Skaraborgsvägen 24

Kristinehamn, Kristinehamns kommun Se på karta

270 000 kr

295 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
Riksbyggens BRF Kristinehamnshus nr 6
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
6 146 kr/mån
Pris/m²
3 913 kr/m²

Flytta in i en bostad med många fördelar: 69 välplanerade kvadratmeter, generöst ljusinsläpp, gott om förvaringsutrymme, balkong och bekvämt avstånd till mycket!

Välkomnas in i en rymlig hall med mörkt laminatgolv, flera garderober och plats för avhängnad. Från hallen löper det mörka golvet vidare in i köket som är funktionellt och har utrymme för matgrupp. Köket har vita, släta luckor och är utrustat med diskmaskin (2017), spis och ugn (2017), fläkt samt kyl och frys. I fil med köket hittas bostadens första sovrum som idag är avsett för de små i familjen, även det med laminatgolv. På motsatt sida från barnrummet finns ett duschrum med våtrumsmatta och kakel, utrustat med sittbadkar och dusch, WC samt tvättställ. Här ryms tvättmaskin alternativt ett stort badkar om man hellre önskar det. Bortanför duschrummet finns bostadens stora sovrum som går i en harmonisk grön färg och har mörkt laminatgolv och bra förvaringsutrymme. Bostadens hjärta, vardagsrummet, öppnar upp sig bakom en charmig glasdörr som bidrar till härligt ljus till resten av bostaden. Rummet är rymligt med plats för såväl soff- som matgrupp och har fönster åt två håll samt utgång till balkongen. Under plastmattan gömmer sig ett trägolv om man önskar ta fram det.

Som boende här är man del i Riksbyggens BRF Kristinehamnshus nr 6, en trevlig bostadsrättsförening som värdesätter medlemmarnas boendemiljö och löpande sköter om sina bostadsbyggnader, senast genom utvändig renovering av fasad och tak samt nya fönster och dörrar. Här lever och bor man för en månadsavgift om 6146 kr inklusive allt (el upp till viss gräns). I anslutning till huset finns kostnadsfria parkeringsplatser där man parkerar i mån om plats och möjlighet finns att ställa sig i kö till en egen parkeringsplats utan el (54 kr), med el (150 kr) eller ett garage (350 kr). Till bostaden hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

Välkomna att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Kontakta mäklaren

Emma Acklund

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Mäklare Emma Acklund, Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
0790981884