Råbyvägen 74

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
Riksbyggen BRF Skogsfalken
Om föreningen
Avgift
3 900 kr/mån
Driftkostnad
6 840 kr/år
Pris/m²
32 886 kr/m²
Antal besök
1 980
Dagar på Hemnet
22

Varmt välkommen till denna moderna hörnlägenhet belägen en halvtrappa upp med barnvagnsförråd utanför dörren och hiss direkt från garaget! Här erbjuds ett optimalt boende för den unga familjen eller pendlaren som söker snabb åtkomst till E4:an eller centralstationen. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och inbjuder till middagar med släkt och vänner. Två sovrum i god storlek varav det ena erbjuder utgång till balkong. Det rymliga badrummet är helkaklat och försett med tvättmaskin och torktumlare.

Som boende i Kapellgärdet erbjuds närhet till god service. I den egna huskroppen ligger närbutiken MyWay och på promenadavstånd nås flera matbutiker och restauranger. Kvarnengallerian nås på cykel och här finns bl.a. apotek och postombud. Från Råbyvägen erbjuds även goda kommunikationsmöjligheter med busslinjer intill husknuten som tar dig till Uppsalas stadskärna. Väljer du bilen tar du dig via Tycho Hedéns väg till E4:an.

För den aktiva nås flera gym på promenadavstånd. På cykel tar du dig snabbt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår och fina promenadstigar till Gamla Uppsala. Eller varför inte besöka trevliga Gränbyparken med 4H-gård?

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala