Mäklare Emma Acklund

Emma Acklund

Om mig

Emma är utbildad fastighetsekonom och inbiten Kristinehamnsbo. För henne är det viktigt att vara tillgänglig och på alla sätt behjälplig genom hela bostadsförsäljningen. Som kund hos Emma får du all hennes tid, och uppmärksamhet. Hon är hungrig, pigg och väldigt engagerad i varje affär. Hon drivs av att ständigt överträffa kundernas förväntningar och tidigare kunder uttrycker ofta just hennes personliga engagemang och hur trygg, driven och proffsig hon är i bostadsaffärerna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjurtjärn Tolåsen 7, Bjurtjärn, Storfors kommun
Bjurtjärn Tolåsen 7, Bjurtjärn, Storfors kommun, bild 2
Bjurtjärn Tolåsen 7, Bjurtjärn, Storfors kommun, bild 3

Bjurtjärn Tolåsen 7

Fritidshus
Bjurtjärn, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 800 000 kr
108 m²
4 rum
1 490 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska vinterbonade hus om 108 kvm, med fyra rum och kök, inklusive tre rymliga sovrum. Huset, med ursprung från troligtvis 1700-talet, har omsorgsfullt renoverats för att bevara dess klassiska detaljer, såsom trägolv och en gammal järnspis, samtidigt som moderna bekvämligheter har tillförts. Beläget på en 1490 kvm stor tomt vid sjön Tolen, erbjuder detta hem ett magiskt läge som är svårt att slå. Här kan du njuta av en levande trädgård, en terrass med fantastisk sjöutsikt, och ett bastuhus med brygga – också med sjöutsikt! En isolerad gäststuga med egen terrass ger extra utrymme för gäster eller som ett avskilt arbetsrum. Platsen är för dig som söker lugn och ro i en naturnära miljö. Här är det otrafikerat och fridfullt, med närhet till Herrnäsets stugområde som nås via den väg som passerar huset. Den lantliga charmen genomsyrar hela hemmet och trädgården, vilket skapar en idyllisk atmosfär. Säljaren sätter ord på platsen: "Vi känner ett lugn när vi är här. Naturen är nära och vattnet ger en fantastisk känsla. Djur- och fågellivet kryper inpå, och man känner verkligen att man lever i naturen. Huset är stabilt och mysigt. Man är i ett hus som är fullt modernt och ombonat, fast mitt i naturen. En ruggig dag ute är en mysig dag inne i soffan framför brasan. En vacker dag ute är en dag man inte är så mycket inne." Detta hus passar alla, oavsett ålder eller ändamål, och erbjuder en unik livsstil med både historisk charm och modern komfort. För den naturintresserade är detta ett paradis, där du kan utforska naturen direkt från tomten. Oavsett om du är intresserad av svampskogar, hjortronplockning på myren eller bara en lugn skogspromenad, är möjligheterna obegränsade. Läget är verkligen magiskt – här får du uppleva den svenska naturen när den är som bäst, med en spektakulär vy över sjön, rogivande omgivningar och ett hem som utstrålar karaktär och värme. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem i Bjurtjärn. Kom och upplev det själv!

  • Premium
Södra Ringvägen 48B, Irisdal, Kristinehamns kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Södra Ringvägen 48B

Lägenhet
Irisdal, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
450 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 199 kr/mån
7 377 kr/m²

Denna smakfullt renoverade tvåa på 61 kvadratmeter, belägen på tredje våningen, erbjuder en fridfull tillflykt mitt i staden. Med en genomtänkt planlösning upplevs lägenheten luftig och ljus. Det separata korridorsköket, renoverat 2017, är både praktiskt och stilrent, med plats för matbord. Badrummet, också renoverat samma år, håller hög standard och har en fräsch känsla. Det rymliga vardagsrummet blir den naturliga samlingsplatsen, med en balkong i sydvästläge som bjuder på sol från förmiddag till kväll. Balkongen är perfekt för avkoppling och små sammankomster. Sovrummet erbjuder en lugn och avskild plats med gott om förvaringsutrymme och utrymme för en större säng. Bostadens läge är idealiskt – centralt men ändå lugnt, med gångavstånd till det mesta. Den stabila bostadsrättsföreningen och den låga månadsavgiften gör detta till ett tryggt och bekvämt val. Föreningen har också en välskött innegård som ger en trivsam atmosfär. Södra Ringvägen 48B är en plats där du kan bo bekvämt och njuta av närheten till stadens bekvämligheter utan att kompromissa med lugn och ro. Välkommen till ditt nästa hem!

  • Plus
Jägaregatan 21B, Fältet, Kristinehamns kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Jägaregatan 21B

Villa
Fältet, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 990 000 kr
108 + 60 m²
6 rum
760 m² tomt

Välkommen till fantastiska Jägaregatan 21B, en unik och modern villa som erbjuder en harmonisk kombination av elegans, funktionalitet och komfort. Med en total yta på 168 kvadratmeter är detta hem idealiskt för familjer som söker både stil och praktiska lösningar. Här finns möjlighet till fyra rymliga sovrum, en generös öppen planlösning på entréplan och en rad moderna bekvämligheter som gör vardagen enklare och mer njutbar. När du kliver in genom dörren möts du av ett ljust och luftigt hem där de stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en trivsam atmosfär. Den öppna spisen bidrar till både värme och charm, medan de sociala ytorna inbjuder till trevliga stunder med familj och vänner. Den smakfulla renoveringen, inklusive ett badrum från 2024, visar på noggrant utvalda material och en modern estetik. Den inglasade altanen i sydväst är en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar under sommarhalvåret. Med SMART-styrning kan du enkelt kontrollera belysning, högtalare, luftvärmepump och garageport via mobilen, vilket ger dig full kontroll över ditt hem oavsett var du befinner dig. Hissen, som behöver servas innan bruk, säkerställer tillgänglighet för alla till alla våningsplan. Utomhus erbjuder den rymliga baksidan stora gräsytor där barnen kan leka fritt och du kan njuta av trädgårdsarbete eller plantera din egen grönsaksträdgård. Den skyddade trädgården med flera utgångar från huset ger en känsla av lugn och avskildhet, medan redskapsboden ger gott om förvaringsutrymme. Läget på Fältet ger dig det bästa av två världar: en lugn och barnvänlig miljö med närhet till Björkvallen, ICA Nära samt förskola och skola, samtidigt som du har promenadavstånd till centrum. Detta är ett område som erbjuder både ro och bekvämlighet, perfekt för familjelivet. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska fastighet. Boka en visning och upplev själv allt som Jägaregatan 21B har att erbjuda. Här finns allt du behöver för att skapa ditt drömhem!

  • Plus
Oxlyckegatan 32, Östermalm, Kristinehamns kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00

Oxlyckegatan 32

Lägenhet
Östermalm, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 150 000 kr
98 m²
4 rum
6 300 kr/mån
11 735 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Oxlyckegatan 32 på Östermalm i Kristinehamn! Detta charmiga bostadsrättsradhus sträcker sig över 98 kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök över två våningar. På entréplanet möts du av en social oas där ett stilrent och öppet kök med köksö flödar över i ett rymligt vardagsrum. Här finns gott om plats för både TV-häng och trevliga middagar. Från vardagsrummet har du utsikt över den stora innegården med gröna gräsytor där barnen kan leka fritt. Den tillhörande altanen, med sol hela dagen, är en naturlig förlängning av vardagsrummet och skapar en perfekt plats för avkoppling eller sociala sammankomster. Övervåningen erbjuder en mer privat atmosfär med tre sovrum av varierande storlek och ett nyrenoverat badrum som lyfter livskvaliteten till nya höjder. Beläget på eftertraktade Östermalm har du bekvämt avstånd till allt som vardagen kräver. Ett perfekt läge för dig som vill ha det bästa av två världar - lugnet i hemmet och närheten till stadens puls. Missa inte chansen att göra detta radhus till ditt nya hem!

  • Plus
Fryxellsgatan 3, Björneborg, Kristinehamns kommun
Fryxellsgatan 3, Björneborg, Kristinehamns kommun, bild 2
Fryxellsgatan 3, Björneborg, Kristinehamns kommun, bild 3

Fryxellsgatan 3

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
995 000 kr
119 + 31 m²
4 rum
945 m² tomt

Fryxellsgatan 3 i Björneborg - ett hem för livsnjutare och naturälskare. Med skogen som granne och vatten inom bekvämt avstånd blir detta hus en plats där du verkligen kan integrera naturen i din dagliga tillvaro. Trivsamheten i området är påtaglig och skapar en varm atmosfär för både vuxna och barn. För fritidsaktiviteter och motion finns belyst elljusspår precis vid huset, med skidspår på vintern. Dessutom kan du utmana vänner och familj i frisbeegolf på 18-hålsbanan i närheten. Huset erbjuder det bästa av två världar - ett mysigt, enkelt och driftsäkert boende. För att underlätta vardagen ingår en förinställd robotgräsklippare, medan kaminen, badtunnan och jacuzzin tillför en extra touch av vardagslyx. Laddbox för elbil finns också på plats. Med en enkel trädgård att sköta och sol från morgon till kväll på baksidan av huset blir vardagen här både bekväm och njutbar. På hösten kan du till och med plocka kantareller inpå husknuten - fråga gärna säljaren om den hemliga platsen bakom huset! Närheten till skola, lokal butik och andra bekvämligheter gör detta till en trygg plats där du har allt du behöver inom räckhåll. Det är helt enkelt ett hem där naturen möter bekvämligheten på ett sätt som gör det till den perfekta platsen att kalla hem.

  • Premium
Drevstagatan 47, Drevsta, Kristinehamns kommun
Drevstagatan 47, Drevsta, Kristinehamns kommun, bild 2
Drevstagatan 47, Drevsta, Kristinehamns kommun, bild 3

Drevstagatan 47

Villa
Drevsta, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 950 000 kr
114 + 40 m²
4 rum
854 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Drevstagatan 47 i Kristinehamn! Här erbjuds du och din familj en perfekt kombination av barnvänlig omgivning och centralt läge. Läget är oslagbart för er med småbarn – inte bara finns det en stor gräsmatta där barnen kan leka fritt, utan även en fotbollsplan alldeles intill huset där de kan utöva sina sportintressen. Dessutom finns det gott om grönytor runt omkring för mysiga picknickar eller promenader. Huset i sig är rymligt och öppet, med generösa sällskapsytor där ni kan umgås och skapa minnen tillsammans. Övervåningen har gjorts om till barnens egna krypin, där de kan ha sina egna äventyr. Tvättstugan är stor och praktisk, vilket underlättar vardagens bestyr. Den stora altanen på baksidan är perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar – här kan ni njuta av många soltimmar och umgås med familj och vänner. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme på den stora uppfarten, så att ni aldrig behöver oroa er för var ni ska ställa husbilen eller båten. Läget är även idealiskt när det kommer till kommunikationer – busshållplatsen ligger precis utanför huset, och både Coop och Maxi finns inom bekvämt avstånd för era inköpsbehov. Vänta inte med att boka in er på visning av denna underbara villa med oändliga möjligheter – här finns allt ni kan önska er för en bekväm och trivsam vardag!

  • Premium
Visnum Sundhem 3, Visnum, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Visnum Sundhem 3

Villa
Visnum, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 290 000 kr
198 m²
7 rum
1 531 m² tomt

Välkommen till Visnum Sundhem 3 - ett fantastiskt hem som omfamnar dig med sitt generösa utrymme och lantliga charm! Detta Nässjöhus är uppfört 1979 och omfattar imponerande 198 välplanerade kvadratmeter. Med sina 7 rum och kök och 6 sovrum finns det alltid gott om plats för familjen, vännerna och gästerna att samlas på utan att det någonsin känns trångt. Huset lockar med sina stora och öppna sällskapsytor som lämpar sig för såväl intima familjemiddagar som storslagna fester. Ett riktigt dragplåster är det fantastiska uterummet som rymmer upp till 30 personer! Här kan ni duka långbord för stora sammankomster eller prioritera personlig avkoppling med en kopp kaffe i handen medan du ser ut över dammen med vattensökande fåglar under våren, sommaren och hösten. När du kliver upp på övervåningen slås du av en "WOW"-känsla! Generös takhöjd och stora fönster öppnar upp rummet och flödar med naturligt ljus. Från balkongen kan du svepa med blicken över de vackra omgivningarna och bara njuta av ögonblicket. Området kring Visnum Sundhem 3 är en pärla i sig själv. Det lantliga läget ger ett härligt lugn, samtidigt som man har bekväm förbindelse in till Kristinehamn via väg 26. Med endast några få grannar i närheten kan du verkligen koppla av och njuta av din privata fristad. En näst intill otrafikerad grusväg leder dig hem, och det är som att komma till en annan värld av lugn och ro. Den stora tomten är ett guldkorn för den trädgårdsintresserade. Här finns alla möjligheter att odla potatis, grönsaker och att driva upp blommor i det charmiga växthuset. I området finns också Klockargårdens Handelsträdgård. Gräsytorna är fantastiska för sommarlekar, och den närliggande skogen bjuder in till mysiga promenader och cykelturer, bär- och svampplockning. Visnum Sundhem 3 är något som måste upplevas på plats. Välkommen till ditt nya paradis!

  • Plus
Kyrkstensvägen 8, Storfors, Storfors kommun

Kyrkstensvägen 8

Tomt
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
100 000 kr
1 420 m² tomt

Möjlighet att förvärva tomtmark om 1 420 m2 i Kyrksten. Fritt och härligt hörnläge som skyddas av skogen i öster. Mysigt och barnvänligt område med ca 15 min bilresa till centrala Storfors, 20 min till Karlskoga och 30 min till Kristinehamn. Tomtens byggnadsändamål framgår av bifogad plankarta och planbeskrivning, och det rekommenderas att kontakta stadsbyggnadskontoret för mer information. Kommunalt VA och el finns tillgängligt. Välkommen att ta vägarna förbi Kyrkstensvägen 8!

Havsvinden 9, Strand, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Havsvinden 9

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 895 000 kr
130 + 48 m²
7 rum
728 m² tomt

Underbar villa på barnvänliga Strand. Här kan hela familjen njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som ni har bekvämt avstånd till skola, förskolor och lekplatser. Med minimal trafik på den trygga återvändsgatan kan barnen leka fritt och utforska området. Villan är perfekt för er som älskar att umgås och ha gott om utrymme. Den luftiga och öppna planlösningen ger er möjlighet att samlas både i vardagsrummet och i det stora köket där ni kan laga härliga middagar tillsammans. Braskaminen skänker en extra mysfaktor och behaglig värme under kalla dagar. Med två fräscha badrum och många sovrum finns det gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Ni kommer uppskatta altanerna på både fram- och baksidan, där ni kan koppla av och njuta av många soltimmar. Utomhussäsongen förlängs av det inglasade uterummet som ger er möjlighet att njuta av solen även under kallare dagar, samtidigt som ni har skydd mot väder och vind. Förvaringsutrymmena är generösa både inne och ute, och varmgaraget ger er en bekväm parkering året runt. Flytta in på Havsvinden 9 och börja skapa minnen för livet!

  • Plus
Tullportsgatan 3B, Tullporten, Kristinehamns kommun

Tullportsgatan 3B

Lägenhet
Tullporten, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
900 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/2
6 968 kr/mån
8 738 kr/m²

Träd in i denna välkomnande etagelägenhet på Tullportsgatan 3B, en rymlig bostad med fyra rum och kök över 103 kvadratmeter. Det här hemmet erbjuder en praktisk layout och möjligheten att skapa upp till fyra sovrum efter dina behov. På entréplanet välkomnas du av generösa sociala ytor, perfekta för vardagligt umgänge, medan övervåningen agerar en privat oas. Med en söderlägesbalkong finns en solig reträtt att njuta av. Det centrala läget gör livet smidigt, med resecentrum och stadens faciliteter inom kort avstånd. Upptäck ett bekvämt boende utan extra krångel och en möjlighet att skapa ett hem mitt i stadens hjärta. Kontakta oss för att komma på visning!

Hjälmarsnäsvägen 28, Hjälmarsnäs, Kristinehamns kommun

Hjälmarsnäsvägen 28

Tomt
Hjälmarsnäs, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
750 000 kr
4 186 m² tomt

För dig som söker en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om att bygga ditt eget hem i en naturskön- och sjönära miljö, är detta en fastighet du inte vill missa! Med en generös yta om hela 4 186 kvadratmeter finns det gott om utrymme att skapa ett drömboende och trädgård. Fastigheten är belägen i natursköna omgivningar med skog och hästhagar och från fastigheten har man sjöutsikt över Varnumsviken. Det mysiga läget lämpar sig perfekt för bland annat barnfamiljer eftersom skolbussen passerar här. Fastigheten är belägen endast 10 kilometer från centrala Kristinehamn med alla nödvändigheter man kan tänkas behöva. Ta vägarna förbi och upplev ditt nästa guldläge!

Kyrkogatan 13, Storfors, Storfors kommun

Kyrkogatan 13

Villa
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
495 000 kr
114 + 55 m²
4 rum
1 771 m² tomt

Trånar du efter ett husprojekt med stor potential kan 114 kvm på lugna och barnvänliga Kyrkogatan i Storfors bli dina att ta dig an! Denna 30-talsvilla är i 1 1/2 plan med källare och omfattar 4 rum och kök där flera av rummen är under- eller i behov av renovering och nuvarande ägare primärt planerar att slutföra arbetet av vardagsrummet. Entréplan består av en rymlig hall med trapp till övervåningen och till källaren och har en mindre WC i anslutning. Från hallen nås köket rakt fram och det öppna och stora vardagsrummet till höger. På övre plan finns en möblerbar hall med utgång till balkongen, 3 stycken sovrum i normalt skick och en ordentlig klädkammare. Här finns också ett badrum som precis som WC:n på nedre plan är i behov av en uppfräschning. En ypperlig chans att sätta egen prägel efter tycke och smak på ett hus som i slutändan kan bli ett mysigt hem för hela familjen på en familjär gata med närhet till bl.a. skola och matbutik. Välkomna att anmäla er till visningen!

Visar alla 12