Bjurfors Höllviken

Bjurfors Höllviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herr Alfs Väg 3A, Skanör, Vellinge kommun

Herr Alfs Väg 3A

Lägenhet
Skanör, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

5 495 000 kr

84 m²

3 rum

4 685 kr/mån

65 417 kr/m²

Läget är utmärkt med direkt närhet till både Kärleksstigen och Skanör centrum. Nu erbjuder vi ett toppenboende på 84m² med egen insynsskyddad trädgård med tillhörande förråd om c:a 10m² och markis i en mindre bostadsrättsföreningen med god ekonomi. Inflyttningsklar lägenhet i två plan på bästa läge. Mysig uteplats på framsidan mot morgonsolen. Lägenheten är belägen på hörnan mot Koggevägen med egen ingång så känslan av ett litet hus infinner sig snabbt. Bilen får plats på den gemensamma parkeringen, där finns också cykelförråd. Planlösningen är perfekt med nytt kök, badrum och allrum på entréplanet och två sovrum med badrum på övre plan. Ljus lägenhet på hörnan med ett härligt ljusinsläpp. Välkomna att boka in en personlig visning.

 • Uteplats
Färgaregatan 9, Österlid, Trelleborgs kommun

Färgaregatan 9

Villa
Österlid, Trelleborgs kommun
Bjurfors Höllviken

3 795 000 kr

117 m²

4 rum

677 m² tomt

Vackert, välskött och renoverat hus anno 1939. Fin hörntomt på barnvänliga Österlid. Huset är helrenoverat 2018 och i mycket gott skick. På lugna trivsamma Öster är det cykel- och gångavstånd ner till stan och tågstationen. Ni har även mataffärer inom nära håll, t.ex. Netto och Citygross. Området är lugnt och fint, med välskötta hus. Härifrån har ni också nära till havet och Dalabadet. - Välkomna på visning!

Vikensvägen 77, Ljunghusen, Vellinge kommun

Vikensvägen 77

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

14 975 000 kr

127 m²

6 rum

2 100 m² tomt

Läget är enastående och tomten är unik. Insynsskyddad och skall upplevas på plats. Lediga sommardagar packar man strandväskan och promenerar 200 meter längs vägen ner mot havet och njuter av en heldag på en nästintill privat strand. Idag finns här ett enplanshus med mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett inbjudande boende vars öppna spis skänker en omedelbar hemtrevlig känsla till bostaden. Planlösningen är optimal – här har varje liten vrå ett användningsområde - allt i ett plan. Stora sällskapsytor och rum för alla, såväl familj som gäster. Familjens små får en egen lekstuga att längta hem till. Till huset hör en lättskött naturtomt med en härlig karaktär och många soltimmar, perfekt för både lek och vila. Lummig känsla med stor variation av syrener, körsbärsträd, plommonträd, hägg, kastanjer, bok, sälg, gullregn, ek, ask, tujor cypresser, björkar och inte minst tallarna! Vidare finns här två altaner med plats för matbord och stolar och bägge med sol under stora delar av dagen till sena kvällen. Här kan du slå dig ner med en tidning och en kopp kaffe och blicka ut över den rogivande tomten med ljudet från fågelkvitter och havet som ligger en kort promenad bort. Funderar du på att bygga nytt så är byggrätten 20% i markplan och här man kan bygga i två plan, mer info ges från Byggnadsnämnden i Vellinge 040-425000 (Tis/tors. 10:00-12:00). Tomtens läge på hörnan öppnar upp för en hustyp där det kan vara lättare att planera in både garage, gästhus och parkeringsplatser. Ljunghusen är en mycket eftertraktad del av Falsterbonäset som uppskattas högt. Vid Falsterbokanalens södra mynning finner du det populära handikappbadet och Lotsvillan. En kort cykeltur västerut ligger Ljunghusens golfbana som erbjuder 27 hål och en restaurang med god mat, härligt sorl och milsvid utsikt. Att vintern är en parentes på dessa breddgrader är ingen överdrift. Södra Skåne är känt för sina milda vintrar, tidiga vårar, långa ljusa somrar - och höstar som oftast sträcker sig ända in i december. Året om är det en ynnest att kunna ta en promenad utmed stranden bland dom vita karaktäristiska badhytterna. Vänder man österut så finner man Höllviken med sitt centrum som sjuder av liv under hela året. Allt, fjärran från storstadens hets och brus – men med hela Öresundsregionens utbud av storstadsliv och möjligheter nära. Två internationella flygplatser på litet avstånd. Välkomna att boka in en personlig visning.

Tolvevägen 58, Hököpinge, Vellinge kommun

Tolvevägen 58

Villa
Hököpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

11 795 000 kr

375 m²

9 rum

2 482 m² tomt

Välkomna till skånelänga med tre längor som omges av en vit mur med vackra portar. Här erbjuds stora möjligheter till egen verksamhet då ena längan har separat ingång till yta som kan användas till generationsboende, kontor eller uthyrning. I delen finns även kök och badrum. Boytan ligger separat och kan lätt separeras från längan. Utanför entrégrinden till innergården finns uppställningsplats för flera bilar. Vi stiger in genom huvudingången och möts ett varsamt renoverat boende. Från entrén till köket vilar fötterna på ett vackert klinker golv. Köket har generöst med arbetsyta och fin förvaring. Ett större matbord får fint plats vid ljusinsläpp mot trädgården. Vardagsrummet i direkt anslutning till köket erbjuder en härlig rymd med öppet upp i nock och synliga bjälkar. Här blir man lätt ståendes framför ljusinsläppet mot landskapet en stund för att suga in vidderna över det skånska landskapet genom det stora ljusinsläppet, som en vacker tavla. Kaminen står majestätiskt vid en av kortväggarna och här förstår man hur underbara stunderna kan bli framför brasan med nära och kära. En trappa upp möter vi den privata avdelningen med ett stort sovrum med både ljusinsläpp mot landskapet och en fin kamin som ger en härlig myskänsla till rummet. Vidare in finns fler sovrum, allrum, toalett och badrum med både dusch och badkar. Från husets hjärta köket går vi ut mot en underbar utemiljö och trädgård. Här finns platser för alla tillfällen. Kanske ett dopp i poolen eller en stund på trädäcket för att se vem som ser flest kyrktorn? När sedan kvällen infinner sig och familj och vänner samlas runt grillen tar du vägen förbi vinrummet för att välja kvällens dryck till maten. Klockgården erbjuder ett vackert hem för den stora familjen, generationsboende eller för dig som vill bedriva din verksamhet hemma. Här finns lugnet men endast en kort bilfärd bort ligger stadens puls. Välkommen!

Västra Tallstigen 6, Ljunghusen, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 11:00

Västra Tallstigen 6

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

15 000 000 kr

194 m²

7 rum

2 500 m² tomt

På Västra Tallstigen 6 möts vi av fågelsång. Här får naturen spela huvudrollen, på en plats som talar till alla sinnen och med de kritvita stränderna på badrocksavstånd. Från entrésidan kan den vita enplansvillan till synes ge ett diskret uttryck för att sedan öppna upp i en ståtlig vinkel från trädgårdssidan. Villan uppfördes ursprungligen 1947 och har genomgått om- och tillbyggnation 1975 och 1991. Vi möts av en pampig entré som leder vägen till ett gediget sällskapsrum med fina proportioner och rymd. Från detta rum nås det inglasade uterummet via vackra dubbla altandörrar med spröjs. Uterummet har isolerat tak och golvvärme (el). Gränserna mellan inneliv och uteliv blir nästan osynliga och känslan är ytterst vilsam. I hemmets hjärta finner vi ett karaktärsfullt och gediget kök med matplats anslutande. I nuvarande disposition finns tre sovrum varav det ena nyttjas som arbetsrum. Privat beläget, längst ned i hemmets vinkel stoltserar ett rymligt allrum med helgående glasvägg mot trädgården. I detta rum finns också en både vacker och värmande kakelugn. Därutöver har hemmet två helkaklade badrum. Utsikten från både allrummet och uterummet är den stora naturtomten. Det är som att sitta på första parkett mot de scener naturens egna säsongsskiftningar bjuder på. Vildljung, rhododendron, ståtlig tall och gran samspelar på ett vilsamt och vackert sätt och naturen här gör att det är enkelt att gå till känslan av att ha funnit sin plats på jorden. Den verkligt njutbara och insynsskyddade växtligheten är grön året om och tacksamt nästan skötselfri. En kort promenad eller cykeltur bort väntar milsvid sandstrand och en egen fin badhytt från 2019 som medföljer köpet. Här möter en idyll med karaktär som är innerligt omhändertagen genom åren. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Gottåkravägen 44, Ljunghusen, Vellinge kommun

Gottåkravägen 44

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

12 750 000 kr

247 m²

9 rum

1 333 m² tomt

Gedigen och klassisk byggmästarvilla på fantastiskt läge i Ljunghusen. Uppförd med kvalité och stil år 1973. Generösa ytor om 247 kvm, fördelade över hela 9 rum, varav 4-5 sovrum. Garage om ca 40 kvm. Genomgående vackra ljusinsläpp som ger en skön och trivsam energi hela dagen. Varsamt renoverat 2023 där husets original bevarats och framhävs på ett vackert och smakfullt sätt. Stort härligt kök för häng efter stranden. Många olika stora och funktionella rum och utrymmen som ger många möjligheter. Ett gediget hus att trivas i. Vacker och uppväxt naturtomt om 1 333 kvm. Ett naturligt och insynsskyddat paradis med många möjligheter i alla väderstreck. Promenadavstånd till Ljunghusens vackra sandstrand. Badhytt ingår, i långa vita längan längst ner där Gottåkravägen möter stranden. - Välkomna på visning!

Norra Håslövs Byväg, Norra Håslöv, Vellinge kommun

Norra Håslövs Byväg

Tomt
Norra Håslöv, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

2 995 000 kr

1 230 m² tomt

Här erbjuder vi en chans att bygga nytt, på stor uppväxt tomt om 1 230 kvm i Norra Håslöv. Norra Håslöv är en familjär och gemytlig by i Vellinge kommun med närhet till allt man kan tänkas behöva. Byn erbjuder också en egen Byaskola med årskurs F-6. I direkt närhet finns ett härligt lantligt utbud såsom Ängavallen med café, restaurang, gårdsbutik och djur samt Hallongården med café och självplock av bär. Vill man ha lantliga bykänsla och rogivande avskildhet, men samtidigt med bekvämt avstånd till Höllviken, Vellinge, Malmö, Trelleborg och Köpenhamn så har man hittat hem. Livet på landet, men ändå nära till allt! Riktlinjer för utformning av hus ska följa informationsskrifterna "Den skånska längan" och "Skånska hus i tegel och puts" från Vellinge kommun. Detaljplan Plankarta: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/NH36.PDF Planbeskrivning: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/NH36_besk.PDF

Slåttervägen 12, Skanör, Vellinge kommun

Slåttervägen 12

Radhus
Skanör, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

6 100 000 kr

165 m²

6 rum

439 m² tomt

Mycket välskött och löpande renoverad familjevilla i 1,5 plan på en lugn återvändsgränd i ett trivsamt och barnvänligt område. Ett välplanerat och funktionellt boende med en flexibel planlösning som enkelt kan ändras vid behov. Nedre plan bjuder på ett trevligt kök med stor matplats, generöst vardagsrum i vinkel med utgång till trädgården, två sovrum, badrum och tvättrum. Allrum, två-tre sovrum och badrum på övre plan. Mysig och lättskött insynsskyddad trädgård med två terrasser för att kunna möta solen från morgon till kväll. Till bostaden hör även garage och förråd. Ett bra läge med promenadavstånd till förskola, skola och busshållplats 100 m bort, cykelavstånd till centrum, hamn och vackra stränder. Välkommen till Slåttervägen 12!

Militärvägen 2, Kämpinge, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 13:00
Militärvägen 2, Kämpinge, Vellinge kommun, bild 2
Militärvägen 2, Kämpinge, Vellinge kommun, bild 3

Militärvägen 2

Villa
Kämpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

11 250 000 kr

181 m²

7 rum

1 428 m² tomt

Med endast 2 min till stranden och på bästa läge i sommarsköna Kämpinge. Ett välplanerat 1½-planshus. Beläget i ett populärt villakvarter som såg ljuset under 60-70 talet när man förstod värdet av att flytta ner till den vackra natur Kämpinge och Höllviken erbjuder året om. Bra planerat med mysigt allrum, braskamin och fint kök att samla hela familjen kring. Fyra sovrum och gott om plats för förvaring och den aktiva familjen. Sällskapsytorna i huset är uppdelat med det vi kallar vinterrum, inglasat uterum, allrum och trädgården. Huset passar såväl barnfamiljen eller er som vill komma ner i storlek och som önskar det direkta strandläget. Behöver du ytor för snickeri eller tillresta gäster så kan man med fördel erbjuda verkstaden som har både vatten och avlopp och ligger på behörigt avstånd. Här får du allt och huset är inflyttningsklart. Trädgården erbjuder många fina "rum". Här finns sol eller skugga att njuta av hela dagen – inga höga träd på grannens tomt kastar skugga på dig – ingen insyn heller. En kuperad tomt där husets placering lämnar stora ytor för ev. tillbyggnad eller pool eller varför inte både och! Vatten, växthus, flaggstång, barngunga i bokträd och så mycket annat finns här. Vandra runt denna park och känn lugnet. Elektriska grindar vid uppfarten leder in från Militärvägen där stängda bommar på varsin ända bidrager till denna underbara frid. Mellan två hav, i området Höllviksstrand, där en mjukt rundad båge kritvit sandstrand sträcker sig mot Falsterbokanalens mynning, finns huset för dig som älskar skogen och havet. Sanden nästan glöder i kvällssolen där de traditionella badhytterna hukar i prydliga rader. En och annan person promenerar fridfullt och lyssnar till när vågorna sakta rullar in mot strandlinjen. Stanna kvar i området och njut av vad Restaurang Strandtugg och Höllvikens Tennisklubb erbjuder. Tänk att både ha en egen restaurang på stranden endast 200 meter från huset och tennisbanorna som ligger 150 meter bort. Eller ta dig tio minuter åt andra hållet, in till Höllvikens centrum. Stämningsfullt förenas sol och hav i horisonten och när mörkret så småningom faller över stranden tänds stjärnorna ungefär samtidigt som ljusen börjar glittra längs kusten. Atmosfären för närmast tankarna till livet i en liten kuststad kring Medelhavet. Här finns även allt för shopping och nöjen. Höllviken har mycket att erbjuda, både tempo och lugn. All tänkbar service finns inom gångavstånd. Välrenommerade förskolor och skolor, några av dem tillhör faktiskt landets främsta. Med bil når du Malmö på cirka 20 minuter, efter ytterligare 5-10 minuter, med Öresundsbron i ryggen, kan du checka in på Kastrup eller njuta av Köpenhamns internationella puls. Kommunikationerna är väl utbyggda. Välkomna att boka in en personlig visning.

 • Premium
Hästängsvägen 4, Höllviken, Vellinge kommun

Hästängsvägen 4

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

3 295 000 kr

52 m²

2 rum

3 682 kr/mån

63 365 kr/m²

På andra våningen finner vi denna välplanerade 2:a om 52m² med härlig utsikt över lugnt villaområde, grönska och vacker havsglimt. Fint belägen på hörna med ljusinsläpp från två soliga väderstreck, söder och väster. Lägenheten håller genomgående en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Bostaden stoltserar med ett modernt, fullutrustat och väldisponerat kök från kvalitetsmedvetna Vedum. Köket matchas elegant med stilren bänkskiva och vitvaror från Siemens. Ljus matplats i kontakt med allrummet. Fint sovrum med garderober med skjutdörrar. Välutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Härlig balkong i sydväst. Här kan du njuta av solen hela dagen, komplett med kvällssol och solnedgång. Till lägenheten hör ett eget förråd och föreningen har en gemensam övernattningslägenhet som går att boka när du får besök. P-plats finns att hyra för den som önskar. Lika nära Öresunds vatten som butiker och service i centrum. Här har man lagt stor omsorg om utemiljön och anlägger en parkliknande kvartersgård mellan husen, med sköna gröna rum och vackra planteringar. Här kan du duka upp till fest i den gemensamma pergolan med grillplats, eller bara koppla av med en god bok i det gröna. Ett bekvämt, lättskött boende med fokus på livskvalitet. Närheten till havet och den vackra strandpromenaden längs Öresund gör det lite lättare att andas och trivas här. Vardagsservice som mataffär, bibliotek, gym och kollektivtrafik finns på bekvämt nära håll. För barnfamiljen finns bra skolor och förskolor samt många aktiviteter i närområdet. Även när du vill ha lite mer guldkant på tillvaron finns här mycket att njuta av i form av trevliga caféer, goda restauranger och spännande shopping. En kort cykeltur söderut hittar du den populära Kämpingestranden. I Brf Strandhusen bor du med livets goda inom nära räckhåll. - Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Backsippevägen 5, Kämpinge, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 14:00
Backsippevägen 5, Kämpinge, Vellinge kommun, bild 2
Backsippevägen 5, Kämpinge, Vellinge kommun, bild 3

Backsippevägen 5

Villa
Kämpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

13 975 000 kr

275 m²

8 rum

1 010 m² tomt

Spännande planlösning. Vi presenterar ett välplanerat 1½-planshus på bästa läge i Kämpinge med endast en kort promenad stranden. Beläget i ett populärt villakvarter som såg ljuset under 60-70 talet när man förstod värdet av att flytta ner till den vackra natur Kämpinge och Höllviken erbjuder året om. Bra planerat med en spännande och inbjudande planlösning med bl.a. det stora köket att samla familjen och vänner i. Totalt 8 rum med 5 till 6 sovrum och gott om plats för förvaring och den aktiva familjen. Sällskapsytorna i huset är uppdelat med det vi kallar allrum, lounge, TV-rum, bibliotek och den soldränkta trädgården som ramar in poolen. Huset passar såväl barnfamiljen eller för er som vill ha separat plats på ovanvåningen för släkt och vänner när dom kommer på besök och vill stanna en längre tid. Här får du allt, med plats för alla och ett hus som är inflyttningsklart. Mellan två hav, i området Höllviksstrand, där en mjukt rundad båge kritvit sandstrand sträcker sig mot Falsterbokanalens mynning, finns huset för dig som älskar skogen och havet. Sanden vid Kämpingestranden nästan glöder i kvällssolen där de traditionella badhytterna hukar i prydliga rader. En och annan person promenerar fridfullt och lyssnar till när vågorna sakta rullar in mot strandlinjen. Eller ta dig tio minuter åt andra hållet, in till Höllvikens centrum. Stämningsfullt förenas sol och hav i horisonten och när mörkret så småningom faller över stranden tänds stjärnorna ungefär samtidigt som ljusen börjar glittra längs kusten. Atmosfären för närmast tankarna till livet i en liten kuststad kring Medelhavet. Här finns även allt för shopping och nöjen. Höllviken har mycket att erbjuda, både tempo och lugn. All tänkbar service finns inom gångavstånd. Välrenommerade förskolor och skolor, några av dem tillhör faktiskt landets främsta. Med bil når du Malmö på cirka 20 minuter, efter ytterligare 5-10 minuter, med Öresundsbron i ryggen, kan du checka in på Kastrup eller njuta av Köpenhamns internationella puls. Kommunikationerna är väl utbyggda. Välkomna att boka in en personlig visning.

 • Premium
Ivars Väg 2, Höllviken, Vellinge kommun

Ivars Väg 2

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

4 500 000 kr

90,5 m²

3 rum

5 056 kr/mån

49 724 kr/m²

På andra våningen finns denna fina våning om 90,5 kvm. Luftigt och ljust med stora fönsterpartier och med både ett uterum och en balkong. Stort, härligt vardagsrum med en öppen spis för trivsel, två fina sovrum varav det ena med en stor klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Mycket trivsamt och ljust kök som ligger i anslutning till sällskapsrummet med plats för matbord. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd placerat i trapphuset. Välkommen till ett bekvämt boende med all väsentlig service inom promenadavstånd.

 • Balkong
 • Hiss
Älgvägen 9, Falsterbo, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 13:30

Älgvägen 9

Villa
Falsterbo, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

6 750 000 kr

107 m²

4 rum

606 m² tomt

Trevligt enplanshus med exklusiv saltvattenpool på lugn återvändsgränd i Falsterbo. Funktionell planlösning med tre sovrum, kök, generöst vardagsrum med braskamin, vinterbonat uterum, gästhus med pentry och duschrum och garage är några av husets många goda kvaliteter. Uppvuxen trädgårdsoas med ett fantastiskt poolområde och uterum i sydväst och en insynsskyddad stenlagd atriumgård i anslutning till gästhuset. Lugn område med närhet till stränder, naturområden, skolor, sportanläggningar, bussar och Skanör Falsterbos mysiga butiker och restauranger. Välkommen till Älgvägen 9.

 • Plus
Mantalsvägen 6, Västra Ingelstad, Vellinge kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 14:00

Mantalsvägen 6

Radhus
Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

3 500 000 kr

126 m²

5 rum

246 m² tomt

På en lugn återvändsgata omgiven av trivsam grönska i attraktiva Västra Ingelstad väntar detta fina lilla kedjehus på nästa ägare. Med lättskött trädgårdstomt i soligt sydvästläge och med sina väldisponerade kvadratmeter är detta ett hem för många att falla för. På det nedre planet väntar stor social yta i ett sällskapsrum med utrymme för både soffgrupp och middagsplats. Härifrån nås trädgården via en altandörr. I en del utav vardagsrummet finns en separat klädkammare, praktiskt med gott om plats för förvaring. Köket är vitt och fräscht med nyare vitvaror och utrymme för matplats vid fönster. På det nedre planet finns ett sovrum samt badrum och tvättstuga. En trappa upp väntar ett härligt allrum som också kan disponeras som ett fjärde sovrum om så önskas. Det större sovrummet här uppe har en fönsterkupa och i det andra finns en klädkammare. Goda ytor i båda rummen. Det trivsamma badrummet på övre plan har ett takfönster som ger fint ljusinsläpp. Här kan man faktiskt njuta av ett bad under stjärnorna! På kort promenadavstånd kan man ta tåget vidare till Malmö och Köpenhamn. I närheten finns också populära Framtidskompassen med förskola och skola F-9. En aktiv fritid kan vänta med det utbud Formtoppen erbjuder i byns centrum. Här bor vi med lantlig, avkopplande känsla och en fin bygemenskap och samtidigt med tacksamma kommunikationsmöjligheter till storstaden. Missa inte denna pärla, varmt välkommen på visning!

 • Plus
Västra Pilgatan 7, Vellinge, Vellinge kommun

Västra Pilgatan 7

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

3 850 000 kr

83 m²

3 rum

310 m² tomt

Vi välkomnas in till ljust boende med en entré som erbjuder klädförvaring i garderober. De två sovrummen är i bra storlek och det större har klädförvaring i klädkammare. Badrummet är rymligt och har både dusch och badkar. Vidare in finner vi vardagsrum med flera ljusinsläpp samt en utgång mot ett inglasat uterum, perfekt att förlänga utomhussäsongen i. Köket har gott om arbetsyta och plats för ett större matbord vid fönster ut mot husets framsida och kassarna från storhandlingen bärs direkt från bilen som parkeras i carporten där det även erbjuds även ett förråd. Här bor man praktiskt och bra med närheten till skola, förskola, centrum och kommunikation. Välkommen på visning!

Stadsallén 7, Falsterbo, Vellinge kommun
 • Budgivning pågår
Stadsallén 7, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Stadsallén 7, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Stadsallén 7

Villa
Falsterbo, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

26 000 000 kr

363 m²

10 rum

1 221 m² tomt

Mellan två hav, i Falsterbos inre pittoreska kärna, sträcker sig Stadsallén med rader av praktfulla villor i pasteller från förra sekelskiftet. Starkt präglade av en tid när järnvägen byggdes ut som ett resultat av en allt större tillströmning av sommargäster. Något hemligt placerad, bakom duvblå grindar, reser sig den tidstypiska villan från 1911 som uppfördes åt en lokförare och samtidigt fick namnet Villa Florida. Tomten, som egentligen består av fyra, är formad likt en tårtbit och vetter även mot den lilla grusvägen Måns Anders Sträte. En osedvanligt stor trädgårdstomt i denna del, som är rik på såväl grönska som soltimmar. I själva villan är det en välbalanserad förening av både förr och nu som råder. Ursprungets charm ligger som en solid grund med detaljer som generös takhöjd, takrosetter, djupa fönsternischer, profilerade listverk, spegeldörrar, detaljrika snickerier och burspråk. Till dessa tillkommer samtida detaljer såsom golvvärme, påkostade material, moderna kök och badrum som ökar både livskvalitet och funktion. Rummens fördelning är en dröm för den sociala familjen. Utöver sällskapsrummen, som är förenade med köket, utgör även det tillbyggda poolrummet ytterligare en väsentlig social yta. Lägger man ett tillhörande golv över bassängen förvandlas den enkelt till en extra matsal eller ett dansgolv. Till vardags är rummet ett privat spa med anslutande bastu och badrum. Villans övre plan är platsen för sömn och vila. Här fördelas ett allrum och tre sovrum, varav två av dem har anslutande balkonger i söder. Båda våningsplanen har både gäst-wc och badrum. Utöver huvudbyggnaden finns ytterligare två sidobyggnader med flera olika användningsområden. I samma husbyggnad som garaget, finns en lägenhet i markplan med ett helkaklat badrum och två rum som passar utmärkt för äldre tonåringar eller gäster. Ovanför denna, med ingång från en utvändig trappa, finns ett stort öppet rum som är öppet upp i nock med friliggande bjälkar. Om man vill, kan man sammanlänka de två planen med en trappa från insidan och på så vis skapa en komplett lägenhet för generationsboende eller uthyrning. Ytterligare ytor att inreda för hemmakontor eller hobbyverksamhet finns i en sidobyggnad vid innergården som idag består av förrådsrum, vinrum, verkstad och tvättstuga. Lika unikt som sitt läge är möjligheten att kunna förvärva ett hus i detta område. Det är just här som sinnebilden av Falsterbo infrias med dess pittoreska bebyggelse, kullerstenstorg, finkorniga drömstränder, golfbanor, sceniska naturområden och kulturhistoriska värden.

 • Premium
Sandbackegatan 10B, Kirseberg, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sandbackegatan 10B

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Bjurfors Höllviken

950 000 kr

51,5 m²

2 rum

4 018 kr/mån

18 447 kr/m²

I hjärtat av välbelägna Kirseberg, i populära och välskötta HSB Brf Huggaren finns nu denna 2:a med bra planlösning och balkong mot lugn innergård. Här finns stora möjligheter att skapa ditt eget drömboende. Lägenheten är belägen högst upp på tredje våningen, med en härlig utsikt. Ett stenkast bort från Värnhem och dess breda utbud av affärer, restauranger och fantastiska kommunikationer hittar vi den gemytliga stadsdelen Kirseberg. Området bjuder på en stor dos charm och karaktär med rofyllda gatuhus, lummiga grönområden med närhet till Beijers park och små mysiga affärer i närområdet. Ett trivsamt kvarter på cykelavstånd till Malmös citypuls! Brf Huggaren är en av de största HSB föreningarna i Malmö vilket ger ett tryggt och välskött boende. Välkommen på visning!

 • Balkong
Trastvägen 20, Skanör, Vellinge kommun

Trastvägen 20

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

6 500 000 kr

130 m²

6 rum

740 m² tomt

Fint renoverad familjevilla på ypperligt läget på återvändsgränd med uppväxt trädgårdstomt i rätt väderstreck. Entréplan erbjuder stor ljus hall som öppnar upp sig mot kök och vardagsrum med stora fina ljusinsläpp mot trädgården. Stort sovrum med klädförvaring, badrum med dusch, tvättstuga invid större groventré och ett arbetsrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum. Övre plan med tre sovrum, varav två med öppet upp i nock. Ett mindre allrum, klädkammare och ett badrum med dusch. Den insynsskyddade trädgården erbjuder även en härlig uteplats i sydväst, gäststuga, garage samt uppställningsplats för bil. I Skanör ligger dessa trygga, trivsamma och omtyckta kvarter. Skanörs centrum ligger inom gångavstånd och Skanörs hamn med flertalet restauranger samt ett kallbadhus ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på skola, fritids, lekparker, bra kommunikationer, joggingspår och trevliga promenadstråk. Här är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen hem!

Vikensvägen 75B, Ljunghusen, Vellinge kommun

Vikensvägen 75B

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

16 995 000 kr

189 m²

6 rum

1 641 m² tomt

Med naturens vilsamma grönska som bädd, reser sig den svarta trävillan med vita snickerier. Stiluttrycket är en välstämd komposition av traditionellt och modernt. Form, funktion, färger och material är noga balanserat för att passa in i den ostörda miljön där tallskog, ljung och hav spelar huvudrollerna. Till Ljunghusens mjuka sanddyner är avståndet på blygsamma 200 meter. Villan om 189 kvm uppfördes 2002 efter ritningar av den prisbelönta arkitektfirman Krabbe Arkitekter AB och har stora likheter med de klassiska danska husen vid kusten. Fasaden bär stående träpanel i nattsvart, snickerierna lyser upp i vitt och samtliga terrassdörrar och fönster bär spröjs. På baksidan av huset vilar en insynsskyddad, lättskött naturtomt i soligt sydvästläge. Det är också mot denna sida som husets sociala del vetter och ramar in ett härligt altandäck med flera terrassdörrar. Interiört välkomnar modern planlösning som matchar samtida behov. Entréplanet är huvudsakligen dedikerat åt sällskapsytor med kök, matsal och sällskapsrum sammanlänkade i en öppen enhet som gör det lätt att umgås många. Utöver det finns ett sovrum/arbetsrum, badrum, klädkammare och ett tvättrum med utgång till carport. En trappa upp ligger tre sovrum med rofylld utsikt över trädtopparna, två klädkammare och ett stort badrum. Samtliga rum följer ett genomgående stilspråk med material av hög kvalitet, funktionella lösningar och en dämpad färgskala. Huset har en varm känsla med fina inslag av äldre karaktär såsom gedigna plankgolv, friliggande bjälkar, träpanel i tak, spröjsade fönsterbågar, profilerade snickerier och två eldstäder. Ett harmoniskt hem som smälter minutiöst in i miljön.

Spannmålsgatan 80, Tygelsjö, Malmö kommun

Spannmålsgatan 80

Lägenhet
Tygelsjö, Malmö kommun
Bjurfors Höllviken

4 485 000 kr

110 m²

5 rum

7 713 kr/mån

40 773 kr/m²

Välkommen att flytta in i helt nybyggt radhus (bostadsrätt) på lugnt barnvänligt område i västra Tygelsjö. Här får ni 110 välplanerade kvadratmetrar i två plan, med tre sovrum och gott om rum för det sociala livet. Stor altan i härligt soligt västerläge med egen trädgård nedanför. På insidan möts vi av en väl genomtänkt planlösning och såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller god standard. Praktisk och rymlig entré med vackert klinkergolv. Till vänster i hallen finns husets ena badrum med kakel och klinker, dusch, WC, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram har vi det stora ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Vit köksinredning från HTH och kvalitetsmaskiner från Siemens. Matplatsen för åtminstone sex personer är strategiskt placerad mellan vardagsrum och kök. En trappa upp finns den lite mer privata delen med tre fina sovrum, det största med skjutdörrsgarderob. Här finns också ett praktiskt allrum och ett badrum med badkar, wc och handfat. Eget förråd och två egna parkeringsplatser. Fiber indraget. Huset är från början utrustat med många fina tillval. I priset ingår tillval för 111 000 kr. Här kan du njuta av ett härligt och fritt villaliv, med grillkvällar och frukost på altanen, men du slipper stor tomt och ett tungt underhåll. Här är allt nytt och fräscht, med minimalt av underhåll. Lev och njut! Tygelsjö är en mysig levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Här finns en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

 • Uteplats
Matrosgången 9, Skanör, Vellinge kommun

Matrosgången 9

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

5 650 000 kr

114 m²

4 rum

227 m² tomt

Ett inbjudande 1-planshus i vinkel med plats för den aktiva familjen eller för dig som vill komma ner med allt på ett plan. Här bor du på en yta om hela 115m² + 40m² (uterum/förråd) och har tillgång till sammanlagt 4 rum och kök varav 2 sovrum. Välplanerat och välskött. Allt i bästa skick med ett helkaklat badrum med dusch. Härligt kök med fina arbetsytor, separat matplats och stort allrum med fönsterparti ut mot det inglasade uterummet. Ett hus som man längtar hem till och som man med gott samvete kan lämna när semestern står för dörren. En lättskött och härlig atriumgård med stort inglasat uterum och soligt läge mot väster, många soltimmar och staket som skyddar mot insyn. Gästerna är välkomna att övernatta i områdets gästlägenhet. Garage intill huset med plats för 1 bil. På bästa läge i Skanör. Skanörs skola, Skanörsgården och Strandängarna vid Knösen ligger inom gångavstånd. Skanörs centrum med direkt närhet till gym, matvarubutik, bank, Skanörs hamn och stranden ligger en kort cykeltur bort. Området erbjuder förskola, lekparker, idrottshall och trevliga promenadstråk. Spelar du golf finner du både Flommens golfklubb och Falsterbo golfklubb. Utmärkta kommunikationer mot Malmö med både buss 15 och 300. I den här delen av Skanör är det lätt för hela familjen att trivas! Ett mysigt område i sommarsköna Skanör som mynnar ut i några av Skanörs många friluftsområden. Välkomna att boka in en personlig visning!

Regnbågen 22, Smygehamn, Trelleborgs kommun

Regnbågen 22

Lägenhet
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Bjurfors Höllviken

2 295 000 kr

106,5 m²

4 rum

6 157 kr/mån

21 549 kr/m²

Välkommen till Sveriges sydligaste tätort, idylliska Smygehamn. Vackert och lugnt beläget mellan böljande hav och böljande åkrar finns detta friliggande bostadsrätthus. Ett vackert och harmoniskt enplans hus om 106,5 kvm fördelat över 4 rum, varav 3 sovrum. Vardagsrum och kök i öppen ljus planlösning. Två badrum och separat grovkök/tvättstuga. Egen parkeringsplats. Klädkammare med bra förvaringsutrymme. Luft/luft-värmepump med AC. Trevlig, lättskött och insynsskyddad trädgård med trädgårdsland och två terrasser som ger sol hela dagen. Bostaden är en del av HSB Brf Östra Torp, en välskött förening med väl utvecklad underhållsplan och god ekonomi. Lugnt och härligt läge, bykänsla med närhet till hav och strand. Bara 5 minuter till Smygehus Havsbad, fint hotell med bra gym. Nära till affär och skolan i Smygehamn. - Välkomna på visning!

 • Uteplats
Fuglievägen 3, Södra Håslöv, Vellinge kommun

Fuglievägen 3

Villa
Södra Håslöv, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

8 950 000 kr

300 m²

12 rum

1 282 m² tomt

Vi erbjuder totalt 300m² + 130m² uppdelat på två separata lägenheter samt stort källare. Stora ytor, högt i tak och med vackert läge på en fint uppvuxen tomt i Södra Håslöv. Här kan ni njuta av det lugna bylivet på landet, med direkt närhet till de bästa kommunikationerna mot både Trelleborg, Vellinge, Malmö och Köpenhamn/Kastrup. Tidigare har huset varit både bank och hyreshus. Huset är från början uppfört 1912, totalt ombyggt 1954 och totalrenoverat från 1997 och framåt av nuvarande ägare. Kanske att du vill behålla huset för dig själv, annars finns här god plats för t.ex. generationsboende, kontor, uthyrning eller verksamhet. Yta finns här gott om, totalt 300 + 130m². Huset är i gott skick och ägarna har gjort löpande renoveringar, omdränerat och med löpande underhåll. Härlig uppvuxen och insynsskyddad trädgård med pool och ett flertal uteplatser. Skolbussen tar barnen till landets bästa skolor. I byn finns ett aktivt byalag med god grannsamverkan. Varmt välkomna på visning i sköna lantliga Södra Håslöv!

Falsterbovägen 11, Vellinge, Vellinge kommun
Falsterbovägen 11, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Falsterbovägen 11, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Falsterbovägen 11

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

6 295 000 kr

193 m²

7 rum

1 248 m² tomt

I centrum av attraktiva Vellinge, på en prunkande och generös tomt finner vi denna vackra och modernt renoverade 1930-talsvilla. Vi möts av ett hem med karaktär som andas lugn och harmoni. Entréplanet bjuder på fantastiska sociala ytor både i vardagsrum och matsal. Från matsalen har vi access till altanen vilket i säsong får ute och inne att få en mjuk övergång. Köket renoverades 2018 och har riktigt bra arbetsytor, klädda i påkostad granit mot stilren vit köksinredning. På entréplanet finns också master bedroom med skjutdörrsgarderob och altandörr samt ett helkaklat badrum. En trappa upp når vi det privata planet med fyra sovrum och hemmets andra badrum, även det helkaklat. I hallen på det övre planet har man låtit ta fram den gamla tegelväggen vilket ger en spännande atmosfär. På källarplanet finner vi tvättstuga, torkrum/pannrum och ett stort hobbyrum eller förråd. Källaren har en separat ingång från husets gavelsida. I den prunkande trädgården omgiven av staket finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. För den som önskar finns också möjligheter att stycka av tomten. Spekulanter uppmanas att ta kontakt med Vellinge kommuns bygglovshandläggare för vidare frågor telefon 040-42 50 00. En villa med både karaktär och fantastiska möjligheter. Väl mött på visning!

 • Premium
Falsterbovägen 1B, Centrala Vellinge, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 13:00

Falsterbovägen 1B

Villa
Centrala Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

8 500 000 kr

242 m²

8 rum

1 456 m² tomt

Känslan är varm, klok och omtänksam. Sådan som bara äldre vackra hem kan ge. Belägen på lugn hörntomt i centrala Vellinge finner vi denna magnifika villa anno 1938. Det är ett särdeles unikt tillfälle att förvärva denna bostad som genom åren renoverats med varsamma händer för att bevara den tidstypiska andan i kombination med modernt familjeliv. Vi möts av ett entréplan med högt i tak, fiskbensparkett i original, sociala sällskapsrum i fil med plats för många gäster och soffgrupp framför öppen spis. Ljusinsläppet är optimalt genom de breda fönsterpartierna. Matsalen har fått en fin rumsindelning med industriglasväggar mot vardagsrummet. I anslutning till de sociala rummen finner vi det moderna vita köket med riktigt goda arbetsytor med svart stenskiva, renoverat 2016. Ett klassiskt skafferi fulländar detta trivsamma kök som väl genomtänkt övergår i en fin tvättstuga med god förvaring. På entréplanet finns också en gäst-wc och ett rymligt sovrum med platsbyggd bokhylla. En trappa upp möter villans privata avdelning och här finns allrum med öppen spis och utgång till takterrass, två sovrum, ett rum inrett som walk in closet samt ett mindre arbetsrum. Badrummet på detta övre plan leder tankarna till en alldeles lugn plats. Det är vackert, sinnligt och rymligt. Renoverat 2016. Den inredda källaren bjuder på ett helt våningsplan för gästerna. Ett sovrum med privat ingång från hemmets gavelsida, ett allrum och ett sparum. Därutöver tvättstuga med wc samt ett pannrum eller hobbyrum och plats för förvaring. Trädgården är privat med en parkliknande ton och har ett separat poolområde i etage omgiven av putsad mur. Här väntar sköna pooldagar i vilosamt läge där tiden får sakta in. Terrassen med trädäck är smakfullt utformad och ger utrymme för både direkt sol och skuggplats under tak i villans arkadliknande utbyggnad. Det friliggande garaget har nuvarande ägare låtit utgöra gym men här finns istället plats för ett fordon om så önskas. I detta förtjusande hem är det faktiskt enkelt att finna sin plats på jorden. I Vellinge väntar välrenommerade skolor, lokalt serviceutbud nästan runt hörnet och en kort bilfärd bort finns Näsets vidsträckta stränder. Väl mött!

 • Plus
Henriksdalsvägen 16, Höllviken, Vellinge kommun

Henriksdalsvägen 16

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

7 400 000 kr

147 m²

6 rum

602 m² tomt

Inramad av vacker och rogivande grönska med havet och de kritvita stränderna på cykelavstånd finner vi denna fina och familjevänliga villa i 1 1/2 plan. På det nedre planet möter ett väl tilltaget kök med ett förtjusande och påkostat marmorgolv. Här har vi goda arbetsytor och en rymlig matplats i fint burspråk. I det mysiga vardagsrummet med fönster i två väderstreck väntar en öppen spis klädd i marmor och utgör i sin utformning ett riktigt centerpiece i rummet. Från vardagsrummet når vi det härliga uterummet som fint förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. I anslutning till vardagsrummet ligger ett allrum eller sovrum om man så önskar, också detta beklätt med stiligt marmorgolv. På det övre planet finns hemmets privata del med tre rymliga sovrum varav ett med fransk balkong och egen klädkammare. Allrummet är ljust och luftigt med fint ljusflöde genom fönsterkupa. Samtliga rum med vackra parkettgolv. Hemmet fulländas av ett badrum på vardera plan. Den lummiga trädgården blir som en alldeles egen oas, en plats för lugn och ro omgiven av natur och fågelkvitter men den bjuder också, med flera uteplatser, in till trevliga stunder i goda vänners lag. På tomten finns en stuga som idag utgör frisersalong, perfekt för entreprenören eller kanske som gäststuga. Här bor vi med närhet till både havet och Höllvikens serviceutbud med goda kommunikationsmöjligheter för pendling till Malmö eller Köpenhamn för stadspuls. Varmt välkommen att se detta charmiga hem!

Vattle Byväg 101, Södra Åkarp, Vellinge kommun

Vattle Byväg 101

Villa
Södra Åkarp, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

5 250 000 kr

145 m²

5 rum

920 m² tomt

På vacker hörntomt intill vidderna ligger en klassisk familjevilla. När vi öppnar dörren möts vi av en ljus miljö och ögonen ser rakt igenom ut mot åkermark och trädgård. Ytskikten har renoverats och det har öppnats upp lite mer mot köket vilket ger ett luftigt och modernt intryck. Köksön är väl tilltagen och här har man kontakt med nära och kära medans maten förbereds. Hela köket renoverades 2020, plats finns för matbord och altandörren tar oss ut på ett trädäck i samma nivå. Två sovrum erbjuds på entréplan likaså ett nyligen renoverat badrum med dusch. Tvättstugan ligger innanför köket och här behövs en renovering. Övre plan har ett allrum och ytterligare två sovrum. Badrummet på övre plan har badkar och nås från det ena sovrummet. Utemiljön är uppväxt med gräsmatta, fruktträd och naturtomt. Staketet på trädäcket är i plexiglas så inte utsikten ska gå förlorad när man tex tar ett skönt dopp i det nedsänkta spabadet. Bilen parkeras i carporten och uppställningsplats finns för fler bilar. Lekstugan stannar för nästa barn att njuta av och skolbuss finns för elever i grundskolan. Strategiskt läge - känsla av livet på landet men ändå bara 4 km till Västra Ingelstad tågstation och 5 km till Stortorget i Vellinge. Dessutom två golfbanor i närheten. Malmö, Trelleborg och Köpenhamn inom kort avstånd med bil eller tåg. Välkomna på visning!

Vellingevägen 1, Hököpinge, Vellinge kommun

Vellingevägen 1

Villa
Hököpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

4 995 000 kr

138 m²

7 rum

1 610 m² tomt

Möjligheternas hus med bostadsbyggnad samt stora biytor såsom lager- och förrådsbyggnader, där det finns goda möjligheter för alternativa användningsområden: bygg om till lägenheter, generationsboende, verksamhet, garage, you name it! Underbar insynsskyddad trädgård. Fin takterrass med utsikt över strandängarna och Öresund. Ett komfortabelt och strategiskt placerat boende, där man kan kombinera arbete, fritid, verksamhet och företagsamhet. Stort tomt om 1 610 kvm. Grundvattenvärme. - Välkommen på visning!

 • Plus
Blåbandsvägen, Toarp, Malmö kommun

Blåbandsvägen

Villa
Toarp, Malmö kommun
Bjurfors Höllviken

7 495 000 kr

163,7 m²

4 rum

699 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga ditt drömhus i attraktiva och expansiva Toarp/Oxie! Tomten är vackert belägen mitt i det vackert böljande jordbrukslandskapet med en vacker liten skog precis runt knuten. Här bor man lantligt med fina vyer över fält och åkrar men har ändå kvar bekvämligheten med närhet till service och kommunikationer. Här kommer Nordiska Villor att bygga fantastiska Villa Falsterbo, ett läckert 1-plans hus om 163,7 kvm med tre sovrum. Villan är det perfekta H-huset för den medelstora familjen. Stora och unika fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus i alla rum. I mitten av huset möter köket vardagsrummet och bildar en social yta för hela familjen. I anknytning till det hittar ni även den välkomnande entrén som är inbjudande och välplanerad med bra förvaringsmöjligheter. På baksidan av huset kan familjen och gästerna njuta i lugn och ro. De tre stora fönsterdörrarna kan lämnas öppna för gemenskap och umgänge. Ett hus som beskriver sig självt med unik design och fantastisk rymd. Huset håller god standard i grundutförandet och har allt man kan önska sig med bland annat kök från Ballingslöv, ekparkett från Kährs, fönster från Elitfönster och värmepump från Nibe. Det finns möjlighet att själv påverka material och detaljer, både in- och utvändigt. Huset är mycket energisnålt och man slipper även fastighetsskatt de första 15 åren när man bygger nytt hus, vilket ger en mycket bra boendeekonomi. Nordiska Villor kännetecknas av sina gedigna och underhållsfria stenhus, med material från de bästa leverantörerna. Vid frågor kring byggnationen får ni gärna kontakta Victor Eriksson på Nordiska Villor, på telefon 010-330 76 75.

 • Nyproduktion
Nicoloviusvägen 3, Höllviken, Vellinge kommun

Nicoloviusvägen 3

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

7 495 000 kr

73 m²

2 rum

1 610 m² tomt

Stor fin tomt fylld av möjligheter, hela 1 610 kvm. Närmaste granne är en stor skogsdunge, vilket ger en härlig och lugn tillvaro, som Höllviken var förr i tiden. På tomten ligger en vacker utbyggd och helrenoverad stuga. Du står inför ett svårt val, behålla den fina stugan, eller kanske bygga ditt drömhus? Byggrätten är 20%. - Välkommen på visning! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Planbestämmelser: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/H68t_best.pdf Plankarta: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/H68t.pdf

 • Plus
Väktarevägen 11A, Skanör, Vellinge kommun

Väktarevägen 11A

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

Pris saknas

240 m²

10 rum

1 313 m² tomt

Eldröda solnedgångar över havet. Badhytter på rad likt karameller. Det är scener som utspelar sig varje dag på Väktarevägen 11a. En förtrollande plats där stadens brus känns oerhört avlägset men Skanörs och Falsterbos folkliv ligger nära. I förlängningen av Kärlekstigen bland talldoft och fågelsång står det vitputsade huset med klassiskt blåa snickerier. Kanske är det här vi finner Näsets bästa havsutsikt i västläge som sträcker sig fritt över havet, från slussen som flankeras av sanddyner och badhytter till Skanörs hamn med segelbåtar och folkliv. Boende i området behöver inte trängas med turisterna utan har en egen stig som leder till lugna havsbad. För mer aktivitet erbjuds vattensporter, golf, vandring och cykling runt hörnet. På baksidan pryds fasaden av stora glaspartier mot havet och gamla banvallen. Trädgården är av lummig och lätt kuperad karaktär med både gräsytor och altandäck. Huset stod klart 1929 som sommarbostad och är det andra som uppfördes söder om banvallen. Först på åttiotalet började det nyttjas som permanentbostad. När de nuvarande ägarna övertog huset 2019 inleddes en renoveringsresa av stora mått som gör att huset erbjuder de kvalitéer man förväntar sig av ett nybygge. Huset inreddes uteslutande med exklusiva material, skräddarsydda lösningar och genomtänkta detaljer från golv till tak. De sociala ytorna utökades med en helisolerad vinterträdgård med anslutande trädäck och utespa. Takterrassen i sydväst fick ett glasräcke för att maximera vyerna, som sträcker sig hela vägen till Köpenhamn vid klart väder. Huset är ett så kallat intelligent hus med smarta system installerade som gör att bostadens belysning, vitvaror, värme, SPA, lås och larm styrs digitalt via enkla klick på din smartphone. Allt för att underlätta vardagen, erbjuda ett njutbart hem och skapa en säker hemmiljö. Genom en helt nyrenoverad studio med separat ingång, köksdel, sovrum och badrum kan vuxna barn, gäster och semesterfirare ha glädje av denna magiska plats. Idag hyrs studion ut flitigt under sommarhalvåret och används som kontor och gäststudio under resten av året. Husets generösa kvadratmeter rymmer ett socialt kök, sällskapsrum, badrum, tvättrum och sovrum på entréplan och allrum, tre sovrum och badrum på övre plan. Ett hem som kombinerar karaktär och modern lyx på ett unikt ostört läge. Att husets bara haft tre ägare på närmare hundra år talar sitt tydliga språk. Varmt välkomna till Skanör! För bokning av visning - vv skicka sms till Peter Bergström 0701-641929.

 • Plus
Piongatan 2A, Gessie Villastad, Vellinge kommun

Piongatan 2A

Villa
Gessie Villastad, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

6 500 000 kr

200 m²

8 rum

1 039 m² tomt

I idylliska Gessie Villastad ligger denna välskötta och lyxiga 1,5-plansvilla. Huset är stort och välplanerat om 200+38 kvm, med härliga sociala ytor, fyra sovrum och hela tre badrum. Huset är uppfört 1969 och blev totalrenoverat och utbyggt, inrett med kvalitetsvaror, så som nya fönster, takpannor, trägolv etc. år 2004. Tomten är belägen på hörna och erbjuder en stor uppväxt och insynsskyddad trädgård med söderläge. Området är ett paradis för barnfamiljer med grönska, lekplats, innebandyplan, fotbollsplan, boulebana, tennisbana och ett klubbhus för fester och kalas. Här finns en fin gemenskap med gemensamma aktiviteter i kvarteret. Utmärkt läge nära Malmö, Köpenhamn, Lund och Trelleborg, ca 3 km till havsbad och småbåtshamn i Klagshamn, upplyst cykelväg till allmänna kommunikationer och skolskjuts till Vellinge. - Välkomna på visning!

Falsterbovägen 35, Höllviken, Vellinge kommun

Falsterbovägen 35

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

4 650 000 kr

81,5 m²

3 rum

6 130 kr/mån

57 055 kr/m²

Stor välplanerad marklägenhet med två rum och kök på Falsterbovägen 35. Lägenheten mäter totalt 81,5m² + ytan för det inglasade uterummet om 15m² vilket ger en disponibel yta på 96,5m². Här får du stort allrum med plats och möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum. Inglasat uterum, insynsskyddad trädgård med läge mot solen, stort sovrum med tillgång till utmärkt förvaring, två kaklade toaletter varav en med dusch och tvättmaskin. Rymligt kök från Vedum med stor matplats och access ut till det vinterbonade uterummet. Högt i tak. Vattenburen golvvärme. Den låga avgiften inkluderar; p-plats, vatten och uppvärmning. Det skyddade läget och den inbjudande trädgården lockar fram villakänslan. Ett riktigt bra boende i en välskött bostadsrättsförening där man även har tillgång till förråd och parkeringsplats. För bokning av visning - kontakta Peter Bergström 0701-641929. Varmt välkomna till Höllviken!

Visar alla 33