Mäklare Lisa Niemi

Lisa Niemi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Gyllenbergsvägen 3, Höllviken, Vellinge kommun

Norra Gyllenbergsvägen 3

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 995 000 kr
115 + 16 m²
4 rum
1 179 m² tomt

På en lugn gata i Höllvikens charmiga centrum finner du detta välplanerade enplanshus med allt du kan önska dig. Huset bjuder på en varm och välkomnande atmosfär med stora ljusinsläpp och en härlig trädgård som ger en perfekt oas för avkoppling. Tre rymliga sovrum ger plats för hela familjen och det större öppna köket med plats för matbord blir en naturlig samlingspunkt för både vardag och fest. I det ljusa vardagsrummet med hög takhöjd kan du njuta av kaminens värme och umgås med familj och vänner. En bra entré med god förvaringsplats för kläder och skor underlättar vardagen och flera uteplatser ger dig möjlighet att följa solens strålar under dagen. Den uppvuxna trädgården med trädgårdsland och återkommande större bananplanta skapar en grönskande och insynsskyddad miljö.

Åkarpsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkarpsgatan 4A

Radhus
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
4 795 000 kr
131,5 m²
5 rum
6 879 kr/mån
36 464 kr/m²

Välkommen till detta moderna och nybyggda parhus i Vellinge, där du har nära till det mesta. Du hittar skolor, förskolor, service och kommunikationer inom promenadavstånd. I detta ljusa hem finns flera stora ljusinsläpp som skapar en trivsam atmosfär. Huset är särskilt anpassat för socialt umgänge tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. På köksön kan du enkelt duka fram middagen, och under varma dagar kan du öppna upp flera dörrar mot trädgården så att ute blir inne. Vardagsrummet är dessutom utrustat med en kamin som är perfekt att njuta framför under kalla eller regniga dagar. Entréplanet rymmer även ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga. På husets övre plan hittar vi den privata sovavdelningen med tre sovrum. Här finns också ett allrum samt ett ytterligare badrum utrustat med badkar. Bilen parkerar du direkt vid huset vilket gör inpackning av matvaror till en enkel syssla. Trädgården på husets framsida är dekorativt stenlagd, medan baksidan erbjuder gräsmatta och ett härligt trädäck i söderläge. Allt som hör trädgården till kan praktiskt nog förvaras i ett separat förråd på tomten. Förrådet kan isoleras för ytterligare förvaringsmöjligheter. För närvarande finns det även ett förråd under trappan i huset. Detta parhus är ett modernt och bekvämt boende där du har nära till det mesta. Det är med andra ord en perfekt plats att kalla hem.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norrjevägen 68B, Höllviken, Vellinge kommun

Norrjevägen 68B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
7 950 000 kr
147 + 10 m²
5 rum
543 m² tomt

En lättskött, härlig och inhägnad tomt med ovanmarkspool, soligt sydvästläge, många soltimmar, en vacker häck som skyddar mot insyn och en ljus och stor uteplats med grillplats. Ett tillfälle för dig som söker ett smakfullt boende i sommarsköna Höllviken. Här bor du på en yta om c:a 150m² + gäststuga samt carport och har tillgång till fem rum och kök i 1½-plan där familjens unga får disponera ovanvåningen för sig själva med eget badrum och allrum. På bästa läge i Höllviken - allt med säkra cykelvägar för familjens minsta. Sandeplanskolan, Ängdalaskolan, Kämpingegymnasterna och Höllvikens BK ligger inom gångavstånd och Toppengallerian och Höllviken centrum med gym och biograf ligger en cykeltur bort. Området erbjuder även förskola, lekparker, idrottshall, trevliga promenadstråk och fotbollsplan. Här på Norrjevägen 68b är det lätt för hela familjen att trivas! En liten privat väg som har Höllvikens många friluftsområden direkt runt hörnet. Välkomna att boka in en personlig visning!

  • Plus
Sveavägen 27, Kämpinge, Vellinge kommun

Sveavägen 27

Villa
Kämpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
8 750 000 kr
100 + 8 m²
4 rum
860 m² tomt

Fin tomt med ett äldre enplanshus i ett trivsamt område med blandad bebyggelse på badrocksavstånd från stranden i Kämpinge. På fastigheten uppfördes ett fritidshus 1959 som sedan byggdes ut 1974 för att fungera som åretruntbostad. Byggnaderna är i originalskick med renoveringsbehov och fastighetens värde ligger i marken med sin byggrätt på 200 kvm (se bifogad detaljplan samt tomtkarta med mått under dokument). Närhet till skolor, bussar, restauranger, butiker, golfbanor, naturområden och Sveriges vackraste sandstränder. Välkommen till Sveavägen 27.

  • Plus
Bruksallén 10, Hököpinge, Vellinge kommun

Bruksallén 10

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
2 895 000 kr
96 m²
4 rum
vån 6/6
6 588 kr/mån
30 156 kr/m²

Högst upp i huset, med en hänförande panoramavy över landskapet, finner du denna unika bostad. Från den stora balkongen i västerläge kan du njuta av magiska solnedgångar och en oändlig vy så långt ögat når. Fyra rymliga rum och kök ger gott om plats för hela familjen. Den luftiga atmosfären och de vackra vinklarna skapar en härlig känsla av vindslägenhet. Badrummet är utrustat med badkar och dusch, och för extra bekvämlighet finns en separat gästtoalett. Gott om förvaringsplats underlättar vardagen. Nybyggt hus innebär moderna bekvämligheter och enastående energiprestanda. Lägenheten är ljus och fräsch med fina materialval och genomgående hög standard. Bara att flytta in och börja trivas! Hököpinge är en idyllisk och barnvänlig ort med allt du behöver i närheten. Skolor och dagis ligger på bekvämt gångavstånd, och goda kommunikationer tar dig enkelt till Malmö och Trelleborg. Parkering för bil finns. Är du redo att förverkliga drömmen om en vacker och bekväm bostad med en oslagbar utsikt? Kontakta oss redan idag för visning! Här är några extra guldkorn: Stor balkong i västerläge - perfekt för avkoppling och sociala sammankomster Gott om förvaringsplats - underlättar vardagen och skapar ordning och reda Nybyggt hus - med moderna bekvämligheter och låg energiförbrukning Barnvänlig ort - med skolor, dagis och lekplatser i närheten Bra kommunikationer - tar dig enkelt till Malmö och Trelleborg

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Appelins Väg 8, Höllviken, Vellinge kommun

Appelins Väg 8

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
7 750 000 kr
121 m²
5 rum
vån 4/5
8 712 kr/mån
64 050 kr/m²

Denna exklusiva lägenhet är en sällsynt pärla högst upp i huset med en magisk havsutsikt som tar andan ur dig. Renoverad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, är detta boende ett sant mästerverk av design och komfort. Bostadens materialval är av fin kvalitet och skapar en känsla av tidlös elegans. Den genomtänkta planlösningen öppnar upp för generösa sociala ytor, perfekta för underhållning och samvaro med vänner och familj. Lägenheten har två rymliga sovrum, var och en med sin egen walk-in closet, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme och möjlighet att organisera dina kläder och tillhörigheter på ett praktiskt sätt. Badrummet är elegant och modernt, och det finns även en gästtoalett för dina besökares bekvämlighet. En av höjdpunkterna i denna unika lägenhet är tornrummet med imponerande 3,4 meters takhöjd. Här kan du njuta av panoramautsikten över havet och omgivningen medan du kopplar av eller arbetar i lugn och ro. Tornrummet leder ut till en takterrass där du kan njuta av solnedgångar och stjärnklara kvällar medan du känner havsbrisen på din hud. Denna bostad är verkligen skapad för den som har höga krav och en vision om sitt drömhem. Den kombinerar lyx, komfort och enastående utsikt på ett sätt som sällan erbjuds. Om du söker det ultimata boendet där varje detalj är genomtänkt och bra kvaliteten, då har du hittat ditt nya hem här högst upp i detta hus med havsutsikt.

  • Balkong
  • Hiss
Billings väg 4, Räng Sand, Vellinge kommun

Billings väg 4

Villa
Räng Sand, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
9 250 000 kr
219 m²
8 rum
1 249 m² tomt

Hemtrevligt hus med trädgård och gäststuga. Detta hus ligger lättillgängligt en bit in på den lummiga gatan i den äldre delen av Räng sand. De generösa gemensamma ytorna bidrar till en hemtrevlig och välkomnande atmosfär. Trädgården, som är uppvuxen och insynsskyddad, kan njutas året runt via de stora glaspartierna som erbjuder ljusinsläpp och vyer från husets baksida. Utomhuslivet är en stor del av husets charm med flera inredda "rum" i trädgården. Bland annat finns en liten stig för skogspromenader, ett förråd med el för trädgårdsprojekt och verktyg, en bubbelpool för badälskare samt ett stort trädäck för solbad eller utomhusmiddagar. Dessutom finns det ett mindre trädäck med pergola omgiven av doftrosor där man kan njuta av trädgården från en annan vy. Sovrummen är placerade i en egen avdelning som också erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummen ligger intill sovrumsavdelningen. Köket fungerar som husets "hjärta", med generösa sällskapsytor perfekta för gästmottagning. Allrummet på andra våningen erbjuder lugn och ro, med kvällsbelysning från trädgården genom de stora fönstren. Tvättstugan är rymlig med mycket förvaring och en extra ingång - perfekt för att torka av hundtassar efter regniga promenader. Från tvättstugan leder en ingång till en större klädkammare eller mindre förråd. I trädgården finns även ett attefallshus med sovrum, pentry och badrum, vilket är perfekt för gäster eller sommaruthyrning. Huset ligger i Räng sand, ett område som är känt för sin gamla charm och närhet till hav och natur.

Östersjövägen 51, Höllviken, Vellinge kommun

Östersjövägen 51

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
7 250 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/2
9 625 kr/mån
75 521 kr/m²

Ett exklusivt boende som erbjuder två sovrum, arbetsrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående vackra materialval och en umgängesdel med en takhöjd på närmare tre meter, vackert ljusinsläpp med fönster från golv till tak och från vardagsrum nås en större balkong i väster. Balkongen likväl som vardagsrum och kök ger en fantastik umgängesyta med nära och kära. Två toaletter varav en med dusch. Separat tvättstuga. Det finns även ett mindre rum som lämpar sig väl som arbetsrum/gästrum/walk-in-closet. Till lägenheten finns tillhörande förråd och garageplats samt en tillgång till en gemensam uteplats på den mysiga innergården. Ett fantastiskt boende med strand, hav, natur, restaurangen Strandtugg samt Höllvikens tennisklubb runt husknuten. För en köpare finns även möjlighet att förvärva en badhytt vid Kämpingestranden

  • Balkong
  • Hiss
Räng Sandsvägen 28I, Räng Sand, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Räng Sandsvägen 28I

Lägenhet
Räng Sand, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
3 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
5 020 kr/mån
44 671 kr/m²

Inflyttningsklar lägenheten med helt nymålade väggar, tak och golvlister och har delvis nya maskiner. Takhöjden är väl tilltagen och de stora ljusinsläppen gör denna hörnlägenhet riktigt trevlig. Bostaden erbjuder även en stor och härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol, även fransk balkong åt båda håll i bostaden. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum gör umgänge enkelt och köket har dessutom gott om arbetsyta och förvaring. Två sovrum och ett helkaklat kombinerat badrum/tvättrum. Till bostaden hör ett förråd och man kan även hyra carport med tillhörande kallförråd om man önskar extra förvaringsutrymme. Inom kort kommer carportarna att utrustas med laddstolpar. Brf Räng Sand 1 är en liten och familjär förening bestående av 26 lägenheter med gemensamma innergårdar, parkliknande trädgård med generösa gräsmattor och en idyllisk uteplats med ett trädäck vid en damm. Området är perfekt för barnfamiljer med trygga cykelvägar och närhet till skolor och barnomsorg. i området finns flertalet lekplatser, härliga ängar och små ek- och tallskogar för lek och utflykter. En liten idyll i utkanten av Höllviken med cykelavstånd till stranden och centrala Höllviken. Välkommen till Räng Sandsvägen 28I.

  • Plus
  • Balkong
Astrakangatan 64B, Vellinge, Vellinge kommun

Astrakangatan 64B

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
3 100 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
6 176 kr/mån
40 260 kr/m²

På hörna erbjuds en fin 3:a i markplan. Lägenheten är modern med dess höga takhöjd samt stora ljusinsläpp. Två bra sovrum med klädförvaring i skjutgarderob. Stort badrum med dusch samt tvättavdelning. Vardagsrum i öppen planlösning med kök som även erbjuder gott om förvaringsplats och trevligt fönster ovan arbetsbänk. Från denna del av bostaden nås den stenlagda uteplatsen där det är förberett för plank runt om. Uteplatsen ligger i väster och blicken ser långt ner på gatan då inget hus är placerat mittemot. För morgonsol kan man med fördel placera ett litet fikabord vid entrén till bostaden. Här bor man modernt, tyst och lugnt med många fina promenadstråk runt omkring.

  • Uteplats

Visar alla 10