Kalkstensvägen 5

Kalkbrottet, Malmö Se på karta

4 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Byggår
2009
Förening
BRF Paviljongen i Limhamn
Om föreningen
Avgift
1 297 kr/mån
Driftkostnad
6 840 kr/år
Pris/m²
58 803 kr/m²

Nära hav och naturen ligger Victoria Park / Four Gardens, inbäddat vid Limhamns lugna kalkbrott. 2009 slogs portarna upp till detta livstilsboende där bekvämlighet och service sätts i första rummet. Idag är området näst intill helt färdigbyggt med närhet till handel och vardagsbekvämligheter.

I denna ljusa och väldisponerade trea om 71 kvadrat bor du på gavel med en exklusiv standard och smakfulla materialval i ljusa nyanser. Kvalitetsköket från Poggenpohl med inbyggd maskinpark från Siemens tillsammans med den rymliga matplatsen ut mot de öppna sällskapsytorna sätter en härlig prägel till en bostad vars planlösning designats för sällskap. Denna tidigare visningslägenhet ligger på ett formidabelt läge med känsla av utlandssemester. Här njuter vi av milslånga vyer mot Öresund samtidigt som komplexets poolområdet ligger på lagom avstånd.

Det rymliga badrummet med stilrena materialval är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samtidigt som man tagit hänsyn och lämnat plats till förvaringsutrymme och avställningsytor.

Tar man sig ut på den stora balkongen i sydväst avnjuter vi älskvärda kvm. Här finns gott om plats för utemöblerna samtidigt som utsikten ger dig en vy över kalkbrottet och den fria horisonten bakom.

På Victoria Park/ Four Gardens är bekvämlighet och service ett av ledorden och de som format ett av Sveriges mest spännande livsstilsboende. Som boende har du fri tillgång till en mängd servicefunktioner och faciliteter. Här finns bland annat: biograf, restaurang, spaanläggning, café, gym, egen vinkällare, biljard, bibliotek, pool. I huvudbyggnadens foajé finns en reception där fritt kaffe kan avnjutas samtidigt som du kan ta del av dagstidningar från hela Sverige. Victoria Park / Four Gardens bjuder även in till vin och whiskeyprovningar. För den som vill förkovra sig hålles också kvällskurser och seminarier.

På kort promenadavstånd når man den nya stadsdelen Hyllie som, utöver shopping och nöjen i världsklass, erbjuder direkt tågförbindelse till Malmö och Köpenhamn.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City