bor ni iett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
Fridas Gata 80, Ramlösa, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Fridas Gata 80

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 550 000 kr
107 m²
4 rum
7 054 kr/mån
23 832 kr/m²

Äntligen finns nu chansen att förvärva detta fina gavel bostadsrättsradhus som är fördelat på två plan med en välskött fram och baksida med trädäck och förråd! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man delat upp de sociala ytorna på första plan och de privata på ovanvåningen. Ett hem som verkligen tagits hand om som har underhållits och renoverats genom åren. Första plan är fördelat på en rymlig ljus hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in garderob. I anslutning till hallen finner man grovköket som har egen ingång utifrån, smidigt när man varit och handlat då de även byggt ett tak ovanför dörren. Det finns ett badrum på vardera plan, väldigt praktiskt framför allt om man är en familj. Det första badrummet gjordes vid 2009 som är utrustat med dusch. Badrummet på ovanvåningen är inte renoverat sen de byggdes förutom målning och är utrustat med badkar. Vardagsrum och kök bjuder in till trevliga umgängesytor med lättmöblerade ytor. Köksluckorna byttes ut år 2015 som är från fabrikatet Härjedalskök och år 2022 satt man in en ny bänkskiva och köksö som fint matchar. Från köket har man utgång till baksidan, trevlig insynsskyddad oas i ett västerläge med höga buskar, isolerat stort förråd och trädäck med tak på ena delen. Eftersom det är en gavel så kan ni gå runt från baksidan till framsidan. På hörnan finns en gräsmatta och framsidan är stenlagd med en uteplats, så ni enkelt kan följa solens timmar under tiden som barnen och husdjuren kan leka på gräsmattan. På ovanvåningen finner man en hall som delar av de tre sovrummen och badrummet. Stort sovrum med egen klädkammare i ena delen varav i andra finner man de mindre två sovrummen. Väggen mellan de två sovrummen går att ta ner för er som önskar ett stort sovrum i vardera del. På Fridas gata bor man i ett lugnt och tryggt område med väldigt god service och kommunikationer som underlättar er vardag. Är ni en barnfamilj så har ni Fridas förskola precis bakom där ni bor, otroligt smidigt. För er som färdas med bil och önskar en parkeringsplats så har föreningen parkeringsplatser, garage, garage med uppfart framför som de hyr ut där det råder kösystem och sen en kostnad per månad när man hyr. Garage med uppfart framför kostar enbart 295 kronor, väldigt förmånligt pris. Ni kommer snabbt ut på 111:an, E4-E6. Färdas ni kollektivt så finns det flera busshållplatser inom kort avstånd. Här bor många barnfamiljer vilket man kan förstå med tanke på lugnet, kommunikationer, stora gräsytor och lekplatser. Det finns livsmedelsbutiker, skolor, Ramlösa Brunnspark, bensinstation, pizzeria, träningsanläggningar med padel och gym. Ett område värt att uppleva och en plats man gärna bosätter sig på.

  • Plus
Skaragatan 25, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Skaragatan 25

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
3 030 kr/mån
24 333 kr/m²

Välkomna till Skaragatan 25, välplanerad tvåa om 45 kvm med inglasad balkong i omtyckta Rosengården! Bostaden fördelar sig på en inbjudande hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att inredda med garderob. I anslutning till hallen finner man badrummet, inrett med plastmatta och kakel som är utrustat med dusch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar fantastiska sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och en trevlig rymd. Trevligt kök att laga mat i samtidigt som man kan socialisera sig med vännerna. Köket är målat i gröna luckor som passar fint ihop med den ljusa bänkskivan och kaklet. God förvaring, komplett maskinpark och bra med arbetsytor. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp med fönster längs ena sidan och blir mittpunkten i lägenheten som kan inredas med soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man vidare sovrummet och utgången till balkongen. Inglasad balkong som är fullt möblerbar och har spenderats väldigt mycket tid på, en given favoritplats med utsikt över föreningens innergård. Här bor du i omtyckta Rosengården med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård.

Silvåkragatan 50, Brohult, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Silvåkragatan 50

Villa
Brohult, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 495 000 kr
160 m²
6 rum
605 m² tomt

Välkomna till Silvåkragatan 50, lugn återvändsgata finner ni detta hemtrevliga hus i två plan om 160 kvm med garage, uterum och en fantastisk trädgård! Från att ni parkerat bilen på stenlagda uppfarten eller i garaget så möts ni av en inbjudande hall med god plats till att hänga av sig. Första plan är inredd med 60x60 plattor och golvvärme. Första badrummet ligger i anslutning till hallen, stilrent med kakel och mosaik som är utrustat med badkar. Köket är smakfullt renoverat med goda arbetsytor och förvaring där utrymme finns att möblera med ett stort matbord. Tvättstugan är praktiskt inredd med arbetsytor, förvaring, tvättmaskin och torktumlare samt en dörr som leder en ut till uppfarten/garaget. Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor och trevlig detalj som kaminen och på sommaren står dörren mot uterummet på glänt. Ett stort, fint uterum som leder en vidare ut till trädäck och gräsmatta som ligger i helt rätt solläge. Ovanvåningen fördelar sig på en hall, de tre resterande sovrummen och det andra badrummet som även det är inrett med kakel och mosaik men utrustat med dusch. På Brohult bor ni i ett familjärt villakvarter med goda kommunikationer och service som underlättar er vardag. På kort avstånd finner man Ica Maxi, City Gross, apotek, Lidl, systembolaget, skolor och busshållplatser som tar er smidigt runt. I närheten finns grönområde där ni kan njuta av ett ganska kuperat område med såväl ängar och gräsmattor som uppvuxen skog. Här finns också stora möjligheter till sport, lek och motion som frisbeegolf.

Klockaregatan 2c, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Klockaregatan 2c

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 050 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
4 006 kr/mån
19 811 kr/m²

Snart ges tillfälle att förvärva denna fina tvåa om 53 kvm som har balkong och från markplan kan man ta hissen upp till våningsplan två, välkomna till Klockaregatan 2c! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp som gör att det känns större än vad det är. In välkomnas ni till en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter som sedan tar er vidare in till köket som ligger höger om hallen. Ett kök som har god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Inrett med mörkare köksluckor, ljus bänkskiva och kakel som fint bryter av tillsammans med en komplett maskinpark. Sovrummet är i bra storlek som får plats med säng och längs ena sidan av väggen finns god förvaring i form av tre garderober. Från sovrummet och köket har man utsikt mot föreningens välskötta innergård som blomstrar under sommaren och kan nyttjas av medlemmarna där de finns bord och grillmöjlighet. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch. Trevligt vardagsrum med generösa och lättmöblerade ytor till både soffgrupp och matbord. Ett rum som lyfter fram takhöjden som bildar en härlig rymd och blir lägenhetens mittpunkt på ett naturligt sätt med utgång till balkongen. Balkongen kan möbleras med ett mindre möblemang och inrett med trätrall. Härligt att kunna öppna upp och förlänga vardagsrummet. På Eneborg bor man med promenadavstånd till Helsingborgs breda utbud som underlättar er vardag oavsett om ni studerar eller arbetar. Här finner man bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, nöjen, sjukhus, skolor och goda förbindelser med buss som tar er smidigt runt i stan. Med sitt trevliga läge är detta en toppenbostad för den studerande, förstagångsköparen eller paret.

  • Hiss

Visar alla 5