Portalgatan 17 - FAST PRIS

Kapellgärdet, Uppsala kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2004
Förening
BRF Pilastern, Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 434 kr/mån
Driftkostnad
7 740 kr/år
Pris/m²
37 597 kr/m²

-Chans till snabbt avslut, flexibelt tillträde-

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS.
~Kontakta mäklaren redan idag för att boka privatvisning 070 555 42 89~

Här bor du i en välplanerad lägenhet med svårslagna sällskapsytor i den spännande planlösningen, vilket även ger bostaden ett genomgående fint ljusinsläpp från morgonsol i köket, till kvällssol på balkongen. Lägenheten är belägen på tredje våningen i huset som är byggt 2004, med hiss från markplan. Genomgående fina ytskikt med ekparkett på golvet och målade väggar. Från vardagsrummet når du den rymliga möblerbara balkongen i västligt läge, med sol från eftermiddag till sen kväll. Vill du skärma av dig från solen under sommarens varmare dagar, så finns även markis monterad att svalka sig under.

Det ljusa vardagsrummet som är rymligt med en social planlösning mot övriga rum blir naturligt bostadens hjärta, där du får gott om plats för större soffgrupp och matbord om så önskas. Köket är välutrustat och gott om förvaring med plats för matbord för 4-6 personer framför stort fönsterparti. Två avskilda sovrum i varsin del av bostaden, där det större sovrummet har två garderober, samt ingång till klädkammare med städskåp. Ett helkaklat och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. I hallen har du fina avhängningsytor för ytterkläder och skor, samt goda förvaringsmöjligheter med större dubbelgarderob med spegeldörrar.

Som boende i Brf Pilastern blir du en del av en välskött föreningen med god ekonomi, inga planerade avgiftsförändringar samt en månadsavgift där både värme, vatten, TV och bredband ingår. Dessutom har föreningen tecknat ett gemensamt elavtal, där bostadsrättsinnehavaren faktureras enbart efter faktiskt förbrukning, detta sker kvartalsvis. Det ingår även ett förråd som är beläget i källaren.

I detta nybyggda område finns närlivs, frisör, gym, förskola, skola och populära Portalparken samt Kapellgärdsparken för de äldre barnen. På den upprustade innergården finns grillmöjligheter och lekpark. Bostaden är belägen på bekvämt gångavstånd till stadskärnan och på vägen finns Vaksalatorg med Kvarnen, UKK och Resecentrum. För dig som pendlar har du mycket gott läge här, då du tar dig med cykel till centralstationen på under 10 minuter. Bra kommunikationer med stadsbussar och med bil går det fort att ta sig till både E4:an och 55:an.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Madelene Norberg

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Madelene Norberg, Svenska Mäklarhuset Uppsala
0705554289