Mäklare Nazanin Erfani

Nazanin Erfani

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högmyrsgatan 47, Stockfallet, Karlstads kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Högmyrsgatan 47

Radhus
Stockfallet, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
122 m²
5 rum
179 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att förmedla detta fina hus med mysig, friköpt tomt i söderläge på Högmyrsgatan! Här erbjuds en väl omhändertagen bostad med ljusa och fina materialval. De välplanerade 122 m² fördelar sig på två plan med öppna och sociala ytor på entréplanet och en mer privat del på övre plan. Mellan det stilrena köket och det rymliga vardagsrummet är det öppen planlösning och här ges ett fint ljusinsläpp av flera fönster. Härifrån nås den trevliga baksidan med uteplats delvis under tak och den grönskande gräsmattan. Det här är den optimala platsen att umgås med familj och vänner inpå småtimmarna, och är man intresserad av odling finns det även plats för det. Vidare finns en praktisk tvättstuga och gäst-wc på entréplan och en trappa upp möts ni av en hall med utgång till balkongen, tre sovrum i bra storlek samt ett stort badrum med både badkar och takdusch. Stockfallet är ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser och fotbollsplaner. Det finns flera populära förskolor nära varav Stockfallets förskola är nybyggd. Det finns också flera grundskolor från förskoleklass till åk 6 varav Stockfallets skola är nybyggd 2024 med fantastiskt läge intill skogen. Allt nås via bilfria gång- och cykelvägar. På området finns all-aktivitetshuset "Stocken" som är en ideell förening som arrangerar allt från pubkvällar med livemusik och visning av sportevenemang på storbild till midsommarfiranden och majbrasor. När du går ut genom dörren finns närheten till skogen med fina promenadstigar, löprundor samt goda möjligheter till svamp och bärplockning. Vid området passerar även Klarälvsbanan som är en 90 km lång naturupplevelse på bilfri asfalt som slingrar sig rakt genom den Värmländska naturen ända upp till Hagfors. Man kan enkelt cykla till stan via klarälvsbanan. Kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse.

  • Plus
Parkgatan 7, null, Grums kommun

Parkgatan 7

Villa
Grums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 580 000 kr
116 + 56 m²
5 rum
1 061 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att saluföra denna hemtrevliga trävilla om 116+56 m² med stor och insynsskyddad trädgård. Det här är det optimala boendet för barnfamiljen med fyra sovrum i bra storlek och flera sällskapsytor, samtidigt som ni har nära till skolor. Huset har genomgått löpande renoveringar och har bergvärme som uppvärmning så här får ni både en behaglig boendemiljö och ekonomi. På entréplan möts ni av en ljus hall innan ni tar er vidare till det härliga vardagsrummet där ni kan öppna ut mot en av uteplatserna. Bostadens hjärta, det väl tilltagna och stilrena köket, ger plats för både matlagning, läxläsning och middagar i goda vänners lag. Vidare finns ett sovrum samt ett helkaklat badrum. På övre plan hittar ni bostadens mer privata familjedel med tre sovrum i bra storlek, varav det ena tar er ut på balkongen med fin vy över kvarteret, samt en gäst-wc. På källarplanet finns det gott om förrådsutrymmen, varav en matkällare, samt en praktiskt tvättstuga. Utvändigt bjuds ni på flera trevliga uteplatser i olika väderstreck som ger er möjligheten att följa solen under dagen. Vad sägs om att duka fram frukosten på uteplatsen på framsidan, eller avnjuta en grillmiddag vid pergolan? Från uteplatserna nås den väl tilltagna tomten med en grönskande gräsmatta som bjuder in till lek och spring för de små. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till skola, lekplatser och busshållplats. Gångavstånd till Grums centrum med mataffärer, ishall och idrottsplats, skolor, vårdcentral, restauranger och tågstation. Ett tillfälle som sällan kommer åter. Välkomna hem! Vid intresse är ni varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Nazanin!

Forsgatan 40, null, Forshaga kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Forsgatan 40, null, Forshaga kommun, bild 2
Forsgatan 40, null, Forshaga kommun, bild 3

Forsgatan 40

Villa
Forshaga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
130 + 30 m²
5 rum
573 m² tomt

Varmt välkomna till Forsgatan 40 och denna trivsamma 1-plans villa på 130 kvm med bra planlösning och garage i ett familjevänligt område. Villan har genomgående ljusa och fina ytskikt, fyra trivsamma sovrum i god storlek, ett fint kök med gott om förvaring och plats för matgrupp, badrum och gästtoalett samt ett ljust och rymligt vardagsrum. På baksidan av huset finner ni en trivsam och lättskött trädgård med altan delvis under tak. Här erbjuds närhet till Klarälven, grönområden, skola, förskola samt affärer. Ett fantastiskt boende för den stora familjen! Denna fastigheten har genomgått en stor renovering 2003 där grund är gjord enligt dagens regelverk och standard. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Premium
Västeränggatan 9A, null, Karlstads kommun

Västeränggatan 9A

Lägenhet
Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
699 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/3
5 909 kr/mån
8 422 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade lägenhet som under 2020 byggdes om från en trea till fyra, och det har verkligen optimerat kvadratmeterna. Bostaden nås direkt från entréplan med ett perfekt gavelläge utan trappor. Här välkomnas ni av en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter innan ni tar er vidare till det mysiga vardagsrummet. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trevliga altanen med västerläge där ni kan njuta av den berömda kvällssolen. Därefter tar ni er till det rymliga köket med gott om arbetsytor och matplats för hela familjen. Vidare erbjuds tre sovrum i bra storlek samt ett fräscht badrum. Till lägenheten finns även ett vindsförråd. Här i Vålberg bor ni med närhet till förskola, skola och matbutiker. Naturen har ni inpå knuten med fina promenadområden, samtidigt som ni har har nära till kommunikationer. Till Karlstad tar ni er på ca 20 min biltur. Tio minuters promenad till Coop, pizzeria, inredningsbutik, bensinstation. Norvalla ishall ligger bara 400m från lägenheten. Finns en simhall i Vålberg som ligger bara 4 minuters biltur bort. Lugnt område och trevliga grannar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Uteplats
Rudsbergsvägen 40, Rud, Karlstads kommun

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
60 m²
3 rum
vån 7/8
4 590 kr/mån
29 917 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna ljusa trerummare på våning 7 av 8 på Rudsberget som färdigställdes 2017. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till härligt umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även den inglasade balkongen med sydväst-läge, och här kan ni njuta av både många soltimmar och fantastisk utsikt! Vidare finns det två sovrum i bra storlek med flera garderober samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Här bor ni en stabil och välskött förening som även har en gästlägenhet som medlemmar får boka för 300 kr/natt. På Rud bor ni med en härlig omgivning med gott om grönområden, promenadstråk och bra kommunikationer via stadsbussnätet till både Karlstad centrum och universitetet. Lägenheten är belägen i närhet till Rudsängens förskola, Rudsskolan och Färjestadskolan. Löpspår, matbutik, vårdcentral och all service finns i direkt närhet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nazanin vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5