Pressarvägen 6, 5 tr

Kallhälls Centrum, Järfälla Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Bofinken i Kallhäll
Om föreningen
Avgift
4 710 kr/mån
Driftkostnad
1 680 kr/år
Pris/m²
36 845 kr/m²
Antal besök
1 152
Dagar på Hemnet
13

Lägenheten ligger högst upp i fastigheten med ett fritt läge och med en glimt av Mälaren. Fönster i två väderstreck och balkong om 8 kvm med ett sydvästligt läge. Rymliga sociala ytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det finns bra med förvaring i hall och sovrum men skjutdörrsgarderober.

Köket har vita stilrena köksluckor och grå bänkskiva. Vitt matt stänkskydd ovanför. Den maskinella utrustningen består av rostfria vitvaror från Siemens och en helintegrerad diskmaskin. Ung och mikro är inbyggd i praktisk arbetshöjd.

Badrummet är helkalklat och har vitt matt kakel på väggen och grå klinker på golvet. Här finns en tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk och förvaringsskåp ovan. Dusch med väggar i klarglas.

I övrigt är lägenheten inredd med vitlaserad 3-stav ek-golv och vitmålade väggar.

För mer information om inredningen, besök gärna JM's hemsida

https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/stockholm/jarfalla/kallhall/bofinken/pdf/jm-jarfalla-kallhall-bofinken-inredningsval-200110.pdf

På 3 minuters promenad går du till Pendeltåget som tar dig in till centrala Odenplan på bara 21 minuter. Lägenheten ligger intill Källhälls Centrum där du hittar diverse butiker, restauranger och service.

Läs mer hos mäklaren
Nytt Hem Sverige AB