Harpsundsvägen 76, vån 9

Högdalen/Bandhagen, Stockholm Se på karta

2 795 000 kr

2 495 000 kr +12%
Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Byggår
1957
Förening
BRF Perspektivet 3
Om föreningen
Avgift
4 146 kr/mån
Driftkostnad
5 880 kr/år
Pris/m²
39 366 kr/m²
Antal besök
3 412
Dagar på Hemnet
19

Välkomna till denna topprenoverade lägenhet om 3 rok med balkong i populära Högdalen. Under renoveringen har man försökt att fånga mycket av husets härliga karaktär genom att bevara flertalet vackra 50-talsdetaljer som t.ex. fönsterbänkar i marmor, originalparkett samt ursprungliga garderober. Lägenheten ligger högt upp i huset på 9 tr med storslagen utsikt över området. Här får ni en mycket välplanerad planlösning med hall som erbjuder förvaring, två sovrum i bra storlek, helt nytt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett ljust vardagsrum med utgång till balkong i västligt läge med utsikt. Här bor ni i en trevlig förening med namn Brf Perspektivet 3 med 34 st lägenheter i en byggnad på totalt 10 våningar med två hissar. Denna lägenhet ligger med andra ord näst högst upp i huset.

På Harpsundsvägen 76 bor man på en attraktiv adress med T-bana och Högdalens centrum direkt utanför porten, här erbjuds ett stort serviceutbud såsom Ica, Coop, Lindex, Post, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym, badhus, blomsteraffär, apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Det finns även flera skolor och förskolor i området.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 20 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till bad på sommaren.

Populära Bandängens parklek ligger en kort promenad bort. Här kan barnen träffa djuren och leka på lekplats med klätterställning och gungor. Det finns dessutom en barnbadplats på sommaren och isbana på vintern.

* Se även vår walk-through film i annonsen!
* Accepterat pris.

Läs mer hos mäklaren
Grand Fastighetsförmedling

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.