Grännavägen 4A

Huskvarna - City, Jönköpings kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Biarea
12,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1932
Förening
BRF Skansborg i Huskvarna
Om föreningen
Avgift
2 884 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
22 414 kr/m²
Antal besök
2 274
Dagar på Hemnet
8

Vackert, spännande och unikt i en kombination som såväl förför som behagar. Fastigheten byggdes på 30-talet och i lägenheten gör sig åldern påmind såväl en som två gånger genom bland annat vackra parkettgolv, en väl tilltagen takhöjd, skjutdörrar och stora rum i fil. Numer kryddat med moderna inslag såsom nytt kök, helkaklat badrum och genomgående ljusa ytskikt. Lägenheten är spännande och dess planlösning är annorlunda men på ett positivt sätt. Köket och de två rummen ackompanjeras av ett rum en halvtrappa upp som i sin tur leder vidare till en inredd biyta som sannolikt aspirerar på att vara den mysigaste biyta som någonsin funnits. Förr förråd numera tv-rum/sovrum. Bostaden håller genomgående en hög standard och den är flexibel i sitt sätt att möbleras. Den tillåter såväl barnfamilj som par som ensamstående att hitta en fungerande och harmonisk möblering.

Föreningens fastighet är välkänd såväl för dess pampiga yttre som för att den huserar en riktigt stabil och ekonomisk välmående förening. Det många inte vet att innanför murarna finns en väl dold men vacker innergård. En plats där medlemmarna kan slappna av, umgås och njuta av lugnet, avskärmade från omvärlden. Här innanför finns gräsytor, buskar, uteplatser och förråd. En plats att längta hem till som medlemmarna i föreningen sköter om och vårdar tillsammans.

Brf Skansborg är en anrik förening som bildades samtidigt som huset byggdes. Fastigheten är välskött och flera stora renoveringar har utförts under senare år. Läget är väldigt centralt i Huskvarna och det är promenadavstånd till det man behöver för att livet ska vara praktiskt. Med buss eller bil tar man sig enkelt in till Jönköping och om man pendlar är man snabbt ute på E4.an.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Christian Österberg

Bjurfors Jönköping
Mäklare Christian Österberg, Bjurfors Jönköping
0723-261100

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.