Hästängsvägen 8

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Strandhusen i Höllviken
Om föreningen
Avgift
4 283 kr/mån
Driftkostnad
10 932 kr/år
Pris/m²
66 265 kr/m²

Bästa läget mot sydväst. Högst upp i hus nummer tre finner vi denna fina lägenhet om hela 83m² med en takhöjd på 2,70m och magisk havsutsikt ut över Öresund och in mot villaområdet. Fint belägen på hörnan med ljusinsläpp från två väderstreck där du vaknar till det vackra som havet ger för att sedan följa solen ner i horisonten. Modernt och fullutrustat kök med ljus matplats i kontakt med allrummet om totalt 40m². Två sovrum och badrum med egna tvättmöjligheter samt gäst-wc.

Lägenheten håller genomgående en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Bostaden stoltserar med ett funktionellt kök från kvalitativa köksleverantören Vedum. Köket matchas elegant med stilren bänkskiva och vitvaror från Siemens. Master bedroom med rymlig klädkammare

Till lägenheten hör ett eget förråd och föreningen har en gemensam övernattningslägenhet som går att boka när du får besök. P-plats finns att hyra för den som önskar.

Lika nära Öresunds vatten som butiker och service i centrum. Här har man lagt stor omsorg om utemiljön och anlägger en parkliknande kvartersgård mellan husen, med sköna gröna rum och vackra planteringar. Här kan du duka upp till fest i den gemensamma pergolan med grillplats, eller bara koppla av med en god bok i det gröna. Ett bekvämt, lättskött boende med fokus på livskvalitet. Närheten till havet och den vackra strandpromenaden längs Öresund gör det lite lättare att andas och trivas här. Vardagsservice som mataffär, bibliotek, gym och kollektivtrafik finns på bekvämt nära håll. För barnfamiljen finns bra skolor och förskolor samt många aktiviteter i närområdet. Även när du vill ha lite mer guldkant på tillvaron finns här mycket att njuta av i form av trevliga caféer, goda restauranger och spännande shopping. En kort cykeltur söderut hittar du den populära Kämpingestranden. I Brf Strandhusen bor du med livets goda inom nära räckhåll.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kontakta mäklaren

Cecilia Lundahl

Bjurfors Höllviken
Mäklare Cecilia Lundahl, Bjurfors Höllviken
0701646726