Mäklare Josefine Ask

Josefine Ask

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Hammars väg 29A, Höllviken, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Lilla Hammars väg 29A

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 500 000 kr
122 m²
4 rum
917 m² tomt

I hjärtat av Höllviken, med närhet till både det fina lokala serviceutbudet och de kritvita stränderna, finner vi denna enplansvilla med lummig trädgårdstomt. Här finns potentialen att skapa ett personligt hem, möjligheterna är stora i denna bostad som har renoveringsbehov. Planlösningen bjuder på rymliga sociala ytor med vardagsrum i vinkel från matplatsen. Från köket är utsikten mot den lummiga trädgården. Villan erbjuder tre sovrum samt ett badrum och tvättstuga. I trädgården finns ett vidbyggt enkelt uterum, ett förråd/hobbyrum med renoveringsbehov, ett växthus och en spännande byggnad som nyttjas som vinkällare. Den mysiga altanen som ligger i vinkel med huset kantas av vinrankor. Det fanns en tid då det också frodades flertalet fina perenner i den anlagda rabatten med spaljé och trädgårdsgångar. Denna del av trädgården väntar nu på att få ansas och frodas på nytt av den med gröna fingrar. Eller ges en möjlighet att skapa en trädgård med fin lekyta för barnfamiljen på en redan insynsskyddad plats. Väl mött på visning av Lilla Hammars väg 29 A.

Malmövägen 15a, Centrala Vellinge, Vellinge kommun

Malmövägen 15a

Lägenhet
Centrala Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
2 495 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/2
10 280 kr/mån
24 703 kr/m²

På central adress i attraktiva Vellinge finner vi denna renoverade och ytterst charmiga fyrarummare. På våning två utav två möter denna bostad som med sina generösa kvadratmeter ger oss en villakänsla. Genomgående charmig och tidstypiskt interiör såsom stavparkett, brädgolv, högt i tak och stora fönsterpartier i tre väderstreck. I entrén ryms en klädkammare som ger bra plats för ytterkläder. Köket som ligger i öppen planlösning mot matsalen är trivsamt och ljust och bjuder in till social matlagning i goda vänners sällskap. I fil från matsalen finner vi vardagsrummet med inbjudande soffhörn. I både matsal och vardagsrum finns vacker stavparkett på golvet. Hemmets två söderbalkonger med utsikt över takåsar och trädkronor nås också från vardagsrummet respektive matsalen. I den lite mer privata delen finns två rymliga sovrum, båda med fina brädgolv och förvaringsmöjligheter i garderober respektive klädkammare. Bostaden fulländas av två helkaklade badrum, det ena med badkar och det andra med dusch samt egen tvättmaskin. Till lägenheten hör också tre förråd och en parkeringsplats. Missa inte denna harmoniska och inflyttningsklara lägenhet, renoverad 2015/2016. Väl mött på visning!

  • Balkong
Östra Fädriften 94, Höllviken, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Östra Fädriften 94

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
8 200 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
1 349 m² tomt

Med ljuvlig sydvästtomt välkomnar denna fina och ytterst välskötta enplansvilla med gjuten pool. Den smakfulla 1960-talsarkitekturen tilltalar med karakteristiska detaljer och material i teak, tegel, koppar och marmor. Planlösningen är L-formad med stor social yta i väl tilltaget vardagsrum. Här finns en fin öppen spis som värmer skönt under den svala årstiden. Stora fönsterpartier ger ett otroligt härligt ljus i rummet med utsikt över och access till det inbjudande poolområdet. I hemmets hjärta finner vi ett stilrent kök i grått från Marbodal. I anslutning till köket finns en matsal eller allrum. I den mer privata delen finns tre fina sovrum, samtliga med parkettgolv. Här finns också ett helkaklat och rymligt badrum med både dusch och badkar. Därutöver en gäst-wc. Trädgården är verkligen drömmig; stor, lummig och privat med fruktträd och fina perenner. Poolområdet ligger omgiven av grönska och med ett härligt trädäck anslutande. Vid trädäcket finns en öppen spis utomhus som är en mysig samlingsplats både sommar och höst. En pampig uppfart leder vägen fram till villan och det friliggande garaget med förrådsdel. Här bor vi med ca 650 meters avstånd till den kritvita Kämpingestranden och med en kort cykeltur når vi Höllvikens trevliga centrum med dess butiker och restauranger. Ett riktigt smakfullt boende på en vacker plats - varmt välkommen!

Visar alla 3