Nyproduktion

Brf Kaptenen, Sidenvägen

Karlssons Äng, Kalmar Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019-2020
Planerat tillträde
Sommaren 2021
Förening
BRF Kaptenen
Om föreningen
Avgift
3 816 kr/mån
Pris/m²
23 649 kr/m²
Nyproduktion

Byggstart för nya bostadsrätter i Brf Kaptenen!
Beslut har nu tagits för de nya bostäderna på Karlssons äng i brf Kaptenen att de ska byggas. Beräknad inflytt är satt till juni 2021.

Med hjälp av en öppen planlösning och bra ljusinsläpp får du ett ljust och fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. På golven läggs en slitstark ekparkett och väggarna är vitmålade. Det öppna sambandet mellan kök och allrum ger en luftig känsla. Köket är från Marbodal. Den mörka bänkskivan blir en snygg kontrast mot de vita luckorna och kaklet över köksbänken. Vitvarorna är energismarta från Siemens. Badrummet är smakfullt inrett med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns förutom dusch och toalett även tvättmaskin och torktumlare. De allra minsta lägenheterna har en kombimaskin.

Som boende i Kaptenen har du fördelar som närheten till skolor, affärer och naturen. Det går snabbt att förflytta sig in till centrum med bil, buss eller cykel. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats och som variation kan du njuta av den härliga innergården där det finns både odlings- och grillmöjligheter. En skön plats för att avnjuta kvällsmaten på en filt i solnedgången en varm sommarkväll.

Karlssons Äng har ett perfekt läge med ca 2 km till havet, naturen runt knuten och samtidigt närhet till city. Dessutom ligger det inbäddat i ett befintligt bostadsområde som ger en ökad trygghet och ombonad känsla, alltså en perfekt kombination.

Låter det intressant? Tveka då inte till att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare för att anmäla ditt intresse.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar