Mäklare Kristofer Johansson

Kristofer Johansson

Om mig

Tack vare flera års erfarenhet inom yrket kan jag erbjuda en välanpassad och skräddarsydd mäklartjänst. Mitt mål är att alltid att du ska vara nöjd med vårt samarbete. Jag håller alltid en hög servicenivå mot såväl min uppdragsgivare som spekulanter, budgivare och köpare. Jag är fast besluten om att ”mäkleri” är ett hantverk. Jag arbetar som både villa- och bostadsrättsmäklare vilket ger mig förutsättningen att hjälpa er på alla plan i er, förmodligen största affär i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Petersbergsgatan 29B, Våxnäs, Karlstads kommun
  • Kommande
Petersbergsgatan 29B, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 2
Petersbergsgatan 29B, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 3

Petersbergsgatan 29B

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 792 kr/mån

Välkommen till denna ljusa och moderna lägenhet om 58 kvadratmeter, optimalt planerad för att utnyttja varje kvadratmeter på bästa sätt. Lägenheten utstrålar en inbjudande och modern atmosfär, med en genomtänkt design som möter nutidens behov av komfort och stil. Här välkomnas ni av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter innan ni tar er vidare till köket. Köket är utrustat med moderna vitvaror och smarta förvaringslösningar, allt för att underlätta din matlagning och maximera utrymmet. Därefter når ni vardagsrummet med dess trevliga ljusinsläpp och härifrån nås den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum under större delen av året. Här kan ni njuta av morgonkaffet i soluppgången eller avsluta dagen med en härlig middag i goda vänners sällskap. Vidare finns ett rymligt sovrum med gott om förvaring i den stora skjutdörrsgarderoben samt ett helkaklat duschrum. Här på Våxnäs har allt ni allt man kan önska med matbutiker, apotek, restauranger, förskola samt skola i närheten. Alldeles inpå området finner man både bär- och svampskog. För dig som gillar att springa eller gå finns även träningsspår nära tillhands. Utanför lägenheten finns bra kommunikationer till Karlstads centrum samt Universitet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kristofer vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Våxnäsgatan 84D, Strand, Karlstads kommun
  • Kommande
Våxnäsgatan 84D, Strand, Karlstads kommun, bild 2
Våxnäsgatan 84D, Strand, Karlstads kommun, bild 3

Våxnäsgatan 84D

Lägenhet
Strand, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
72,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 211 kr/mån

Hjärtligt välkomna till detta stilrena och smakfulla hem på Våxnäsgatan 84D. Här finner ni denna välplanerade trea en trappa upp med rymlig balkong! Ni välkomnas in i en luftig och ljus hall, anslutande finns en praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Bostadens 72,5 kvadratmeter är mycket välplanerade med en social planlösning mellan köket och vardagsrummet. Härifrån nås balkongen där ni kan sitta och njuta av mysiga stunder med vänner och familj. Vidare hittar ni två sovrum i bra storlek och ett rymligt duschrum med härlig vardagslyx i form av egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten stod färdig 2010 och är i gott skick så här är det bara för er att flytta in och leva och njuta! Strand är ett lugnt område med charmiga och lummiga villakvarter blandat med flerfamiljshus. I närheten finns matbutiker, restauranger, gym och bra kommunikation. Centrum finner du endast en kort cykeltur bort eller via en härlig promenad längst älven. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kristofer vid intresse!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2