Serneke Bostad

Serneke Bostad

Mäklare

Rådmansgatan 4 lgh 2-1305, Landskrona City, Landskrona kommun

Rådmansgatan 4 lgh 2-1305

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
2 895 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3
6 552 kr/mån
33 663 kr/m²

En stor balkong på hörnan mot teatern? Det ingår i den här fyran. Stig in i hallen, här hänger du rocken i någon av skjutdörrsgarderoben. Här finner du även bostadens Gäst-wc. Två av bostadens sovrum finner du rakt fram. En kort korridor leder dig in till kök och vardagsrum. Köket i vinkel med plats för matbord ger dig goda förutsättningar för goda middagar. Sitt ner i soffan och låt gästerna gestalta Shakespears Hamlet, eller bara lägg upp benen och slå på tvn. Här bor du nära till allt. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys. Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp via anslutande trapphus till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1104, null, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1104

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2
6 137 kr/mån
29 776 kr/m²

Balkong på soligt läge med utsikt över den gröna innergården. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Flytta in när det passar dig! Lägenheten är inflyttningsklar och väntar bara på sin rätta köpare.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 28 Lgh 1-1305, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 Lgh 1-1305

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4
5 154 kr/mån
31 981 kr/m²

Denna fantastiska tvåa på hörnläge är en verklig pärla. Här kan du vakna upp och fundera på vart cykeln ska föra dig just idag. Med en öppen och ljus planlösning får du gott om plats att utforma ditt eget paradis. Och när du vill utforska staden är du bara några trampsteg från allt som den har att erbjuda. Lämna vardagen bakom dig och flytta in på våning 4! Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-1106, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-1106

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 245 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
4 239 kr/mån
25 938 kr/m²

På första våningen kan du flytta in i den här tvåan på 48 kvm med en L-formad uteplats mot innergården där du sitter gott med en kopp kaffe på morgonen, eller något som bubblar på kvällen. Det är en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för mästerkocken, med andra ord. Köket kommer från Marbodal och grundutförandet är vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett stående vitt matt kakel, storlek 25 x 50 cm och under väggskåpen finns dimbara LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro, helintegrerad diskmaskin). Här finns även en integrerad fläktkåpa från Pandora. Badrummet är klassiskt och tidlöst med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Tvättställ med kommod i vitt, spegelskåp (med eluttag) och LED-belysning från Svedbergs. Elansluten handdukstork och rundade duschväggar i klarglas, allt från Svedbergs. I taket sitter det infällda spotlights med dimmer. Badrummet är även utrustat med kombinationstvättmaskin från Siemens med ovanliggande bänkskiva i vit laminat. Ovan bänkskivan sitter vita väggskåp. I hallen hänger du av dig jackan och ställer premiärskorna i en skjutdörrsgarderob som ger ett cleant intryck. Här finns även ett städskåp där du enkelt gömmer dammsugaren. Lägenheten har ett genomgående parkettgolv och ca 2,5m i takhöjd. Väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten. På våning 11 har du tillgång till en riktig succé. Nämligen en gemensam takterrass där du nästan har 360 graders utsikt över hela landskrona. Föreningen har och en grön innergård med cykelställ, utegym och lekplats. För dig som bor i Teaterterrassen finns även ett garage med såväl cykel- som bilpool. Cykelrum finns i garaget.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Magasinsgatan 35 Lgh 331, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 35 Lgh 331

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
6 214 kr/mån
46 772 kr/m²

Här har arkitekten spetsat till det lite och skapat en avsmalnande planlösning som släpper in massor av ljus! Med köket och vardagsrummet i vinkel mot balkongen och fönstren ut mot havet är det här möjligheternas rum för middagar, bokkvällar, hemmaträning och dans. Den genomgående mattlackade ekparketten och de vitmålade väggarna gör sig utmärkt i det nordiska ljuset. Köket kommer från Marbodal och med ett välutrustat kök blir det både roligare och smidigare att laga mat hemma. Här finns fullstor kyl och frys, infälld induktionshäll, inbyggnads ugn och micro, diskmaskin och underlimmad diskho. Köksö? Ja! En utmärkt plats för dem som hellre tittar på när andra lagar mat. Bostadens badrum har grått klinkergolv med komfortvärme för att hålla fötterna varma. Vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs. Spegelskåp med belysning, handfat med kommod, hörndusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Dimbara spotlights gör att du kan reglera belysning efter eget önskemål. Här finns två sovrum och behöver du endast ett så fungerar det andra rummet perfekt som hobbyrum eller hemmakontor. I det stora rummet kan du hänga kläderna bakom den stora garderobens skjutdörrar som ger bra överblick inför klädvalet. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till ert förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 624, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 624

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
4 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 6
6 155 kr/mån
53 782 kr/m²

I den här hörnbostaden med balkong ut mot havet finns många fördelar! Här har du en vid utsikt från balkongen och möjlighet att sörpla på kaffet i morgonsol eller luncha i dagssol. Med fjärden rakt utanför finns ett oändligt antal av synintryck. Det föränderliga vattnet, fritidsbåtar, sjöfåglar och den grönskande Kastellholmen i fjärdens mitt. När mörkret faller på blinkar Lusholmens fyr i fjärran och för den morgonpigge bjuder soluppgången på färgsprakande skådespel. Med köksö kan du här duka upp en härlig frukostbuffé eller slå dig ner på barstolen med en kaffe i handen medan du läser mailen på laptoppen. Köket är välutrustat och kommer från Marbodal med vitvaror från Siemens. Infälld induktionshäll, inbyggnads ugn och micro, fullstor kyl och frys, diskmaskin och underlimmad diskho. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna, handdukstork och duschhörna med glasdörrar. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter eget önskemål. Bostaden har genomgående mattlackerad ekparkett och vitmålade väggar. En alldeles egen utgång till balkongen från det stora sovrummet gör det lätt att slinka in i morgonrocken och ta några steg ut på balkongen för att vakna upp till morgonsolen. Det andra sovrummet är inte heller sämre för här finns en egen klädkammare som du passerar genom innan du kommer till sovrumsdelen eller varför inte hemmakontoret! Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 722, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 722

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 7
6 571 kr/mån
45 824 kr/m²

Välkommen till en trea på sjunde våningen med stor balkong där plats finns för solstolar, matgrupp och palmer. Balkongen är i söderläge och passar dig som gillar att lapa sol om dagarna och detta tillsammans med ett högt läge med utsikt mot havet gör att du kommer få svårt att slita dig härifrån. Här har du köket för den kräsne kocken som gärna storhandlar! Med en öppen planlösning med köksö och stort skafferi blir detta lätt samlingspunkten för smakprovning och middagsförberedelser i goda vänners lag. Köket och vardagsrummet har en öppen och inbjudande planlösning med köksinredning från Marbodal med ett välutrustat vitvarupaket från Siemens. Fullstor kyl och frys, infälld induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro. Från vardagsrummet kan du ta dig ut på balkongen och njuta av den storslagna utsikten över havet och kisande blicka ut över många sjömil av blånande vatten. Sovrummen hittar du mot söder och från det större sovrummet tar du er vidare ut på balkongen. Här finns garderober med skjutdörrar längs med den ena väggen, perfekt för att gömma undan klädkaoset. Sovrum nummer två hittar du intill med fönster ut mot balkongen. Bostadens badrum har grått klinkergolv med komfortvärme för att hålla fötterna varma. Vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs. Spegelskåp med belysning, handfat med kommod, hörndusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Dimbara spotlights gör att du kan reglera belysning efter eget önskemål. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 33 Lgh 541, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 33 Lgh 541

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
2 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5
4 966 kr/mån
49 914 kr/m²

I händelsernas centrum! Så känns det att kliva in i denna bra planerade tvåa med havsutsikt. Med den grönskande innergården i förgrunden kan du här blicka ut över en vacker tavla med ett ständigt skiftande havsmotiv. Rakt havsläge med allt som hör skärgården till, föränderligt vatten, sjöfåglar, segelbåtar och med en färgsprakande soluppgång — vilken känsla att ha den utsikten varje dag! Som fixpunkt i det föränderliga vattenlandskapet ligger Kastellholmen som är Hudiksvalls vackraste park. Kolla sjörapporten och boka en kajak, det är inte svårare än så att flytta in i den tavla du har som utsikt varje dag. Planlösningen i denna tvåa är lika gränslös som havet och inbjuder verkligen till social samvaro. Bostadens kök har en naturlig kontakt med det övriga rummet, väl synligt från alla håll. Och det får gärna synas, för här finns inget att skämmas för! Med ett vitvarupaket från Siemens med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, inbyggd micro och diskbänk med underlimmad diskho och en väl tilltagen köksö har du här den naturliga samlingspunkten. Här kan vännerna stranda medan middagen tillagas. I anslutning till balkongen och fönstren mot havet finns det plats för matbord och soffgrupp. Bostadens badrum har grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna och en duschhörna med glasdörrar. Kombinerad tvätt- och torktumlare från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs. Sova bör man och när timmen är slagen så har denna bostad ett avskilt sovrum med plats för dubbelsäng och en garderob som löper längs den ena väggen. Havsutsikt? Javisst! Fönster mot öster och soluppgången. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 724, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 724

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 7
5 441 kr/mån
48 409 kr/m²

Är du uppe med tuppen? Grattis, då är du en av de första som ser solen när den reser sig över fjärden. Från sjunde våningen ligger horisonten lite längre bort, men havet, dofterna och ljuden är lika nära. Att bostaden ligger mitt i farleden har många fördelar. Med en utsikt som vanligtvis är förunnat sjöfåglarna har du här en närmast oändlig utsikt över fjärden och den levande småbåtshamnen. För den nattsuddande romantikern bjuder Lusholmens fyr på nattliga föreställningar när mörkret lagt sig. Den ljussignal som tidigare hjälpte sjöfarare att segla bort ger dig här känslan av att ha hittat hem. I det centralt placerade köket finner du allt som behövs för en lyckad middag. Modernt vitvarupaket från Siemens med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, inbyggd mikro och diskbänk med underlimmad diskho. I anslutning till matplatsen finns en serveringsbänk med sittplatser. Badrummet har vitt kakel på väggarna och grått klinker med golvvärme. Här finns en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrumsinredningen kommer från Svedbergs. Rymligt sovrum med två ingångar och plats för dubbelsäng. Här finns också en stor klädkammare med skjutdörrar. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1506, null, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1506

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6
4 664 kr/mån
41 196 kr/m²

Tvåa med balkong ut mot den gröna parken. Här finns ett rejält sovrum med kombinerad klädkammare och förråd, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot fritt läge där grönskan bildar en park/allmänning. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Kombimaskin under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan kombimaskin har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i klädkammaren som också är bostadens förråd. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Mataffär, sushi, pizzeria och två olika gymkedjor har du i närheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-2302, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-2302

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
3 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 13
5 642 kr/mån
46 408 kr/m²

Välkommen till toppen av Landskrona! Utsikten är helt magisk! Spana ut över Öresund och se Oslofärjan gå mellan Landskrona och Ven. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys . Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida med en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen ner till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Karlatornet, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • 24 lediga bostäder

Karlatornet

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Serneke Bostad
fr. 3 500 000 kr
24-202 m²
1-4 rum
0 kr/mån

Välkommen upp och låt dig hänföras. I Karlatornet finns 611 lägenheter med tillgång till hotellservice, gym, spa och noga utvalda faciliteter. Upplev livet på en ny nivå i Nordens högsta byggnad.

  • Nybyggnadsprojekt
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1205, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1205, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1205, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1205

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
5 154 kr/mån
31 132 kr/m²

Cykel, bil eller tåg. Du rör dig snabbt med vilket som. Maria station ligger nära, du når Österleden smidigt med bil och för den hurtige finns gott om plats att parkera cykeln. Nytt fräscht kök från Marbodal i stiligt vitt med rostfria beslag och ett helt nytt modernt vitvarupaket med diskmaskin, modern induktionshäll, Kyl/frys, Tvätt och Tork från Cylinda. Kök och vardagsrum i ett med stora fönsterpartier som binder samman den stora balkongen mot innergården och köket. Här kan ljuset flöda in i lägenheten. På golvet i hela lägenheten ligger en ekparkett. Snyggt och stilrent! Lägenheten är stylad som visningslägenhet med en färgglad fototapet som fondvägg. Sovrummet är målat i en dov rosa färg. Detta blir ett extra plus för dig som köper den här lägenheten. Badrummet är stort och rymligt. Här har du både tvättmaskin och torktumlare, samt förvaring ovanför. Kommod och spegel från Svedbergs. Sovrummet är ljust med höga fönster. Här finns också en skjutdörrsgarderob för förvaring av dina kläder. Även i hallen finns en rymligt skjutdörrsgarderob för ytterkläder och skor. Förråd finns i lägenheten. Ta hissen ner i garaget. Separat kö till parkeringsplatser. Cykelparkering finns i garage och i komplementbyggnader på markplan. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Rådmansgatan 4 lgh 2-1505, Landskrona City, Landskrona kommun

Rådmansgatan 4 lgh 2-1505

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
4 795 000 kr
132 m²
4 rum
vån 5
9 352 kr/mån
36 326 kr/m²

Häftig etagelägenhet med villakänsla. Nyproducerat i centrala Landskrona. Här finns en stor hörnbalkong, delvis under tak, vetter ut mot Teaterparkens grönska. Dubbla badrum. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys. Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet på entreplan håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida med en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Badrum på ovanvåning är bostadens andra badrum. Här finns snedtak och takfönster som läpper in gott om ljus. Dusch med duschvägg från Svedbergs. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Blandare samt duschblandare från Mora. Badrummet har spotlights i taket och elektrisk handdukstork (vertikal). Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp via anslutande trapphus till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1303, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1303

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4
4 664 kr/mån
36 848 kr/m²

Sen-på-morgon-nära Maria Station och tåget! Här finns ett rejält sovrum med kombinerad klädkammare och förråd, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Balkongen ligger in mot gården i härligt sydost och är så pass stor du får plats med både matgrupp och en egen odlingslåda. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Mataffär, sushi, pizzeria och två olika gymkedjor har du i närheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Rådmansgatan 4 lgh 2-1302, Landskrona City, Landskrona kommun

Rådmansgatan 4 lgh 2-1302

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
4 546 kr/mån
30 094 kr/m²

Via loftgången når du ytterdörren till din hemmascen. Stig in i hallen, häng av kappan i skjutdörrsgarderoben och fortsätt in i bostaden. Först når du sovrummet med egen skjutdörrsgarderob för alla dina kläder. Stort badrum med kombimaskin följt av öppet kök och vardagsrum med balkong mot Teaterparken. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys . Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Kombimaskin kommer från Siemens med en vit bänkskiva ovanför. Extra förvaring i väggskåp ovanför. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1004, null, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1004

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
2 750 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1
7 749 kr/mån
30 556 kr/m²

Denna stora gavellägenhet passar barnfamiljen eller dig som bara vill ha den där extra ytan när du får besök. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och ger gott om utrymme för vuxenmiddagar eller barnkalas. Med ljus från två väderstreck. Här finns det tre sovrum, varav ett så kallat "master bedroom" där du har en klädkammare. För dig som har många saker finns det alltså bra förvaring med totalt två klädkammare/förråd inne i lägenheten. Drömmen! Balkongen är vänd mot gröningen där Helsinborg stad kommer bygga en park. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot balkongen. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. Lägenheten har gäst-wc. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1006, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1006

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1
3 893 kr/mån
31 286 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad etta med sovalkov och stor uteplats in mot föreningens mysiga innergård. Allrum och kök ligger i öppen planlösning med en sovalkov som enkelt kan skärmas av för att få en tydlig sovrumskänsla. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob och väggfasta garderober. Det stora helkaklade badrummet har vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork, spotlights i tak och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Mariastaden ligger 7 min med pendeltåg till Helsingborg C och campus, till hösten börjar även snabbussen trafikera vilket gör området pendelvänligt oavsett om du ska till centrum eller vidare mot Lund eller Malmö. I Föreningens garage finns en elcykelpool där du kan hyra lådcykel eller elcykel till en billig peng, på markplan står föreningens elbilar som du också hyr och bara betalar för det du nyttjar.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
Ekerödsgatan 28 - Lgh 1-1405, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - Lgh 1-1405

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5
5 154 kr/mån
33 019 kr/m²

Lyxig livsstil möter avkoppling med utsikt mot vår vackra innergård på våning 5! Denna tvåa på hörnläge är höjden av modern elegans och komfort. Med hissen som tar dig upp till din privata oas kommer du att älska att kalla detta hem. Utsikten mot den fridfulla innergården skapar en känsla av lugn och ro, där du kan njuta av ditt eget utrymme. Ditt nya hem på våning 5 med innergårdsutsikt väntar på att bli din personliga reträtt - boka en visning idag och låt drömmen bli verklighet! Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Applåden, Landskrona City, Landskrona kommun
  • 57 lediga bostäder

Applåden

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
fr. 975 000 kr
31-122 m²
1-5 rum
3 107 kr/mån

Stående ovationer från soffan eller en applåd på balkongen? Här kan du välja mellan en spännande etta med egen entré och sovloft eller en större lägenhet i etage, och såklart allt där emellan. Kolla på folk från din balkong och missa inte den stora innergården där du grillar med de andra grannarna i kvarteret Jäntan. Här finns både utegym och lekplats, och bra med platser för grannhäng. Behöver du plats för bilen, eller elcykeln finns det ett garage under den upphöjda innergården.

  • Nybyggnadsprojekt
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1401, null, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1401, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1401, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1401

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
2 895 000 kr
88 m²
4 rum
vån 5
7 607 kr/mån
32 898 kr/m²

Denna gavellägenhet passar barnfamiljen eller dig som bara vill ha den där extra ytan när vänner och familj kommer på besök. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen, och ger gott om utrymme för smaskiga middagar eller barnkalas. Extra trevlig är ett kök i vinkel där du njuter av utsikten medan du tar hand om disken eller sköljer morötterna. Här finns det tre sovrum, ett så kallat "master bedroom" med en klädkammare. För dig som har många saker har alla saker sin plats i denna bostad tack vare all förvaring. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen på fritt läge i nordväst. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. Extra skönt med en extra toalett. I sovrummet hänger du kläderna i klädkammare med skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
VéloCity 3, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • 8 lediga bostäder

VéloCity 3

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
fr. 1 650 000 kr
46-90 m²
2-4 rum
4 664 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1003, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1003

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1
4 664 kr/mån
28 152 kr/m²

Sen-på-morgon-nära Maria Station och tåget! Tvåa på markplan med balkong i sydvästläge. Här finns ett rejält sovrum med kombinerad klädkammare och förråd, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot balkongen, ger ett härligt ljus! Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Kombimaskin under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan kombimaskinen har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en rymlig klädkammare som också är lägenhetens förråd. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Mataffär, sushi, pizzeria och två olika gymkedjor har du i närheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på februari 2024.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
Regeringsgatan 5A lgh 4-1001, Landskrona City, Landskrona kommun

Regeringsgatan 5A lgh 4-1001

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1
3 213 kr/mån
30 152 kr/m²

Takhöjd på 3,6 m och egen adress till dina 33 kvm. Sugen? Podda vid matbordet och se människorna strosa gatan ner. Behöver du en säng, eller bygger du en egen hemmascen för dina stand-up framträdanden? Fördelarna med en studiolägenhet är att du har nära till kaffebryggaren oavsett var i lägenheten du befinner dig. Inredning Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något. Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

  • Nyproduktion
  • Hiss
VéloCity 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • 15 lediga bostäder

VéloCity 2

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
fr. 1 095 000 kr
35-90 m²
1-4 rum
3 893 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 33