Mäklare Peter Bergström

Peter Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Porsvägen 10, Ljunghusen, Vellinge kommun
  • Imorgon
Porsvägen 10, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Porsvägen 10, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Porsvägen 10

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
18 975 000 kr
272 + 65 m²
8 rum
2 411 m² tomt

Vajande vass, mjuka sanddyner, vågbrus och badhytter. Frisk luft med dofter av tall och hav. Vid en av de sista sidogatorna från Storvägen och endast en ”drive” från golfbanan, sträcker den tidlösa villan ut sig. Här bor familjen rymligt och modernt på ett av Ljungskogens främsta lägen. I den vitputsade villan från 1973 med svarta snickerier kombineras det bästa från klassisk skånsk byggnadstradition och nutida modernism. Ursprunget är väl representerat genom solida material och genomtänkta lösningar. Känslan är rakt igenom skandinaviskt modern med enhetliga materialval och öppen planlösning. Stora fönster och skjutdörrsparti av glas på de sociala ytorna skänker både maximalt med ljus och en djupare kontakt med utemiljön. Naturtomten är helt insynsskyddad och vackert kuperad med resliga tallar, öppna gräsytor och bildsköna rhododendron. Under de varma månaderna varvas måltiderna mellan terrassen och ett uterum, som båda vetter mot väster. Här är det rikt på såväl soltimmar som ytor. Planlösningen och den generösa boytan infriar alla tänkbara drömkriterier för ett modernt familjeliv. Entréhallen är inte bara genomgående utan fungerar också som en naturlig skiljelinje mellan det sociala och privata. Till vänster nås en stor sällskapsavdelning som är förenad med köket och trädgården. I motsatt sida ligger ett master bedroom med eget badrum, ett gäst-wc och tvättrum. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum, ett badrum och ett härligt allrum. Ett våningsplan som inte minst uppskattas av de lite större barnen som kan ha en avskild del av huset. Här lever och andas ni i en fridfull miljö med naturen utanför dörren, med gott om utrymme för både sociala och lugna stunder.

  • Premium
Plejelvägen 28, Skanör, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Plejelvägen 28

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 495 000 kr
148 + 30 m²
5 rum
432 m² tomt

Välplanerat och inbjudande. Helkaklade badrum med dusch och badkar. Kök med fina arbetsytor, stor matplats och stort allrum med terrassdörr ut mot trädgården. En lättskött och härlig trädgård med insynsskyddat läge, många soltimmar och häck samt plank som skyddar mot insyn. Exteriörens formspråk har lånat drag av den skånska traditionella bebyggelsen. Till huset får du även ett rymligt garage med förråd, perfekt för hemmasnickaren och den öppna sommarbilen. Huset är inflyttningsklart med ljus färgsättning, 4 sovrum, 2 badrum, stort kök och allrum i vinkel. Stor tvättstuga och vattenburen värme. På bästa läge i Skanör. Skanörs skola, Skanörsgården och Strandängarna vid Knösen ligger inom gångavstånd. Skanörs centrum med direkt närhet till gym, matvarubutik, bank, Skanörs hamn och stranden ligger en kort cykeltur bort. Området erbjuder förskola, lekparker, idrottshall och trevliga promenadstråk. Spelar du golf finner du både Flommens golfklubb och Falsterbo golfklubb. Utmärkta kommunikationer mot Malmö med både buss 15 och 300. I den här delen av Skanör är det lätt att trivas! Ett mysigt område i sommarsköna Skanör som mynnar ut i några av Skanörs många friluftsområden. Välkomna att boka in en personlig visning!

Porsvägen 5, Ljunghusen, Vellinge kommun
  • Imorgon
Porsvägen 5, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Porsvägen 5, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Porsvägen 5

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
32 500 000 kr
517 + 53 m²
13 rum
2 567 m² tomt

Formspråket är uttrycksfullt och dynamiskt med flera sammansatta huskroppar som skiftar mellan träpanel, italiensk natursten och glas. Villan sticker onekligen ut - både för sin unika storlek och arkitektur. Lika spännande är husets planlösning som inte bara erbjuder sällsynta umgängesytor utan också en rad unika rum såsom ett förtrollande bibliotek som för tankarna till förra sekelskiftet, en spa-avdelning, kryddträdgården och en njutbar vinterträdgård med en anslutande bar. Idag nyttjas fem av de tolv rummen som sovrum, men de kan bli både fler och färre allt efter behov. Husets vänstra del kan användas helt och hållet som en fristående bostad, och nås både via en dörr i huvudentrén och en separat ingång från kortsidan. Denna del består idag av ett öppet allrum med pentry, två badrum och tre sovrum men kan lika gärna inredas för en tyst verksamhet. Via huvudentrén som har en svindlande takhöjd upp till nock kommer ni in till det stora husets entréplan som främst är ägnat åt umgängesytor; till höger ett öppet allrum i vinkel, rymligt kök med tempererat vinrum, en matsal och en vinterträdgård med två fina gästrum en trappa upp. I anslutning till matsalen nås även en komplett spa-avdelning med pool, relaxrum, badrum och bastu. På detta plan finns även fler funktionella utrymmen såsom tvättstuga, gäst-wc, garage och förråd. På det övre planet ryms ett stort sovrum med anslutande klädkammare och badrum, ett kontor och bibliotek. Hela boendet genomsyras av påkostade och gedigna material, inifrån och ut. Hur rummen ska fördelas är upp till var och en. Villan har en enastående placering mitt i Ljungskogens vackra natur bland hedar, hav och tallskog. En plats för njutning, frihet, avkoppling, avskildhet. Skyddat från omvärlden. Inget förfulande i omgivningen som skymmer eller stör. Sol och skugga. Öppna ytor och intima hörn. Fina platser för solbad kring huset. Ett stenkast bort sträcker golfbanan ut sig och de vita sanddynerna på några minuters promenadavstånd utmed områdets grusvägar. Och att vintern är en parentes på dessa breddgrader är ingen överdrift. Södra Skåne är känt för sina milda vintrar, tidiga vårar, långa ljusa somrar - och höstar som oftast sträcker sig ända in i december. Läget kan knappast vara bättre. Med hav i tre väderstreck. Hela Falsterbonäset omges av fina badplatser med både bryggor och sandstrand. Golfbanor finns på nära håll i både Ljunghusen och Falsterbo. Livsmedelsbutik och skola vid infarten till området. Tandläkare och vårdcentral mm i Höllviken. Småbåtshamnen i Falsterbokanalen är trivsam med restaurang och milsvid utsikt. Lunch intas med fördel på Ljunghusens golfklubb eller på någon av de många restaurangerna i Höllviken eller Skanör, endast en skön cykeltur bort. Fjärran från storstadens hets och brus – men med hela Öresundsregionens utbud av storstadsliv och möjligheter nära. Två internationella flygplatser på litet avstånd. Välkomna att boka en personlig visning.

  • Premium
Hans Levins gränd 20, Kämpinge, Vellinge kommun

Hans Levins gränd 20

Villa
Kämpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
15 500 000 kr
164 + 43 m²
6 rum
726 m² tomt

Inflyttningsklart i Kämpinge - ett välplanerat 1½-planshus om 164m² + 43m², med byggår 2007. Endast 200 meter till stranden och på bästa läge i sommarsköna Kämpinge. Beläget i ett populärt villakvarter som såg ljuset under 60-70 talet när man förstod värdet av att flytta ner till den vackra natur Kämpinge och Höllviken erbjuder året om. Bra planerat med mysigt allrum, braskamin och inbjudande kök att samla hela familjen kring. Tre sovrum och gott om plats med förvaring för den aktiva familjen. Sällskapsytorna i huset är uppdelat med vardagsrum, inglasat uterum och trädgård. Huset passar såväl barnfamiljen eller er som vill komma ner i storlek och önskar det direkta strandläget. Behöver du plats för sommarbilen blir det intilliggande garaget perfekt, här finns även laddplats. Trädgården erbjuder fina rum. Här finns sol eller skugga att njuta av hela dagen – inga höga träd på grannens tomt som kastar skugga på dig – ingen insyn heller. En lätt kuperad tomt där husets placering lämnar sköna ytor för livet kring poolen och terrassen eller varför inte både och! Huset ligger ett steg in från Hans Levins väg vilket ger det extra lugnet när stränderna välkomnar sommarens alla gäster. Har man hus i Kämpinge - så önskar man sig även en badhytt utmed stranden - det får du här. Packa picnickorgen med det du tycker är bäst och följ solen ner bakom trädlinjen i horisonten. Mellan två hav, i området Kämpinge, där en mjukt rundad båge kritvit sandstrand sträcker sig mot Falsterbokanalens mynning, finns huset för dig som älskar skogen och havet. Sanden nästan glöder i kvällssolen där de traditionella badhytterna hukar i prydliga rader. En och annan person promenerar fridfullt och lyssnar till när vågorna sakta rullar in mot strandlinjen. Stanna kvar i området och njut av vad Restaurang Strandtugg och Höllvikens Tennisklubb erbjuder. Tänk att både ha en egen restaurang på stranden endast en kort promenad från huset och tennisbanorna som ligger i skogen bakom. Eller ta dig in till Höllvikens centrum. Här finns allt för shopping och nöjen. Höllviken har mycket att erbjuda, både tempo och lugn. All tänkbar service finns inom gångavstånd. Välrenommerade förskolor och skolor, några av dem tillhör faktiskt landets främsta. Med bil når du Malmö på cirka 20 minuter, efter ytterligare 5-10 minuter, med Öresundsbron i ryggen, kan du checka in på Kastrup eller njuta av Köpenhamns internationella puls. Kommunikationerna är väl utbyggda. Välkomna att boka in en personlig visning.

Sohögsvägen 7, Höllviken, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Sohögsvägen 7

Tomt
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 975 000 kr
1 322 m² tomt

ENBART TOMT ELLER FÄRDIGT MED HUS PÅ PLATS? Vi erbjuder en vacker skogstomt om c:a 1 322m² på bästa läge i Höllviken med kort avstånd ner till stranden. Vacker tomt, inbäddad i tallskog inne vid en liten väg med privat känsla i sommarsköna Höllviken. Det finns fiber indraget till huvudfastigheten. Kommunalt vatten och avlopp. Läget kan knappast vara bättre. I det sydvästligaste hörnet av Skåne finns ingen brist på aktiviteter. Bara minuter bort finns en av många fina badplatser med både bryggor och sandstrand. Golfbanor finns nära i både Falsterbo och Ljunghusen. Höllvikens centrum med livsmedelsbutiker, gallerian, tandläkare, biograf, banker och vårdcentral. Småbåtshamnen i Falsterbokanalen är trivsam att bara strosa omkring i. Lunch intas med fördel på någon av de många restaurangerna i Höllviken - och när du skall imponera på gästerna bokar du bord på "Strandtugg" som ligger en kort cykeltur bort och endast ett par meter från vattenkanten. Fjärran från storstadens hets och brus – men med hela Öresundsregionens utbud av storstadsliv och möjligheter nära. Två internationella flygplatser på litet avstånd. Välkomna att planera in ert nya boende i sommarsköna Höllviken. Mer info om förutsättningar och tänk kring tomt eller i paket med hus lämnas av handläggande fastighetsmäklare Peter Bergström, mobil; 0701-64 19 29 Bjurfors i Höllviken

Falsterbovägen 45, Höllviken, Vellinge kommun

Falsterbovägen 45

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
4 975 000 kr
126 m²
4 rum
vån 2/2
4 313 kr/mån
39 484 kr/m²

Om du är i ett skede i livet där du gärna tänker på allt annat än stora hus och gräsmattor som skall skötas kan den här lägenheten vara helt rätt för dig. Med sina fyra rum, inklusive två till tre sovrum och en total yta av 126m², erbjuder den gott om utrymme att trivas i. Ljuset flödar in från tre väderstreck, vilket bidrar till en ljus och luftig atmosfär. Etagelägenheten fördelar sig över två våningar vilket skapar en härlig rymd. Ett extra plus med denna bostad är möjligheten att njuta av frisk luft direkt från din egen insynsskyddade balkong. Balkongen har sol under hela eftermiddagen och kvällen samt plats för matbord och stolar. Utsikten är rogivande och efter en lång arbetsdag finns inget bättre än att koppla av i solskenet på din egen balkong. Lägenheten ligger centralt men ändå lugnt beläget i Höllviken, nära havet. Här finns allt du behöver för vardagen: lekparker för barnen, köpcentrum för shopping, bra kommunikationer för pendlaren, bibliotek för bokälskaren, restauranger när du vill äta ute samt strandpromenaden när du vill njuta av havsutsikten. Träningscenter och biograf finns också i närheten för fritidsaktiviteter. Kämpingestranden ligger bara en cykeltur bort och Toppengallerian samt läkarstationen ligger inom gångavstånd. Vill du utforska mer har du Skanör med Falsterbo en kort bilresa bort. Denna lägenhet är ett trevligt hem för familjen som vill ha allt inom räckhåll, men ändå njuta av lugnet och havsnära boende. Vi ser fram emot att välkomna er på visning!

  • Balkong
Väktarevägen 11A, Skanör, Vellinge kommun

Väktarevägen 11A

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
Pris saknas
240 + 64 m²
10 rum
1 313 m² tomt

Eldröda solnedgångar över havet. Badhytter på rad likt karameller. Det är scener som utspelar sig varje dag på Väktarevägen 11a. En förtrollande plats där stadens brus känns oerhört avlägset men Skanörs och Falsterbos folkliv ligger nära. I förlängningen av Kärlekstigen bland talldoft och fågelsång står det vitputsade huset med klassiskt blåa snickerier. Kanske är det här vi finner Näsets bästa havsutsikt i västläge som sträcker sig fritt över havet, från slussen som flankeras av sanddyner och badhytter till Skanörs hamn med segelbåtar och folkliv. Boende i området behöver inte trängas med turisterna utan har en egen stig som leder till lugna havsbad. För mer aktivitet erbjuds vattensporter, golf, vandring och cykling runt hörnet. På baksidan pryds fasaden av stora glaspartier mot havet och gamla banvallen. Trädgården är av lummig och lätt kuperad karaktär med både gräsytor och altandäck. Huset stod klart 1929 som sommarbostad och är det andra som uppfördes söder om banvallen. Först på åttiotalet började det nyttjas som permanentbostad. När de nuvarande ägarna övertog huset 2019 inleddes en renoveringsresa av stora mått som gör att huset erbjuder de kvalitéer man förväntar sig av ett nybygge. Huset inreddes uteslutande med exklusiva material, skräddarsydda lösningar och genomtänkta detaljer från golv till tak. De sociala ytorna utökades med en helisolerad vinterträdgård med anslutande trädäck och utespa. Takterrassen i sydväst fick ett glasräcke för att maximera vyerna, som sträcker sig hela vägen till Köpenhamn vid klart väder. Huset är ett så kallat intelligent hus med smarta system installerade som gör att bostadens belysning, vitvaror, värme, SPA, lås och larm styrs digitalt via enkla klick på din smartphone. Allt för att underlätta vardagen, erbjuda ett njutbart hem och skapa en säker hemmiljö. Genom en helt nyrenoverad studio med separat ingång, köksdel, sovrum och badrum kan vuxna barn, gäster och semesterfirare ha glädje av denna magiska plats. Idag hyrs studion ut flitigt under sommarhalvåret och används som kontor och gäststudio under resten av året. Husets generösa kvadratmeter rymmer ett socialt kök, sällskapsrum, badrum, tvättrum och sovrum på entréplan och allrum, tre sovrum och badrum på övre plan. Ett hem som kombinerar karaktär och modern lyx på ett unikt ostört läge. Att husets bara haft tre ägare på närmare hundra år talar sitt tydliga språk. Varmt välkomna till Skanör! För bokning av visning - vv skicka sms till Peter Bergström 0701-641929.

  • Plus

Visar alla 7