Nyproduktion

Sållargatan 1

Kungsängen / Industristaden, Uppsala Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
91,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
2020
Planerat tillträde
Vintern -21/22
Avgift
5 062 kr/mån
Pris/m²
36 011 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en social trea med öppen planlösning, förvaring i två klädkammare, gäst-wc, stor matplats och köksö. Möjlighet till glasvägg i industristil för att dela av kök och vardagsrum som tillval. Balkongen mot den gröna gården har västligt läge.

Kliv in till en hall med plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob samt i en klädkammare med städskåp. Från hallen når du hemmets gäst-wc som underlättar morgnarna när familjen ska iväg samtidigt.

Det öppna köket och vardagsrummet har en trevlig social atmosfär och planlösningen passar utmärkt för dig som gillar att ha vänner över på brunch eller middag. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en stor matplats. Vid den trevliga köksön kan du duka upp smårätter till dina middagsgäster medan du lägger din sista hand på huvudrätten. Vill du dela av kök och vardagsrum men samtidigt behålla den öppna känslan kan du välja en glasvägg i industristil som tillval. Under sommarhalvåret förlängs rummet med en balkong mot gården i västligt läge.

Från vardagsrummet når du hemmets mindre sovrum med fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter. Här finns en garderob med plats för dina kläder. Via en passage innanför matplatsen tar du dig till det större sovrummet med fönster i två väderstreck och plats för kläder och skor i en klädkammare. Mitt emot ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala