Mäklare Joakim Fastberg

Joakim Fastberg

Om mig

Ett äkta engagemang från mig som mäklare är en självklarhet då byte av bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att förverkliga dina bostadsdrömmar och göra det till ditt livs affär. Jag har 9 års erfarenhet inom fastighetsmäkleri och en bred kunskap som ger mig förutsättningarna att ge dig rätt råd i rätt läge för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ulvsbygatan 27B, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Tis 23 apr kl 18:15
Ulvsbygatan 27B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 27B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 27B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 618 kr/mån
20 965 kr/m²

Attraktiva Norrstrand bjuder på en välplanerad lägenhet på två rum och kök med balkong i söderläge. Balkongen kan avnjutas dag som kväll och bjuder in till trevliga stunder. Ni välkomnas in i den ljusa hallen med klädkammare i anslutning, här erbjuds vidare ett stort vardagsrum med vackert golv i holländsk parkett och ett fint ljusinsläpp från fönsterna som klär väggen mot balkongen, kök med matplats, ett rymligt sovrum med bra förvaring, samt ett duschrum med tvättmaskin som förenklar i vardagen. Gott om utrymme väntar den som har nöjet att förvärva denna härliga bostad. Ytterligare fördelar här är att bredband ingår i månadsavgiften. På populära Norrstrand bor du i ett trevligt område med service i form av mataffärer, flera restauranger och apotek. Inom bekvämt avstånd finns även Sundstabadet och gym. Här bor ni med cykelavstånd till centrala Karlstads stadspuls och för dig som hellre tar bussen så finns flera hållplatser i området. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun, bild 2
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun, bild 3

Öckna 527

Villa
Östra Fågelvik, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
185 m²
4 rum
2 702 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en nybyggd enplansvilla i vinkel med stort garage med lantligt läge! Villan har en boyta om cirka 185 kvm och erbjuder en social och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är rymligt med gott om förvaring- och arbetsytor och ger plats för stort matsalsbord i anslutning. Vidare finns ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett otroligt ljusinsläpp och skapar en fin rymd, tre trivsamma sovrum samt en tvättstuga. Sist men inte minst finns en gästtoalett och ett stort badrum med dusch, badkar, wc, dubbelhandfat, högskåp och handdukstork. Genomgående smakfulla och påkostade materialval genomsyrar hela fastigheten. Bostaden har liggande panel och vattenburen golvvärme i hela huset inklusive garaget. På garagedelen finns även solceller installerade för ännu bättre boendeekonomi. Här bor ni granne med naturen och vackra vyer, samtidigt som ni tar er in till Karlstad på ca 20 min. Det är verkligen en idyll med gott om plats för lek och spel i trädgården för alla åldrar och fina odlingsmöjligheter för den som är intresserad. Här kan ni verkligen koppla av och njuta av lugnet, oavsett om det är över en kopp kaffe i trädgården eller en middag i goda vänners sällskap. Hoppar ni på cykeln eller tar en promenad så finns badplats vid Gapern ca 1 kilometer från huset! Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare Alexander och Joakim för mer information!

  • Premium
Ulvsbygatan 19 B, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30
Ulvsbygatan 19 B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 19 B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 19 B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 580 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 422 kr/mån
20 256 kr/m²

På populära Ulvsbygatan presenterar vi denna välplanerade trea om 78 kvm med inglasad balkong i sydväst! Lägenheten fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen som är belägen i ett underbart sydvästligt läge där ni kan njuta av många härliga soltimmar, hela vägen fram till den berömda kvällssolen. Vidare hittar ni ett ljust och stilrent kök med rostfria vitvaror, plats för matbord och gott om arbetsytor som gör matlagningen roligare. Därefter nås de två sovrummet i bra storlek och slutligen hittar ni det helkaklade duschrummet i stilrena färger, som även har en egen tvättmaskin som förenklar vardagen. Här bor ni i en stabil och välskött HSB-förening där både TV och bredband ingår i månadsavgiften. I området finns gott om avgiftsfria parkeringar, mataffärer och restauranger. Till centrum tar ni er antingen på en kort cykeltur eller med bussen som stannar på flera ställen i området. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Landviken 534, null, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 11:00
Landviken 534, null, Karlstads kommun, bild 2
Landviken 534, null, Karlstads kommun, bild 3

Landviken 534

Villa
Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 985 000 kr
140 m²
4 rum
1 185 m² tomt

Det är med största nöjet som vi nu har glädjen att presentera nyligen uppförda villan på Landviken 534. Ett stenkast från Vänern är detta vackra hus beläget där lyx och bekvämlighet samspelar i en perfekt symbios. Bostaden utsågs dessutom 2022 till Karlstads vackraste villa i tävlingen "Grand Tiny Designs". Exklusiva och påkostade materialval går som en röd tråd genom bostadens 140 välplanerade kvadratmeter och fortsätter sedan hela vägen till utemiljöerna. I ett solsäkert sydvästläge har ni det väl tilltagna trädäcket där hela familjen och vänner får plats att njuta av naturens skådespel, inklusive de fantastiska solnedgångarna som målar himlen med hisnande färger. Är ni intresserade av odling är möjligheterna närmast oändliga med vad som går att skapa här. Som bra grund finns ett orangeri (stormsäkrat) med indragen el redan på tomten. Invändigt kännetecknas bostaden av ett otroligt ljusinsläpp via de vackra fönsterpartierna som går från golv till tak. Rymlig och funktionell hall med praktisk skjutdörrsgarderob, målade väggar och importerat lerklinker på golv från Spanien. Det fina köket kommer från Marbodal går i öppen planlösning med vardagsrummet och har exklusiva vitvaror från SMEG, en vacker bänkskiva i kalksten samt generös köksö med induktionshäll och fläkt från Fjäråskupan. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek, varav master bedroom både har ett helkaklat privat duschrum och walk-in closet. Ytterligare duschrum erbjuds via hallen och är i generös storlek. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk förvaring och arbetsyta. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden. Smart styrfunktion till utebelysning via "Plejd". Solceller med kapacitet om 12,7 kW installerades under året (batteri med lagringskapacitet om 10 kW). På Segerstadhalvön bor ni med direkt närhet till naturen och Vänern med vacker skärgårdsmiljö i direkt anslutning till bostaden. Inom promenadavstånd nås natursköna Arnäs Udde, Hamnholmarna och Segerstads naturreservat. Här erbjuds allt från sandstränder och klippbad till flertalet öar, kulturlämningar, grillplatser och motionsspår. För dem boende finns Segerstadsbyn med en levande hembygdsgård med en härlig gemenskap som bland annat anordnar pubkvällar ca 1 gång per månad samt midsommarfirande. Karlstads centrala delar nås på ca. 20 minuter och Bergvik köpcentrum på ca. 15 minuter Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare vid intresse, det här är en bostad ni inte vill missa!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ulvsbygatan 11B, Norrstrand, Karlstads kommun

Ulvsbygatan 11B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 788 kr/mån
24 434 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade och trevliga tvåa med fräscha ytskikt. Lägenheten är väl omhändertagen och här märks det att man har optimerat kvadratmeterna på ett ypperligt sätt. Ni välkomnas in i den ljusa hallen med gott om klädförvaring innan ni tar er vidare till det tidlösa köket med vackra profilerade köksluckor där bänkskivan och stänkskyddet i mörka toner bryter av på ett fint sätt mot de ljusa köksskåpen. Därefter tar ni er till det rymliga vardagsrummet med fint ljusinsläpp och utgång till den trevliga balkongen i solsäkert läge. Vidare finns ett trevligt sovrum samt ett fräscht duschrum med egen tvättmaskin och ny takdusch från 2022. Ta vara på chansen och bo i en välskött förening i ett lugnt och grönskande område med närhet till servicebutiker, mataffärer, grönområden och goda kommunikationer till centrum och universitet. Gott om avgiftsfria parkeringar finns i området och till centrum tar ni er antingen på en kort cykeltur eller med bussen som stannar på flera ställen i området. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Rudsvägen 3C, Sundsta, Karlstads kommun

Rudsvägen 3C

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 321 kr/mån
21 818 kr/m²

På Rudsvägen 3C presenterar vi denna trivsamma tvårummare med utsikt mot Sundstatjärn! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med ett rymligt kök med gott om arbetsytor och balkong i västerläge. Perfekt för att avnjuta middagen i kvällssolen! Vidare finns ett vardagsrum som man även kan nå balkongen ifrån, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum. Här bor ni i en stabil förening och Sundsta är perfekt för er som både vill ha närhet till naturen som centrum. Utanför lägenheten ligger Sundstatjärn och bara ett stenkast bort hittar ni Sundsta Badhus med gym, simhall och idrottsanläggningar. I området finns mataffärer, restauranger, bra bussförbindelser till bland annat universitetet och gymnasieskola. I området finns gott om parkeringsmöjligheter. På en kort promenad befinner ni er i centrum med komplett serviceutbud. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

  • Balkong

Visar alla 6