Fridensborgsvägen 139, 2tr

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Blåbärsskogen
Om föreningen
Avgift
4 648 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
48 720 kr/m²

Förhandsvisning pga stort visat intresse.Sön 29 jan kl. 14:20–14:50

Välkomna till en välplanerad gaveltrea med fantastisk utsikt mot lugn skogsparti!
En bostad för er med högt ställda krav, här bor ni på en utav Järvastadens helt insynsskyddat läge med en utsikt mot rofylld skogsparti. Stor inglasad balkong med bästa solläget som bjuder på helaagenssoltimmar och magiska solnedgångar.
Ekparkett och vitmålade väggar genomgående.

Bostaden präglas av ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier i två väderstreck och erbjuder luftiga och sociala ytor.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till ingasade balkongen som vetter mot grönskande utsikt och skogsdungen.
Modern bostad med stilsäkert kök med trevlig matplats och öppen planlösning mot det luftiga och lättmöblerade vardagsrummet, lyxig badrum med dusch. Badrummet erbjuder tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk samt badrumsskåp ovan och ger plats för badkar om så önskas.
Från köket och vardagsrummet når ni bostadens balkong som bjuder på härlig utsikt mot skogsdungen. Sydvästläge.
Köket går i vitt med matplats invid fönsterparti komplett maskinell utrustning bestående av kyl och frys, inbyggd varmlufts ugn och mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll med köksfläkt.
Extra förråd finns att hyra upp till tre kvadratmeter, 300:-/månad
Över tre kvadratmeter, 400:-/månad

Masterbedroom mot lugn gata med platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak.
Sovrum 2 Ljust och rymligt sovrum med anslutande klädkammare.
En inbjudande och trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Överlag en otroligt trevlig bostad i populära Järvastaden med härlig rymd som verkligen förstärker trivselkänslan.

Till lägenheten hör ett källarförråd om hela 8 kvm.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många i

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Sam Edvinsson

Notar
Mäklare Sam Edvinsson, Notar
0709-82 22 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.