S:t Olofsgatan 48

Höganäs, Uppsala kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,4 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1963
Förening
BRF Järnbrogården
Om föreningen
Avgift
3 575 kr/mån
Pris/m²
39 251 kr/m²
Antal besök
1 312
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till denna moderna lägenhet med inglasad balkong och fantastiskt läge i attraktiva Höganäs. Här bor ni mycket bekvämt på våning fyra av fyra, med hiss från markplan och gångavstånd till City och Centralstationen. Hela lägenheten är i fint skick, med bland annat nyrenoverat kök.

Skuldfri bostadsrättsförening med välskött fastighet och flera gemensamma utrymmen så som tvättstuga, cykelrum, samlingslokal och en uteplats. Det finns även ca 16 stycken parkeringsplatser att hyra för 300 kr/månad och för närvarande så går det snabbt att få en plats.

Höganäs har ett mycket bekvämt läge endast en kort promenad från Kvarnengallerian som innehåller populära restauranger, välsorterad mataffär, systembolag, apotek med mera. Någon minuts gångavstånd bort finns Resecentrum vilket gör lägenheten utmärkt lokaliserad för dig som pendlar. Även nära till citykärnan samt grönska i bland annat Höganäsparken.

Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. Tryck på knappen "Boka online" för att välja visningstid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Varmt välkomna!
***

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.