Mäklare Jakob Fors

Jakob Fors

Om mig

En bostadsaffär är en av de största affärer man kan göra i livet och det är därför av yttersta vikt att ni känner er trygga och säkra under hela försäljningsprocessen. Mitt mål som mäklare är att leverera en tjänst som överträffar kundens förväntningar. Genom ett högt engagemang, bra lokalkännedom, strukturerad försäljningsstrategi och tydlig kommunikation till såväl säljare som köpare har jag hittills haft en väldigt hög kundnöjdhet hos båda parter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 2
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 3

Tranvägen 73

Lägenhet
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/2
4 950 kr/mån
23 960 kr/m²

Erbjudande: - Försäljningsklausul: Möjlighet att häva köpet om ens nuvarande bostad inte säljs. - Flexibelt tillträde: Omgående tillträde är möjligt om det önskas. På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system. För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida och parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning efter era önskemål!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hambovägen 15, Hälltorp, Hammarö kommun

Hambovägen 15

Villa
Hälltorp, Hammarö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 900 000 kr
200 m²
6 rum
859 m² tomt

Välkomna till denna mycket välskötta och väldisponerade villa som löpande har renoverats under åren. Här erbjuds ett stort och härligt trädäck med plats för flera sittgrupper och fin utsikt! Här kommer ni kunna avnjuta många timmar i solen med familj och vänner. Det finns även ett inglasat uterum som blir perfekt under vår och sommar när det är lite svalare temperatur men man ändå vill vara ute. I den grönskande trädgården finns det gott om plats för lek och spel för familjens alla åldrar. Extra plus för carport med förvaringsutrymme. Inomhus erbjuds stora umgängesytor och en gästlägenhet/kontor med egen ingång och eget badrum renoverat 2023. På övre plan hittar ni ett praktiskt kök med bra arbetsytor, ett rymligt vardagsrum med utgång till trädäcket, tre sovrum samt ett helkaklat badrum som renoverades under 2015. På nedre plan finns ett allrum med en eldstad samt ett badrum renoverat 2023. Här bor ni längst in på en lugn återvändsgata i ett familjevänligt område. Närhet till förskola, skola, lekplats, fina grönområden samt Nolgård med mataffärer och annan service. Ni har även nära till Vänern med både badmöjligheter och båtliv. Goda busskommunikationer och till Karlstad centrum har ni ungefär tio minuter med bil. Kontakta ansvarig mäklare Jakob för att visa intresse redan idag!

Lignellsgatan 15B, Sundsta, Karlstads kommun

Lignellsgatan 15B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 590 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 244 kr/mån
21 200 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 75 kvadratmeter! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och hemtrevlig bostad som tack vare mycket tid och omsorg i uppförandet är optimalt planerad. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell hall med gott om plats för jackor och skor. Ett fint vinterek vinylklick golv löper genom hela bostaden. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum, ett större sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett mindre rum som både funkar som extrasovrum eller kontor. Köket renoverades under 2019, stilrent och fräscht med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det öppna och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns bland annat golvvärme, handdukstork och dusch med duschvägg. I den här trean finns en stor, inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och kvällssol. Här bor du attraktivt i klassiska kvarter, nära bland annat skola, matbutik, lekparker och gym. Sundstabadet ligger ett stenkast från lägenheten och Karlstad Centrum en promenad bort. Dessutom har du Bergvik Köpcentrum en kort bilresa från bostaden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jakob vid intresse!

  • Balkong
Malmtorgsgatan 5, Klara, Karlstads kommun
Malmtorgsgatan 5, Klara, Karlstads kommun, bild 2
Malmtorgsgatan 5, Klara, Karlstads kommun, bild 3

Malmtorgsgatan 5

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 380 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/5
2 230 kr/mån
51 111 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna otroligt fina etta i en av Karlstads vackraste fastigheter! Med sin generösa takhöjd och stora fönster får bostaden ett härligt ljusinsläpp, och här välkomnas ni in av en ljus och trevlig hall med bra förvaring innan ni tar er in i allrummet. Här har man verkligen dragit nytta av takhöjden för att frigöra golvyta genom att bygga ett loft med plats för en säng på 1,20 m. I rummet finns det tack vare loftet plats för både en soffa med tillhörande möblemang samt ett matbord. Köksvrån är i direkt anslutning till rummet och där finns allt man behöver för sin matlagning. Vidare finns ett fräscht duschrum. Ta chansen att förvärva en av Karlstads trevligaste ettor! På Klara bor ni i ett lugnt område men med centrumkärnan och stadens puls bara en kort promenad bort. Klarälven ligger bara drygt 100 meter från bostaden, där vackra promenadstråk utlovas samt goda möjligheter för ett uppfriskande kvällsdopp ges. Eller varför inte ta med er middagen ut för en picknick längs älven eller i fina teaterparken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jakob vid intresse!

  • Premium
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun, bild 2
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun, bild 3

Västra torggatan 19B

Lägenhet
Kils kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
335 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 400 kr/mån
8 933 kr/m²

På Västra Torggatan 19B kan vi nu presentera denna ljusa och hemtrevliga etta, optimal som första boende! Lägenheten erbjuder ett rymligt allrum där både soffa och säng får plats utan att konkurrera om plats med varandra, samtidigt som det även finns två garderober i fullhöjd för bra klädförvaring. Från allrummet nås den trevliga balkongen som ligger i solsäkert sydväst-läge, så här kan ni njuta av solen från morgon till kväll. Vidare finns ett kök med bra arbetsytor där även ett mindre matbord får plats, samt ett fräscht duschrum. I föreningen finns en trevlig innergård med utemöbler och välskött trädgård. Här bor ni i centrala Kil med matbutiker, restauranger och Kils station inom gångavstånd. Willys ligger i området, busshållplats finns utanför dörren och vårdcentral finns längre ner på samma gata. Med bil tar ni er in till Karlstad på ca 20 minuter. För mer info, kontakta gärna ansvarig mäklare Jakob!

  • Premium
  • Balkong
Annebergsvägen 19, Anneberg, Hammarö kommun
Annebergsvägen 19, Anneberg, Hammarö kommun, bild 2
Annebergsvägen 19, Anneberg, Hammarö kommun, bild 3

Annebergsvägen 19

Lägenhet
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 575 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 332 kr/mån
31 790 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna hemtrevliga och stilrena fyra med byggår 2023. Bostadens 81 m² är otroligt väldisponerade och här märks det att man tänkt igenom planlösningen när man byggde lägenheterna. Bostadens öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum blir den naturliga platsen för umgänge med familj och vänner, och härifrån nås även den möblerbara balkongen med lugn vy mot skogen. Köket är välutrustad och stilrent i vacker blågrå nyans och rostfria vitvaror. Vidare erbjuds här tre sovrum i bra storlek samt ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Här är det bara att flytta in och börja leva! Här bor ni i ett lugnt och nybyggt område med närhet till både natur och kommunikationer. Bostaden är lokaliserad längst in på återvändsgata mot skogen. Anneberg passar perfekt för barnfamiljen med nybyggda Annebergs förskola, skolor och lekplatser i området. Busshållplats finns några minuters promenad bort. Nolgårds handelsområde med mataffärer och gym ligger ca 10 minuters bilfärd bort och på under 20 minuter är ni inne i centrala Karlstad med sitt stora serviceutbud. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jakob vid intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10A

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 780 000 kr
40 m²
1 rum
vån 6/8
2 687 kr/mån
44 500 kr/m²

På eftertraktat läge precis intill Vänerns inlopp har vi nu nöjet att presentera denna mycket stilsäkra bostad. Lägenheten är otroligt välplanerad och erbjuder ett smakfullt kök och ett rymligt allrum med plats för både soffa och matbord, med en separat sovalkov med plats för en dubbelsäng. Från allrummet nås bostadens härliga balkong som är belägen i ett helt fantastiskt läge intill vattnet, där ni kan spana på båtarna som glider förbi i kanalen samtidigt som ni njuter av en mysig middag med vänner. Sist men inte minst finns ett mycket stilsäkert helkaklat duschrum med kombimaskin som underlättar i din vardag. I Inre Hamn bor du med närhet till allt du behöver. Vatten och båtliv, trevliga caféer och restauranger, gym och mataffär finns i området. En kort promenad bort ligger centrumkärnan med bland annat shopping, nöje samt Stora Torget som är knutpunkten för stadens bussar som smidigt tar dig till exempelvis universitetet. En perfekt första bostad eller studentlägenhet. Kontakta ansvarig mäklare Jakob för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tranvägen 25, Anneberg, Hammarö kommun

Tranvägen 25

Radhus
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 590 000 kr
125 m²
5 rum
4 950 kr/mån
28 720 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera Tranvägen 25 och detta gavelradhus i BRF Annebergsgläntan! Här ges ett exklusivt boende med moderna bekvämligheter som gör vardagslivet lite roligare och enklare. Den öppna och moderna planlösningen tillsammans med de stora fönsterpartierna ger ett otroligt ljus och rymd till bostaden. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. På entréplan möt ni av ett stilrent kök från HTH i ljusgråkulör, vinkyl och en praktisk köksö. Från köket är det öppen planlösning mot vardagsrummet som har plats både för en soffgrupp och matbord, utan att konkurrera om platsen från varandra. Vill ni öppna upp mot altanen och gräsmattan på baksidan gör ni det genom skjutdörrspartiet som suddar ut gränsen mellan ute och inne, och här får ni plats med loungemöbler. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Vidare på detta plan finns ett helkaklat badrum med en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Går ni vidare en trappa upp finner ni ett ljust allrum samt bostadens tre sovrum med rymliga garderober som får plats med allt i klädväg. Även här finns ett helkaklat badrum. På Hammarö och Anneberg har ni allt som kan tänkas behövas. Förskola intill bostadsområdet, Hammarlundens skola och STC gym på andra sidan gatan samt cykelavstånd till Nolgårds köpcentrum där ni finner allt ifrån livsmedelsbutiker till restauranger. Önskar ni istället komma åt stadspulsen finner ni Karlstads centrum cirka 10 minuter bort med bil. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jakob vid intresse!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 8