Mäklare Joakim Fastberg

Joakim Fastberg

Om mig

Ett äkta engagemang från mig som mäklare är en självklarhet då byte av bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att förverkliga dina bostadsdrömmar och göra det till ditt livs affär. Jag har 9 års erfarenhet inom fastighetsmäkleri och en bred kunskap som ger mig förutsättningarna att ge dig rätt råd i rätt läge för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 12, Centrum, Kils kommun
  • Lör 10 aug kl 11:00
Skolgatan 12, Centrum, Kils kommun, bild 2
Skolgatan 12, Centrum, Kils kommun, bild 3

Skolgatan 12

Villa
Centrum, Kils kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
102 + 70 m²
7 rum
802 m² tomt

Nu har vi nöjet att förmedla Skolgatan 12 och denna charmiga villa för hela familjen! Bostaden på 102+70 kvm fördelar sig på två våningsplan. På entréplan erbjuds sociala umgängesytor med ett rymligt vardagsrum som leder er ut till uterummet i söderläge. Här kan ni njuta av morgonkaffet och grillmiddagar med vänner och familj. Vidare finns ett matrum som ansluter till det stilrena köket, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum. En trappa upp finner ni en mer privat familjedel med ett allrum, tre sovrum och ett helkaklat badrum. I källaren finns tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Utomhus erbjuds en stor trädgård med plats för lek och spel, odlingar, uteplatser och ett garage. Bör upplevas på plats! Här bor ni i ett familjevänligt område med bekvämt gångavstånd till förskola, skola och idrottshall. Tvärs över gatan ligger Sannerudsskolan och Sannerudsvallen finner ni längre ner på gatan. Ni har även mycket nära till Kils centrum med mataffärer, tågstation, restauranger och annan service. Karlstad har ni ca 20 minuters bilfärd bort. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

  • Premium
Tjäderstigen 17, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Tjäderstigen 17, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Tjäderstigen 17, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Tjäderstigen 17

Radhus
Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 480 000 kr
126 + 32 m²
6 rum
466 m² tomt

Välkomna till Tjäderstigen 17 och denna fina villa för hela familjen. Här bor ni på en lugn gata med baksida i soligt västerläge och nära till lekplatser. Detta fantastiska hus erbjuder generösa utrymmen och en idyllisk livsstil för hela familjen. Med sina 4-5 rymliga sovrum, stort duschrum och renoverat kök, är detta hem perfekt utformat för både vardagsliv och sociala tillställningar. Utomhus finns både en öppen altan och en under tak i skönt västerläge. Här samlas man gärna sommartid med vänner och familj. Baksidan erbjuder gräsmatta som bjuder in till hopp och lek. Fiber finns indraget från Karlstad stadsnät. På Norra Kroppkärr bor ni i ett familjevänligt område med flera lekplatser, skola, mataffär och idrottsplats. Endast några minuters promenad till Kroppkärrskolan och Coop Nära. Goda bussförbindelser via linje 2, 3 och 4 som tar er in till Karlstad centrum. För er som vill ut på tur löper Klarälvsbanan förbi området. Visa ert intresse redan nu för att inte gå miste om denna fina fastighet!

  • Premium
Kasernhöjden 11A, Kasernhöjden, Karlstads kommun

Kasernhöjden 11A

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 780 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/5
3 856 kr/mån
29 180 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvåa med otrolig takhöjd och vackra fönsterpartier i form av fyra stora, spröjsade fönster. Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmeter med praktisk förvaring under sovloftet, även ett förvaringsutrymme i hall som kan nyttjas som ett extrarum/sovdel. Vidare finner ni köket med öppen planlösning till det luftiga vardagsrummet, här finns plats för såväl soffa som matbord. Härifrån når ni även den möblerbara balkongen. Sist men inte minst sovalkoven med en trapp upp som skapar en avskildhet samt det helkaklade badrummet med tvättmaskin som med fördel förenklar i vardagen. På Kasernhöjden bor du i ett vackert område med fin utsikt över stan. Samtidigt som du bor i ett lugnt och trevligt område har du centrum på bekvämt gångavstånd. I området finns livsmedelsbutik, bageri och butik. I närheten ligger även I2-skogen med gott om motionsspår och stigar. Idrott finns runt hörnet med både Tingvalla idrottsplats, racketcenter och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun, bild 2
Öckna 527, Östra Fågelvik, Karlstads kommun, bild 3

Öckna 527

Villa
Östra Fågelvik, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
185 m²
4 rum
2 702 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en nybyggd enplansvilla i vinkel med stort garage med lantligt läge! Villan har en boyta om cirka 185 kvm och erbjuder en social och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är rymligt med gott om förvaring- och arbetsytor och ger plats för stort matsalsbord i anslutning. Vidare finns ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett otroligt ljusinsläpp och skapar en fin rymd, tre trivsamma sovrum samt en tvättstuga. Sist men inte minst finns en gästtoalett och ett stort badrum med dusch, badkar, wc, dubbelhandfat, högskåp och handdukstork. Genomgående smakfulla och påkostade materialval genomsyrar hela fastigheten. Bostaden har liggande panel och vattenburen golvvärme i hela huset inklusive garaget. På garagedelen finns även solceller installerade för ännu bättre boendeekonomi. Här bor ni granne med naturen och vackra vyer, samtidigt som ni tar er in till Karlstad på ca 20 min. Det är verkligen en idyll med gott om plats för lek och spel i trädgården för alla åldrar och fina odlingsmöjligheter för den som är intresserad. Här kan ni verkligen koppla av och njuta av lugnet, oavsett om det är över en kopp kaffe i trädgården eller en middag i goda vänners sällskap. Hoppar ni på cykeln eller tar en promenad så finns badplats vid Gapern ca 1 kilometer från huset! Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare Alexander och Joakim för mer information!

  • Premium
Rudsvägen 5B, Sundsta, Karlstads kommun
Rudsvägen 5B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Rudsvägen 5B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Rudsvägen 5B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 325 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 788 kr/mån
22 083 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna hemtrevliga tvåa på Rudsvägen 5B med ett helt underbart ljusinsläpp. I det rymliga köket finns gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, härifrån når ni sedan det härliga vardagsrummet som i sin tur tar er ut på den mysiga balkongen. Balkongen är belägen i allra bästa västerläge mot den lugna innergården, så här njuter ni gärna av ljumna kvällar medan solen går ner. Slutligen hittar ni sovrummet och duschrummet med egen tvättmaskin som underlättar i vardagen. I lägenheten finns två inbyggda garderober samt en garderobsvägg som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Stort plus för den stabila föreningen med välskött och bra ekonomi som ger låg boendekostnad. Här bor ni på populära Sundsta med närhet till Sundstabadet, gym, Sundstatjärn med badstrand och promenadslinga, mataffärer, apotek och restauranger. Bekvämt promenadavstånd till centrum, dit ni även kan ta någon av bussarna som stannar precis utanför huset. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Stora Skagene 115, Stora Skagene, Hammarö kommun
Stora Skagene 115, Stora Skagene, Hammarö kommun, bild 2
Stora Skagene 115, Stora Skagene, Hammarö kommun, bild 3

Stora Skagene 115

Villa
Stora Skagene, Hammarö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
163 m²
6 rum
2 598 m² tomt

Det är med största nöjet som vi presenterar Stora Skagene 115 - en påkostad och vacker Huspartner-villa där ingenting har lämnats åt slumpen! Villan kännetecknas av ett otroligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier samt modern och social planlösning. När ni kliver in genom den maffiga entrén välkomnas ni av ljus hall för att sedan ta er in i köket som med sin öppna planlösning mot matrum och vardagsrum skapar ett fantastiskt flöde i bostaden. Köket är välutrustad med fullstor maskinpark och en köksö. Härifrån tar ni er även ut till den generösa altanen som sträcker sig längs husets baksida och blir den ideala platsen för sommarens middagsbjudningar eller bara för att njuta av en lugn stund i solen. I vardagsrummet finns en stämningshöjande braskamin och det fina fönsterpartiet ut mot baksidan gör detta till en plats som man har det svårt att slita sig ifrån. Vidare på entréplan finns ett gästrum/arbetsrum, ett helkaklat duschrum samt tvättstuga med praktiskt groventré. Uppe på övre plan finns ett trevligt allrum som har ett maffigt fönsterparti ut mot balkongen där det bjuds på en vacker vy, fyra sovrum och ett exklusivt helkaklat badrum. En välskött trädgård med en vacker gärdesgård omger villan och här finns det gott om plats för lek och bus. För den trädgårdsintresserade finns en härlig köksträdgård som ger er möjligheten att odla era egna grönsaker och kryddor. Parkerar gör ni i det rymliga garage som även erbjuder ett extra utrymme för förvaring av cyklar, trädgårdsutrustning och fritidsprylar. Här bor ni med ett lantligt läge där naturen är er närmsta granne, Bonäsleden, som sträcker sig ända till pittoreska Bonäsudden och Räggårdsviken, ligger precis vid er tröskel, erbjudande perfekta förutsättningar för cykling, jogging och vandring i den omgivande skogen. Även Västra Skagenes underbara badplats är lättillgänglig, bara en kort cykeltur bort, där ni kan avsluta dagarna med oförglömliga solnedgångar på klipporna. För stadslivets bekvämligheter är Nolgårds handelsområde bara en snabb biltur på under 10 minuter bort, och ytterligare 10 minuter tar er in i Karlstads pulserande hjärta. Dessutom, för de sport- och naturintresserade, ligger fina idrotts- och naturområden som Kilenegården, Hammarö Golfklubb, och Hammarö Ryttarförening bara en kort biltur från hemmet. Detta hem är även en dröm för alla hästälskare, med ridbanor, stall, och en gemenskap av likasinnade hästentusiaster precis runt hörnet. En sann tillgång för de som värderar närheten till både naturen och stadens faciliteter. Det här är en bostad ni inte vill missa! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lundsholm Basvägen 15, null, Kristinehamns kommun

Lundsholm Basvägen 15

Fritidshus
Kristinehamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
68 m²
3 rum
2 000 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera detta charmiga och hemtrevliga fritidshus med permanent standard, på arrenderad mark. Fritidshuset är beläget i ett populärt sommarstugeområde vid Vänern i Ölme, med närhet till både Karlstad och Kristinehamn. Här har ni promenadavstånd till Vänern och närmsta badplats. Fritidshuset erbjuder ett fullutrustad och stilrent kök med fräscha vitvaror som renoverades 2016. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning och här finns en stämningshöjande braskamin som är perfekt under årets kyligare dagar. Från vardagsrummet kan ni öppna mot altanen som löper runt huset med plats för flera sittgrupper och utemöbler. Vidare finns två sovrum i bra storlek samt ett duschrum med tvättmaskin. För er som älskar solen kan ni följa den hela dagen , likväl som härliga skuggplatser erbjuds också för lite svalka. Den grönskande tomten har flertalet buskar i olika färg och former, det här blir verkligen en oas på sommaren! På taket sitter solceller installerat och för den båtintresserade tillhör en båtplats stugan. Nere vid sjön finns både fina badplatser och småbåtshamn. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

Visar alla 7