Mäklare Emma Acklund

Emma Acklund

Om mig

Emma är utbildad fastighetsekonom och inbiten Kristinehamnsbo. För henne är det viktigt att vara tillgänglig och på alla sätt behjälplig genom hela bostadsförsäljningen. Som kund hos Emma får du all hennes tid, och uppmärksamhet. Hon är hungrig, pigg och väldigt engagerad i varje affär. Hon drivs av att ständigt överträffa kundernas förväntningar och tidigare kunder uttrycker ofta just hennes personliga engagemang och hur trygg, driven och proffsig hon är i bostadsaffärerna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sommarvinden 12D, Strand, Kristinehamns kommun

Sommarvinden 12D

Lägenhet
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
650 000 kr
93,5 m²
4 rum
4 954 kr/mån
6 952 kr/m²

Välkommen till Sommarvinden 12D, ett 2-våningsradhus med optimalt läge på omtyckta Strand i Kristinehamn. Med 4 rum och kök på 94 kvm, egen carport och en nybyggd altan på framsidan med sol hela dagen, är detta ett hem att trivas i under många år framöver. Här betalar man en kallhyra på 4 954 kr där kostnad för uppvärmning, hushållsel och vatten tillkommer. Entréplanet bjuder på sociala ytor med bl.a. ett rymligt vardagsrum varifrån man kan kliva ut till den mysiga baksidan som skyddas av skogen med uteplats, gräsyta och ett fristående förråd med mycket förvaringsutrymme. Övervåningen erbjuder tre stycken sovrum och ett andra badrum för privatlivet. Strandområdet är perfekt för alla åldrar med närhet till skola, förskola och vackra skogspartier. Missa inte chansen att uppleva detta hem. Kontakta oss för visning idag!

Gisselbacka 3330, Rudskoga, Kristinehamns kommun
Gisselbacka 3330, Rudskoga, Kristinehamns kommun, bild 2
Gisselbacka 3330, Rudskoga, Kristinehamns kommun, bild 3

Gisselbacka 3330

Villa
Rudskoga, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 895 000 kr
116 + 63 m²
4 rum
9 861 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och genuina hem med en underbar lantlig känsla. Här möts du av en mysig braskamin som sprider en varm atmosfär genom hela huset. Stora renoveringar är gjorda för att ge dig ett välvårdat och bekvämt boende. Det ljusa och trevliga köket är perfekt för matlagning och umgänge, och det finns gott om ljusinsläpp i varje rum. Den generösa källaren erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Den stora tomten är vackert anlagd med bärbuskar och växter, generösa gräsytor för lek och spring, och erbjuder möjlighet till djurhållning i mindre skala. Här kan du njuta av en rofylld utsikt och ett lugnt och tyst läge, samtidigt som du har närhet till naturen och sjön. I området finns trevliga cykel- och promenadvägar samt en närliggande skola för barnen. För den gröna tummen finns en handelsträdgård med ett stort sortiment bara ett stenkast bort. Dessutom finns det jättefina badmöjligheter och Skagern-runt-leden går bara 200 meter från huset. Ridbanan och det lilla stallet ger möjligheter för hästälskare. Garaget har en praktisk sadelkammare. Möjlighet finns att köpa med ved.

  • Premium
Havsvinden 9, Strand, Kristinehamns kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00

Havsvinden 9

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 995 000 kr
130 + 48 m²
7 rum
728 m² tomt

Underbar villa på barnvänliga Strand. Här kan hela familjen njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som ni har bekvämt avstånd till skola, förskolor och lekplatser. Med minimal trafik på den trygga återvändsgatan kan barnen leka fritt och utforska området. Villan är perfekt för er som älskar att umgås och ha gott om utrymme. Den luftiga och öppna planlösningen ger er möjlighet att samlas både i vardagsrummet och i det stora köket där ni kan laga härliga middagar tillsammans. Braskaminen skänker en extra mysfaktor och behaglig värme under kalla dagar. Med två fräscha badrum och många sovrum finns det gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Ni kommer uppskatta altanerna på både fram- och baksidan, där ni kan koppla av och njuta av många soltimmar. Utomhussäsongen förlängs av det inglasade uterummet som ger er möjlighet att njuta av solen även under kallare dagar, samtidigt som ni har skydd mot väder och vind. Förvaringsutrymmena är generösa både inne och ute, och varmgaraget ger er en bekväm parkering året runt. Flytta in på Havsvinden 9 och börja skapa minnen för livet!

  • Plus
Fryxellsgatan 3, Björneborg, Kristinehamns kommun

Fryxellsgatan 3

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 290 000 kr
119 + 31 m²
4 rum
945 m² tomt

Fryxellsgatan 3 i Björneborg - ett hem för livsnjutare och naturälskare. Med skogen som granne och vatten inom bekvämt avstånd blir detta hus en plats där du verkligen kan integrera naturen i din dagliga tillvaro. Trivsamheten i området är påtaglig och skapar en varm atmosfär för både vuxna och barn. För fritidsaktiviteter och motion finns belyst elljusspår precis vid huset, med skidspår på vintern. Dessutom kan du utmana vänner och familj i frisbeegolf på 18-hålsbanan i närheten. Huset erbjuder det bästa av två världar - ett mysigt, enkelt och driftsäkert boende. För att underlätta vardagen ingår en förinställd robotgräsklippare, medan kaminen, badtunnan och jacuzzin tillför en extra touch av vardagslyx. Laddbox för elbil finns också på plats. Med en enkel trädgård att sköta och sol från morgon till kväll på baksidan av huset blir vardagen här både bekväm och njutbar. På hösten kan du till och med plocka kantareller inpå husknuten - fråga gärna säljaren om den hemliga platsen bakom huset! Närheten till skola, lokal butik och andra bekvämligheter gör detta till en trygg plats där du har allt du behöver inom räckhåll. Det är helt enkelt ett hem där naturen möter bekvämligheten på ett sätt som gör det till den perfekta platsen att kalla hem.

Villagatan 9, Marielund, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Villagatan 9

Villa
Marielund, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 300 000 kr
115 + 9 m²
4 rum
732 m² tomt

Välkommen till ditt drömhus på Villagatan 9 i familjära Marielund. Detta enplanshus på 115 kvm har genomgått smakfulla renoveringar och erbjuder en härlig och öppen planlösning som genomsyrar varje rum. Med stora sällskapsytor och tre välplanerade sovrum är det ett hem för den som söker både komfort och stil. Huset har ett vattenburet värmesystem med en frånluftsvärmepump från 2021 vilket ger en bekväm och ekonomisk lösning. I vardagsrummet möts du av en värmande täljstenskamin som skapar en atmosfär av hemtrevnad och avkoppling. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Den lilla källardelen erbjuder ett extra WC-rum, bastu och möjligheten att skapa ett personligt utrymme enligt egna behov. Parkering är inget problem med både varmgarage och carport till ditt förfogande. Detta hus är perfekt för barnfamiljen eller för det unga- såväl som för det äldre paret som vill bo i en trygg och trivsam miljö. Den höga placeringen ger en underbar utsikt över Kristinehamn, och solnedgångarna ute på trädäcket är helt magiska. Området är lugnt och tryggt med närhet till skola och matbutik och för pendlaren är det nära till påfart till E18. Upplev livet på Villagatan 9, där varje detalj har omsorgsfullt planerats för att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Kontakta oss för att boka en visning och låt detta fantastiska hus bli din nya vardag.

Skaraborgsvägen 20, Södermalm, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skaraborgsvägen 20

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
155 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 948 kr/mån
2 897 kr/m²

Välkomna till denna fina tvåa om 53,5 kvadratmeter, belägen på fjärde våningen på Skaraborgsvägen 20. Lägenheten bjuder på en öppen och ljus atmosfär med nyligen renoverade ytskikt och bekvämligheter som inkluderar både tvättmaskin och diskmaskin inom bostaden. Ett praktiskt förråd finns precis utanför ytterdörren för extra förvaring. Det höga och lugna läget ger en underbar utsikt, med närheten till natur och grönområden, vilket ger möjlighet till avkoppling i solen eller trevliga grillkvällar. Trots den fridfulla omgivningen tar det bara några minuter att nå centrum, vilket ger det bästa av två världar. Månadsavgiften på 4 948 kr inkluderar samtliga kostnader (el upp till viss gräns), och det finns gratis parkering tillgänglig på gatan utanför. Om du söker en mysig och praktisk bostad är detta definitivt något för dig. Kom gärna på visning och upptäck själv!

Tullportsgatan 3B, Tullporten, Kristinehamns kommun

Tullportsgatan 3B

Lägenhet
Tullporten, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
900 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/2
6 968 kr/mån
8 738 kr/m²

Träd in i denna välkomnande etagelägenhet på Tullportsgatan 3B, en rymlig bostad med fyra rum och kök över 103 kvadratmeter. Det här hemmet erbjuder en praktisk layout och möjligheten att skapa upp till fyra sovrum efter dina behov. På entréplanet välkomnas du av generösa sociala ytor, perfekta för vardagligt umgänge, medan övervåningen agerar en privat oas. Med en söderlägesbalkong finns en solig reträtt att njuta av. Det centrala läget gör livet smidigt, med resecentrum och stadens faciliteter inom kort avstånd. Upptäck ett bekvämt boende utan extra krångel och en möjlighet att skapa ett hem mitt i stadens hjärta. Kontakta oss för att komma på visning!

Källarbacken 1, Fältet, Kristinehamns kommun

Källarbacken 1

Villa
Fältet, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 800 000 kr
144 + 73 m²
7 rum
912 m² tomt

Välkommen till Källarbacken 1 och det perfekta hemmet för barnfamiljen. Här bor du centralt med närhet till alla vardagens bekvämligheter som skola, förskola och matbutik. Med sina fem sovrum erbjuder det här hemmet gott om plats för hela familjen. Sovrummen är mångsidiga och kan enkelt anpassas efter behov, perfekt för en större familj eller för dig som behöver arbetsrum eller hobbyutrymmen. Bergvärme och braskamin tillför komfort och energieffektivitet. Det moderna köket och badrummet på entréplan har nyligen renoverats och höjer livskvalitén här. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matrum skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet väntar en mysig inglasad altan och utanför den en välskött trädgård där du kan koppla av och njuta av lugnet. Trädgården blir en fridfull oas där du kan spendera sköna stunder, ägna dig åt odlingar och låta barnen leka fritt. Det här familjevänliga hemmet på Källarbacken 1 är en välkomnande plats med fokus på funktionalitet och bekvämlighet. Välkomna på visning och upplev hur det här hemmet kan bli er framtida oas!

Kyrkstensvägen 8, Storfors, Storfors kommun

Kyrkstensvägen 8

Tomt
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
100 000 kr
1 420 m² tomt

Möjlighet att förvärva tomtmark om 1 420 m2 i Kyrksten. Fritt och härligt hörnläge som skyddas av skogen i öster. Mysigt och barnvänligt område med ca 15 min bilresa till centrala Storfors, 20 min till Karlskoga och 30 min till Kristinehamn. Tomtens byggnadsändamål framgår av bifogad plankarta och planbeskrivning, och det rekommenderas att kontakta stadsbyggnadskontoret för mer information. Kommunalt VA och el finns tillgängligt. Välkommen att ta vägarna förbi Kyrkstensvägen 8!

Hjälmarsnäsvägen 28, Hjälmarsnäs, Kristinehamns kommun

Hjälmarsnäsvägen 28

Tomt
Hjälmarsnäs, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
850 000 kr
4 186 m² tomt

För dig som söker en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om att bygga ditt eget hem i en naturskön- och sjönära miljö, är detta en fastighet du inte vill missa! Med en generös yta om hela 4 186 kvadratmeter finns det gott om utrymme att skapa ett drömboende och trädgård. Fastigheten är belägen i natursköna omgivningar med skog och hästhagar och från fastigheten har man sjöutsikt över Varnumsviken. Det mysiga läget lämpar sig perfekt för bland annat barnfamiljer eftersom skolbussen passerar här. Fastigheten är belägen endast 10 kilometer från centrala Kristinehamn med alla nödvändigheter man kan tänkas behöva. Ta vägarna förbi och upplev ditt nästa guldläge!

Kyrkogatan 13, Storfors, Storfors kommun

Kyrkogatan 13

Villa
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
495 000 kr
114 + 55 m²
4 rum
1 771 m² tomt

Trånar du efter ett husprojekt med stor potential kan 114 kvm på lugna och barnvänliga Kyrkogatan i Storfors bli dina att ta dig an! Denna 30-talsvilla är i 1 1/2 plan med källare och omfattar 4 rum och kök där flera av rummen är under- eller i behov av renovering och nuvarande ägare primärt planerar att slutföra arbetet av vardagsrummet. Entréplan består av en rymlig hall med trapp till övervåningen och till källaren och har en mindre WC i anslutning. Från hallen nås köket rakt fram och det öppna och stora vardagsrummet till höger. På övre plan finns en möblerbar hall med utgång till balkongen, 3 stycken sovrum i normalt skick och en ordentlig klädkammare. Här finns också ett badrum som precis som WC:n på nedre plan är i behov av en uppfräschning. En ypperlig chans att sätta egen prägel efter tycke och smak på ett hus som i slutändan kan bli ett mysigt hem för hela familjen på en familjär gata med närhet till bl.a. skola och matbutik. Välkomna att anmäla er till visningen!

Visar alla 11