Serneke Bostad

Serneke Bostad

Mäklare

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1201, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1201

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 395 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3
4 664 kr/mån
30 326 kr/m²

Tvåa med balkong i söderläge. Här finns ett rejält sovrum med kombinerad klädkammare och förråd, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Balkongen ligger in mot gården i härligt sydost och är så pass stor du får plats med både matgrupp och en egen odlingslåda. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Mataffär, sushi, pizzeria och två olika gymkedjor har du i närheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 28 - Lgh 1-1405, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - Lgh 1-1405

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5
5 154 kr/mån
33 019 kr/m²

Lyxig livsstil möter avkoppling med utsikt mot vår vackra innergård på våning 5! Denna tvåa på hörnläge är höjden av modern elegans och komfort. Med hissen som tar dig upp till din privata oas kommer du att älska att kalla detta hem. Utsikten mot den fridfulla innergården skapar en känsla av lugn och ro, där du kan njuta av ditt eget utrymme. Ditt nya hem på våning 5 med innergårdsutsikt väntar på att bli din personliga reträtt - boka en visning idag och låt drömmen bli verklighet! Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet LGH 2611 våning 16, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 2611 våning 16

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
7 355 000 kr
79 m²
3 rum
vån 16
5 368 kr/mån
93 101 kr/m²

Välkommen till en ljus trea med balkong i söderläge, rymlig walk- in closet och en fin och fri utsikt. Bostaden är belägen på våning 16 i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa och Nordens högsta hus. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med genomtänkt design och tillgång till bland annat hotellservice, gym och takterrass. Bostadens fönster sträcker sig från golv till tak och den värms upp med genomgående golvvärme. Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellangrå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummet har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varmgrå kulör. I månadsavgiften ingår värme, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt, tillgång till gemensamma faciliteter samt gym i hotellet. Tillgång till hotellservice och spa erbjuds mot tilläggskostnad. Välkommen att kontakta våra mäklare Marie Guregård/Camilla Johansson för information om lägenheten.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet LGH 5203 vån 42, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 5203 vån 42

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
7 725 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 42
5 613 kr/mån
87 288 kr/m²

Köksö m spishäll | Utsikt åt Ramberget | Stor social yta Välkommen till en rymlig och välplanerad lägenhet om 3 rok med balkong, utsikt och fina detaljer, så som stor walk-in closet och infällda skjutdörrar. Bostaden är belägen på våning 42 i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa och Nordens högsta hus. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med genomtänkt design och tillgång till bland annat hotellservice, gym och takterrass. Lägenheten ligger i Twisten - Karlatornets karaktäristiska mittendel där ingen planlösning är den andra lik. Inredning Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellangrå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varmgrå kulör. Faciliteter Men boendet handlar inte bara om de eleganta utrymmena. Karlatornet erbjuder ett brett utbud av faciliteter som tar din livsstil till nästa nivå. Njut av förmåner som ett hundspa, aktivitetsrum med pingisbord, ett biorum för underhållning, gemensamma kök och vardagsrum med panoramautsikt på våning 15, ett kylrum för matvaror, ett bibliotek, en loungeavdelning och mötesrum. Dessutom har du tillgång till en magnifik gemensam takterrass med oöverträffad utsikt över Göteborg. Alla dessa faciliteter ingår i månadsavgiften och gör ditt boende i Karlatornet än mer exklusivt. Månadsavgiften inkluderar även värme och medlemskap i bilpool. För de som önskar extra bekvämligheter finns tillgång till hotellservice och spa mot en tilläggskostnad.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet - vån 56 LGH 6607, null, Göteborgs kommun

Karlatornet - vån 56 LGH 6607

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
6 070 000 kr
48 m²
2 rum
vån 56
3 736 kr/mån
126 458 kr/m²

Från denna bostad i östligt läge på våning 56 har du en storartad utsikt över centrala Göteborg. Här har du öppna vyer över Lindholmen och Frihamnen, Läppstiftet och de gamla bockkranarna. Gothia Towers och Liseberg ter sig väldigt små från ovan. Lägenheten är 48 kvm stor, fördelad på 2 r.o.k. Den är designad med rundgång och har en rymlig walk-through closet, vilket innebär att du når badrummet från två håll. Via sovrummet når du balkongen. Inredning Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellangrå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varmgrå kulör. Faciliteter Men boendet handlar inte bara om de eleganta utrymmena. Karlatornet erbjuder ett brett utbud av faciliteter som tar din livsstil till nästa nivå. Njut av förmåner som ett hundspa, aktivitetsrum med pingisbord, ett biorum för underhållning, gemensamma kök och vardagsrum med panoramautsikt på våning 15, ett kylrum för matvaror, ett bibliotek, en loungeavdelning och mötesrum. Dessutom har du tillgång till en magnifik gemensam takterrass med oöverträffad utsikt över Göteborg. Alla dessa faciliteter ingår i månadsavgiften och gör ditt boende i Karlatornet än mer exklusivt. Månadsavgiften inkluderar även värme och medlemskap i bilpool. För de som önskar extra bekvämligheter finns tillgång till hotellservice och spa mot en tilläggskostnad.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet - vån 39 LGH 4906, null, Göteborgs kommun

Karlatornet - vån 39 LGH 4906

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
12 295 000 kr
123,5 m²
4 rum
vån 39
7 240 kr/mån
99 555 kr/m²

Utsikt över centrum | Bastu | Walk-in closet | 2 Badrum Välkommen till denna rymliga och välplanerade fyrarumslägenhet i hörnläge mot sydöst med fri utsikt och balkong. Bostaden är belägen på våning 39 i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa och Nordens högsta hus. Lägenhetern ligger i Twisten - Karlatornets karaktäristiska mittendel där ingen planlösning är den andra lik. Inredning Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellangrå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varmgrå kulör. Faciliteter Men boendet handlar inte bara om de eleganta utrymmena. Karlatornet erbjuder ett brett utbud av faciliteter som tar din livsstil till nästa nivå. Njut av förmåner som ett hundspa, aktivitetsrum med pingisbord, ett biorum för underhållning, gemensamma kök och vardagsrum med panoramautsikt på våning 15, ett kylrum för matvaror, ett bibliotek, en loungeavdelning och mötesrum. Dessutom har du tillgång till en magnifik gemensam takterrass med oöverträffad utsikt över Göteborg. Alla dessa faciliteter ingår i månadsavgiften och gör ditt boende i Karlatornet än mer exklusivt. Månadsavgiften inkluderar även värme och medlemskap i bilpool. För de som önskar extra bekvämligheter finns tillgång till hotellservice och spa mot en tilläggskostnad.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
VéloCity 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • 7 lediga bostäder

VéloCity 2

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
fr. 1 295 000 kr
46-90 m²
2-4 rum
4 664 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
Hemmaplan, Karlslund, Landskrona kommun
 • 28 lediga bostäder

Hemmaplan

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Serneke Bostad
fr. 1 275 000 kr
45-92 m²
2-4 rum
2 747 kr/mån

.

 • Nybyggnadsprojekt
Magasinsgatan 35 Lgh 333, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 35 Lgh 333

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
2 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3
5 084 kr/mån
34 917 kr/m²

Den här tvåan med hörnläge och balkong i sydväst passar dig som föredrar att koppla av i kvällssolen! Bostaden har dessutom en bardel där middagsgästerna kan slå sig ned med en fördrink under tiden du förbereder middagen. I det här hemmet möts du av en praktisk hall med garderober och med ingång till sovrum och badrum. Gira babord i hallen så möts du av ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket kommer från Marbodal med vitvarupaket från Siemens. Med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, inbyggd micro och diskbänk med underlimmad diskho, allt prydligt uppradat längs den ena väggen, finns här både utrustning och plats för att sno ihop en middag eller laga frukost. Bostadens badrum har grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna och en duschhörna. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs. Sovrum med plats för dubbelsäng och klädkammare med skjutdörrar. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 124, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 124

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1
6 155 kr/mån
42 244 kr/m²

För dig som gillar att bo marknära så är den här lägenheten en riktig pärla. Här har du både uteplats mot innergården och en alldeles egen entréterrass ut mot Hudiksvallsfjärden! Vakna upp till morgonsol, dra på dig morgonrocken och promenera ut på den gemensamma badbryggan för ett uppfriskande dopp! Här har du nära till hav, bastu och strandpromenad. För den med vattenvana ligger kajakgaraget runt hörnet. Med det här läget kan du lätt bjuda in grannen på en spontanfika. Med köksö blir det lite roligare. Här kan du duka upp en härlig frukostbuffé eller slå dig ner på barstolen med en kaffe i handen under tiden du läser mailen på laptoppen. Köket är välutrustat och kommer från Marbodal med vitvaror från Siemens. Infälld induktionshäll, inbyggnads ugn, inbyggd micro, fullstor kyl och frys, diskmaskin och underlimmad diskho för ett stilfullt intryck. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter önskemål. Bostaden har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Det stora sovrummet har fönster ut mot terrass och hav samt garderober med skjutdörrar. Det andra sovrummet har en alldeles egen klädkammare som du passerar genom innan du kommer in i sovrumsdelen. Här finns plats för en säng och skrivbord invid fönstret. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 621, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 621

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
2 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6
4 133 kr/mån
52 159 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med balkong i söder med bra läge för dig som vill ha utkik över vad som händer på innergården och när bastun är ledig. Här har du också vidsträckt utsikt över Hudiksvallsfjärden. Bostadens kök är praktiskt placerat med plats för matbord och köksbänk i vinkel. Den utstickande bardisken kan fungera både som uppläggningsbänk och sittplats för en snabbfika. Till din hjälp har du ett vitvarupaket från Siemens med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, inbyggd micro och diskbänk med underlimmad diskho. I anslutning till hallen har den här trivsamma tvåan sitt badrum med vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv med komfortvärme som håller fötterna varma. Här finns allt ett badrum kan tänkas behöva. Kombimaskin från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter morgonhumöret. Sovrummet har plats för dubbelsäng och för den goda ordningens skull, en hel garderobsvägg och ett städskåp. Söderläge även här med fönster mot innergården och en glimt av fjärden. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Magasinsgatan 31 A Lgh 513, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 A Lgh 513

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 295 000 kr
87 m²
3 rum
vån 5
6 690 kr/mån
37 874 kr/m²

Om du letar en hörnlägenhet med eftermiddagssol och utsikt över en lugn vattenspegel så finner du den här! Den här hörnlägenheten har en planlösning med fönsterpartier mot lagunen utanför och två utgångar till balkong med härligt läge i väster. Med den öppna planlösningen har du nära till vardagsrummet som har plats för soffgrupp och utgång till en luftig balkong. Med 13 m² till förfogande får du här plats med bord och loungemöbler. Västerläget ger dig möjlighet till avslappnad vila i eftermiddagsljuset. I det rymliga köket är inredningen praktiskt utformad med köksbänk och bardisk i vinkel mot vardagsrummet. Här finns plats för ett stort köksbord och den utstickande bardisken fungerar bra både som avställningsyta för vickning eller sittplats för en snabbfika. Köksinredningen är från Marbodal med vitvarupaket från Siemens, fullstor kyl och frys samt induktionshäll och inbyggnadsugn. Som du säkert förstår finns allt som behövs för en lyckad middag! Tillvalen är många och här har du alla möjligheter att skapa ett kök där många kan samlas och trivas. Med stillsam utsikt över lagunen utanför och en glimt av småbåtshamnen dröjer sig havskänslan kvar när det är dags att återgå till matlagningen. Den andra utgången till balkongen finner du i bostadens större sovrum. Här har du ett rum med plats för dubbelsäng och en rymlig klädkammare med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns ytterligare ett sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord för dig som sköter en del av arbetet från hemmet. Badrummet har vitt kakel på väggarna och grått klinker med golvvärme. Här finns en praktisk tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrumsinredningen kommer från Svedbergs. Som extra bonus har denna bostad en extra wc med grått klinkergolv, vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Magasinsgatan 33 Lgh 343, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 33 Lgh 343

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 795 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3
7 409 kr/mån
38 333 kr/m²

En stor fyra på 99 m² med två balkonger och två badrum! I den östra delen har du utsikt över innergården vidare ut över Hudiksvallsfjärden och i väst perfekt läge för middag i kvällssol. På den stora balkongen får du plats med både solstol, loungemöbel och odlingsprojekt. Den öppna planlösningen i den här fyran är något alldeles extra med ljusinsläpp från två väderstreck. På morgonen strömmar morgonljuset in i köket lagom till frukosten och vid dagens slut kan du njuta av kvällsljuset i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du också den stora balkongen. Rymligt kök med utgång till balkong med utsikt över innergården och havet. Köket och vardagsrummet flyter gränslöst in i varandra och med en yta på 47 m² finns här utrymme för stora sammankomster. TV-kväll och matlagning samtidigt? Inga problem, som tillval kan du installera en industriglasvägg. Från vardagsrummet har du ingång till två rymliga sovrum, det ena med plats för dubbelsäng, garderobsvägg och egen utgång till balkong i väster. Det andra sovrummet är inte mycket sämre med samma rymd men rummet är dessutom försett med en klädkammare. Här har du också plats för hemmakontoret eller sminkhörnan. Från köket når du bostadens tredje sovrum passande som gästrum. Mindre yta men stort ljusinsläpp från två fönster. Bostaden har ett stort badrum samt en gästtoalett, båda med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Golvvärme? Ja här håller du fötterna varma! Badrumsinredningen kommer från Svedbergs och i det stora badrummet finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens som gör det smidigt att tvätta och torka kläderna efter träningspasset på utegymmet eller powerwalken. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kajkanten, null, Hudiksvalls kommun
 • 82 lediga bostäder

Kajkanten

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
fr. 1 095 000 kr
30-120 m²
1-5 rum
3 296 kr/mån

82 nya bostadsrätter med Hudiksvalls bästa kajläge. Med gemensam bastu, brygga och fixarrum hjälper Kajkanten dig att sätta guldkant på din vardag.

 • Nybyggnadsprojekt
Rådmansgatan 4 lgh 2-1305, Landskrona City, Landskrona kommun
 • Fre 1 mar kl 12:00

Rådmansgatan 4 lgh 2-1305

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
2 895 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3
6 378 kr/mån
33 663 kr/m²

En stor balkong på hörnan mot teatern? Det ingår i den här fyran. Stig in i hallen, här hänger du rocken i någon av skjutdörrsgarderoben. Här finner du även bostadens Gäst-wc. Två av bostadens sovrum finner du rakt fram. En kort korridor leder dig in till kök och vardagsrum. Köket i vinkel med plats för matbord ger dig goda förutsättningar för goda middagar. Sitt ner i soffan och låt gästerna gestalta Shakespears Hamlet, eller bara lägg upp benen och slå på tvn. Här bor du nära till allt. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys (eller kyl/frys). Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och O elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. I hallen hänger en hatthylla från Essem. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Rådmansgatan 4 lgh 2-1503, Landskrona City, Landskrona kommun

Rådmansgatan 4 lgh 2-1503

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5
4 307 kr/mån
35 196 kr/m²

Du når din bostad via loftgången. Stig in i hallen, häng av kappan i skjutdörrsgarderoben och fortsätt in i bostaden. Först når du sovrummet med egen skjutdörrsgarderob för alla dina kläder. Stort badrum med kombimaskin följt av öppet kök och vardagsrum med balkong mot Teaterparken. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys (eller kyl/frys). Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och O elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. I hallen hänger en hatthylla från Essem. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-1402, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-1402

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
2 545 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4
6 084 kr/mån
31 420 kr/m²

Här kan utelivet ta plats på den stora balkongen. Bostaden har ett trevligt gavelläge och är gäst-wc ett krav så behöver du inte längre kompromissa. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys (eller kyl/frys). Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. I hallen hänger en hatthylla från Essem. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1004, null, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1004

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
2 750 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1
7 749 kr/mån
30 556 kr/m²

Denna stora gavellägenhet passar barnfamiljen eller dig som bara vill ha den där extra ytan när du får besök. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och ger gott om utrymme för vuxenmiddagar eller barnkalas. Med ljus från två väderstreck. Här finns det tre sovrum, varav ett så kallat "master bedroom" där du har en klädkammare. För dig som har många saker finns det alltså bra förvaring med totalt två klädkammare/förråd inne i lägenheten. Drömmen! Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot balkongen. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1205, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1205

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
5 154 kr/mån
31 132 kr/m²

Flytta rakt in i en sprillans ny lägenhet! Cykel, bil eller tåg. Du rör dig snabbt med vilket som. Maria station ligger nära, du når Österleden smidigt med bil och för den hurtige finns gott om plats att parkera cykeln. Nytt fräscht kök från Marbodal i stiligt vitt med rostfria beslag och ett helt nytt modernt vitvarupaket med diskmaskin, modern induktionshäll, Kyl/frys, Tvätt och Tork från Cylinda. Kök och vardagsrum i ett med stora fönsterpartier som binder samman den stora balkongen mot innergården och köket. Här kan ljuset flöda in i lägenheten. På golvet i hela lägenheten ligger en ekparkett. Snyggt och stilrent! Lägenheten är stylad som visningslägenhet med en färgglad fototapet som fondvägg. Sovrummet är målat i en dov rosa färg. Detta blir ett extra plus för dig som köper den här lägenheten. Badrummet är stort och rymligt. Här har du både tvättmaskin och torktumlare, samt förvaring ovanför. Kommod och spegel från Svedbergs. Sovrummet är ljust med höga fönster. Här finns också en skjutdörrsgarderob för förvaring av dina kläder. Även i hallen finns en rymligt skjutdörrsgarderob för ytterkläder och skor. Förråd finns i lägenheten. Ta hissen ner i garaget. Separat kö till parkeringsplatser. Cykelparkering finns i garage och i komplementbyggnader på markplan. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1203, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Ons 28 feb kl 12:00

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1203

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 650 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3
4 664 kr/mån
35 870 kr/m²

Balkongen ligger in mot gården i härligt sydost och är så pass stor du får plats med både matgrupp och en egen odlingslåda. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1005, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1005

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
5 154 kr/mån
33 019 kr/m²

Markkänsla med en härlig balkong, på markplan, omgärdat av ett litet staket. Stora fönster gör att ljuset kan flöda in och skapa en ljus och luftig lägenhet. Sovrummet har fönster i två väderstreck och här finns en stor skjutdörrsgarderob. Den öppna planlösningen för kök och vardagsrum har fin utsikt in mot gården. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot balkongen mot innergården. Balkongen ligger på markplan och har samma snygga räcke som övriga balkonger. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. I närheten har du mataffär, sushi, pizzeria och två stora gymkedjor. Du också bor nära till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1002, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1002

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
2 150 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1
7 749 kr/mån
23 889 kr/m²

Ljus fyra på markplan med balkong i sydväst. Gäst-wc, och lite avdelad sovavdelning för master-bedroom. Cykel, bil eller tåg. Du rör dig snabbt med vilket som. Maria station ligger nära, du når Österleden smidigt med bil och för den hurtige finns gott om plats att parkera cykeln. Nytt fräscht kök från Marbodal i stiligt vitt med rostfria beslag och ett helt nytt modernt vitvarupaket med diskmaskin, modern induktionshäll, Kyl/frys, Tvätt och Tork från Cylinda. Kök och vardagsrum i ett med stora fönsterpartier som binder samman den balkongen och köket. Extra lyx är att ha fönster vid vasken. Här kan du diska och se ut på grannarna. På golvet i hela lägenheten ligger en ekparkett. Snyggt och stilrent! Väggarna är vita, redo för dig att måla eller tapetersera, eller låta din inredning sätta prägeln på just din lägenhet. Badrummet är stort och rymligt. Här har du både tvättmaskin och torktumlare, samt förvaring ovanför. Kommod och spegel från Svedbergs. I bostaden finns en extra gäst-wc. även denna inredd med inredning från Svedbergs. Master bedroom är ljust med höga fönster. Här finns också en kombinerad klädkammare för förvaring av dina kläder och prylar. I hallen finns en skjutdörrsgarderob för ytterkläder och skor. Här finns också lägenhetens förråd. Ett extra sovrum eller kanske hemmakontor? Bostaden erbjuder två mindre sovrum. Även här finns höga fönster och förvaring i form av garderober. Förråd finns i lägenheten. Ta hissen ner i garaget. Separat kö till parkeringsplatser. Cykelparkering finns i garage och i komplementbyggnader på markplan. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Uteplats
 • Hiss
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1003, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1003

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1
4 664 kr/mån
28 152 kr/m²

Sen-på-morgon-nära Maria Station och tåget! Tvåa på markplan med balkong i sydvästläge. Här finns ett rejält sovrum med kombinerad klädkammare och förråd, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot balkongen, ger ett härligt ljus! Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Kombimaskin under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan kombimaskinen har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en rymlig klädkammare som också är lägenhetens förråd. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Mataffär, sushi, pizzeria och två olika gymkedjor har du i närheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på februari 2024.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Uteplats
 • Hiss
Karlatornet, null, Göteborgs kommun

Karlatornet

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
4 965 000 kr
55 m²
2 rum
vån 45
4 061 kr/mån
90 273 kr/m²

Stig in i en värld av elegans och exklusivitet. Denna unika 2 ROK lägenhet, belägen på våning 55 i Karlatornet, erbjuder ett unikt boende i hjärtat av Göteborg. Med en genomtänkt planlösning och stilfull inredning har denna bostad allt du behöver för att leva det goda livet. När du kliver in möts du av fönsterpartier som ramar in den imponerande utsikten över staden. Här kan du njuta av en avkopplande atmosfär medan du blickar ut över Göteborgs pulserande liv. Inredning Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellangrå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varmgrå kulör. Faciliteter Men boendet handlar inte bara om de eleganta utrymmena. Karlatornet erbjuder ett brett utbud av faciliteter som tar din livsstil till nästa nivå. Njut av förmåner som ett hundspa, aktivitetsrum med pingisbord, ett biorum för underhållning, gemensamma kök och vardagsrum med panoramautsikt på våning 15, ett kylrum för matvaror, ett bibliotek, en loungeavdelning och mötesrum. Dessutom har du tillgång till en magnifik gemensam takterrass med oöverträffad utsikt över Göteborg. Alla dessa faciliteter ingår i månadsavgiften och gör ditt boende i Karlatornet än mer exklusivt. Månadsavgiften inkluderar även värme och medlemskap i bilpool. För de som önskar extra bekvämligheter finns tillgång till hotellservice och spa mot en tilläggskostnad.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-1106, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-1106

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 245 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
4 127 kr/mån
25 938 kr/m²

ERBJUDANDE 1 FEB-30 APRIL - ÅTERKÖPSGARANTI! På första våningen kan du flytta in i den här tvåan på 48 kvm med en L-formad uteplats mot innergården där du sitter gott med en kopp kaffe på morgonen, eller något som bubblar på kvällen. Det är en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för mästerkocken, med andra ord. Köket kommer från Marbodal och grundutförandet är vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett stående vitt matt kakel, storlek 25 x 50 cm och under väggskåpen finns dimbara LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro, helintegrerad diskmaskin). Här finns även en integrerad fläktkåpa från Pandora. Badrummet är klassiskt och tidlöst med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Tvättställ med kommod i vitt, spegelskåp (med eluttag) och LED-belysning från Svedbergs. Elansluten handdukstork och rundade duschväggar i klarglas, allt från Svedbergs. I taket sitter det infällda spotlights med dimmer. Badrummet är även utrustat med kombinationstvättmaskin från Siemens med ovanliggande bänkskiva i vit laminat. Ovan bänkskivan sitter vita väggskåp. I hallen hänger du av dig jackan och ställer premiärskorna i en skjutdörrsgarderob som ger ett cleant intryck. Här finns även ett städskåp där du enkelt gömmer dammsugaren. Lägenheten har ett genomgående parkettgolv och ca 2,5m i takhöjd. Väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten. På våning 11 har du tillgång till en riktig succé. Nämligen en gemensam takterrass där du nästan har 360 graders utsikt över hela landskrona. Föreningen har och en grön innergård med cykelställ, utegym och lekplats. För dig som bor i Teaterterrassen finns även ett garage med såväl cykel- som bilpool. Cykelrum finns i garaget.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 42