Mäklare Daniel Jönsson

Daniel Jönsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Falsterbovägen 118, Vellinge Väster, Vellinge kommun

Falsterbovägen 118

Villa
Vellinge Väster, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 495 000 kr
125 + 100 m²
4 rum
1 048 m² tomt

Strategiskt placerad vid landsvägen mellan Vellinge och Höllviken hittar ni denna vackra Skånelänga anno 2006, som belönats med Vellinge Kommuns Stadsbildspris. Här har ni möjlighet att förvärva ett stilsäkert boende med tillgång till pool för en njutbar tillvaro under sommarhalvåret. Under årets kalla dagar nyttjas husets eldstad för att höja värmen och mysfaktorn. Framsidan erbjuder öppna landskap och vidsträckta vyer. Baksidan med trädgård och pool är husets oas. Här finns det plats för barn, vänner och fest! Generös stenlagd uppfart med plats för många bilburna gäster. På nedanvåningen (totalrenoverad 2022) möts vi av en öppen tilltalande planlösning med entré, kök och vardagsrum. Här finns också ett sovrum, badrum och grovkök/tvättstuga. På den ombonade ovanvåningen finns två sovrum och ett badrum. Behagliga färger och moderna vackra material. Härliga ljusinsläpp med utsikt över skånska åkrar och ängar. Stort garage med ett loft en trappa upp, som inrymmer en egen lägenhet med badrum och kokvrå - perfekt för tonåringen, uthyrning, gäster eller hemmakontoret. Goda kommunikationer till Vellinge och Höllviken. Inom 5 minuter är ni ute på motorvägen som tar er enkelt till Malmö, Lund, Trelleborg och Köpenhamn. På Vellinge Väster bor man på landet, men har ändå nära till skolor, idrottsanläggning, service, handel, hästgårdar, promenadstråk och fina cykelvägar. Ett underbart boende för er som vill bo på landet, men endast 15 minuter från Malmö. - Välkommen på visning!

Stora Grönegatan 18B, Vellinge, Vellinge kommun

Stora Grönegatan 18B

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
1 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
6 080 kr/mån
30 227 kr/m²

Välplanerad och smakfull 3:a om 66 kvm med behagligt läge på lugn återvändsgata. Lägenheten är genomgående och belägen på våning två, vilket ger ett härligt ljus och insynsskyddat läge. Ljust och trevligt kök med matplats. Stort vardagsrum med utgång till rymlig inglasad möblerbar balkong, med soligt västerläge. Två sovrum i öster, med fönster mot gården. Nyrenoverat badrum (2022). Kyl/frys från 2022 och spishäll från 2023. Lägenheten är i bra skick, med klockren planlösning. Bara att flytta in! Strategiskt läge med absolut närhet till centrala Vellinge med service, handel och kommunikationer. Till Stortorget tar det bara 2 minuter med cykel. - Välkommen på visning!

  • Balkong
Perstorpsvägen 91-0, Norra Håslöv, Vellinge kommun

Perstorpsvägen 91-0

Tomt
Norra Håslöv, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
2 995 000 kr
1 342 m² tomt

Här erbjuder vi en chans att bygga nytt, på stor uppväxt tomt om 1 342 kvm, strax sydväst om Vellinge. Läget är lantligt, privat och insynsskyddat. Fullt bygglov och beslut om startbesked finns. Förslaget är ett 1,5-plans putsat stenhus om ca 150 kvm. Mini-reningsverk finns, kopplat och draget. Borra finns, 6 000 liter/timme. Fiber i gatan. På tomten står idag ett mindre, fullt funktionsdugligt hus. Perfekt att bo i medan du bygger du drömhus. Allt är förberett och klart, här kommer du till ett dukat bord! Läget är lantligt men ändå strategiskt, bara 10 minuter till Stortorget i Vellinge.

Jordholmsvägen 21, Mellan Grevie, Vellinge kommun

Jordholmsvägen 21

Villa
Mellan Grevie, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 995 000 kr
240 + 130 m²
7 rum
1 836 m² tomt

Välkomna till en fantastisk och anrik trelängad skånegård i pittoreska Mellan-Grevie. Här ute på slätten, bland fält och böljande landskap, raps och hästar ligger den gamla bysmedjan. En vacker skånegård med vitputsade väggar, blåmålade fönster och tak i tjärpapp. Ursprunget är 1800-tal med charm och tidlös elegans. Insidan är 2000-tal med modern komfort, hög standard, fina materialval, bekvämlighet och ljusinsläpp. Tjocka stenväggar som kyler på sommaren och värmer på vintern. Här finns det gott om utrymme. 240 kvm boyta fördelad över sju rum, varav fem sovrum. Här finns plats för det mesta: stor familj, generationsboende, verksamhet, rörelse eller hemmakontor. Fantastiskt kök med öppet upp i nock, hela 6 meter. Stort vardagsrum och matplats för familjeliv, vardag, möte och fest. Tre badrum. Härliga detaljer, t.ex. har tegelstenar från den gamla skorstenen använts till köksö. I en av längorna finns den gamla smedjan om ytterligare 130 kvm, en orenoverad möjlighet med synliga takbjälkar, gammal eldstad och spröjsade fönster. Använd som förråd eller inred och lev ut dina drömmar. Stor tomt om hela 1 836 kvm. Vacker, uppvuxen och insynsskyddad trädgård. Här kan ni njuta av fruktträd (äpplen, plommon, päron), blommor, rosor, björnbär, smultron, buxbom- och hagtornshäck. Läget är lantligt och pittoreskt. Här lever man nära naturen bland hästar och rådjur. Lugnt, tyst och skönt. Nära tågstationerna i Västra Ingelstad och Östra Grevie, avståndet till båda är bara 3 minuter med bil eller varför inte 8 minuter med cykel. Här kommer ni snabbt med tåget till både Malmö och Trelleborg. Är äventyrslusten större så stiger ni av i Hyllie och byter till tåget till Köpenhamn eller Kastrup och vidare ut i världen. Här kan ni njuta av harmoni, känsla och det goda livet på landet! - Varmt välkomna på visning!

Piongatan 2A, Gessie Villastad, Vellinge kommun

Piongatan 2A

Villa
Gessie Villastad, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 395 000 kr
200 + 38 m²
8 rum
1 039 m² tomt

I idylliska Gessie Villastad ligger denna välskötta och lyxiga 1,5-plansvilla. Huset är stort och välplanerat om 200+38 kvm, med härliga sociala ytor, fyra sovrum och hela tre badrum. Huset är uppfört 1969 och blev totalrenoverat och utbyggt, inrett med kvalitetsvaror, så som nya fönster, takpannor, trägolv etc. år 2004. Tomten är belägen på hörna och erbjuder en stor uppväxt och insynsskyddad trädgård med söderläge. Området är ett paradis för barnfamiljer med grönska, lekplats, innebandyplan, fotbollsplan, boulebana, tennisbana och ett klubbhus för fester och kalas. Här finns en fin gemenskap med gemensamma aktiviteter i kvarteret. Utmärkt läge nära Malmö, Köpenhamn, Lund och Trelleborg, ca 3 km till havsbad och småbåtshamn i Klagshamn, upplyst cykelväg till allmänna kommunikationer och skolskjuts till Vellinge. - Välkomna på visning!

Norra Håslövs Byväg, Norra Håslöv, Vellinge kommun

Norra Håslövs Byväg

Tomt
Norra Håslöv, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
2 995 000 kr
1 230 m² tomt

Här erbjuder vi en chans att bygga nytt, på stor uppväxt tomt om 1 230 kvm i Norra Håslöv. Norra Håslöv är en familjär och gemytlig by i Vellinge kommun med närhet till allt man kan tänkas behöva. Byn erbjuder också en egen Byaskola med årskurs F-6. I direkt närhet finns ett härligt lantligt utbud såsom Ängavallen med café, restaurang, gårdsbutik och djur samt Hallongården med café och självplock av bär. Vill man ha lantliga bykänsla och rogivande avskildhet, men samtidigt med bekvämt avstånd till Höllviken, Vellinge, Malmö, Trelleborg och Köpenhamn så har man hittat hem. Livet på landet, men ändå nära till allt! Riktlinjer för utformning av hus ska följa informationsskrifterna "Den skånska längan" och "Skånska hus i tegel och puts" från Vellinge kommun. Detaljplan Plankarta: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/NH36.PDF Planbeskrivning: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/NH36_besk.PDF

Spannmålsgatan 80, Tygelsjö, Malmö kommun

Spannmålsgatan 80

Lägenhet
Tygelsjö, Malmö kommun
Bjurfors Höllviken
3 995 000 kr
110 m²
5 rum
5 947 kr/mån
36 318 kr/m²

Välkommen att flytta in i helt nybyggt radhus (bostadsrätt) på lugnt barnvänligt område i västra Tygelsjö. Här får ni 110 välplanerade kvadratmetrar i två plan, med tre sovrum och gott om rum för det sociala livet. Stor altan i härligt soligt västerläge med egen trädgård nedanför. På insidan möts vi av en väl genomtänkt planlösning och såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller god standard. Praktisk och rymlig entré med vackert klinkergolv. Till vänster i hallen finns husets ena badrum med kakel och klinker, dusch, WC, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram har vi det stora ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Vit köksinredning från HTH och kvalitetsmaskiner från Siemens. Matplatsen för åtminstone sex personer är strategiskt placerad mellan vardagsrum och kök. En trappa upp finns den lite mer privata delen med tre fina sovrum, det största med skjutdörrsgarderob. Här finns också ett praktiskt allrum och ett badrum med badkar, wc och handfat. Eget förråd och två egna parkeringsplatser. Fiber indraget. Huset är från början utrustat med många fina tillval. I priset ingår tillval för 111 000 kr. Här kan du njuta av ett härligt och fritt villaliv, med grillkvällar och frukost på altanen, men du slipper stor tomt och ett tungt underhåll. Här är allt nytt och fräscht, med minimalt av underhåll. Lev och njut! Tygelsjö är en mysig levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Här finns en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

  • Uteplats
Blåbandsvägen, Toarp, Malmö kommun

Blåbandsvägen

Villa
Toarp, Malmö kommun
Bjurfors Höllviken
7 495 000 kr
163,7 m²
4 rum
699 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga ditt drömhus i attraktiva och expansiva Toarp/Oxie! Tomten är vackert belägen mitt i det vackert böljande jordbrukslandskapet med en vacker liten skog precis runt knuten. Här bor man lantligt med fina vyer över fält och åkrar men har ändå kvar bekvämligheten med närhet till service och kommunikationer. Här kommer Nordiska Villor att bygga fantastiska Villa Falsterbo, ett läckert 1-plans hus om 163,7 kvm med tre sovrum. Villan är det perfekta H-huset för den medelstora familjen. Stora och unika fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus i alla rum. I mitten av huset möter köket vardagsrummet och bildar en social yta för hela familjen. I anknytning till det hittar ni även den välkomnande entrén som är inbjudande och välplanerad med bra förvaringsmöjligheter. På baksidan av huset kan familjen och gästerna njuta i lugn och ro. De tre stora fönsterdörrarna kan lämnas öppna för gemenskap och umgänge. Ett hus som beskriver sig självt med unik design och fantastisk rymd. Huset håller god standard i grundutförandet och har allt man kan önska sig med bland annat kök från Ballingslöv, ekparkett från Kährs, fönster från Elitfönster och värmepump från Nibe. Det finns möjlighet att själv påverka material och detaljer, både in- och utvändigt. Huset är mycket energisnålt och man slipper även fastighetsskatt de första 15 åren när man bygger nytt hus, vilket ger en mycket bra boendeekonomi. Nordiska Villor kännetecknas av sina gedigna och underhållsfria stenhus, med material från de bästa leverantörerna. Vid frågor kring byggnationen får ni gärna kontakta Victor Eriksson på Nordiska Villor, på telefon 010-330 76 75.

  • Nyproduktion

Visar alla 8