Nyproduktion

Södra Munksjöstranden

Jönköping Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,5 m²
Våning
5 av 5, hiss finns
Förening
BRF SKPSBRON nr 1
Om föreningen
Avgift
4 668 kr/mån
Pris/m²
39 877 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen in i en social generös trea med öppen planlösning, vinkelkök och luftiga sovrum. Denna stadsvåning har dubbla balkonger varav en med utsikt över sjön samt en entrébalkong som välkomnar dig hem varje dag.

Man kommer här att bo på en perfekt plats invid Södra Munksjön med strandpromenaden precis utanför porten. Här kan du starta helgen med kaffe, morgonsol och sjöglitter medan du planerar dagen. Varför inte snöra på dig löparskorna för att ta en skön joggingtur runt sjöarna i vår stad.
Det kommer bli en härlig gemensam takterrass med utsikt över sjön, och plats för många runt bordet. Du kommer att leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem nära både vatten och grönområden och med bra kommunikationer in till centrum.

Unikt erbjudande som alltid är standard:
Skanska God Affär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Du får både en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och ett tillträdesskydd.

Brf SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum.

Välkommen att boka tid för personlig genomgång av projektet!

Hälsning
Catharina

I BRF SKPSBRON NR1 bor du på en perfekt plats invid Munksjön med strandpromenaden precis utanför porten. Här kan du starta helgen med kaffe, morgonsol och sjöglitter medan du planerar dagen. I ett nybyggt hem har du tid till allt det trevliga livet har att erbjuda.
Det kommer bli en härlig gemensam takterrass med utsikt över sjön, och plats för många runt bordet. Du kommer att leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem nära både vatten och grönområden och med bra kommunikationer in till centrum.

Nu har du chansen att hitta ditt drömhem på ett av Skeppsbrons absolut bästa lägen med en utsikt att längta hem till.

Gå in och gör en intresseanmälan.

Skanska GodAffär är ett skräddarsytt
försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Du får både en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och ett tillträdesskydd.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Jönköping