Kartbergsvägen 6

Kartberget, Karlstads kommun Se på karta

2 620 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,7 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2015
Förening
BRF Kartberget
Om föreningen
Avgift
3 430 kr/mån
Driftkostnad
12 870 kr/år
Pris/m²
32 069 kr/m²
Antal besök
1 591

Ni har nu möjligheten att förvärva denna ljusa lägenhet med balkong i soligt söderläge på populära Kartberget! Uppvärmd pool i förening!

Bostaden har genomgående fina ytskikt och är välplanerad med goda förvaringsmöjligheter, två trevliga sovrum, pool i förening. Inom några få minuter har ni Klarälven där morgondoppet är lättillgängligt. Två väldisponerade sovrum samt en generös hall med klädkammare i anslutning. En lägenhet som erbjuder ett ljust vardagsrum med öppen social planlösning som leder till det stilrena köket. Här finns allt ni önskar!
Intill finner ni balkongen i ett underbart söderläge med utsikt över poolen och pooldäcket som finns i föreningen. Föreningen kommer även bygga en relax med bastu vid poolområdet inom en snar framtid.

Till varje lägenhet ingår carport med eluttag samt ett separat förråd.

Kartberget som har ett av Karlstads absolut bästa lägen, med närhet till trevliga promenadstråk, Vänern och cykelavstånd till centrum. Generösa grönytor, lekplats och brygga vid älven gör Kartberget till ett oerhört inbjudande och populärt bostadsområde. Även ett lekområde finns att tillgå på området. Köpcentrumet Bergvik ligger ca 3 km bort som erbjuder allt från mataffärer och brett utbud av affärer.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Moa Wirdby

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Moa Wirdby, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-388 07 34