Mäklare Nazanin Erfani

Nazanin Erfani

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mossgatan 165, Rud, Karlstads kommun
Mossgatan 165, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Mossgatan 165, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Mossgatan 165

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 881 kr/mån
13 984 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välskötta och trevliga tvårummare på Mossgatan 165! Här erbjuds en optimal planlösning där alla rum är väl tilltagna och ger en luftig känsla. Ni välkomnas in i hallen med gott om klädförvaring innan ni tar er vidare till vardagsrummet med vackert parkettgolv och stora ytor för socialt umgänge med vänner och familj. Från vardagsrummet tar ni er ut på den inglasade balkongen där ni kan inreda med loungemöbler och njuta av trevliga middagar. Tar ni er till köket möts ni av ljus köksinredning och bra bänkytor för matlagning. Vidare finns ett sovrum med platsbyggda garderober och ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Här bor ni i en välskött HSB-förening som har flera gemensamma utrymmen för medlemmar att nyttja, bland annat bastu med loungedel samt en gästlägenhet som boende kan hyra för 200kr/natt. Perfekt när familj eller vänner kommer på besök! På populära Rud bor ni i en härlig omgivning med gott om grönområden, promenadstråk och bra kommunikationer via stadsbussnätet till både Karlstad centrum och universitetet. Elljusspår, förskola, matbutik, vårdcentral och all service finns precis utanför dörren. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Västeränggatan 9A, null, Karlstads kommun

Västeränggatan 9A

Lägenhet
Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
699 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/3
5 909 kr/mån
8 422 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade lägenhet som under 2020 byggdes om från en trea till fyra, och det har verkligen optimerat kvadratmeterna. Bostaden nås direkt från entréplan med ett perfekt gavelläge utan trappor. Här välkomnas ni av en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter innan ni tar er vidare till det mysiga vardagsrummet. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trevliga altanen med västerläge där ni kan njuta av den berömda kvällssolen. Därefter tar ni er till det rymliga köket med gott om arbetsytor och matplats för hela familjen. Vidare erbjuds tre sovrum i bra storlek samt ett fräscht badrum. Till lägenheten finns även ett vindsförråd. Här i Vålberg bor ni med närhet till förskola, skola och matbutiker. Naturen har ni inpå knuten med fina promenadområden, samtidigt som ni har har nära till kommunikationer. Till Karlstad tar ni er på ca 20 min biltur. Tio minuters promenad till Coop, pizzeria, inredningsbutik, bensinstation. Norvalla ishall ligger bara 400m från lägenheten. Finns en simhall i Vålberg som ligger bara 4 minuters biltur bort. Lugnt område och trevliga grannar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Uteplats
Rudsbergsvägen 40, Rud, Karlstads kommun

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
60 m²
3 rum
vån 7/8
4 590 kr/mån
29 917 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna ljusa trerummare på våning 7 av 8 på Rudsberget som färdigställdes 2017. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till härligt umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även den inglasade balkongen med sydväst-läge, och här kan ni njuta av både många soltimmar och fantastisk utsikt! Vidare finns det två sovrum i bra storlek med flera garderober samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Här bor ni en stabil och välskött förening som även har en gästlägenhet som medlemmar får boka för 300 kr/natt. På Rud bor ni med en härlig omgivning med gott om grönområden, promenadstråk och bra kommunikationer via stadsbussnätet till både Karlstad centrum och universitetet. Lägenheten är belägen i närhet till Rudsängens förskola, Rudsskolan och Färjestadskolan. Löpspår, matbutik, vårdcentral och all service finns i direkt närhet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3