Mäklare Nazanin Erfani

Nazanin Erfani

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolbacken 6A, null, Karlstads kommun

Skolbacken 6A

Lägenhet
Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
115 m²
4 rum
6 471 kr/mån
13 478 kr/m²

Nu finns äntligen möjlighet att flytta in i ett av de eftertraktade bostadsrättsparhusen i trevliga Skattkärr! Här erbjuds ett perfekt alternativ till en villa med plats för hela familjen, med en välplanerad planlösning och ett fint ljusinsläpp. Entréplan bjuder på ett kök med plats för matbord, ett duschrum, tvättstuga samt ett vardagsrum med stora sällskapsytor. Härifrån går ni ut på den trälagda altanen där plats ges för både hopp och lek och avkoppling. Här vill man gärna spendera sina sommardagar, oavsett om det är en middag med vänner eller en frukost med familjen. På framsidan finns en insynsskyddad uteplats och ett förråd. En trappa upp hittar ni tre rymliga sovrum, ett badrum samt en praktisk klädkammare. Här bor ni med huskänsla men med bekvämligheten och fördelarna som följer av att bo i en bostadsrätt. Stabil och välskött förening där medlemmarna trivs bra och bor länge. Lugnt område med närhet till såväl mataffär, bibliotek, byggvaruhandel, förskola, skola, idrottsplats, busshållplats med bra förbindelser och Vänerns kant med badmöjligheter och båtplatser. Ca 15 minuters bilfärd till Karlstad centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Uteplats
Annelundsvägen 3, null, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 11:00
Annelundsvägen 3, null, Karlstads kommun, bild 2
Annelundsvägen 3, null, Karlstads kommun, bild 3

Annelundsvägen 3

Villa
Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 900 000 kr
94 + 59 m²
5 rum
1 597 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade hus på Annelundsvägen 3! Entréplan erbjuder en inbjudande och ljus hall med gästtoalett, ett nyrenoverat kök, matsalsdel samt vardagsrum med utgång till den stora altanen, delvis under tak. Här ges plats för flera olika sittgrupper och möblemang. En trappa upp finns tre trivsamma sovrum, ett helkaklat badrum samt en härlig balkong. Källarplan erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt tvättstuga. Vattenburen golvvärme på hela entréplan samt badrum på våning två. Bergvärme! Lyxigt med dubbelgarage! På bara några få minuters bilfärd har ni mataffär, förskolor, skolor och bibliotek i Skattkärr och 15 minuter åt andra hållet befinner ni er i Karlstad centrum med komplett serviceutbud. Visa ert intresse till ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
Vakteldsvägen 3, null, Karlstads kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Vakteldsvägen 3

Villa
Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
120 + 53 m²
5 rum
931 m² tomt

Varmt välkommen till Vakteldsvägen 3 och detta charmiga hus i ett familjevänligt område! Här erbjuds en välplanerad villa med ett härligt uterum som blir en förlängning av vardagsrummet och från uterummet kan ni även öppna upp dubbeldörrarna mot altanen för att sudda ut gränsen mellan ute och inne. Här har ni gott om plats för umgänge med familj och vänner och kan njuta av underbara dagar i solen och middagar! Väl inne i bostaden erbjuds ett rymligt kök med bra arbetsytor, tre sovrum, ett vardagsrum med en stämningshöjande eldstad, ett badrum, en gäst-wc samt separat tvättstuga med groventré. Garaget ligger i anslutning till villan och kan nås både från uterummet eller uppfarten. Här bor du med närhet till natur men samtidigt på bekvämt pendlingsavstånd till både Karlstad och kringliggande orter med närhet till E18 och E45. På endast 15 min med bil är du inne i Karlstads centrum och Vålberg erbjuder även bra bussförbindelser som tar dig till Karlstad på en halvtimma. I Vålbergs centrum finns bland annat mataffär, bensinmack, apotek, vårdcentral, bibliotek, skola, förskola, ishall, simhall och idrottshall. Bergviks köpcenter ligger endast 10 min bort med bil, där erbjuds bra shopping, större mataffärer och IKEA. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Plus
Knud Dahls gata 18, Jakobsberg, Karlstads kommun

Knud Dahls gata 18

Lägenhet
Jakobsberg, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
97 m²
4 rum
6 324 kr/mån
32 938 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera den här otroligt fina fyrarummaren med genomgående hög standard, perfekt för er med krav på ert nästa boende! Lägenheten var färdigställd under 2021 och kännetecknas av ljusa och fräscha ytskikt, vackra ekparkettgolv och fint ljusinsläpp. Här erbjuds en genomtänkt planlösning som både fokuserar på samvaro och en mer privat familjedel, där de tre sovrummen och ett av badrummen är belägna tillsammans för en smidigare vardag. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning mot köket som bjuder in till umgänge med vänner och familj och härifrån nås den inglasade balkongen där ni kan sitta och avnjuta många soltimmar tack vare dess magiska sydväst-läge. Det stilrena köket är från Vedum med vitvaror från Electrolux och här har ni allt som behövs för att ta er matlagning till nästa nivå. Sovrummen är i bra storlek, varav bostadens master bedroom även har utgång till den inglasade balkongen. Vidare finns två moderna och helkaklade badrum med komfortvärme på golvet, inredning från Vedum och egen tvättavdelning i det ena badrummet. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Extra plus för solpanelerna på taket och möjlighet till grönt bolån (Energiklass B). Jakobsberg är ett av Karlstads nya områden där det är enkelt att trivas och skapa sig en rofylld boendemiljö. Här bor ni på ett helt fantastiskt läge nära stan och Centralsjukhuset, men med uppenbar närhet till vackra omgivningar, som bland annat Klarälven som löper förbi. I området finns två förskolor, Rödklövern ligger på samma gata och Duvkullan ligger ca 500 m bort mot sjukhusområdet. Alldeles intill lägenheten finns Jakobsbergsskogen med elljusspår och på andra sidan finns Mariebergsskogen och strandängarna med sina vackra strövområden. Dessutom når ni Sommarro 18-håls golfbana och padelbana på bara några minuter. Busshållplats in till centrum finns på gatan utanför. Det här är en lägenhet som förtjänar att upplevas på plats! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sippolastigen 26, null, Grums kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Sippolastigen 26

Lägenhet
Grums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/1
5 831 kr/mån
7 065 kr/m²

På populära och mysiga Sippolastigen 26 kan vi nu erbjuda en av de fina bostadsrätterna med parhuskänsla. Med ett fantastiskt läge finner ni här en trivsam fyra om 92 kvm som passar utmärkt för familjen. Mellan 2022-2023 genomgick bostaden flera större renoveringar med fokus på stilrena material- och kulörval. Här välkomnas ni in av en ljus hall innan ni tar er till det nyrenoverade köket från 2023 med gott om arbetsytor och tidlös köksinredning. Från köket nås tvättstugan med en ny tvättmaskin (2023) och bra förvaring. Därefter nås det luftiga vardagsrummet som även leder er ut på den stora altanen, som blir den optimala platsen för socialt umgänge med familj och vänner under sommarhalvåret. Här finns plats för olika möblemang och tar ni er vidare till den lekvänliga trädgården kan hela familjen vara samlad utomhus. Vidare erbjuder tre sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum, som även det renoverades 2022. På framsidan finns ett förråd och i avgiften ingår varmgarage med möjlighet att hyra en extraplats. Här bor ni i ett mycket lugnt och trivsamt område med flera småbarnsfamiljer där barnen kan leka tillsammans ute på området och i lekplatsen längre ner på gatan. In till Grums tar ni er på ca 5 min och till Karlstad tar det er ca 20 min. Med närheten till naturen bor ni i det perfekta området för er som vill bo åt det mer lantliga hållet, samtidigt som ni har nära till Karlstads stora utbud av butiker och nöjen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nazanin för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Västeränggatan 9A, null, Karlstads kommun

Västeränggatan 9A

Lägenhet
Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
699 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/3
5 909 kr/mån
8 422 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade lägenhet som under 2020 byggdes om från en trea till fyra, och det har verkligen optimerat kvadratmeterna. Bostaden nås direkt från entréplan med ett perfekt gavelläge utan trappor. Här välkomnas ni av en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter innan ni tar er vidare till det mysiga vardagsrummet. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trevliga altanen med västerläge där ni kan njuta av den berömda kvällssolen. Därefter tar ni er till det rymliga köket med gott om arbetsytor och matplats för hela familjen. Vidare erbjuds tre sovrum i bra storlek samt ett fräscht badrum. Till lägenheten finns även ett vindsförråd. Här i Vålberg bor ni med närhet till förskola, skola och matbutiker. Naturen har ni inpå knuten med fina promenadområden, samtidigt som ni har har nära till kommunikationer. Till Karlstad tar ni er på ca 20 min biltur. Tio minuters promenad till Coop, pizzeria, inredningsbutik, bensinstation. Norvalla ishall ligger bara 400m från lägenheten. Finns en simhall i Vålberg som ligger bara 4 minuters biltur bort. Lugnt område och trevliga grannar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Uteplats
Rudsbergsvägen 40, Rud, Karlstads kommun

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
60 m²
3 rum
vån 7/8
4 590 kr/mån
29 917 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna ljusa trerummare på våning 7 av 8 på Rudsberget som färdigställdes 2017. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till härligt umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även den inglasade balkongen med sydväst-läge, och här kan ni njuta av både många soltimmar och fantastisk utsikt! Vidare finns det två sovrum i bra storlek med flera garderober samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Här bor ni en stabil och välskött förening som även har en gästlägenhet som medlemmar får boka för 300 kr/natt. På Rud bor ni med en härlig omgivning med gott om grönområden, promenadstråk och bra kommunikationer via stadsbussnätet till både Karlstad centrum och universitetet. Lägenheten är belägen i närhet till Rudsängens förskola, Rudsskolan och Färjestadskolan. Löpspår, matbutik, vårdcentral och all service finns i direkt närhet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 7