Mäklare Jakob Fors

Jakob Fors

Om mig

En bostadsaffär är en av de största affärer man kan göra i livet och det är därför av yttersta vikt att ni känner er trygga och säkra under hela försäljningsprocessen. Mitt mål som mäklare är att leverera en tjänst som överträffar kundens förväntningar. Genom ett högt engagemang, bra lokalkännedom, strukturerad försäljningsstrategi och tydlig kommunikation till såväl säljare som köpare har jag hittills haft en väldigt hög kundnöjdhet hos båda parter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 2
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 3

Tranvägen 73

Lägenhet
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/2
4 950 kr/mån
23 960 kr/m²

Erbjudande: - Försäljningsklausul: Möjlighet att häva köpet om ens nuvarande bostad inte säljs. - Flexibelt tillträde: Omgående tillträde är möjligt om det önskas. På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system. För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida och parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning efter era önskemål!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Edsgatevägen 73H, Edsgatan, Karlstads kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Edsgatevägen 73H, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Edsgatevägen 73H, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Edsgatevägen 73H

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/3
10 336 kr/mån
21 875 kr/m²

Det är med största nöjet vi nu kan presentera Edsgatevägen 73H och denna otroliga lägenhet! Lägenheten har ett genomgående fint ljusinsläpp och är modernt inredd med en takhöjd på ca 2,5 m! Här finns vackra tidsenliga detaljer bevarade som visar upp dess historia som en före detta lada, det märks inte minst på att väggar och tak är försedda med robusta timmerbjälkar. Detta ger bostaden en vacker kontrast mellan det moderna och klassiska. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning som verkligen bjuder in till umgänge med familj och vänner. De stora ytorna vid vardagsrum och kök blir den naturliga knytespunkten, och kring köksön finns det gott om plats så att alla kan vara delaktiga i matlagningen. När ni känner för att ta er ut till den härliga balkongen når ni den från vardagsrummet och härute kan ni njuta av dagens alla soltimmar. Vidare finns två sovrum i bra storlek samt ett stilrent, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. På Edsgatan bor ni ett lugnt och barnvänligt naturområde. Här finns flera lekplatser, förskolor, nya Stockfallets skola från förskoleklass till 6 och fritidsaktiviteter inom bekväm närhet. Ni har tillgång till väl fungerande kollektivtrafik och ett flertal vackra gång- och cykelvägar som leder till olika delar av Karlstad. Dessutom finns det fantastisk natur i närheten, perfekt för härliga löprundor. "Ladan" är en vacker byggnad som inrymmer 21 bostäder i tre plan. Till föreningen hör även carport, förråd, gästlägenhet, och som en bonus finns relaxavdelning med bastu och vedeldad badtunna. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jakob vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun, bild 2
Västra torggatan 19B, null, Kils kommun, bild 3

Västra torggatan 19B

Lägenhet
Kils kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
335 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 400 kr/mån
8 933 kr/m²

På Västra Torggatan 19B kan vi nu presentera denna ljusa och hemtrevliga etta, optimal som första boende! Lägenheten erbjuder ett rymligt allrum där både soffa och säng får plats utan att konkurrera om plats med varandra, samtidigt som det även finns två garderober i fullhöjd för bra klädförvaring. Från allrummet nås den trevliga balkongen som ligger i solsäkert sydväst-läge, så här kan ni njuta av solen från morgon till kväll. Vidare finns ett kök med bra arbetsytor där även ett mindre matbord får plats, samt ett fräscht duschrum. I föreningen finns en trevlig innergård med utemöbler och välskött trädgård. Här bor ni i centrala Kil med matbutiker, restauranger och Kils station inom gångavstånd. Willys ligger i området, busshållplats finns utanför dörren och vårdcentral finns längre ner på samma gata. Med bil tar ni er in till Karlstad på ca 20 minuter. För mer info, kontakta gärna ansvarig mäklare Jakob!

  • Premium
  • Balkong
Degerbyn Juviken 7, null, Grums kommun
Degerbyn Juviken 7, null, Grums kommun, bild 2
Degerbyn Juviken 7, null, Grums kommun, bild 3

Degerbyn Juviken 7

Villa
Grums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
146 m²
5 rum
1 303 m² tomt

Om ni söker ett boende i toppklass kan ni sluta leta - för här presenterar vi nu Degerbyn Juviken 7 och denna fantastiska enplansvilla! Villan uppfördes 2019 och är i otroligt fint skick med en mycket tilltalande planlösning där bostadens centrum och hjärta utgörs av stora, sociala sällskapsytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är stilrent med köksö och gott plats för både matlagning och umgänge. Från vardagsrummet har ni en vacker utsikt ner mot sjön och kan öppna ut mot altanen så att gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut. Altanen löper runt hela huset så här kan ni verkligen följa solen under dagen, samtidigt som ni hittar skuggplatser när det lockar. Villan erbjuder tre sovrum i bra storlek, med möjlighet till ett fjärde om behovet finns. Vidare finns två badrum med dusch samt en separat tvättstuga med bra arbetsytor. Utomhus ges en stor och härlig tomt där det erbjuds gott om plats för både hopp och lek för barnen och kanske odling för den som är intresserad av det. Fristående garage och uppfart med plats för bilar. Extra plus för solceller och båtplats! I Värmskog bor ni med närhet till både natur och djurliv. På ca 20 minuters bilfärd tar ni er till Grums där ett stort utbud av närservice finns såsom matbutiker, vårdcentral, förskolor och skola. För den idrottsintresserade finns både idrottsplats, ishall, badhus, gym och ridhus i kommunen. Till Bergviks köpcenter tar det ca 35 minuter med bil. Området har flera gemensamma ytor som omfattar hela 85000kvm i parkmark, ca 800m strandlinje med brygga och båtplatser. Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna bostad som definitivt ska upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Jakob vid frågor.

  • Premium
Tulegatan 2B, Lamberget, Karlstads kommun
  • Idag kl 11:00
Tulegatan 2B, Lamberget, Karlstads kommun, bild 2
Tulegatan 2B, Lamberget, Karlstads kommun, bild 3

Tulegatan 2B

Lägenhet
Lamberget, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
980 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 861 kr/mån
17 658 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade 2:a på Tulegatan 2B. Lägenheten har ett elegant helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum, ett mysigt sovrum, ett rymligt kök med vacker utsikt mot tjärnet och en underbar balkong där du kan njuta av solen. Dessutom ingår både bredband och tv i avgiften. Bo på Lamberget och njut av ett lugnt område med vackra grönområden och härliga promenadstråk. Härifrån har du bekvämt cykelavstånd till centrum med alla dess bekvämligheter, och flera busslinjer stannar i närheten. I området finns även ett modernt gym och en idrottsanläggning som erbjuder både padel och JumpYard. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och uppleva denna pärla!

  • Premium
  • Balkong
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Kanikenäsbanken 10A

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 6/7
2 687 kr/mån
42 375 kr/m²

På eftertraktat läge precis intill Vänerns inlopp har vi nu nöjet att presentera denna mycket stilsäkra bostad. Lägenheten är otroligt välplanerad och erbjuder ett smakfullt kök och ett rymligt allrum med plats för både soffa och matbord, med en separat sovalkov med plats för en dubbelsäng. Från allrummet nås bostadens härliga balkong som är belägen i ett helt fantastiskt läge intill vattnet, där ni kan spana på båtarna som glider förbi i kanalen samtidigt som ni njuter av en mysig middag med vänner. Sist men inte minst finns ett mycket stilsäkert helkaklat duschrum med kombimaskin som underlättar i din vardag. I Inre Hamn bor du med närhet till allt du behöver. Vatten och båtliv, trevliga caféer och restauranger, gym och mataffär finns i området. En kort promenad bort ligger centrumkärnan med bland annat shopping, nöje samt Stora Torget som är knutpunkten för stadens bussar som smidigt tar dig till exempelvis universitetet. En perfekt första bostad eller studentlägenhet. Kontakta ansvarig mäklare Jakob för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bomstadsvägen 731, Bomstad, Karlstads kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Bomstadsvägen 731, Bomstad, Karlstads kommun, bild 2
Bomstadsvägen 731, Bomstad, Karlstads kommun, bild 3

Bomstadsvägen 731

Fritidshus
Bomstad, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
49 m²
3 rum
1 700 m² tomt

Nu presenterar vi Bomstadsvägen 731 och detta charmiga fritidshus med möjligheten att skapa ert drömställe vid Vänerns glittrande vatten! Det är svårt att inte förälska sig i läget och här kommer ni kunna njuta av många härliga soltimmar med vänner och familj. Tänk att få starta dagen med morgonkaffet samtidigt som ni tittar ut över vattnet och njuter av sjöutsikten. Stugan har potential att bli något utöver det vanliga och här har ni en fantastisk chans att sätta er egen prägel! I dag har stugan ett allrum, två sovrum, ett mindre kök samt en veranda med utsikt mot Vänern. Detta är ett unikt tillfälle för er som drömmer om ett fritidshus med ett oslagbart läge vid Vänern och aldrig vill ha långt till ett dopp. Ni har gångavstånd till Bomstadbadet och in till Karlstad tar ni er på 15 min biltur. Ta möjligheten att skapa er personliga oas i en naturskön och lugn miljö, med magisk sjöutsikt! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jakob vid intresse!

  • Premium

Visar alla 7