Mäklare Robert Boström

Robert Boström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Svedenäs 509, Norra Svedenäs, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 17:15
Norra Svedenäs 509, Norra Svedenäs, Karlstads kommun, bild 2
Norra Svedenäs 509, Norra Svedenäs, Karlstads kommun, bild 3

Norra Svedenäs 509

Fritidshus
Norra Svedenäs, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
2 204 m² tomt

Söker ni en stuga eller året runt boende i fint skick har ni hittat rätt! Intill Gapern finner ni denna fastighet med ett trevligt fritidshus med året runt standard som genomgått flera större renoveringar under 2022, bland annat ett nytt kök, duschrum och installation av fiber. Rogivande skogstomt i harmoni med naturen så här bor ni till ljudet av fåglar och egna bär på tomten. I huset, som är byggt av timmer, erbjuds ett mysigt allrum med en braskamin, ett arbetsvänligt kök, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Utomhus finns en uteplats i solsäkert sydvästläge där ni kan njuta av solen under större delen av dagen. På tomten finns också en oinredd friggebod om 17 kvm. Vid uppfarten till huset finns flera parkeringsplatser samt en elbilsladdare Endast en kort promenad bort nås badplats och brygga för båten. Fina vandringsleder i området för den naturintresserade. Väg 63 ligger ca 500 meter bort där det finns goda förbindelser till Karlstad och vid vägen finns busshållsplats. Ica butik vid Vallargärdet ca 6,5 kilometer bort. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Robert vid intresse!

  • Premium
Skogaholmsvägen 49L, Råtorp, Karlstads kommun
Skogaholmsvägen 49L, Råtorp, Karlstads kommun, bild 2
Skogaholmsvägen 49L, Råtorp, Karlstads kommun, bild 3

Skogaholmsvägen 49L

Lägenhet
Råtorp, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
102 m²
3 rum
vån 2/2
5 073 kr/mån
31 373 kr/m²

Nu ges tillfället att förvärva denna unika bostad på Skogaholmsvägen. Rymlig trerummare i underbart läge med stor balkong i väster som erbjuder utsikt mot Klarälven. På framsidan finns även en till mindre balkong där man kan dricka morgonkaffet och njuta av solen. Lägenheten har omsorgsfullt renoverats mellan 2022-2023 i sekelskiftesstil med inmålade lister och socklar, likaså köket är omgjort och spotlights är insatta i innertak och fönstersmygar. Hela övervåningens parkettgolv är slipat och färgat i en mörkare ton. Vid bostadens entré välkomnas ni in i den klinkerlagda hallen på nedre plan som skänker gott om plats för ytterkläder och förvaring under trappan. Här i halldelen på övervåningen kan med enkla medel skapa ytterligare ett sovrum om så skulle önskas och här nås ena balkongen. Vidare hittar ni två rymliga sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob i vardera rum. Kök och vardagsrum har en öppen och luftig planlösning med en mycket generös takhöjd och präglas av ett fantastisk ljus tack vare alla djupa fönsterpartier mot balkongen. Här öppnas det upp med dubbeldörrar i glas och finns plats för både matgrupp och en loungehörna. Så här kan ni njuta av härliga kvällar med vänner och familj tills solen går ner över Klarälven. Fint kök med vita luckor från Marbodal tillsammans med beslag i en äldre stil. Ljust kakel på vägg mellan över- och underskåp tillsammans med en mörkare bänkskiva. Sist men inte minst erbjuds ett helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Carport med eluttag och vinterisolerat förråd i anslutning följer lägenheten och ingår i månadsavgiften. I hela övre plan är det vattenburen golvvärme. Bostaden är i mycket gott skick och är till majoriteten nyrenoverad. I detta området bor ni både nära natur samtidigt som Karlstad centrum enkelt nås med busslinje 2 och 8. Cykelvägen längs med älven mot Karlstad går både snabbt och ger en fin cykeltur. Bostaden ligger i vacker omgivning med Klarälven som närmsta granne. Vid älven finns en liten sandstrand med badmöjligheter. På gångavstånd finner ni Bryngfjordens golfbana med 18-hål. Dessutom är det nära till Tuggeliteområde på Skåreberget som erbjuder fina motionsspår och vintertid spåras längdspår. Lekplats för barnen finns i området. Området är barnvänligt och har nära till skola och förskola inne på Råtorp.

  • Premium
  • Balkong
Kalkstensvägen 9, Skåreberget, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kalkstensvägen 9, Skåreberget, Karlstads kommun, bild 2
Kalkstensvägen 9, Skåreberget, Karlstads kommun, bild 3

Kalkstensvägen 9

Villa
Skåreberget, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
182 + 63 m²
7 rum
1 069 m² tomt

Nu erbjuds en fantastisk villa för den stora familjen på populära Skåreberget! Här finns bland annat flera rymliga sociala ytor, två otroliga braskaminer, ett påkostat kök samt fyra trivsamma sovrum. På husets baksida finns en stor stenlagd altan med sol från morgon till tidig eftermiddag och nås från vardagsrummet. På framsidan finns en härlig möblerbar balkong i vinkel med eftermiddags- och kvällssol. Insynsskyddad trädgård och baksida med plats för lek och odling. Här bor ni nära allt ni behöver. Precis runt hörnet betar kossor och naturens uppenbara närhet är fantastisk. På Skåreberget bor ni inom ett par minuters promenad till Tuggeliteskolan och Skåre Herrgårds förskola. Här i Skåre kan barnen gå i skola ända upp till de ska börja gymnasiet. I området finner ni även Tuggelite Skidstadion där skidspår prepareras vintertid och erbjuder olika sträckor för löpning sommartid. Nere i Skåre centrum hittar ni matbutik med postutlämning, vårdcentral och bensinmack. Skåre angränsar till Bryngfjorden som erbjuder både 18-håls golf och utförsåkning. Goda bussförbindelser ges från linje 2 som tar er in till Karlstad centrum. Varmt välkomna hem till Skåreberget! Kontakta ansvarig mäklare Robert för mer information.

  • Premium
Eldarens väg 1, null, Kils kommun

Eldarens väg 1

Villa
Kils kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
163 m²
7 rum
728 m² tomt

Varmt välkomna till Eldarens väg 1 och denna trevliga 1½-plansvilla med plats för hela familjen. Entréplan bjuder på kök med anslutning till matplats, vardagsrum, två sovrum, ett badrum samt en tvättstuga med praktisk groventré. På husets baksida, med utgång från vardagsrummet, finns en altan under tak samt en stenlagd yta precis intill. Här finns plats för olika möblemang där ni kan njuta av härliga dagar året om. På villans ovanvåning hittar ni ett stort allrum och två sovrum. Från allrummet når ni även klädkammare och duschrum med bastu. Fristående garage och uppfart med plats för flera bilar samt en förrådsbod på husets kortsida. Härlig baksida med olika arrangemang av växter och odlingslådor för den intresserade. Gräsytor i ostört solläge med naturen som närmsta granne. Här bor ni i ett trivsamt villaområde endast några minuter från Kils centrum med mataffärer, apotek, restauranger och tågstation. I närområdet finns förskola, vårdcentral samt sport- och ishall, vilket underlättar för barnfamiljen. Goda kommunikationsmöjligheter till Karlstad med både tåg och buss. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Robert redan idag vid intresse!

  • Plus
Ullebergsvägen 10, Ulleberg, Karlstads kommun

Ullebergsvägen 10

Lägenhet
Ulleberg, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
150 m²
3 rum
vån 3/3
11 823 kr/mån
22 000 kr/m²

Kontakta mäklaren vid visning! På vackra och anrika Ulleberg har vi nu nöjet att erbjuda denna unika lägenhet om ca 150 kvm belägen högst upp i huset! Här bor ni i en en vacker, kulturhistorisk byggnad från 1920-talet som år 2012 genomgått en totalrenovering och är i ett modernt och fräscht skick. När ni stiger in i hallen möts ni av en slående takhöjd, vackra fönster med djupa nischer och gedigna golv och materialval som genomsyrar hela lägenheten. Balkongen ger fantastisk utsikt över trädtopparna och bör upplevas på plats. Med lägenheten följer även en odlingslott om ca 6 kvm som kan nyttjas av den trädgårdsintresserade. För den som hellre vill unna sig vardagslyx eller aktivera sig med träning och diverse aktiviteter finns i föreningen en 350 m² stor relaxavdelning med pool, bastu, gym, pingis och biljard. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Tomt i natursköna Mattila!, Mattila, Torsby kommun

Tomt i natursköna Mattila!

Tomt
Mattila, Torsby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
600 000 kr
269 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna tomt med toppläge i hjärtat av natursköna Finnskogen, hus 21. Fritidsområdet med färdigt bygglov och startbesked. Energideklarerat för boende året runt, 86 kvm byggnadsyta. Området är planerat till 21 tomter och några är redan bebyggda. Fritidsområdet Mattila är vida känt för sina fantastiska skidspår men bjuder också på kulturella vandringsleder om sommaren. Restaurang finns i närområdet och badplats med brygga finns vid Multtjärnen. Möjlighet till uthyrning via Mattila Fritid AB. Läs mer om Mattila på mattila.se Idag är tomten obebyggd. Det som i övrigt finns klart kring tomten är 3d-ritning, planritning, nybyggnadskarta, kontrollplan, energiberäkning samt en kontrollansvarig. Välkomna att höra av er vid intresse! PLANER Detaljplan för Mattilamäki 2, del av fastigheten Multtjärn Akt:1737-P2021/2 Berörd kommun: Torsby Status: Beslut Beslutsdatum: 2021-02-24 Laga kraft: 2021-03-24 Genomförande: 2021-03-24 - 2031-03-23 Delar av fastigheterna Multtjärn 1:20 och 1:22 (Mattilamäki) Akt: 1737-P14/4 Berörd kommun: Torsby Status: Avregistrerad Beslutsdatum: 2014-05-19 Laga kraft: 2014-06-19 Genomförande: 2014-06-20 - 2024-06-19 ÅTGÄRDER Fastighetsrättsliga: Avstyckning Datum: 2016-06-13 Akt: 1737-16/4 Fastighetsrättsliga: Fastighetsreglering, Anläggningsåtgärd Datum: 2022-04-12 Akt: 1737-2021/99 SAMFÄLLIGHETER Inga andelar i samfällighet hittades. AVTALSRÄTTIGHETER Inga avtalsrättigheter hittades. RÄTTIGHETER Inga rättigheter hittades. GEMENSAMHETSANLÄGGNING Torsby Multtjärn GA:5 Ändamål: Väg Typ: Officialservitut Torsby Multtjärn GA:6 Ändamål: Va-anläggning, grönområde PANT Det finns totalt 1 stycken pantbrev uttagna om sammanlagt 280 000 kronor. VATTEN/AVLOPP Som ägare ingår man i en gemensamhetsanläggning med flera fastigheter gällande både vatten och avlopp.

  • Plus

Visar alla 6