Nyproduktion

Sjupundsgatan 27

Högsbo, Göteborgs kommun Se på karta

3 575 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Byggår
2022
Förening
BRF Höjden i Göteborg
Om föreningen
Avgift
4 816 kr/mån
Pris/m²
44 136 kr/m²
Nyproduktion

Inflyttningsklar i september!

Genomtänkt trea där ytorna disponeras på ett optimalt sätt. Kök och vardagsrum samsas i en öppen och inbjudande planlösning. Uteplatsen ligger belägen mot den lugna innergården och i ett soligt söderläge. De två sovrummen ligger även de med fönster ut mot den lugna innergården.

Förvaringen kompletteras av ett förråd i hallen och samt en klädkammare i lägenheten. Badrummet är helkaklat med stilrena ljusa materialval, här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp för förvaring.

Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym och närbutik i form av Ica Nära och när detta kvarter står klart finns också lokaler för restaurang eller caféverksamhet och mindre butikslokaler som förhoppningsvis bidrar med mervärde på hemmaplan.

Tillträde slutet av september 2022.
För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/hojden eller titta på broschyren som är uppladdad längst ned i annonsen!

Läs mer om bostaden
Lundin Fastighetsbyrå

Kontakt

Poya Sondosi

Lundin Fastighetsbyrå
Mäklare Poya Sondosi, Lundin Fastighetsbyrå
0768-74 75 76