Nyproduktion

Magasinsgatan 31 B

Hudiksvalls kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Förening
BRF Kajkanten i Hudiksvall
Om föreningen
Avgift
4 667 kr/mån
Pris/m²
47 372 kr/m²
Nyproduktion

I den här hörnbostaden med balkong ut mot havet finns många fördelar! Här har du en vid utsikt från balkongen och möjlighet att sörpla på kaffet i morgonsol eller luncha i dagssol. Med fjärden rakt utanför finns ett oändligt antal av synintryck. Det föränderliga vattnet, fritidsbåtar, sjöfåglar och den grönskande Kastellholmen i fjärdens mitt. När mörkret faller på blinkar Lusholmens fyr i fjärran och för den morgonpigge bjuder soluppgången på färgsprakande skådespel.

Med köksö kan du här duka upp en härlig frukostbuffé eller slå dig ner på barstolen med en kaffe i handen medan du läser mailen på laptoppen. Köket är välutrustat och kommer från Marbodal med vitvaror från Siemens. Infälld induktionshäll, inbyggnads ugn och micro, fullstor kyl och frys, diskmaskin och underlimmad diskho.

I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna, handdukstork och duschhörna med glasdörrar. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter eget önskemål.

Bostaden har genomgående mattlackerad ekparkett och vitmålade väggar. En alldeles egen utgång till balkongen från det stora sovrummet gör det lätt att slinka in i morgonrocken och ta några steg ut på balkongen för att vakna upp till morgonsolen. Det andra sovrummet är inte heller sämre för här finns en egen klädkammare som du passerar genom innan du kommer till sovrumsdelen eller varför inte hemmakontoret!

Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig.

Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till ert förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad

Kontakt

Richard Tynér

Serneke Bostad
Mäklare Richard Tynér, Serneke Bostad
+46703200641