Mäklare Lisa Niemi

Lisa Niemi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ivars Väg 2, Höllviken, Vellinge kommun

Ivars Väg 2

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

4 500 000 kr

90,5 m²

3 rum

5 056 kr/mån

49 724 kr/m²

På andra våningen finns denna fina våning om 90,5 kvm. Luftigt och ljust med stora fönsterpartier och med både ett uterum och en balkong. Stort, härligt vardagsrum med en öppen spis för trivsel, två fina sovrum varav det ena med en stor klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Mycket trivsamt och ljust kök som ligger i anslutning till sällskapsrummet med plats för matbord. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd placerat i trapphuset. Välkommen till ett bekvämt boende med all väsentlig service inom promenadavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Hammartorpsvägen 9 c, Höllviken, Vellinge kommun

Hammartorpsvägen 9 c

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

4 850 000 kr

86 m²

4 rum

3 583 kr/mån

56 395 kr/m²

Välkommen till detta moderna boende bara ett stenkast från Höllvikens centrum. Här bjuds på ett maximalt ljusinsläpp från alla olika väderstreck som tillsammans med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en hög trivsamhet. Det charmiga skeppsgolvet som enhetligt flyter genom bostadens alla rum inger en rofylld känsla som lyfts upp ytterligare av vita fräscha väggar. De väl tilltagna sällskapsytorna är belägna i mitten av bostaden som omges av stora fönsterpartier som också fungerar som skjutdörrar till de både uteplatserna. Allt detta skapar en fantastisk atmosfär med en optimal bekvämlighet där du enkelt kan ta del av både förmiddagssolen och kvällssolen. Från den ena uteplatsen ges du även en glimt av havet. Till ens förfogande finns ett master bedroom och två mindre sovrum som också kan nyttjas som kontor eller barnrum. Bostaden kan även göras om till en trea för det fåtaliga sällskapet som vill maximera vardagsrummets yta (se alternativ planlösning). Ett stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc är en självklarhet. I övrigt mycket god förvaring i form av klädkammare och moderna skjutgarderober. Ett stilfullt och karaktäristiskt boende boende som är perfekt för såväl paret som familjen och kvällspromenaden blir som bäst vid solnedgången på stranden som ligger nära inpå. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Lönegårdsvägen 8, Arrie, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 13:00
Lönegårdsvägen 8, Arrie, Vellinge kommun, bild 2
Lönegårdsvägen 8, Arrie, Vellinge kommun, bild 3

Lönegårdsvägen 8

Villa
Arrie, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

5 850 000 kr

160 m²

7 rum

747 m² tomt

Underbar familjevilla byggd 2015 med låga driftskostnader och härlig trädgård med uteplatser i flera väderstreck. Huset bjuder på en ljus inredning och gott om ljusinsläpp. Köket har en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som gör det lätt att umgås med nära och kära. Från vardagsrum nås trädgården och trädäck i olika väderstreck. Entréplan har två ljusa sovrum med förvaring samt badrum med dusch. Från köket nås tvättstuga och grovkök med direkt utgång till ett dubbelgarage med automatiska portar. Övre plan är inrett med fyra fina sovrum två med egna små kojor i sidovindarna, allrum och ett badrum med badkar som renoverades 2023. Gångavstånd till förskola samt fina promenadstråk. I närheten finns kollektivtrafik, tåg, Arrie strövområde och golfbanor. Byföreningen Arrie Byalag erbjuder aktiviteter året om och tillgång till byahuset, ett hus att hyra för till exempel en större födelsedagsfest. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
Västra Pilgatan 7, Vellinge, Vellinge kommun

Västra Pilgatan 7

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

3 850 000 kr

83 m²

3 rum

310 m² tomt

Vi välkomnas in till ljust boende med en entré som erbjuder klädförvaring i garderober. De två sovrummen är i bra storlek och det större har klädförvaring i klädkammare. Badrummet är rymligt och har både dusch och badkar. Vidare in finner vi vardagsrum med flera ljusinsläpp samt en utgång mot ett inglasat uterum, perfekt att förlänga utomhussäsongen i. Köket har gott om arbetsyta och plats för ett större matbord vid fönster ut mot husets framsida och kassarna från storhandlingen bärs direkt från bilen som parkeras i carporten där det även erbjuds även ett förråd. Här bor man praktiskt och bra med närheten till skola, förskola, centrum och kommunikation. Välkommen på visning!

Trastvägen 20, Skanör, Vellinge kommun

Trastvägen 20

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

6 500 000 kr

130 m²

6 rum

740 m² tomt

Fint renoverad familjevilla på ypperligt läget på återvändsgränd med uppväxt trädgårdstomt i rätt väderstreck. Entréplan erbjuder stor ljus hall som öppnar upp sig mot kök och vardagsrum med stora fina ljusinsläpp mot trädgården. Stort sovrum med klädförvaring, badrum med dusch, tvättstuga invid större groventré och ett arbetsrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum. Övre plan med tre sovrum, varav två med öppet upp i nock. Ett mindre allrum, klädkammare och ett badrum med dusch. Den insynsskyddade trädgården erbjuder även en härlig uteplats i sydväst, gäststuga, garage samt uppställningsplats för bil. I Skanör ligger dessa trygga, trivsamma och omtyckta kvarter. Skanörs centrum ligger inom gångavstånd och Skanörs hamn med flertalet restauranger samt ett kallbadhus ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på skola, fritids, lekparker, bra kommunikationer, joggingspår och trevliga promenadstråk. Här är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen hem!

Vattle Byväg 101, Södra Åkarp, Vellinge kommun

Vattle Byväg 101

Villa
Södra Åkarp, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken

5 250 000 kr

145 m²

5 rum

920 m² tomt

På vacker hörntomt intill vidderna ligger en klassisk familjevilla. När vi öppnar dörren möts vi av en ljus miljö och ögonen ser rakt igenom ut mot åkermark och trädgård. Ytskikten har renoverats och det har öppnats upp lite mer mot köket vilket ger ett luftigt och modernt intryck. Köksön är väl tilltagen och här har man kontakt med nära och kära medans maten förbereds. Hela köket renoverades 2020, plats finns för matbord och altandörren tar oss ut på ett trädäck i samma nivå. Två sovrum erbjuds på entréplan likaså ett nyligen renoverat badrum med dusch. Tvättstugan ligger innanför köket och här behövs en renovering. Övre plan har ett allrum och ytterligare två sovrum. Badrummet på övre plan har badkar och nås från det ena sovrummet. Utemiljön är uppväxt med gräsmatta, fruktträd och naturtomt. Staketet på trädäcket är i plexiglas så inte utsikten ska gå förlorad när man tex tar ett skönt dopp i det nedsänkta spabadet. Bilen parkeras i carporten och uppställningsplats finns för fler bilar. Lekstugan stannar för nästa barn att njuta av och skolbuss finns för elever i grundskolan. Strategiskt läge - känsla av livet på landet men ändå bara 4 km till Västra Ingelstad tågstation och 5 km till Stortorget i Vellinge. Dessutom två golfbanor i närheten. Malmö, Trelleborg och Köpenhamn inom kort avstånd med bil eller tåg. Välkomna på visning!

Visar alla 6