Mäklare Kristofer Johansson

Kristofer Johansson

Om mig

Tack vare flera års erfarenhet inom yrket kan jag erbjuda en välanpassad och skräddarsydd mäklartjänst. Mitt mål är att alltid att du ska vara nöjd med vårt samarbete. Jag håller alltid en hög servicenivå mot såväl min uppdragsgivare som spekulanter, budgivare och köpare. Jag är fast besluten om att ”mäkleri” är ett hantverk. Jag arbetar som både villa- och bostadsrättsmäklare vilket ger mig förutsättningen att hjälpa er på alla plan i er, förmodligen största affär i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Anna Svärds väg 12, Hultsberg, Karlstads kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Anna Svärds väg 12, Hultsberg, Karlstads kommun, bild 2
Anna Svärds väg 12, Hultsberg, Karlstads kommun, bild 3

Anna Svärds väg 12

Villa
Hultsberg, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 480 000 kr
128 m²
4 rum
504 m² tomt

Äntligen har vi det stora nöjet att presentera denna välplanerade villa med ett toppenläge på Hultsberg. Här bor ni på en lugn återvändsgata i ett väl omhändertaget hus som löpande renoverats genom åren med en fantastisk lummig trädgård. Här erbjuds en välplanerad villa med stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum, som blir den självklara platsen för umgänge med vänner och familj. Köket har stilren design med vita skåpsluckor och högkvalitativa vitvaror samt en köksö med spis och flertalet sittplatser. Från köket tar ni er ut på den mysiga tomten via den ca 60 kvm stora altanen. Tomten vetter mot ett skogsparti vilket gör att baksidan blir som en egen lugn oas fylld av grönskande buskar, växter och vackra planteringar. Här kan ni snöra på er skorna och ge er ut i skogen för ett träningspass direkt från tomten. Bostadens tre sovrum finner ni i en mer privat del ihop med ett allrum, duschrum, gäst-wc samt tvättstuga. På området Hultsberg bor ni i en trygg miljö för barnen att växa upp i med några minuters promenad till nyrenoverade Hultsbergsskolan från F-klass till år 9. Gott om bussförbindelser in till Karlstad centrum och endast ett par minuters bilfärd till Bergvik köpcentrum med all dess utbud och handel. Extra plus för solceller! Det här är helt klart en villa som behöver upplevas på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristofer idag!

  • Premium
Herrgårdsgatan 10, Tingvallastaden, Karlstads kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Herrgårdsgatan 10, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 2
Herrgårdsgatan 10, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 3

Herrgårdsgatan 10

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 980 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/4
4 500 kr/mån
27 500 kr/m²

I populära Tingvallastaden hittar Ni denna rymliga och härliga lägenhet med utsikt mot Domkyrkan. Bostaden om 72 kvm fördelat på två rum och kök erbjuder en social planlösning med rymligt kök med plats för matmöbel. I vardagsrummet finns en öppen spis samt en möblerbar balkong i soligt söderläge med utsikt över bland annat Domkyrkan och de vackra kringliggande fastigheterna. Dessutom finns en franska balkong från sovrummet mot lugn innergård. Bostaden har under det senaste året genomgått omfattande renoveringar som inkluderar nya golv, väggar och tak, ändrad planlösning samt ett nytt kök med tillhörande fullstor maskinpark. Genomgående fiskbensparkett och ljusa väggar. Helkaklat duschrum med vikväggar i glas, wc och kommod med tillhörande belyst spegelskåp. Tvättmaskin installerad. PLEJD-styrning installerad för smart hantering av belysning. Här bor ni med ett lugnt läge mitt i centrum, med all tänkbar service såsom matbutiker, restauranger och shopping precis runt hörnet. Ett stenkast bort finns Klarälven med vackra promenadstråk, båtbuss och vackra miljöer. Denna bostad bör upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Örnäs 712, Örnäs, Karlstads kommun
Örnäs 712, Örnäs, Karlstads kommun, bild 2
Örnäs 712, Örnäs, Karlstads kommun, bild 3

Örnäs 712

Villa
Örnäs, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 350 000 kr
150 m²
5 rum
2 792 m² tomt

För er som drömmer om en förtrollande sjöutsikt och en villa som slår allt annat är det här er chans att förvärva Örnäs 712 - en helt otrolig idyll där det inte har sparats på något! Med sin slående utsikt över sjön Gapern bjuds ni på ett rogivande läge där avkoppling och kvalitétstid med familj och vänner blir ett stående inslag i vardagslivet. Mot sjön breder en stor altan ut sig i solsäkert västerläge och ger er plats för flera olika sittgrupper och loungegrupper. För de yngre familjemedlemmarna bjuder trädgården in till lek och bus. Redan när ni svänger upp vid huset så slås man av hur den vackra arkitekturen gör sig så perfekt på denna plats med dess naturmaterial och sobra färgval. De jordnära tonerna följer med vidare in i villan där de tillsammans med stilsäkra och kvalitativa materialval går som en röd tråd i hela bostaden. Den naturliga samlingspunkten för vänner och familj blir det öppna köket och vardagsrummet med sina stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till nock och bidrar till ett ljusinsläpp samt en rymd som är svårslagen! Både från kök och vardagsrum kan ni öppna upp de vackra dubbeldörrarna ut mot den stora altanen i västerläge för att sudda ut gränsen mellan inne och ute. Köket har inredning i trä, bänkskiva i betong och den stora köksön bidrar både till mer arbetsyta och extra sittplatser. Hur underbart låter det inte att stå och laga mat vid köksön och blicka ut mot sjön? Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger gott om plats för ett stort matsalsbord och soffgrupp. Bostaden erbjuder fyra sovrum i bra storlek, varav master bedroom både har vackra dubbeldörrar att öppna mot altanen samt ett eget helkaklat och lyxigt badrum med sjöutsikt. Vidare erbjuds ytterligare ett exklusivt badrum samt en praktisk tvättstuga med bra förvaringsutrymmen och groventré. Ett extra plus för den vattenburna golvvärmen som är genomgående för hela huset. Här bor ni granne med naturen samtidigt som ni med bil tar er in till Karlstad på endast ca 15-20 minuter. Det är alltså det perfekta lantliga läget utan att tumma på avståndet in till centrum. Badrocksavstånd till badplats dit ni kan promenera och njuta av ett dopp. Försäljningen avser Karlstad Örnäs 1:15 (adress Örnäs 710) och 1:16 (adress Örnäs 712). Det här är en bostad som behöver upplevas på plats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kristofer redan idag!

  • Premium
Sandbäcksgatan 13, Klara, Karlstads kommun
Sandbäcksgatan 13, Klara, Karlstads kommun, bild 2
Sandbäcksgatan 13, Klara, Karlstads kommun, bild 3

Sandbäcksgatan 13

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
76 m²
2 rum
vån 5/5
6 635 kr/mån
17 105 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga tvåa med optimala förutsättningar för att skapa er drömbostad, på ett av Karlstads bästa lägen! Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två olika väderstreck och härifrån nås även balkongen. Vidare finns ett vältilltaget sovrum som är möjligt att dela av till två mindre sovrum om behovet finns, ett kök samt badrum. Gott om förvaringsutrymmen i flera garderober och i en klädkammare. Ett perfekt läge precis vid Klarälven med badmöjligheter och fina promenadstråk längs vattnet samt en kort promenad in till city där shopping, nöjesliv och restauranger väntar. Omtyckta Klara präglas av vackra byggnader, fina parker och Klarälven med fina promenadstråk som löper längs stadsdelen. Busshållplats finns nära bostaden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kristofer vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4