Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mossgatan 179, Rud, Karlstads kommun
Mossgatan 179, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Mossgatan 179, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Mossgatan 179

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
4 765 kr/mån
14 398 kr/m²

Nu presenteras en mycket trivsam och rymlig bostad med inglasad balkong på Mossgatan 179. Lägenheten är i väldigt bra skick och erbjuder ett praktiskt kök med utgång till den inglasade balkongen i söderläge där ni kan njuta av solen under större delen av dagen. Vidare hittar ni ett ljust och luftigt vardagsrum, två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en gäst-wc och sist men inte minst ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Extra plus att parkeringsplats ingår i månadsavgiften! Ett mycket bekvämt boende i en stabil och välskött HSB-förening. På Rud bor ni med en härlig omgivning med gott om grönområden, promenadstråk och bra kommunikationer via stadsbussnätet till både Karlstad centrum och universitetet. Lägenheten är belägen i närhet till Rudsängens förskola, Rudsskolan och Färjestadskolan och mitt emot finns en stor lekpark "Rudsleken". Löpspår, matbutik, vårdcentral och all service finns precis utanför dörren. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skolgatan 12, Centrum, Kils kommun
  • Lör 10 aug kl 11:00
Skolgatan 12, Centrum, Kils kommun, bild 2
Skolgatan 12, Centrum, Kils kommun, bild 3

Skolgatan 12

Villa
Centrum, Kils kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
102 + 70 m²
7 rum
802 m² tomt

Nu har vi nöjet att förmedla Skolgatan 12 och denna charmiga villa för hela familjen! Bostaden på 102+70 kvm fördelar sig på två våningsplan. På entréplan erbjuds sociala umgängesytor med ett rymligt vardagsrum som leder er ut till uterummet i söderläge. Här kan ni njuta av morgonkaffet och grillmiddagar med vänner och familj. Vidare finns ett matrum som ansluter till det stilrena köket, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum. En trappa upp finner ni en mer privat familjedel med ett allrum, tre sovrum och ett helkaklat badrum. I källaren finns tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Utomhus erbjuds en stor trädgård med plats för lek och spel, odlingar, uteplatser och ett garage. Bör upplevas på plats! Här bor ni i ett familjevänligt område med bekvämt gångavstånd till förskola, skola och idrottshall. Tvärs över gatan ligger Sannerudsskolan och Sannerudsvallen finner ni längre ner på gatan. Ni har även mycket nära till Kils centrum med mataffärer, tågstation, restauranger och annan service. Karlstad har ni ca 20 minuters bilfärd bort. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

  • Premium
Tjäderstigen 17, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Tjäderstigen 17, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Tjäderstigen 17, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Tjäderstigen 17

Radhus
Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 480 000 kr
126 + 32 m²
6 rum
466 m² tomt

Välkomna till Tjäderstigen 17 och denna fina villa för hela familjen. Här bor ni på en lugn gata med baksida i soligt västerläge och nära till lekplatser. Detta fantastiska hus erbjuder generösa utrymmen och en idyllisk livsstil för hela familjen. Med sina 4-5 rymliga sovrum, stort duschrum och renoverat kök, är detta hem perfekt utformat för både vardagsliv och sociala tillställningar. Utomhus finns både en öppen altan och en under tak i skönt västerläge. Här samlas man gärna sommartid med vänner och familj. Baksidan erbjuder gräsmatta som bjuder in till hopp och lek. Fiber finns indraget från Karlstad stadsnät. På Norra Kroppkärr bor ni i ett familjevänligt område med flera lekplatser, skola, mataffär och idrottsplats. Endast några minuters promenad till Kroppkärrskolan och Coop Nära. Goda bussförbindelser via linje 2, 3 och 4 som tar er in till Karlstad centrum. För er som vill ut på tur löper Klarälvsbanan förbi området. Visa ert intresse redan nu för att inte gå miste om denna fina fastighet!

  • Premium
Kasernhöjden 11A, Kasernhöjden, Karlstads kommun

Kasernhöjden 11A

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 780 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/5
3 856 kr/mån
29 180 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvåa med otrolig takhöjd och vackra fönsterpartier i form av fyra stora, spröjsade fönster. Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmeter med praktisk förvaring under sovloftet, även ett förvaringsutrymme i hall som kan nyttjas som ett extrarum/sovdel. Vidare finner ni köket med öppen planlösning till det luftiga vardagsrummet, här finns plats för såväl soffa som matbord. Härifrån når ni även den möblerbara balkongen. Sist men inte minst sovalkoven med en trapp upp som skapar en avskildhet samt det helkaklade badrummet med tvättmaskin som med fördel förenklar i vardagen. På Kasernhöjden bor du i ett vackert område med fin utsikt över stan. Samtidigt som du bor i ett lugnt och trevligt område har du centrum på bekvämt gångavstånd. I området finns livsmedelsbutik, bageri och butik. I närheten ligger även I2-skogen med gott om motionsspår och stigar. Idrott finns runt hörnet med både Tingvalla idrottsplats, racketcenter och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Anna Svärds väg 12, Hultsberg, Karlstads kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Anna Svärds väg 12, Hultsberg, Karlstads kommun, bild 2
Anna Svärds väg 12, Hultsberg, Karlstads kommun, bild 3

Anna Svärds väg 12

Villa
Hultsberg, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 480 000 kr
128 m²
4 rum
504 m² tomt

Äntligen har vi det stora nöjet att presentera denna välplanerade villa med ett toppenläge på Hultsberg. Här bor ni på en lugn återvändsgata i ett väl omhändertaget hus som löpande renoverats genom åren med en fantastisk lummig trädgård. Här erbjuds en välplanerad villa med stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum, som blir den självklara platsen för umgänge med vänner och familj. Köket har stilren design med vita skåpsluckor och högkvalitativa vitvaror samt en köksö med spis och flertalet sittplatser. Från köket tar ni er ut på den mysiga tomten via den ca 60 kvm stora altanen. Tomten vetter mot ett skogsparti vilket gör att baksidan blir som en egen lugn oas fylld av grönskande buskar, växter och vackra planteringar. Här kan ni snöra på er skorna och ge er ut i skogen för ett träningspass direkt från tomten. Bostadens tre sovrum finner ni i en mer privat del ihop med ett allrum, duschrum, gäst-wc samt tvättstuga. På området Hultsberg bor ni i en trygg miljö för barnen att växa upp i med några minuters promenad till nyrenoverade Hultsbergsskolan från F-klass till år 9. Gott om bussförbindelser in till Karlstad centrum och endast ett par minuters bilfärd till Bergvik köpcentrum med all dess utbud och handel. Extra plus för solceller! Det här är helt klart en villa som behöver upplevas på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristofer idag!

  • Premium
Högmyrsgatan 47, Stockfallet, Karlstads kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Högmyrsgatan 47

Radhus
Stockfallet, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
122 m²
5 rum
179 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att förmedla detta fina hus med mysig, friköpt tomt i söderläge på Högmyrsgatan! Här erbjuds en väl omhändertagen bostad med ljusa och fina materialval. De välplanerade 122 m² fördelar sig på två plan med öppna och sociala ytor på entréplanet och en mer privat del på övre plan. Mellan det stilrena köket och det rymliga vardagsrummet är det öppen planlösning och här ges ett fint ljusinsläpp av flera fönster. Härifrån nås den trevliga baksidan med uteplats delvis under tak och den grönskande gräsmattan. Det här är den optimala platsen att umgås med familj och vänner inpå småtimmarna, och är man intresserad av odling finns det även plats för det. Vidare finns en praktisk tvättstuga och gäst-wc på entréplan och en trappa upp möts ni av en hall med utgång till balkongen, tre sovrum i bra storlek samt ett stort badrum med både badkar och takdusch. Stockfallet är ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser och fotbollsplaner. Det finns flera populära förskolor nära varav Stockfallets förskola är nybyggd. Det finns också flera grundskolor från förskoleklass till åk 6 varav Stockfallets skola är nybyggd 2024 med fantastiskt läge intill skogen. Allt nås via bilfria gång- och cykelvägar. På området finns all-aktivitetshuset "Stocken" som är en ideell förening som arrangerar allt från pubkvällar med livemusik och visning av sportevenemang på storbild till midsommarfiranden och majbrasor. När du går ut genom dörren finns närheten till skogen med fina promenadstigar, löprundor samt goda möjligheter till svamp och bärplockning. Vid området passerar även Klarälvsbanan som är en 90 km lång naturupplevelse på bilfri asfalt som slingrar sig rakt genom den Värmländska naturen ända upp till Hagfors. Man kan enkelt cykla till stan via klarälvsbanan. Kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse.

  • Plus
Parkgatan 7, null, Grums kommun

Parkgatan 7

Villa
Grums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 580 000 kr
116 + 56 m²
5 rum
1 061 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att saluföra denna hemtrevliga trävilla om 116+56 m² med stor och insynsskyddad trädgård. Det här är det optimala boendet för barnfamiljen med fyra sovrum i bra storlek och flera sällskapsytor, samtidigt som ni har nära till skolor. Huset har genomgått löpande renoveringar och har bergvärme som uppvärmning så här får ni både en behaglig boendemiljö och ekonomi. På entréplan möts ni av en ljus hall innan ni tar er vidare till det härliga vardagsrummet där ni kan öppna ut mot en av uteplatserna. Bostadens hjärta, det väl tilltagna och stilrena köket, ger plats för både matlagning, läxläsning och middagar i goda vänners lag. Vidare finns ett sovrum samt ett helkaklat badrum. På övre plan hittar ni bostadens mer privata familjedel med tre sovrum i bra storlek, varav det ena tar er ut på balkongen med fin vy över kvarteret, samt en gäst-wc. På källarplanet finns det gott om förrådsutrymmen, varav en matkällare, samt en praktiskt tvättstuga. Utvändigt bjuds ni på flera trevliga uteplatser i olika väderstreck som ger er möjligheten att följa solen under dagen. Vad sägs om att duka fram frukosten på uteplatsen på framsidan, eller avnjuta en grillmiddag vid pergolan? Från uteplatserna nås den väl tilltagna tomten med en grönskande gräsmatta som bjuder in till lek och spring för de små. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till skola, lekplatser och busshållplats. Gångavstånd till Grums centrum med mataffärer, ishall och idrottsplats, skolor, vårdcentral, restauranger och tågstation. Ett tillfälle som sällan kommer åter. Välkomna hem! Vid intresse är ni varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Nazanin!

Forsgatan 40, null, Forshaga kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Forsgatan 40, null, Forshaga kommun, bild 2
Forsgatan 40, null, Forshaga kommun, bild 3

Forsgatan 40

Villa
Forshaga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
130 + 30 m²
5 rum
573 m² tomt

Varmt välkomna till Forsgatan 40 och denna trivsamma 1-plans villa på 130 kvm med bra planlösning och garage i ett familjevänligt område. Villan har genomgående ljusa och fina ytskikt, fyra trivsamma sovrum i god storlek, ett fint kök med gott om förvaring och plats för matgrupp, badrum och gästtoalett samt ett ljust och rymligt vardagsrum. På baksidan av huset finner ni en trivsam och lättskött trädgård med altan delvis under tak. Här erbjuds närhet till Klarälven, grönområden, skola, förskola samt affärer. Ett fantastiskt boende för den stora familjen! Denna fastigheten har genomgått en stor renovering 2003 där grund är gjord enligt dagens regelverk och standard. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Premium
Herrgårdsgatan 10, Tingvallastaden, Karlstads kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Herrgårdsgatan 10, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 2
Herrgårdsgatan 10, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 3

Herrgårdsgatan 10

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 980 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/4
4 500 kr/mån
27 500 kr/m²

I populära Tingvallastaden hittar Ni denna rymliga och härliga lägenhet med utsikt mot Domkyrkan. Bostaden om 72 kvm fördelat på två rum och kök erbjuder en social planlösning med rymligt kök med plats för matmöbel. I vardagsrummet finns en öppen spis samt en möblerbar balkong i soligt söderläge med utsikt över bland annat Domkyrkan och de vackra kringliggande fastigheterna. Dessutom finns en franska balkong från sovrummet mot lugn innergård. Bostaden har under det senaste året genomgått omfattande renoveringar som inkluderar nya golv, väggar och tak, ändrad planlösning samt ett nytt kök med tillhörande fullstor maskinpark. Genomgående fiskbensparkett och ljusa väggar. Helkaklat duschrum med vikväggar i glas, wc och kommod med tillhörande belyst spegelskåp. Tvättmaskin installerad. PLEJD-styrning installerad för smart hantering av belysning. Här bor ni med ett lugnt läge mitt i centrum, med all tänkbar service såsom matbutiker, restauranger och shopping precis runt hörnet. Ett stenkast bort finns Klarälven med vackra promenadstråk, båtbuss och vackra miljöer. Denna bostad bör upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kanikenäsbanken 23B, Kanikenäsbanken, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 23B

Lägenhet
Kanikenäsbanken, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
2 967 kr/mån
37 157 kr/m²

I ett alldeles fantastiskt läge med vy ut mot Vänern hittar ni denna genomgående fina tvåa byggd 2018. Bostadens 51 kvadratmeter fördelar sig på ett kök och vardagsrum i en öppen, modern planlösning som uppmuntrar till härligt umgänge med vänner och familj. Från vardagsrummet går ni ut på den stora inglasade balkongen med underbar utsikt över Vänern, där ni kan sitta och spana på båtarna som glider förbi i kanalen. Utöver den inglasade delen finns även en oinglasad del med plats för möblemang. Vidare hittar ni ett sovrum i bra storlek med plats för kläderna i en separat klädkammare, en hall med gott om förvaring i flera garderober och självklart ett helkaklat, rymligt duschrum med egen tvättutrustning samt förvaringsmöjligheter. Här är det bara för er att flytta rakt in och börja njuta! Här bor ni med ett underbart läge precis vid Vänerns kant, med båtliv och badmöjligheter precis intill. En rofylld och lugn miljö med närheten till fina promenadstråk längs vattnet. Gångavstånd till centrum med komplett serviceutbud. Hiss från markplan och garageplats i huset med separat kö. Varmt välkomna på visning, bör upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Edsgatevägen 73H, Edsgatan, Karlstads kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Edsgatevägen 73H, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Edsgatevägen 73H, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Edsgatevägen 73H

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/3
10 336 kr/mån
21 875 kr/m²

Det är med största nöjet vi nu kan presentera Edsgatevägen 73H och denna otroliga lägenhet! Lägenheten har ett genomgående fint ljusinsläpp och är modernt inredd med en takhöjd på ca 2,5 m! Här finns vackra tidsenliga detaljer bevarade som visar upp dess historia som en före detta lada, det märks inte minst på att väggar och tak är försedda med robusta timmerbjälkar. Detta ger bostaden en vacker kontrast mellan det moderna och klassiska. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning som verkligen bjuder in till umgänge med familj och vänner. De stora ytorna vid vardagsrum och kök blir den naturliga knytespunkten, och kring köksön finns det gott om plats så att alla kan vara delaktiga i matlagningen. När ni känner för att ta er ut till den härliga balkongen når ni den från vardagsrummet och härute kan ni njuta av dagens alla soltimmar. Vidare finns två sovrum i bra storlek samt ett stilrent, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. På Edsgatan bor ni ett lugnt och barnvänligt naturområde. Här finns flera lekplatser, förskolor, nya Stockfallets skola från förskoleklass till 6 och fritidsaktiviteter inom bekväm närhet. Ni har tillgång till väl fungerande kollektivtrafik och ett flertal vackra gång- och cykelvägar som leder till olika delar av Karlstad. Dessutom finns det fantastisk natur i närheten, perfekt för härliga löprundor. "Ladan" är en vacker byggnad som inrymmer 21 bostäder i tre plan. Till föreningen hör även carport, förråd, gästlägenhet, och som en bonus finns relaxavdelning med bastu och vedeldad badtunna. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jakob vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun, bild 2
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun, bild 3

Västra torggatan 19B

Lägenhet
Kils kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
335 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 400 kr/mån
8 933 kr/m²

På Västra Torggatan 19B kan vi nu presentera denna ljusa och hemtrevliga etta, optimal som första boende! Lägenheten erbjuder ett rymligt allrum där både soffa och säng får plats utan att konkurrera om plats med varandra, samtidigt som det även finns två garderober i fullhöjd för bra klädförvaring. Från allrummet nås den trevliga balkongen som ligger i solsäkert sydväst-läge, så här kan ni njuta av solen från morgon till kväll. Vidare finns ett kök med bra arbetsytor där även ett mindre matbord får plats, samt ett fräscht duschrum. I föreningen finns en trevlig innergård med utemöbler och välskött trädgård. Här bor ni i centrala Kil med matbutiker, restauranger och Kils station inom gångavstånd. Willys ligger i området, busshållplats finns utanför dörren och vårdcentral finns längre ner på samma gata. Med bil tar ni er in till Karlstad på ca 20 minuter. För mer info, kontakta gärna ansvarig mäklare Jakob!

  • Premium
  • Balkong
Degerbyn Juviken 7, null, Grums kommun
Degerbyn Juviken 7, null, Grums kommun, bild 2
Degerbyn Juviken 7, null, Grums kommun, bild 3

Degerbyn Juviken 7

Villa
Grums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
146 m²
5 rum
1 303 m² tomt

Om ni söker ett boende i toppklass kan ni sluta leta - för här presenterar vi nu Degerbyn Juviken 7 och denna fantastiska enplansvilla! Villan uppfördes 2019 och är i otroligt fint skick med en mycket tilltalande planlösning där bostadens centrum och hjärta utgörs av stora, sociala sällskapsytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är stilrent med köksö och gott plats för både matlagning och umgänge. Från vardagsrummet har ni en vacker utsikt ner mot sjön och kan öppna ut mot altanen så att gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut. Altanen löper runt hela huset så här kan ni verkligen följa solen under dagen, samtidigt som ni hittar skuggplatser när det lockar. Villan erbjuder tre sovrum i bra storlek, med möjlighet till ett fjärde om behovet finns. Vidare finns två badrum med dusch samt en separat tvättstuga med bra arbetsytor. Utomhus ges en stor och härlig tomt där det erbjuds gott om plats för både hopp och lek för barnen och kanske odling för den som är intresserad av det. Fristående garage och uppfart med plats för bilar. Extra plus för solceller och båtplats! I Värmskog bor ni med närhet till både natur och djurliv. På ca 20 minuters bilfärd tar ni er till Grums där ett stort utbud av närservice finns såsom matbutiker, vårdcentral, förskolor och skola. För den idrottsintresserade finns både idrottsplats, ishall, badhus, gym och ridhus i kommunen. Till Bergviks köpcenter tar det ca 35 minuter med bil. Området har flera gemensamma ytor som omfattar hela 85000kvm i parkmark, ca 800m strandlinje med brygga och båtplatser. Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna bostad som definitivt ska upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Jakob vid frågor.

  • Premium
Tulegatan 2B, Lamberget, Karlstads kommun
  • Idag kl 11:00
Tulegatan 2B, Lamberget, Karlstads kommun, bild 2
Tulegatan 2B, Lamberget, Karlstads kommun, bild 3

Tulegatan 2B

Lägenhet
Lamberget, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
980 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 861 kr/mån
17 658 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade 2:a på Tulegatan 2B. Lägenheten har ett elegant helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum, ett mysigt sovrum, ett rymligt kök med vacker utsikt mot tjärnet och en underbar balkong där du kan njuta av solen. Dessutom ingår både bredband och tv i avgiften. Bo på Lamberget och njut av ett lugnt område med vackra grönområden och härliga promenadstråk. Härifrån har du bekvämt cykelavstånd till centrum med alla dess bekvämligheter, och flera busslinjer stannar i närheten. I området finns även ett modernt gym och en idrottsanläggning som erbjuder både padel och JumpYard. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och uppleva denna pärla!

  • Premium
  • Balkong
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun, bild 2
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun, bild 3

Öckna 527

Villa
Östra Fågelvik, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
185 m²
4 rum
2 702 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en nybyggd enplansvilla i vinkel med stort garage med lantligt läge! Villan har en boyta om cirka 185 kvm och erbjuder en social och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är rymligt med gott om förvaring- och arbetsytor och ger plats för stort matsalsbord i anslutning. Vidare finns ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett otroligt ljusinsläpp och skapar en fin rymd, tre trivsamma sovrum samt en tvättstuga. Sist men inte minst finns en gästtoalett och ett stort badrum med dusch, badkar, wc, dubbelhandfat, högskåp och handdukstork. Genomgående smakfulla och påkostade materialval genomsyrar hela fastigheten. Bostaden har liggande panel och vattenburen golvvärme i hela huset inklusive garaget. På garagedelen finns även solceller installerade för ännu bättre boendeekonomi. Här bor ni granne med naturen och vackra vyer, samtidigt som ni tar er in till Karlstad på ca 20 min. Det är verkligen en idyll med gott om plats för lek och spel i trädgården för alla åldrar och fina odlingsmöjligheter för den som är intresserad. Här kan ni verkligen koppla av och njuta av lugnet, oavsett om det är över en kopp kaffe i trädgården eller en middag i goda vänners sällskap. Hoppar ni på cykeln eller tar en promenad så finns badplats vid Gapern ca 1 kilometer från huset! Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare Alexander och Joakim för mer information!

  • Premium
Rudsvägen 5B, Sundsta, Karlstads kommun
Rudsvägen 5B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Rudsvägen 5B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Rudsvägen 5B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 325 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 788 kr/mån
22 083 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna hemtrevliga tvåa på Rudsvägen 5B med ett helt underbart ljusinsläpp. I det rymliga köket finns gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, härifrån når ni sedan det härliga vardagsrummet som i sin tur tar er ut på den mysiga balkongen. Balkongen är belägen i allra bästa västerläge mot den lugna innergården, så här njuter ni gärna av ljumna kvällar medan solen går ner. Slutligen hittar ni sovrummet och duschrummet med egen tvättmaskin som underlättar i vardagen. I lägenheten finns två inbyggda garderober samt en garderobsvägg som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Stort plus för den stabila föreningen med välskött och bra ekonomi som ger låg boendekostnad. Här bor ni på populära Sundsta med närhet till Sundstabadet, gym, Sundstatjärn med badstrand och promenadslinga, mataffärer, apotek och restauranger. Bekvämt promenadavstånd till centrum, dit ni även kan ta någon av bussarna som stannar precis utanför huset. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Östra Torggatan 17, Tingvallastaden, Karlstads kommun
Östra Torggatan 17, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 2
Östra Torggatan 17, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 3

Östra Torggatan 17

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
3 604 kr/mån
29 138 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna välplanerade och mycket trivsamma tvåa med optimalt läge för den som vill bo nära stadens puls. Lägenheten är genomgående ljus med fina ytskikt och genomtänkta materialval. Här välkomnas ni in av en trevlig hall med flera garderober för bra förvaring av ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet och rakt fram finner ni det rofyllda sovrummet med smarta förvaringslösningar. Vardagsrummet är rymligt med öppen planlösning mot köket och här bjuds det in till socialt umgänge med vänner och familj. I anslutning till matsalsdelen finns ett vackert och charmigt burspråk. Här bor ni i stabila och välskötta Brf Enigheten där både tv och bredband ingår i avgiften. På bara någon minuts promenad finns shopping, restauranger, nöjesliv och Stora Torget som är knutpunkten för stadens busstrafik. För en härlig promenad eller löprunda har ni Klarälven och dess vackra stråk bara någon minut hemifrån. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Linnéa vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Norra klaragatan 7, Klara, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Norra klaragatan 7

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/4
1 628 kr/mån
46 875 kr/m²

Högst upp i huset på Norra Klaragatan 7 har vi nu nöjet att presentera en mycket välplanerad etta. Här bor du med en väl tilltagen balkong i bästa, soliga söderläge, ett mysigt sovloft med förvaring under och inte minst med en mycket låg månadsavgift där Tv och internet ingår. Utöver detta hittar du också ett praktiskt och välutrustat kök, ett vardagsrum med plats för både soffa samt skrivbord och ett helkaklat badrum med badkar. Ta chansen att bo i en välskött förening med både bastu och övernattningslägenhet. Optimalt första boende eller som studentlägenhet! Klara är ett lugnt och eftertraktat område med flera mysiga parker. En kort promenad bort ligger centrum med restauranger, shopping, nöje samt Stora Torget med busshållplats som snabbt tar dig till exempelvis universitetet. Dessutom närhet till Tingvalla IP och trevliga promenadstråk och löpsträckor längs vackra Klarälven. Varmt välkommen att kontakta Linnéa för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Östra torggatan 1, Centrum, Karlstads kommun

Östra torggatan 1

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 280 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 4/4
932 kr/mån
52 245 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade cityetta! Här bor ni med en mycket låg månadsavgift om endast 932,50 kr i en stabil och välskött förening med hiss från markplan. Precis utanför porten har ni stadspulsen med restauranger, shopping och nöjesliv samt ett brett serviceutbud. Perfekt som student- eller övernattningslägenhet med optimalt läge nära både tåg-och busstation. Välkomna på visning!

  • Hiss
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Kanikenäsbanken 10A

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 6/7
2 687 kr/mån
42 375 kr/m²

På eftertraktat läge precis intill Vänerns inlopp har vi nu nöjet att presentera denna mycket stilsäkra bostad. Lägenheten är otroligt välplanerad och erbjuder ett smakfullt kök och ett rymligt allrum med plats för både soffa och matbord, med en separat sovalkov med plats för en dubbelsäng. Från allrummet nås bostadens härliga balkong som är belägen i ett helt fantastiskt läge intill vattnet, där ni kan spana på båtarna som glider förbi i kanalen samtidigt som ni njuter av en mysig middag med vänner. Sist men inte minst finns ett mycket stilsäkert helkaklat duschrum med kombimaskin som underlättar i din vardag. I Inre Hamn bor du med närhet till allt du behöver. Vatten och båtliv, trevliga caféer och restauranger, gym och mataffär finns i området. En kort promenad bort ligger centrumkärnan med bland annat shopping, nöje samt Stora Torget som är knutpunkten för stadens bussar som smidigt tar dig till exempelvis universitetet. En perfekt första bostad eller studentlägenhet. Kontakta ansvarig mäklare Jakob för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bomstadsvägen 731, Bomstad, Karlstads kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Bomstadsvägen 731, Bomstad, Karlstads kommun, bild 2
Bomstadsvägen 731, Bomstad, Karlstads kommun, bild 3

Bomstadsvägen 731

Fritidshus
Bomstad, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
49 m²
3 rum
1 700 m² tomt

Nu presenterar vi Bomstadsvägen 731 och detta charmiga fritidshus med möjligheten att skapa ert drömställe vid Vänerns glittrande vatten! Det är svårt att inte förälska sig i läget och här kommer ni kunna njuta av många härliga soltimmar med vänner och familj. Tänk att få starta dagen med morgonkaffet samtidigt som ni tittar ut över vattnet och njuter av sjöutsikten. Stugan har potential att bli något utöver det vanliga och här har ni en fantastisk chans att sätta er egen prägel! I dag har stugan ett allrum, två sovrum, ett mindre kök samt en veranda med utsikt mot Vänern. Detta är ett unikt tillfälle för er som drömmer om ett fritidshus med ett oslagbart läge vid Vänern och aldrig vill ha långt till ett dopp. Ni har gångavstånd till Bomstadbadet och in till Karlstad tar ni er på 15 min biltur. Ta möjligheten att skapa er personliga oas i en naturskön och lugn miljö, med magisk sjöutsikt! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jakob vid intresse!

  • Premium
Örnäs 712, Örnäs, Karlstads kommun
Örnäs 712, Örnäs, Karlstads kommun, bild 2
Örnäs 712, Örnäs, Karlstads kommun, bild 3

Örnäs 712

Villa
Örnäs, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 350 000 kr
150 m²
5 rum
2 792 m² tomt

För er som drömmer om en förtrollande sjöutsikt och en villa som slår allt annat är det här er chans att förvärva Örnäs 712 - en helt otrolig idyll där det inte har sparats på något! Med sin slående utsikt över sjön Gapern bjuds ni på ett rogivande läge där avkoppling och kvalitétstid med familj och vänner blir ett stående inslag i vardagslivet. Mot sjön breder en stor altan ut sig i solsäkert västerläge och ger er plats för flera olika sittgrupper och loungegrupper. För de yngre familjemedlemmarna bjuder trädgården in till lek och bus. Redan när ni svänger upp vid huset så slås man av hur den vackra arkitekturen gör sig så perfekt på denna plats med dess naturmaterial och sobra färgval. De jordnära tonerna följer med vidare in i villan där de tillsammans med stilsäkra och kvalitativa materialval går som en röd tråd i hela bostaden. Den naturliga samlingspunkten för vänner och familj blir det öppna köket och vardagsrummet med sina stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till nock och bidrar till ett ljusinsläpp samt en rymd som är svårslagen! Både från kök och vardagsrum kan ni öppna upp de vackra dubbeldörrarna ut mot den stora altanen i västerläge för att sudda ut gränsen mellan inne och ute. Köket har inredning i trä, bänkskiva i betong och den stora köksön bidrar både till mer arbetsyta och extra sittplatser. Hur underbart låter det inte att stå och laga mat vid köksön och blicka ut mot sjön? Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger gott om plats för ett stort matsalsbord och soffgrupp. Bostaden erbjuder fyra sovrum i bra storlek, varav master bedroom både har vackra dubbeldörrar att öppna mot altanen samt ett eget helkaklat och lyxigt badrum med sjöutsikt. Vidare erbjuds ytterligare ett exklusivt badrum samt en praktisk tvättstuga med bra förvaringsutrymmen och groventré. Ett extra plus för den vattenburna golvvärmen som är genomgående för hela huset. Här bor ni granne med naturen samtidigt som ni med bil tar er in till Karlstad på endast ca 15-20 minuter. Det är alltså det perfekta lantliga läget utan att tumma på avståndet in till centrum. Badrocksavstånd till badplats dit ni kan promenera och njuta av ett dopp. Försäljningen avser Karlstad Örnäs 1:15 (adress Örnäs 710) och 1:16 (adress Örnäs 712). Det här är en bostad som behöver upplevas på plats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kristofer redan idag!

  • Premium
Sandbäcksgatan 13, Klara, Karlstads kommun
Sandbäcksgatan 13, Klara, Karlstads kommun, bild 2
Sandbäcksgatan 13, Klara, Karlstads kommun, bild 3

Sandbäcksgatan 13

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
76 m²
2 rum
vån 5/5
6 635 kr/mån
17 105 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga tvåa med optimala förutsättningar för att skapa er drömbostad, på ett av Karlstads bästa lägen! Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två olika väderstreck och härifrån nås även balkongen. Vidare finns ett vältilltaget sovrum som är möjligt att dela av till två mindre sovrum om behovet finns, ett kök samt badrum. Gott om förvaringsutrymmen i flera garderober och i en klädkammare. Ett perfekt läge precis vid Klarälven med badmöjligheter och fina promenadstråk längs vattnet samt en kort promenad in till city där shopping, nöjesliv och restauranger väntar. Omtyckta Klara präglas av vackra byggnader, fina parker och Klarälven med fina promenadstråk som löper längs stadsdelen. Busshållplats finns nära bostaden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kristofer vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nolgårdsvägen 16E, Nolgård, Hammarö kommun

Nolgårdsvägen 16E

Lägenhet
Nolgård, Hammarö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 140 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/2
4 613 kr/mån
15 405 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna ljusa och trivsamma tvårummaren på populära Nolgård. Här bor ni i en lägenhet med fräscha ytskikt med allt man behöver för ett bekvämt boende. Ni välkomnas av en ljus hall som via en trapp som tar er upp till ett stilrent och praktisk kök renoverat 2021. Köket bjuder in till matlagning och socialt umgänge, och här ryms även ett matbord för ca fyra personer. Därefter finns ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i solsäkert västerläge, där ni kommer njuta av många härliga stunder. Tänk er att ta med kaffekoppen ut och starta dagen i morgonens första solstrålar, låter inte det underbart? Vidare finns ett stort sovrum med fyra garderober som ger bra förvaring samt ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin och avlastningsbänk. På Nolgård bor ni i ett trivsamt område cirka 10 minuter från Karlstad centrum. Med gångavstånd finner du även Nolgårds shoppingområde med mataffärer, apotek och restauranger. I närområdet finns skolor, förskola, vårdcentral samt sport- och ishall. Goda kommunikationsmöjligheter till Karlstad med buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Alexander vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Stinsgatan 6, Viken, Karlstads kommun

Stinsgatan 6

Lägenhet
Viken, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 780 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/6
3 133 kr/mån
33 585 kr/m²

Med sitt optimala läge nära centrum och sin stilrena design är Stinsgatan 6 perfekt för er som ställer krav på ert boende och läge! Bostaden har en välplanerad planlösning och erbjuder väl tilltagna rum. När ni kliver in i bostaden välkomnas ni av en inbjudande hall följt av det ljusa vardagsrummet och härifrån når ni balkongen där ni kan njuta av en kaffe i morgonsolen. Vidare finns ett ett rofyllt sovrum samt ett helkaklat badrum. Lägenheten har även ett nyrenoverat stilrent kök med genomtänkta materialval och vackra detaljer som guldfärgade beslag och vitrinskåpsluckor, och i köket ryms en matplats. Här bor ni i en en välskött förening med stabil ekonomi. Möjlighet till parkeringsplats finns. Viken är ett lugnt område med närhet till Mariebergsviken och härliga grönområden i Mariebergsskogen och vackra Stadsträdgården. På några minuters promenad befinner du dig i centrum med dess breda serviceutbud. I området finns matbutiker och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 36