Mäklare Kristofer Johansson

Kristofer Johansson

Om mig

Tack vare flera års erfarenhet inom yrket kan jag erbjuda en välanpassad och skräddarsydd mäklartjänst. Mitt mål är att alltid att du ska vara nöjd med vårt samarbete. Jag håller alltid en hög servicenivå mot såväl min uppdragsgivare som spekulanter, budgivare och köpare. Jag är fast besluten om att ”mäkleri” är ett hantverk. Jag arbetar som både villa- och bostadsrättsmäklare vilket ger mig förutsättningen att hjälpa er på alla plan i er, förmodligen största affär i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fågelsångsvägen 25, Sommarro, Karlstads kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Fågelsångsvägen 25, Sommarro, Karlstads kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 25, Sommarro, Karlstads kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 25

Villa
Sommarro, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 550 000 kr
172 + 75 m²
5 rum
1 032 m² tomt

För alla er som drömmer om att bo i en av de vackra 20-tals villorna på Sommarro presenterar vi nu denna helt ljuvliga bostad med vackra detaljer. På entréplan hittar ni hemmets hjärta - det stora, ljusdränkta vardagsrummet med öppen matsalsdel. Här finns plats att samla alla era nära och kära och vill ni öppna ut mot altanen på baksidan så gör ni det genom de vackra dubbeldörrarna. Vidare finns det stilrena och smakfulla köket i klassisk stil med profilerade köksluckor och ljusa färgval samt badrum och en rymlig hall med gott om förvaring. En trappa upp finns tre mycket rymliga sovrum och ett badrum. Från hallen tar ni er ut på den tilltagna terrassen. Föreställ er att vakna upp en varm sommardag och avnjuta dagens första kopp kaffe till ljudet av fågelkvitter och den vackra vyn över trädgården. Ytterligare en trappa upp hamnar ni på den inredda vinden som fördelar sig på ett allrum och ett sovrum. Här finns många möjligheter där bara fantasin sätter gränserna - kanske ett helt eget våningsplan för tonåringen, som ateljé, hemmabio eller gästrum? I källaren finns tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Utvändigt bjuder tomten på en stor gräsmatta med massor av plats för lek och bus för de små och en underbar altan belägen i svårslaget sydvästligt läge. Här finns plats för flera olika möblemang. Ytterligare fördelar är att huset värms upp via bergvärme och att fiber finns indraget. Här bor ni på ett helt fantastiskt läge nära stan men med uppenbar närhet till vackra omgivningar. Knappt 500 meter från huset löper Klarälven förbi, perfekt att bara gå ner och ta ett dopp. Här stannar dessutom båtbussen under somrarna. Alldeles intill villan finns Jakobsbergsskogen med elljusspår och ytterligare en bit bort finns Mariebergsskogen och strandängarna med sina vackra strövområden. Dessutom når ni Sommarro 18-håls golfbana och padelbana på bara några minuter. Busshållsplats med snabbusslinjen in till centrum finns precis utanför tomten. Detta är definitivt en chans som sällan kommer åter! Kontakta ansvarig mäklare Kristofer redan idag!

  • Premium
Sandbäcksgatan 13, Klara, Karlstads kommun

Sandbäcksgatan 13

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
76 m²
2 rum
vån 5/5
6 635 kr/mån
19 079 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga tvåa med optimala förutsättningar för att skapa er drömbostad, på ett av Karlstads bästa lägen! Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två olika väderstreck och härifrån nås även balkongen. Vidare finns ett vältilltaget sovrum som är möjligt att dela av till två mindre sovrum om behovet finns, ett kök samt badrum. Gott om förvaringsutrymmen i flera garderober och i en klädkammare. Ett perfekt läge precis vid Klarälven med badmöjligheter och fina promenadstråk längs vattnet samt en kort promenad in till city där shopping, nöjesliv och restauranger väntar. Omtyckta Klara präglas av vackra byggnader, fina parker och Klarälven med fina promenadstråk som löper längs stadsdelen. Busshållplats finns nära bostaden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kristofer vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Hagalundsvägen 38A, Våxnäs, Karlstads kommun
  • Mån 29 apr kl 18:15
Hagalundsvägen 38A, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 2
Hagalundsvägen 38A, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 3

Hagalundsvägen 38A

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 504 kr/mån
18 248 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna otroligt fina trea som varsamt renoverats under 2020/2021. Här har man gjort genomtänkta materialval, som det genomgående ekparkettgolvet som ihop med den optimerade planlösningen får till ett naturligt och härligt flyt i bostaden. Här har man satt in ett stilrent och ljust IKEA-kök med snygga vitvaror och bra med arbetsytor. Från köket nås vardagsrummet med utgång till den rymliga, inglasade balkongen som vetter mot ett solsäkert sydvästläge. Vidare finns det två sovrum i bra storlek och förvaring samt ett vackert helkaklat duschrum med inbyggda spotlights samt en toppmatad tvättmaskin. Här bor ni i en stabil förening med många faciliteter såsom övernattningslägenhet, gym och fritidslokal. I området finns gott om matbutiker, restauranger och annan service. Förskola och skola ligger i området samt flera lekplatser vilket gör det till ett populärt område för barnfamiljer. Busshållplats finns nära som tar er direkt till centrum. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Kristofer vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Guldalmsvägen 13, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun
Guldalmsvägen 13, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Guldalmsvägen 13, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Guldalmsvägen 13

Radhus
Östra Kroppkärr, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 350 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1/2
4 872 kr/mån
29 911 kr/m²

På barnvänliga Östra Kroppkärr, beläget ca. 2 kilometer nordost om Karlstad innerstad är detta nyproducerade område under progress. Första etappen är inflyttad tidigare under året och till följd av en stor efterfråga är nu ytterligare två projekt förts upp. Entréplan erbjuder kök med arbetsbänk i vinkel och sociala ytor i form av tilltaget vardagsrum från vilket uteplats nås. Helkaklat duschrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostäderna i Brf Klaran 3 är moderna med en härligt öppen och social planlösning på bottenplan och på det övre plan ryms tre sovrum i bra storlek samt sällskapsytor i ett allrum. Stort plus för två badrum med dusch och tvättmöjligheter. Från vardagsrummet nås lägenhetens fantastiska uteplats med trädäck och en lagom stor trädgård både till yta och att sköta. Sådd gräsmatta och gårdsbrus. Till bostaden hör ett förråd samt en parkeringsplats. Uppvärmning sker genom frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan, radiatorer (vattenburna) på övre plan samt elburen golvvärme i badrum. Fastigheten har bebyggts med nio parhus, totalt 18 bostäder. Mer information om lägenhet nr 15, såsom situationsplan, finner du längre ned tillsammans med ekonomisk plan och stadgar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristofer för mer information samt intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Packhusallén 6B, Inre hamn, Karlstads kommun

Packhusallén 6B

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 6/7
4 855 kr/mån
42 405 kr/m²

Välkommen till denna bostad om 79 kvm med sjöutsikt! Lägenheten byggdes 2019 på ett av Karlstads absolut bästa lägen och nu finns möjligheten att flytta in i denna toppenfina lägenhet på våning sex av sju. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt, ett helkaklat badrum samt två inglasade balkonger med utsikt över Tullholmsviken! Lägenheten erbjuder genomgående hög standard samt garageplats under huset, förråd till samtliga lägenheter och fin innergård med uteplatser. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till vatten, gym, matbutik samt restauranger. Området erbjuder även fina promenadstråk och bara ett stenkast bort ligger stadens centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristofer för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Tomt 1, del av Karlstad Sanna 1:39, null, Karlstads kommun

Tomt 1, del av Karlstad Sanna 1:39

Tomt
Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
2 500 m² tomt

Nu saluförs denna villatomt om ca. 2 500 m² i naturskönt område med vacker kultur- och jordbruksbygd. Södra Sanna är beläget i lantlig idyll endast 15 min utanför Karlstad med bra kommunikationsmöjligheter via väg 62 in till Karlstad där även länsbussen går. Stadsbuss nummer 8 går från Grava kyrka ca. 1 km bort. I närområdet Skåre finns för- och grundskola ända upp till nionde klass, motionsspår för löpning och längdåkning, matbutik med postutlämning och vårdcentral. Längs Klarälven och Södra Hyn finns badmöjligheter på cykelavstånd. Positivt förhandsbesked finns för nybyggnad av enbostadshus.

  • Plus

Visar alla 6