Margit Sahlins Gata 3

Kapellgärdet, Uppsala kommun Se på karta

3 190 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Avgift
3 872 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
38 902 kr/m²
Antal besök
1 230
Dagar på Hemnet
8

Är detta möjligen den bästa trean i huset? En högt belägen hörnlägenhet med hög standard, ett fantastiskt ljusinflöde och två stora inglasade balkonger.

Lägenheten har en takhöjd om 250 cm och är inredd med påkostade, stilrena materialval. Boarean om 82 kvm fördelar sig över en rymlig hall med förvaring i garderobsvägg, ett välutrustat och smakfullt inrett kök med bänkskivor i sten, matplats och vardagsrum i öppen planlösning där ljuset kan flöda fritt över stora ytor, två sovrum, en gästtoalett och ett stort badrum med snygga materialval, tvättmaskin och torktumlare.

Från matplatsen/vardagsrummet finns utgång till en stor, inglasad balkong med sol från lunchtid och under kvällen. Här har vi fin utsikt över den äldre villabebyggelsen i Svartbäcken. Den andra balkongen vetter mot söder och nås både från det stora sovrummet och från vardagsrummet. Den är också inglasad samt indragen i fasaden vilket gör balkongsäsongen väldigt lång.

Om ni vill ha ännu mera utsikt över staden, ligga i en solstol eller bjuda vännerna på sommarfest utomhus, tar ni bara hissen en våning upp till takterrassen. Förutom terrassen erbjuder föreningen många fina, gemensamma faciliteter: Ett övernattningsrum, en härlig innergård med löparbana och utegym, cykelförråd, barnvagnsrum och sist, men inte minst, en bilpool där man kan hyra både elbil och el-lådcyklar. För mer information se: https://vkapellgardet.ourgreencar.se/

Kapellgärdet är ett populärt område som vuxit fram under de senaste 10-20 åren. Många som väljer att bo här gör det p g a det centrala läget med gång- och cykelavstånd till city och Resecentrum. På promenadavstånd ligger också Vaksala torg och Kvarnengallerian med all tänkbar service såsom apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger.

Här är det lätt att trivas!

Just nu förbereds en fusion (sammanslagning) mellan Brf Höjdhopparen och dess grannförening Brf Sjukamparen. Syftet är bl a att förenkla samt sänka kostnaderna för förvaltningen av föreningarna, fastigheterna och de redan gemensamma anläggningarna. Enligt styrelsen för Höjdhopparen kommer detta att innebära en sänkning av månadsavgifterna. Med hur mycket är ännu inte fastställt. Fusionen beräknas träda i kraft i januari 2022.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Mia Kjellberg

Mäklarhuset Uppsala

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas