Storvretsvägen 25 HISS

Huddinge Se på karta

2 200 000 kr

1 995 000 kr +10%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
1966
Förening
BRF Grannporten
Om föreningen
Avgift
4 194 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
27 500 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med två rymliga sovrum, renoverat kök med matplats, helkaklat och stambytt badrum med badkar, separat wc, rymligt väldisponerad klädkammare, ett ljust härligt vardagsrum samt inglasad balkong med utsikt över innergården i härligt solläge! Till lägenheten hör även ett källarförråd samt matkällare i samma port!

Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till både vacker natur, badplatser, goda kommunikationer i form av pendeltåg och bussar och Skogås Centrum. Skogås Centrum har bland annat ett 30-tal butiker, bibliotek, mataffär, bankomat, restauranger, apotek och pendeltågstation.

Pendeltåget tar dig till Stockholm city på ca 20 minuter eller till Farsta Strand på ca 8 minuter. Du kan också åka till Lännaköpcentrum på ca 10 minuter. Lännahandelsplats erbjuder butiker som Rusta, Hemtex, Media Markt, City Gross och Bauhaus byggvaruhus.

I närområdet finner du sjöarna Drevviken och Magelungen som bjuder på fina badupplevelser under sommaren och plogade vandringsstråk på vintern. Omgivningen bjuder även på fina motionsslingor och Trångsundskogen som är ett 53 hektar naturreservat och sträcker sig längs Drevvikens västra sida från badplatsen vid Mörtviken i söder, till strax norr om Trångsunds herrgård.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge