Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8

Kista, Stockholms kommun Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
8 av 16, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF K2 Kista Torn
Om föreningen
Avgift
5 043 kr/mån
Pris/m²
39 375 kr/m²

- Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning.

- Bästa planlösningen av 3:or i Kista Torn med lättmöblerat vardagsrum och halvöppen planlösning mot kök. Vitt kök med svart kakel och rostfria vitvaror från kvalitétsmärket Siemens! Bostaden har den optimala fördelningen med 2 sovrum i den ena delen av bostaden och de sociala ytorna i kök, vardagsrum och matplats separerat från sovrummen. I mitten av bostaden har du hallen med garderober samt det stora badrummet med tvättmaskin och torktumlare. En loggia som kan användas som balkong, sovrum eller hemmakontor. Högt och ljust läge med härlig fri utsikt som måste upplevas på plats. Välkommen till ett hem att trivas i!

- Föreningen erbjuder varmgarage i huset med lediga platser. Här finns även gästlägenheter att hyra samt en gemensam takterrass på våning 17! I samma hus finns ett källarförråd till varje bostad samt barnvagnsförråd, cykelförråd och soprum.

- Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Ramzi Hamam

HusmanHagberg Kista
Mäklare Ramzi Hamam, HusmanHagberg Kista
073-721 60 22