Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Catharina Pölder

Catharina Pölder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nimbusgatan 3, Eriksberg, Göteborgs kommun

Nimbusgatan 3

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 495 000 kr
53,9 m²
2 rum
vån 1/5
3 273 kr/mån
64 842 kr/m²

Med enastående läge vid Eriksbergs träskodda kajkant hittar vi denna fina bostad som nu kommer ut till försäljning. Denna tvårummare har en klassisk planlösning som gör lägenheten kvadrateffektiv. Pärlan finns på första våningen- sjöutsikt och tillgång till en generös uteplats är en del av mervärdena. Terrassen utlovar härliga stunder i bästa solläge. Brf Älvstranden är en solid förening med bl.a en fantastiskt fin innegård. Här grönskar det i välskötta planteringar.Det finns flera sittgrupper där man kan njuta av skön avkoppling, utsikten över älven ger energi och välbefinnande. Man bor här i närhet till både älven och dess träskodda kaj och Sörhallsberget med spännande historia och vacker utsikt. På våren när solen kikar fram öppnar caféerna sina uteserveringar och du kan njuta av en kopp kaffe längs kajkanten. Vill du äta en god middag har du flera restauranger att välja på. Här finns också Färjenäsparken som erbjuder trivsamma promenadstråk, en stor lekplats och fina utsiktsplatser över Göteborg. Närmaste hållplats Sörhallstorget ligger endast ett stenkast bort och buss tar dig till Nordstan på ca 12 minuter. Vill du njuta av en båttur in till pulsen i stan så tar du Älvsnabben från Eriksbergs Färjeläger. Välkommen att komma och uppleva denna pärla. Vi visar lägenheten och tar en rundtur i området tillsammans! Lägenheten kan bli tillgänglig när helst det passar köparen!

  • Hiss
Bratteråsbacken 35, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsbacken 35

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
8 495 000 kr
131 m²
4 rum
vån 13/16
8 662 kr/mån
64 847 kr/m²

Magnifik utsikt, oslagbara vyer! Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Bratteråsbacken, mitt i hjärtat av Eriksberg. Området ger en New York-känsla med sina vackra höga tegelbyggnader och bekvämt avstånd till köpcenter, kajpromenader och kommunikationer. Denna rymliga fyra med ett högt och fint läge är en dröm som präglas av generöst ljusinsläpp, en förtrollande utsikt och stora, lättmöblerade rum. Här finns generösa sociala ytor där köket och vardagsrummet smälter samman i en öppen planlösning, rymliga sovrum och två välutrustade badrum varav en med tvättavdelning. Det som verkligen gör denna bostad unik är de tre(!) stora balkongerna. Samtliga är inglasade och fungerar som extra rum som kan användas året om. Här kan du njuta av kvällssolen och underbara sommarkvällar. Denna bostad ingår i en förening med stabil ekonomi där det mesta ingår i månadsavgiften. Dessutom har föreningen gemensamma utrymmen som förråd, cykelrum och barnvagnsrum för din bekvämlighet. Parkering finns tillgänglig i Deckshusets garage precis intill fastigheten. Här har du chansen att bo i en lägenhet som erbjuder både komfort och en unik livsstil i Eriksberg. Missa inte möjligheten att kalla denna pärla ditt nya hem!"

  • Balkong
  • Hiss
Lindholmshamnen 2, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmshamnen 2

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
7 395 000 kr
117 m²
4 rum
vån 7/7
6 376 kr/mån
63 205 kr/m²

Här finns möjlighet att investera i ett ljuvligt boende högst upp i fastigheten!. Våning 7 av 7! 117 kvadrameter väl anpassade för den som efterfrågar det bästa i livet! Detta är ett fantastiskt boende där livskvalitè är riktvärdet. Mitt i hjärtat av populära Lindholmen. Bostaden kan bli tillgänglig närhelst det passar köparen! Man blir hänförd när man stiger in i denna helt underbara våning. Lägenheten har i sin färgsättning en ultramodern framtoning. Stora sociala ytor där kök och sällskapsrum flyter samman, tre bra sovrum, två helkaklade badrum med dusch samt väldigt gott om förvaring. På balkongen i det härliga söderläget har man fin utblick över trendiga Lindholmen. Fastigheten andas hållbart och med utmanande arkitektur, beläget vid kajen i Lindholmshamnen. Sin starka identitet knyter an till områdets historia. HSB Göteborgs brf Blanka består av 122 moderna lägenheter som är ritade av arkitekten Gert Wingårdhs kontor. Här finns samlingslokal, övernattningslägenhet, tvättstuga samt cykellounge (se bilder). Innegården är utformad med gemenskap och trygghet i fokus. Här finns gott om sittplatser och öppna ytor. Gården är utrustad med lekplats, hammockar, två pergolar och vackra planteringar. Detta är ett väldigt populärt, nyetablerat område med stor portion karaktär. Här finns pulsen i form av restauranger fina kaféer vid vattnet, eleganta barer och takrestauranger mot en bakgrund av hamnkranar och nya höghus med bostäder och hotell. På promenadvägarna längs Göta älv ser man Älvsborgsbron och Götaälvbron, och det går färjor till centrum. Att uppleva Karlastaden expandera i kvarteret kommer att bli en häftig upplevelse som närmast granne!I Där i Karlastaden växer restauranggator, kreativa kontor, tvåtusen nya bostäder, hotell, spännande butiker, kulturscener, smidig service och mycket annat fram. Karlastaden blir en stad i staden med stark identitet, varmt hjärta och en öppen famn.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3