Engelbrektsvägen 26C

Jakobsberg, Järfälla kommun Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Våning
4 av 5, hiss finns
Förening
BRF Hammarskogen
Om föreningen
Avgift
5 355 kr/mån
Pris/m²
30 556 kr/m²

SENIORBOENDE (55+) Välkommen till Engelbrektsvägen! Välplanerad 3-rumslägenhet om 81 kvm med centralt läge på plan 4 av 5. Huset är byggt 2001 och lägenheten har genomgående fräscha ytskikt. Ett bekvämt och funktionellt boende nära Jakobsberg centrum. Två rymliga sovrum och ljust vardagsrum. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen i lummigt läge. Välutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen samt ett fräscht badrum med tvättmaskin. Bostaden har fönsterpartier i tre väderstreck vilket ger ett behagligt ljusinsläpp. Till bostaden finns en tillhörande parkeringsplats samt ett förråd på entréplanet.

Seniorboendet på Engelbrektsvägen är vida känt och populärt, mycket tack vare den välskötta föreningen, det trevliga området och att husen har hiss och parkeringsplatser. Till varje lägenhet hör ett förrådsutrymme. Föreningens medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal som kan användas för olika aktiviteter. För medlemmarnas gäster finns möjlighet att hyra föreningens övernattningsrum. Uppskattat är den gemensamma och trevliga trädgården med uteplats som under sommartid är populär för eftermiddagskaffe och grillning.

Det attraktiva området kring Engelbrektsvägen ger dig närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstation med bra kommunikationer. Härifrån går även direktbuss till Barkarbystaden/Outlet. I närheten finner ni Mälarens stränder, Viksjö Golfbana och Görvälns Slott. Bara fem minuter med bil tar dig till Barkarby Handelsplats med stort utbud av affärer. Från Barkarby station eller Jakobsbergs centrum kan du ta pendeln till Stockholm C på ca 20 min. Det här är ett perfekt boende för den som vill bo i lugnt område med grönskande omgivning och närhet till allt. Pricken över i:et är bostadens perfekta planlösning, det härliga ljusinsläppet och den trevliga omgivningen.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla

Kontakta mäklaren

Elina Ottosson

SkandiaMäklarna Järfälla
Mäklare Elina Ottosson, SkandiaMäklarna Järfälla
072 962 36 02