Mäklare Daniel Jönsson

Daniel Jönsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östersjövägen 20A, Höllviken, Vellinge kommun

Östersjövägen 20A

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
7 695 000 kr
131 + 24 m²
4 rum
1 373 m² tomt

Välkomna till ett vackert hus som ger känslan av att ligga i en idyllisk skogsdunge. Huset är byggt 1962 med gedigen tegelstomme och är omsorgsfullt uppdaterat och moderniserat av nuvarande ägare som bott där sedan 2003. På nedanvåningen finns ett fint arbetskök och en härlig matplats med stort fönster, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och vy ut mot trädgården. Voluminöst vardagsrum med öppen spis. Två sovrum, badrum och tvättstuga. En trappa upp finns ett stort sovrum med angränsande toalett. Här finns också en råvind som ger potential, varför inte inreda ett extra rum, med härlig utsikt över trädgården. Stor insynsskyddad skogstomt om 1 373 kvm. En mindre del av tomten utgörs av gräsmatta och resten är orörd och härlig naturtomt à la Ljunghusen. På baksidan av huset finns en lugn oas, med ett trädäck, utespa och utekök. Här i skogsgläntan finns också ett lusthus i glas, där man kan dra sig tillbaka när temperaturen sjunker eller regnmolnen drar ihop sig. Läget är strategiskt och trivsamt, nära både bykärna och salta havsbad! - Varmt välkomna på visning!

Marktegelvägen 1, Oxie, Malmö kommun
  • Tis 25 jun kl 17:00
Marktegelvägen 1, Oxie, Malmö kommun, bild 2
Marktegelvägen 1, Oxie, Malmö kommun, bild 3

Marktegelvägen 1

Villa
Oxie, Malmö kommun
Bjurfors Höllviken
8 400 000 kr
170 m²
6 rum
923 m² tomt

Ett premiumhus för den riktigt kräsne! Exklusiv 1-plansvilla i vinkel, med en väldisponerad yta om 170 kvm. Vi möter ett gediget byggt stenhus i dansk design, ritat av den danska arkitekten Thomas Kristensen. Sten ger ett fantastiskt inomhusklimat hela året och huset är i stort sett underhållsfritt. Byggåret är 2009, men det är så välhållet, renoverat och uppdaterat att det känns som nybyggt. Kök och sällskapsavdelning i öppen planlösning med exklusiv inredning, stora ytor och högt i tak. Stora fönsterpartier ut mot den fina trädgården och terrassen. En föräldraavdelning med master bedroom, med eget badrum samt ett mindre sovrum. I andra delen av huset finner vi ungdomsavdelningen med två stora sovrum, badrum och ett allrum. Egen ingång i denna del ger flexibilitet och möjligheter. Plisségardiner i alla rum för sol/insynsskydd. Rullgardiner i sovrum och rum med söderläge. En vacker och välskött trädgårdstomt om 923 kvm. Insynsskyddad och belägen på hörna. Gräsmatta, häckar, fruktträd och bärbuskar. Nyplanterade buskar, hibiskus som tänkts växa upp till pergola. Dessutom syren, magnolia, rododendron, rosbuskar, pion, jasmin och ruby. Två äppelträd, kvittenträd, uppstammade blåbärsbuskar, jordgubbsland och aroniabuskar. Sol på tomten i stort sett hela dagen. Ett riktigt paradis! Vackra och påkostade stenläggningar. Granit på garageinfart och gångar. Tumlad marmor på framsidan. Skiffer på altanen. ClickitUp höj- och sänkbart glasräcke runt altanen. På altanen finns även en vattensten. SPA från Artesian spas, marknadens bästa spa-bad, tillverkat i Las Vegas, USA. Skjutbart SPA-tak. LED-belysning runt hela huset och i trädgården, samt i carport och på marken, ger en exklusiv kvällsbelysning. Tre st. övervakningskameror. Två vattenutkastare på huset och ett i trädgården. Jordvärme. Solpaneler, 53 st. Vattenburen golvvärme i alla rum. 3 st. Daikin luft/luft, kan både leverera värme och kyla. Laddbox. Carport och förråd. Läget är fantastiskt, lite på landet men ändå nära stan. Väldigt lugnt område. Nära tågstationen (800 m) med bussar och tåg. Granne med Hinton Golf Club Rönnebäck och med en vidunderlig utsikt över åkrar och rapsfält. Här har inget sparats på. En fullmatad och maxad premiumvilla som måste upplevas! - Välkomna på visning!

  • Premium
Rängs byväg 285, Räng, Vellinge kommun
  • Tor 27 jun kl 17:00
Rängs byväg 285, Räng, Vellinge kommun, bild 2
Rängs byväg 285, Räng, Vellinge kommun, bild 3

Rängs byväg 285

Villa
Räng, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 450 000 kr
142 + 20 m²
5 rum
1 026 m² tomt

Vackert hus anno 1934, renoverat 2019-2022. Gammal gedigen charm och moderna bekvämligheter möts i ett underbart äktenskap av god smak, harmoni och trivsel. Brädgolv, öppen spis, vitputsade väggar, exponerade bjälkar, ja listan över härliga attribut kan göras lång. Huset är i vinkel och större än man tror, när man ser det från gatan. Stort kök med öppen planlösning inbjuder till social samvaro och fest. Fem rum varav tre sovrum (förberett för fyra). Harmoniskt och vackert master bedroom, med öppet upp i nock och utgång till trädgården. Två fina badrum och en extra dusch i tvättstugan, perfekt när du varit ute med hunden eller kommer hem från ridning eller mountainbike-turen. Generös tomt om 1 026 kvm. På framsidan finns en praktisk infart och en stor gräsmatta. På baksidan av huset möts vi av en riktig idyll, en lummig trädgård med gräsmatta, uterum och utsikt över åkrar och ängar. En hästhage som närmaste granne! I och med att huset är så pass nyrenoverat så får du en bekymmersfri tillvaro, desto mera tid till fritid och njutning. Här bor ni fridfullt och idylliskt i lantlig miljö, men har ändå bara 5 minuter till Burger King, biograf och caffe latte! Räng är en lugn, trygg och trevlig kyrkby, omgiven av åkrar och ängar, med närhet till allt (5 min Höllviken, 15 min Hyllie, 15 min Trelleborg), men ändå på landet. Skolbuss till Sveriges bästa skolor. - Kom och njut, välkomna på visning!

  • Premium
Fuglievägen 3, Södra Håslöv, Vellinge kommun
  • Mån 1 jul kl 17:00
Fuglievägen 3, Södra Håslöv, Vellinge kommun, bild 2
Fuglievägen 3, Södra Håslöv, Vellinge kommun, bild 3

Fuglievägen 3

Villa
Södra Håslöv, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
8 450 000 kr
300 + 130 m²
12 rum
1 282 m² tomt

I den lilla kyrkbyn Södra Håslöv, strax utanför Vellinge, ligger Fuglievägen 3. Läget är idylliskt och lugnt. Byn ligger bland gamla gårdar och fält, mjukt inbäddad i grönska. Ursprungligen var bostaden byns bank, och idag erbjuder huset totalt 300m² + 120m² uppdelat på två separata lägenheter samt stor källare. Generösa ytor, högt i tak och med vackert läge på en fint uppvuxen tomt. Allt är i bästa ordning. Huset är uppfört 1912, totalt ombyggt 1954 och totalrenoverat från 1997 och framåt av nuvarande ägare. Kanske att du vill behålla huset för dig själv, annars finns här god plats för t.ex. generationsboende, kontor, uthyrning, mindre pensionat eller annan verksamhet. Huset är i gott skick och ägarna har gjort löpande renoveringar, omdränerat och med löpande underhåll. Härlig uppvuxen och insynsskyddad trädgård med pool, tvåbilsgarage och ett flertal uteplatser. Poolen är uppvärmd med grundvattenvärme, precis som huset. Det är inte så många tillfällen i livet då man ges möjlighet att bli del av något så unikt, älskat och välskött. Eller bär du kanske på andra drömmar? Något mindre arbetsintensivt, men ändå en verksamhet inriktad på uthyrning såsom veckouthyrning? Du kan också satsa på delat ägande ihop med familj eller vänner – som ett kollektiv, men med varsin lägenhet. Det finns även plats för nya rörelser; allt från yogaretreat med SPA, snickeri eller ett mindre pensionat. Den lilla kyrkbyn Södra Håslöv är helt enkelt möjligheternas ställe. Man kan bo mitt i lugnet på landet och samtidigt så nära till storstadens puls. Malmö och Köpenhamn är bara 20-25 minuter bort. Cykelavstånd är det både till affärer och stränder. Lyxen att inte behöva ta bilen om man inte vill får man på köpet. Skolbussen tar barnen till landets bästa skolor. I byn finns ett aktivt byalag med god grannsamverkan. Varmt välkomna på visning i sköna lantliga Södra Håslöv!

  • Premium
Sanderovägen 19, Räng Sand, Vellinge kommun

Sanderovägen 19

Villa
Räng Sand, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
4 295 000 kr
79 + 10 m²
4 rum
1 052 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga drömmen om ett nybyggt hus, där du får bestämma allting från början. Fin och uppväxt hörntomt om 1 052 kvm. Läget är riktigt bra, längst in i området med utsikt över en gröning och sedan bara åkrar och ängar så långt ögat når. Lite trafik, tyst, lugnt och barnvänligt. På tomten finns idag en befintlig byggnad om 79 + 10 kvm, uppförd 1963 med om-/tillbyggnad utförd 1980. Byggnaden har 4 rum, varav 3 sovrum. Behåll eller riv och bygg nytt, valet är ditt! Största byggnadsarea är alternativt 25% för byggnad i 1-plan, 20% för byggnad i 1,5-plan eller 15% för byggnad i 2-plan av fastighetens area. Planbeskrivning: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/H84_besk.pdf Plankarta: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/H84.pdf Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

Perstorpsvägen 91-0, Norra Håslöv, Vellinge kommun

Perstorpsvägen 91-0

Tomt
Norra Håslöv, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
2 995 000 kr
1 342 m² tomt

Här erbjuder vi en chans att bygga nytt, på stor uppväxt tomt om 1 342 kvm, strax sydväst om Vellinge. Läget är lantligt, privat och insynsskyddat. Fullt bygglov och beslut om startbesked finns. Förslaget är ett 1,5-plans putsat stenhus om ca 150 kvm. Mini-reningsverk finns, kopplat och draget. Borra finns, 6 000 liter/timme. Fiber i gatan. På tomten står idag ett mindre, fullt funktionsdugligt hus. Perfekt att bo i medan du bygger du drömhus. Allt är förberett och klart, här kommer du till ett dukat bord! Läget är lantligt men ändå strategiskt, bara 10 minuter till Stortorget i Vellinge.

Jordholmsvägen 21, Mellan Grevie, Vellinge kommun

Jordholmsvägen 21

Villa
Mellan Grevie, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
6 995 000 kr
240 + 130 m²
7 rum
1 836 m² tomt

Välkomna till en fantastisk och anrik trelängad skånegård i pittoreska Mellan-Grevie. Här ute på slätten, bland fält och böljande landskap, raps och hästar ligger den gamla bysmedjan. En vacker skånegård med vitputsade väggar, blåmålade fönster och tak i tjärpapp. Ursprunget är 1800-tal med charm och tidlös elegans. Insidan är 2000-tal med modern komfort, hög standard, fina materialval, bekvämlighet och ljusinsläpp. Tjocka stenväggar som kyler på sommaren och värmer på vintern. Här finns det gott om utrymme. 240 kvm boyta fördelad över sju rum, varav fem sovrum. Här finns plats för det mesta: stor familj, generationsboende, verksamhet, rörelse eller hemmakontor. Fantastiskt kök med öppet upp i nock, hela 6 meter. Stort vardagsrum och matplats för familjeliv, vardag, möte och fest. Tre badrum. Härliga detaljer, t.ex. har tegelstenar från den gamla skorstenen använts till köksö. I en av längorna finns den gamla smedjan om ytterligare 130 kvm, en orenoverad möjlighet med synliga takbjälkar, gammal eldstad och spröjsade fönster. Använd som förråd eller inred och lev ut dina drömmar. Stor tomt om hela 1 836 kvm. Vacker, uppvuxen och insynsskyddad trädgård. Här kan ni njuta av fruktträd (äpplen, plommon, päron), blommor, rosor, björnbär, smultron, buxbom- och hagtornshäck. Läget är lantligt och pittoreskt. Här lever man nära naturen bland hästar och rådjur. Lugnt, tyst och skönt. Nära tågstationerna i Västra Ingelstad och Östra Grevie, avståndet till båda är bara 3 minuter med bil eller varför inte 8 minuter med cykel. Här kommer ni snabbt med tåget till både Malmö och Trelleborg. Är äventyrslusten större så stiger ni av i Hyllie och byter till tåget till Köpenhamn eller Kastrup och vidare ut i världen. Här kan ni njuta av harmoni, känsla och det goda livet på landet! - Varmt välkomna på visning!

Norra Håslövs Byväg, Norra Håslöv, Vellinge kommun

Norra Håslövs Byväg

Tomt
Norra Håslöv, Vellinge kommun
Bjurfors Höllviken
2 995 000 kr
1 230 m² tomt

Här erbjuder vi en chans att bygga nytt, på stor uppväxt tomt om 1 230 kvm i Norra Håslöv. Norra Håslöv är en familjär och gemytlig by i Vellinge kommun med närhet till allt man kan tänkas behöva. Byn erbjuder också en egen Byaskola med årskurs F-6. I direkt närhet finns ett härligt lantligt utbud såsom Ängavallen med café, restaurang, gårdsbutik och djur samt Hallongården med café och självplock av bär. Vill man ha lantliga bykänsla och rogivande avskildhet, men samtidigt med bekvämt avstånd till Höllviken, Vellinge, Malmö, Trelleborg och Köpenhamn så har man hittat hem. Livet på landet, men ändå nära till allt! Riktlinjer för utformning av hus ska följa informationsskrifterna "Den skånska längan" och "Skånska hus i tegel och puts" från Vellinge kommun. Detaljplan Plankarta: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/NH36.PDF Planbeskrivning: https://vellinge.se/siteassets/kartbilagor/NH36_besk.PDF

Spannmålsgatan 80, Tygelsjö, Malmö kommun

Spannmålsgatan 80

Lägenhet
Tygelsjö, Malmö kommun
Bjurfors Höllviken
3 995 000 kr
110 m²
5 rum
5 947 kr/mån
36 318 kr/m²

Välkommen att flytta in i helt nybyggt radhus (bostadsrätt) på lugnt barnvänligt område i västra Tygelsjö. Här får ni 110 välplanerade kvadratmetrar i två plan, med tre sovrum och gott om rum för det sociala livet. Stor altan i härligt soligt västerläge med egen trädgård nedanför. På insidan möts vi av en väl genomtänkt planlösning och såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller god standard. Praktisk och rymlig entré med vackert klinkergolv. Till vänster i hallen finns husets ena badrum med kakel och klinker, dusch, WC, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram har vi det stora ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Vit köksinredning från HTH och kvalitetsmaskiner från Siemens. Matplatsen för åtminstone sex personer är strategiskt placerad mellan vardagsrum och kök. En trappa upp finns den lite mer privata delen med tre fina sovrum, det största med skjutdörrsgarderob. Här finns också ett praktiskt allrum och ett badrum med badkar, wc och handfat. Eget förråd och två egna parkeringsplatser. Fiber indraget. Huset är från början utrustat med många fina tillval. I priset ingår tillval för 111 000 kr. Här kan du njuta av ett härligt och fritt villaliv, med grillkvällar och frukost på altanen, men du slipper stor tomt och ett tungt underhåll. Här är allt nytt och fräscht, med minimalt av underhåll. Lev och njut! Tygelsjö är en mysig levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Här finns en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

  • Uteplats
Blåbandsvägen, Toarp, Malmö kommun

Blåbandsvägen

Villa
Toarp, Malmö kommun
Bjurfors Höllviken
6 995 000 kr
163,7 m²
4 rum
699 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga ditt drömhus i attraktiva och expansiva Toarp/Oxie! Tomten är vackert belägen mitt i det vackert böljande jordbrukslandskapet med en vacker liten skog precis runt knuten. Här bor man lantligt med fina vyer över fält och åkrar men har ändå kvar bekvämligheten med närhet till service och kommunikationer. Här kommer Nordiska Villor att bygga fantastiska Villa Falsterbo, ett läckert 1-plans hus om 163,7 kvm med tre sovrum. Villan är det perfekta H-huset för den medelstora familjen. Stora och unika fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus i alla rum. I mitten av huset möter köket vardagsrummet och bildar en social yta för hela familjen. I anknytning till det hittar ni även den välkomnande entrén som är inbjudande och välplanerad med bra förvaringsmöjligheter. På baksidan av huset kan familjen och gästerna njuta i lugn och ro. De tre stora fönsterdörrarna kan lämnas öppna för gemenskap och umgänge. Ett hus som beskriver sig självt med unik design och fantastisk rymd. Huset håller god standard i grundutförandet och har allt man kan önska sig med bland annat kök från Ballingslöv, ekparkett från Kährs, fönster från Elitfönster och värmepump från Nibe. Det finns möjlighet att själv påverka material och detaljer, både in- och utvändigt. Huset är mycket energisnålt och man slipper även fastighetsskatt de första 15 åren när man bygger nytt hus, vilket ger en mycket bra boendeekonomi. Nordiska Villor kännetecknas av sina gedigna och underhållsfria stenhus, med material från de bästa leverantörerna. Vid frågor kring byggnationen får ni gärna kontakta Victor Eriksson på Nordiska Villor, på telefon 010-330 76 75.

  • Nyproduktion

Visar alla 10