Nyproduktion

Ebbe Lieberathsgatan 27E

Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Södertull 1
Om föreningen
Avgift
4 373 kr/mån
Driftkostnad
8 256 kr/år
Pris/m²
57 466 kr/m²
Nyproduktion

Fastigheten är under uppbyggnad vilket innebär att bostaden säljs på ritning. Inflyttning är planerad under oktober 2023. Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer bilder samt info! Informationsmöte kommer att hållas på mäklarens kontor på Kungsgatan 56, kontakta mäklaren för anmälan.

På Ebbe Lieberathsgatan 27E erbjuds nu en väldisponerad trea om 73 kvm. Den öppna och sociala planlösningen, smarta förvaringen samt den stora balkongen i söderläge gör detta hem älskvärt. Högkvalitativa, moderna och miljösmarta vitvaror blandas samman stilfullt, här har man valt designlinjen Natur. Både kök och badrum är elegant och fullutrustat med disk- och tvättmaskin som förenklar vardagen. Som om inte det vore nog finns en gedigen balkong som bjuder till social samvaro och eftermiddagssol. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med stora djupa fönster i två väderstreck. Som boende i Brf Södertull 1 får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och smarta förvaringsmöjligheter. Föreningen förfogar över ett praktiskt garage direkt under fastigheten, gästlägenhet samt cykelparkering.

Här får man plats med säng och tillhörande skrivbord i sovrummen, matgrupp i köket och en större soffgrupp i vardagsrummet. Dessutom finns otroligt goda förvaringsmöjligheter via flertalet breda och djupa skjutdörrsgarderober och klädkammare. Likaså erbjuder bostaden ett badrum med en tillhörande tvättstation. Bostaden lämpar sig perfekt för par eller barnfamiljen som letar efter den skinande lyxiga och bekväma känsla som en nybyggd bostad innebär. Här är det bara att flytta in och trivas!

Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium en kort promenad bort. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Underskatta inte att Korsvägen nås på endast fem minuter!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Kontakt

Elias Rabogliatti

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Mäklare Elias Rabogliatti, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
0704282655

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.